Menu Close

Преглед на Brooklinen Comforter

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Brooklinen

Основана от Вики и Рич Фулоп през 2014 г., Brooklinen е онлайн търговец на дребно, специализиран в спално бельо, баня и стоки за дома. Вдъхновен от търсенето на двойката за качествено и достъпно спално бельо, Brooklinen използва рационализирана верига за доставки в опит да поддържа цените по-ниски от много от конкурентите си, без да жертва качеството на продукта.

В допълнение към чаршафите, възглавниците и завивките, Brooklinen прави три различни модела за уют: Natural Down, Down Alternative и Weighted. Ще се съсредоточим върху Brooklinen Down Comforter, който се предлага в три тежести: Лек, Всесезонен и Ултра-топъл. Изработен с пълнеж от пухена купчина и сатенена тъкан от памук, Down Comforter се предлага в три размера: twin / twin XL, full / queen, king / California king.

Ще анализираме представянето на Brooklinen Down Comforter, включително неговите материали, конструкция и цени. Също така ще сравним този модел с алтернативния утешител и претегления утешител на компанията, за да ви помогнем да определите кой може да е най-подходящ за вас. И накрая, ще обясним почистването и поддръжката, както и други фактори, които трябва да вземете предвид при пазаруването на следващия си одеяло.

Разбивка на прегледа на Brooklinen Comforter

Утешителят е предназначен да придаде топлина и уют на вашето сън, но материалите и конструкцията могат да повлияят на цялостната производителност, издръжливост и комфорт.

Някои хора избягват пуховите одеяла поради алергии, но Brooklinen Down Comforter е хипоалергичен и е лекуван с ултра-пресни антимикробни средства. Моделът е проектиран така, че да се чувства мек и извисен, благодарение на пълнежа си надолу и памучна обвивка от сатенено тъкане

Brooklinen Down Comforter разполага с конструкция на преградна кутия, за да се сведе до минимум слепването, както и бримки по ъглите, за да се предотврати сглобяването в завивката. Предлагат се три различни опции за тегло, които отговарят на вашите уникални предпочитания за сън и топлина. Лекият модел може да е идеален за горещи траверси, докато Ultra-Warm е предназначен за тези, които предпочитат допълнителна топлина и уют. Ако търсите най-универсалната опция, всесезонната одеяло е проектирана за целогодишна употреба.

Въпреки че ще се фокусираме върху Down Comforter, ще подчертаем и другите модели на Brooklinen, Down Alternative Comforter и Weighted Comforter.

Материали и конструкция

Материалите и конструкцията определят цялостното представяне на одеялото по отношение на усещането, регулирането на температурата и поддръжката. Материалът за пълнене и обвивка са двата най-големи фактора, що се отнася до качеството на утешителя, тъй като те оказват влияние върху неговия таван, мекота и топлина.

Brooklinen Down Comforter разполага с конструкция на преградна кутия с пълнеж надолу. Мощността на запълване и видът на пуха варира в зависимост от модела, за да регулира нивото на топлина. Лекият пухов утешител използва рециклиран европейски пух с 650 пълнителя, всесезонният пуховик съдържа канадска патешка пухка със 700 пълнителя, а утешителят за ултра-загряване надолу се състои от гъши пух Hutterite със 750 пълнителя.

Памучната обвивка от 400 броя нишки, направена с гладко сатенено тъкане, обвива пуха. Кутиите за прегради помагат за по-равномерното разпределение на пълнежа, като същевременно осигуряват пространство за пълнене, за да се разширят, създавайки възвишено усещане. Ъгловите бримки на черупката позволяват на собствениците да прикрепят завивка, за да предпазят одеялото.

Много хора избягват продуктите надолу поради опасения за алергии, но Brooklinen Down Comforter е проектиран да бъде хипоалергичен и е бил третиран с ултра-пресни антимикробни средства, за да инхибира растежа на микроорганизмите. Ако търсите вариант, подходящ за вегани, обаче, техният Down Alternative Comforter може да е по-подходящ. Този модел се отличава със същата памучна обвивка от 400 сатенени тъкани, но пълненето е направено от рециклирани PET бутилки или обръснати микрофибри, предназначени да имитират текстурата на пух.

Brooklinen предлага и Weighted Comforter, който има капитонирана сатенена обвивка и стъклен микрозърна и алтернативен интериор. Добавеното тегло е предназначено да намали стреса и да улесни по-спокоен сън.

Продукт Опции за тегло Опции за размер Материал за пълнене Материал на черупката
Brooklinen Down Comforter Лек, всесезонен, ултра-топъл Twin / Twin XL, Full / Queen, King / California King Надолу Памук
Brooklinen Down Alternative Comforter Лек, всесезонен, ултра-топъл Twin / Twin XL, Full / Queen, King / California King Алтернатива надолу Памук
Утешител Бруклинен 15 lbs., 20 lbs., 30 lbs. Twin / Twin XL, Full / Queen, King / California King Стъклени микрозърна, алтернатива надолу Памук
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Пуховите одеяла имат репутацията на скъпи, защото се произвеждат от патици и гъски, докато алтернативите за пух използват синтетични материали като полиестер и коприна. Естествените пухови одеяла струват от 80 до 850 долара, в зависимост от изработката и материалите. В сравнение със сравними модели, Brooklinen Down Comforter е на конкурентни цени.

Силата за пълнене е универсалната система за оценка, използвана за измерване на пухкавостта и изолационните свойства на гъши и патешки пух, и е важен фактор за определяне на ценовата точка. По-високата мощност на пълнене се равнява на по-топла и по-висока одеяло. Утешителят Ultra-Warm Down има най-високата мощност на пълнене и е най-скъпият от утешителите Brooklinen. Ако държите на бюджета или водите вегански начин на живот, алтернативният утешител Brooklinen Down е по-икономичен вариант.

Ценообразуване на Brooklinen Comforter

Размери Цена
Brooklinen Down Comforter Леко: $ 149, $ 249, $ 349
Целогодишно: $ 249, $ 349, $ 449
Ултра-топло: $ 399, $ 499, $ 599
Brooklinen Down Alternative Comforter Леко: $ 129, $ 199, $ 249

Целогодишен: $ 199, $ 249, $ 299
Ултра-топло: $ 299

Утешител Бруклинен 15 lbs. (Twin / Twin XL): $ 249
20 lbs. (Пълна / кралица): $ 349
30 lbs. (Крал / Калифорнийски крал): $ 399

Рейтинги за изпълнение на Comforter

Утешителите могат да подобрят съня, като добавят топлина и уют. Мнозина избират пухови одеяла, тъй като висококачествените модели обикновено са издръжливи, регулират добре температурите и осигуряват луксозен плюш.

Пълнежът е материалът, съставен от интериора на одеялото и обикновено е най-важният фактор, когато става въпрос за цялостната производителност, тъй като определя таванско помещение и топлина. Brooklinen Down Comforter използва пухести клъстери вместо отделни пера, които осигуряват по-меко и въздушно усещане, без риск от остри перушини да проникнат през плата.

Клъстерите надолу обикновено задържат топлина по-добре от перата, а ултра-топлата версия на Down Comforter на Brooklinen е много изолираща. Въпреки че има висока мощност на запълване, той все още е лек, тъй като използва надолу клъстери. Всесезонната версия също е отлична при задържане на топлина, докато допълнителната дишаща способност на Лекия модел го прави по-подходящ за летните месеци.

Всички версии на Brooklinen Down Comforter разполагат с памучна обвивка с дължина от 400 нишки с сатенена тъкан и меко и еластично усещане. Конструкцията на преградната кутия помага за пълненето на равномерно разпределение. Ъгловите бримки също предотвратяват преместването на одеялото в завивката.

Трайността е друг важен фактор, който трябва да се има предвид при пазаруване на утешител. Значителната конструкция на преградната кутия на Brooklinen Down Comforter помага да се запази качеството на пълнежа, без да се ограничава неговата пухкавост. Когато се грижи правилно, Утешителят за надолу на Brooklinen е много издръжлив, макар че може да се изравнява донякъде с времето. Размахването на одеялото трябва да му помогне да си върне част от тавана.

Brooklinen Down Comforter

Качество на запълване

Пълнежът на Brooklinen Down Comforter се състои от отговорно получени клъстери, които са преминали през пет стъпки процес на сортиране и почистване. Това води до изключително мек и пухкав пълнеж, който поддържа добре своето таванско помещение.

Качество на черупката

Меката черупка за броене на конците 400 е направена от памук, изтъкан в сатенено тъкане, което придава на материала фин блясък. Неговата здрава конструкция на кутията за прегради поддържа пълненето на място, а ъгловите бримки предотвратяват сгъването на одеялото в завивката.

Мекота

Пухените клъстери придават на одеялото изключително меко и плътно усещане, докато покритието има копринена текстура, която е нежна към кожата.

Контрол на температурата

Клиентите могат да избират от олекотен, всесезонен и ултра-топъл дизайн, всеки от които предлага различно ниво на контрол на температурата. Леката осигурява умерена топлина и е по-добра за летните месеци или по-топлия климат, докато All-Season е предназначена за целогодишна употреба. С най-висока мощност на пълнене, Ultra-Warm е най-изолационната версия.

Трайност

Докато пухът с времето може да се изравнява, одеялото е съставено от висококачествени материали, които трябва да се държат доста добре. Рутинното използване на завивка може да увеличи продължителността на живота на одеялото.

Грижи и почистване

Утешителите често са твърде обемисти и тромави, за да ги миете редовно. Покривките за завивка могат да ви помогнат да защитите вашето одеяло и да опростят процеса на почистване, тъй като те са лесни за сваляне и често се перат в машина. Brooklinen Down Comforter има ъглови бримки, които улесняват надеждното закрепване на завивката.

Brooklinen също така предоставя специфични инструкции за грижи, за да запази целостта на одеялото си. Компанията препоръчва да оставите Down Comforter навън в сух ден, за да се проветри или да използвате настройката без топлина / въздух на сушилня, за да постигнете подобен резултат. Собствениците също трябва периодично да изтръскват одеялото си, за да го помогнат да се разпуши и да премахне мръсотията и праха.

Независимо от модела, Brooklinen съветва да третирате разливи и по-светли петна на ръка с помощта на мек сапун. Down Comforter може да се почиства химически за по-големи петна, но имайте предвид, че това може да повлияе на издръжливостта му, тъй като използваните химикали могат да влошат клъстерите надолу. Техният Down Alternater Comforter, обаче, може да се почиства свободно на химическо чистене, без да се скъсява значително живота му.

Претегленият утешител на Brooklinen също може да се почиства на химическо чистене. Собствениците могат да премахнат малки петна чрез почистване на място с топла вода и сапун и могат да изсушат мястото с помощта на сешоар на слаб огън.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Brooklinen

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Brooklinen Down Comforter може да бъде закупен директно от уебсайта на компанията или от техния водещ магазин в Бруклин, Ню Йорк. Продуктите на Brooklinen се предлагат и чрез Amazon.

 • Доставка

  Brooklinen предлага безплатна доставка в рамките на САЩ чрез FedEx, UPS и / или USPS. Международната доставка също се предлага срещу фиксирана такса в зависимост от местоположението, но може да се наложат допълнителни мита и данъци. Таксите за доставка не подлежат на възстановяване.

  Обработването на поръчки обикновено отнема от 1 до 4 дни. Времето за доставка варира в зависимост от куриера и местоположението, но средният срок за изпълнение е 3 до 7 дни.

 • Пробен период

  Когато се закупи директно от официалния уебсайт, Brooklinen Down Comforter се предлага с 365-дневна политика за връщане. Ако решите, че одеялото не е подходящо за вас, можете да го върнете за пълно възстановяване на покупната цена или да го замените.

 • Гаранция

  Brooklinen подкрепя своя Down Comforter с едногодишна гаранция. Ако има проблем с качеството на вашия одеяло, можете да подадете иск директно до компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *