Menu Close

Преглед на мундщука на AirSnore

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продукти за хъркане AirSnore

AirSnore е самостоятелна марка, която предлага малка линия лекарства за сън у дома. Марката е собственост на Wolfson Berg Limited, компания за здраве и уелнес с повече от десетилетие опит в проектирането и производството на одобрени от FDA здравни продукти.

Водещият продукт на AirSnore е мундщукът против хъркане AirSnore. Този мундщук е устройство за напредване на долната челюст (MAD), което е проектирано да намали хъркането. Въпреки че устройството се предлага само в един размер, то се отличава с дизайн за кипене и ухапване за рентабилно персонализирано прилягане, което работи добре за повечето траверси.

AirSnore също произвежда AirSnore Drops, смес от етерични масла, формулирани за релаксация и за подпомагане на изчистването на задръстванията.

За да помогнем на купувачите да определят дали мундщукът AirSnore е подходящ, ще подчертаем как работи и за кого е най-подходящ, заедно с разбивка на неговите политики, цени, производителност и политики за обслужване на клиенти.

Разбивка на прегледа на мундщука на AirSnore

Мундщукът AirSnore е устройство против хъркане в стил MAD. Състои се от твърд външен пластмасов слой и мек, формован вътрешен термопластичен слой. И двата материала са медицински и не съдържат BPA. Устройството се предлага в един универсален размер. Въпреки това, мекият вътрешен слой на мундщука AirSnore може да се нагрее във вода и да се формова, за да се постигне персонализирано напасване, метод, известен като кипене и ухапване. Можете също така да пренастроите мундщука AirSnore толкова пъти, колкото е необходимо.

Персонализираният и регулируем дизайн на мундщука на AirSnore прави това подходящ избор за повечето траверси, които искат да намалят хъркането си. Ако обаче имате протези или други зъбни импланти, трябва да се консултирате със своя зъболекар преди да използвате мундщука AirSnore. Устройството също така идва с щедри политики за обслужване на клиенти, включително безплатна доставка и 60-дневен пробен период.

Материали и опции

Мундщукът AirSnore е проектиран да предотвратява хъркането, като леко избутва мандибулата или долната челюст напред. Това помага да запазите дихателните си пътища безпрепятствено, докато спите.

Мундщукът AirSnore е конструиран с твърда, пластмасова външна обвивка от полимер, която придава формата на мундщука. Вътрешен слой от формован термопластик осигурява по-мек интерфейс за вашите зъби и венци. Материалите на мундщука на AirSnore не съдържат BPA.

Мундщукът AirSnore се предлага в един универсален размер. Дизайнът му „кипене и захапване“ обаче ви позволява да персонализирате мундщука според формата на устата си.

За да получите персонализирано прилягане:

 • Поставете мундщука си AirSnore в купа с гореща вода.
 • Оставете го да престои няколко минути.
 • Извадете внимателно мундщука от горещата вода.
 • Поставете мундщука в устата си и внимателно захапете.

Вътрешният слой от термочувствителен термопластик, омекотен от горещата вода, ще оформя формата на зъбите ви. Докато мундщукът се охлажда, той ще запази персонализираното прилягане, което сте създали с вашата хапка. Ако напасването не се чувства съвсем правилно, можете да повторите процеса на кипене и захапване. Мундщукът се предлага с подробни инструкции, за да ви помогне да постигнете правилното прилепване

Продукт Размер
Материал Тип мундщук
Мундщук AirSnore Универсален Твърда пластмасова външна обвивка, мек термопластичен вътрешен слой Устройство за напредване на долната челюст (MAD)
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Ценовият диапазон за мундщук против хъркане обхваща от $ 20 за обикновен накрайник за аптеки, който се продава без рецепта, до $ 150 или повече за модели по поръчка. Разликите в цената могат да се отдадат на качеството на материалите, нивото на персонализиране, приспособимостта и политиките за обслужване на клиенти като безплатна доставка и връщане.

Ценовата точка на мундщука за хъркане AirSnore пада близо до средата на този среден ценови диапазон. С безплатна доставка, 60-дневен пробен период и възможност за персонализиране на напасването, мундщукът AirSnore може да се хареса на ценни купувачи. Пазаруващите могат също да свържат мундщука AirSnore с AirSnore Drops, специалната комбинация от етерични масла на компанията, формулирана да помогне за прочистването на дихателните пътища.

Цени на мундщука на AirSnore

Продукт Цена
Мундщук AirSnore 53 долара

Изпълнение на мундщука

Когато избирате мундщук против хъркане, важно е да вземете предвид характеристиките на устройството и цялостната производителност в контекста на вашите собствени нужди и предпочитания. Мундщукът AirSnore е устройство против хъркане в стил MAD, което предлага адаптивно напасване на кипене и ухапване. Устройството не изисква лекарско предписание и е лесно за почистване. Като цяло AirSnore предлага приятен баланс между производителност и цена.

Мундщук AirSnore

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Мундщукът AirSnore може да се персонализира, но горната и долната тави не могат да се регулират, за да се вземат предвид траверси с недостатъчно или прехапване. Дизайнът на устройството за кипене и захапване ви позволява да създадете персонализирано прилягане, формовано във формата на зъбите ви. Ако не постигнете перфектното напасване от първия опит, можете да повторите метода на кипене и захапване, докато получите правилното напасване.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  Мундщукът AirSnore има средна продължителност на живота от 9 до 12 месеца. Продължителността му ще зависи до голяма степен от това колко често използвате устройството, колко добре поддържате устройството чисто и дали сте скърцали със зъби.

 • Как го почиствате?

  За да почистите мундщука AirSnore, накиснете го в смес от студена вода и малко количество паста за зъби. Уверете се, че използвате студена вода, тъй като топлата вода може да компрометира вашето кипене и ухапване. Изплакнете и оставете мундщука да изсъхне на въздух. Можете също да използвате разтвор за почистване на зъбни протези, за да почистите мундщука AirSnore.

  За да поддържате мундщука си хигиеничен и да работи по предназначение, трябва да го почиствате след всяка употреба.

 • Изисква ли рецепта?

  Това устройство не изисква официална рецепта от лекар или зъболекар. Ако обаче имате често и тежко хъркане, трябва да говорите с Вашия лекар, за да изключите възможността за основно състояние като обструктивна сънна апнея. Също така се препоръчва да се консултирате със своя зъболекар преди да използвате мундщука AirSnore, ако имате протези или други проблеми.

Как работи мундщукът AirSnore?

Мундщукът AirSnore е устройство против хъркане, предназначено да намали хъркането. Хъркането е невероятно често, като около 57% от мъжете и 40% от жените изпитват този симптом през живота си.

Хъркането обикновено се характеризира с дрезгав, тракащ шум, който се появява, докато дишате в съня си. Звукът на хъркането се причинява от въздуха, който тече през меките тъкани в задната част на гърлото. Докато спите, тази тъкан се отпуска, което стеснява дихателните пътища и прави хъркането по-вероятно.

Честото и тежко хъркане може да наруши вашия партньор по съня, ако споделяте леглото, и това може да повлияе на собственото ви качество на съня. За да се намали или предотврати хъркането, устройства като мундщука AirSnore работят за увеличаване на пространството във вашите дихателни пътища. С повече място за въздушен поток, мундщуците против хъркане намаляват вибрациите в гърлото ви, които създават звук от хъркане.

AirSnore, устройство в стил MAD, работи специално, като натиска долната челюст напред, за да държи езика напред и дихателните пътища отворени. Устройствата против хъркане в стил MAD като AirSnore могат да бъдат ефективни за повечето траверси, но може да не са подходящи за хора с протези или зъбни импланти.

 

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продукти за хъркане AirSnore

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Можете да закупите мундщука AirSnore директно от уебсайта на компанията. Този мундщук не се предлага в магазина или чрез търговци на трети страни.

 • Доставка

  Мундщукът AirSnore се доставя навсякъде в САЩ, както и в международен план. Това включва Канада, Мексико, Австралия, Обединеното кралство и части от Европа.

  Компанията предлага безплатна стандартна доставка. Времето за доставка ще варира в зависимост от местоположението ви.

  Мундщукът се доставя в малка кутия и се доставя с калъф за съхранение. Не е необходимо сглобяване, но ще трябва да следвате приложените инструкции, за да се побере устройството.

 • Пробен период

  Мундщукът AirSnore е защитен с 60-дневна гаранция. Ако не сте доволни от работата на мундщука AirSnore, можете да го върнете в рамките на 67 дни след получаване на вашата поръчка (60-дневен пробен период, плюс допълнителна седмица за обратно връщане). Ще получите пълно възстановяване, с изключение на разходите за всякакви такси за връщане.

 • Гаранция

  Освен 60-дневната си гаранция, AirSnore няма официална гаранционна политика. Можете обаче да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на компанията с всякакви притеснения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *