Menu Close

Най-добрите латексни дюшеци

Матракът е допълнителен слой, който се опира върху съществуващия матрак, за да подобри усещането му. Повечето топери са с дебелина от 1 до 3 инча и те могат да направят леглото да се чувства по-плътно или по-твърдо в зависимост от дебелината и твърдостта на горната част и усещането за вашето съществуващо легло.

Докато топерите се предлагат в много различни материали, латексовите топери са особено популярни заради техния температурен контрол, издръжливост и отскачане.

Латексният топпер може да бъде направен от естествен латекс, синтетичен латекс или смес от двете. Естественият латекс се получава от сока на каучуковите дървета, така че купувачите на екологично съзнание може да го предпочитат. Въпреки това, синтетичният латекс обикновено е по-бюджетен. Латексните топери също могат да използват латекс Dunlop или латекс Talalay, всеки от които има малко по-различно усещане.

Ще споделим нашите най-добри снимки за най-добрите латексни дюшеци на пазара днес. Ще обясним и някои от факторите, които отличават латексните матраци, така че да знаете какво да търсите, докато пазарувате.

Най-добрите латексни дюшеци

информация за продукта

Саатва латекс Топър

Най-доброто като цяло

Саатва латекс Топър

Цена:  $ 375

Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат плаваща повърхност за сън
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Купувачи, които искат топпер, който безпроблемно ще се интегрира със съществуващото им легло
Акценти:
 • Изработен от 1,5 инча дишащ естествен латекс Talalay
 • Анкерните ленти държат горната част на място
 • Памучното покривало отвежда влагата и позволява циркулация на въздуха

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Saatva

Благодарение на баланса си на плюшеност и подкрепа, матракът Saatva Latex Topper може да бъде добре дошло допълнение към съществуващ матрак.

Латексният матрак Saatva има средно меко усещане, оценява се около 4 по 10-степенната скала за твърдост. С дебелина 1,5 инча, той осигурява достатъчно омекотяване, за да омекоти повърхността на леглото за странични траверси, без да позволява прекомерно потъване, което може да изведе гръбначния стълб от изравняване. Тъй като този топ е сравнително тънък в сравнение с други топери на пазара, той също трябва да е подходящ за траверси и траверси, тъй като няма да им се налага да потъват далеч, за да достигнат опората на съществуващия си матрак.

Естественият латекс Talalay придава на матрака леко, плавно усещане, докато въздухът циркулира през повърхността. Перфорациите в латекса допълнително подобряват дишането му, за да насърчат по-хладен нощен сън.

Независимо от размера на вашия матрак, матракът Saatva Latex е изработен, за да се интегрира безпроблемно, с анкерни ленти на четирите ъгъла, за да осигури сигурно прилепване.

Латексният матрак Saatva се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Топерите на Saatva отговарят на условията за 45-дневен прозорец за връщане.

ViscoSoft Serene Latex Hybrid Матрак Топър

Най-ценно

ViscoSoft Serene Latex Hybrid Матрак Топър

Цена:  $ 240

Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат близко съобразен топпер
 • Двойки
 • Комбинирани траверси
Акценти:
 • Двуслойният дизайн съчетава мекота и подкрепа
 • Сместа от синтетичен латекс се влива с гел, за да ограничи задържането на топлина
 • Капитонирана калъфка за възглавница се сваля и може да се пере

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци ViscoSoft

ViscoSoft Serene Latex Hybrid Mattress Topper е синтетичен латекс, смесен матрак, който има усещането и издръжливостта, свързани с латекса на по-ниска цена от повечето латексни горнища.

Внесен с гел латекс Dunlop съставлява сърцевината на матрака. Този 2-инчов слой оформя тялото на спящия, за да облекчи натиска, без да пести на опора. Горният капак на възглавницата обгръща матрака, с 1 инч алтернативно пълнене надолу, придаващо на топпера плюшено усещане. Покривалото на горната част е подвижно и миещо се, за да поддържа повърхността на съня чиста. Както горната част на възглавницата, така и латексната сърцевина позволяват на въздуха да циркулира, за да регулира температурата на повърхността на съня. Вливането на гел в латексния слой допълнително отвежда топлината от тялото на спящия.

Оценявайки се около 4 по 10-точкова скала за твърдост, ViscoSoft Serene Latex Hybrid Mattress Topper има средно меко усещане, което може да помогне за омекотяване на повърхността на твърде твърд матрак. Този топпер е сертифициран от CertiPUR-US, което показва, че е тестван за наличие на живак, олово, озоноразрушаващи вещества и други потенциално вредни вещества.

ViscoSoft Serene Latex Hybrid Mattress Topper се доставя безплатно в съседните Съединени щати. ViscoSoft има 60-дневна политика за връщане на този топпер, така че клиентите могат да го върнат, ако не са доволни. 3-годишната ограничена гаранция предпазва от квалифициращи дефекти.

Плюшен органичен матрак от бреза

Най-добър лукс

Плюшен органичен матрак от бреза

Цена:  $ 400

Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които предпочитат естествени материали
 • Траверси със съществуващ матрак, който е твърде твърд
 • Тези, които тежат под 230 килограма
Акценти:
 • Изработена от естествена вълна, латекс Talalay и органичен памук
 • Дишащият и влагозащитен дизайн насърчава по-хладния сън
 • 3-инчов профил

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Birch

Изграден изцяло от регулиращи температурата, екологични материали, Плюшеният органичен матрак Top Birch е един от най-добрите луксозни топери от латекс на пазара.

Слой от естествен латекс Talalay съставлява по-голямата част от топпера. Латексът Talalay е дишащ и еластичен, контурира се към тялото на спящия, за да облекчи натиска, без да ограничава движението им. Меката на допир органична памучна покривка е достатъчно разтеглива, за да се движи с горната част и дишаща, така че топлината да може да се разсейва. Огнезащитен слой вълна помага за регулиране на температурата на повърхността на съня.

С дебелина 3 инча, Birch Плюшеният органичен матрак Topper е достатъчно съществен, за да прикрепи по-широките бедрата и раменете на страничния спален шкаф. Това е средно мек (4) горнище, така че може да е най-подходящ за хора с тегло под 230 паунда, странични траверси и такива с матрак, който е значително прекалено твърд за тях.

Плюшеният органичен матрак Birch е сертифициран OEKO-TEX и eco-INSTITUT, което показва, че е тестван независимо, че не съдържа редица потенциално вредни вещества.

Клиентите в съседните САЩ могат да се насладят на безплатна доставка. Ако в рамките на 100 нощи решите, че топперът не е подходящ за вас, можете да го върнете за пълно възстановяване на покупната цена. 10-годишната ограничена гаранция покрива определени дефекти в материалите и изработката.

Бруклин спално бельо бамбук Talalay латекс Топър

Най-добро освобождаване на налягането

Бруклин спално бельо бамбук Talalay латекс Топър

Цена:  $ 354

Твърдост:  мека (3), средна (5), твърда (7)

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи облекчаване на натиска
 • Купувачи, които искат избор от различни нива на твърдост
 • Тези, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Предлага се в различни размери и опции за твърдост
 • Латексът Talalay предлага умерено контуриране
 • 3-инчов профил

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци за матраци Brooklyn Bedding

Bamboo Talalay Latex Topper от Brooklyn Bedding предлага плаваща повърхност и умерено контуриране, за да помогне за облекчаване на точките на натиск.

Матракът е съставен от 3 инча от сертифициран OEKO-TEX латекс Talalay. Този тип латекс е по-малко плътен от другите сортове, което помага на горната част да насърчава въздушния поток и да разсейва топлината. Латексът люлее бедрата и раменете, като същевременно осигурява достатъчна подкрепа за поддържане на гръбначния стълб. Това го прави подходящ за странични траверси и страдащи от болки в гърба.

Този топер се предлага в три нива на твърдост и осем размера, включително всичките шест стандартни размера на матраци, пълен XL и къси кралици. Капакът е направен от бамбукова коприна, която е предназначена да бъде антимикробна и хипоалергенна.

Латексовият топер от бамбук Talalay Brooklyn Bedding е изработен по поръчка в САЩ и се предлага с 3-годишна пълна гаранция за подмяна и 30-дневен срок за връщане. Топърът се доставя безплатно в съседните САЩ

Латекс за по-малко топер

Най-удобно

Латекс за по-малко топер

Цена:  $ 339

Твърдост:  мека (3), средна (5), средно твърда (6)

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат да избират между две опции за дебелина и три твърдост
 • Хора, които търсят поддържащ, издръжлив топпер
 • Траверси от всички теглови групи
Акценти:
 • Изработен от издръжлив латекс Dunlop
 • Предлага се в три различни усещания и два профила
 • Допълнително памучно покривало срещу допълнително заплащане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от латекс за по-малко дюшеци

Латексът за по-малко топер използва здрав латекс Dunlop, който го прави особено поддържащ. Dunlop латексът също обикновено е доста издръжлив, така че поддръжката трябва да продължи години напред.

Предлагат се две опции за дебелина: 2 инча и 3 инча. Задните траверси, спалните за стомаха и хората, които не искат да регулират усещането за леглото си, може да предпочетат опцията от 2 инча. Страничните траверси и тези, които искат да променят усещането на матрака си по-значително, може да харесат 3-инчовата опция.

Има и три опции за твърдост: мека, средна и средно твърда, които съответстват на 3, 5 и 6 по 10-степенната скала на твърдост. Soft осигурява предимно омекотяване, така че може да е подходящо за хора, които смятат, че матракът им е твърде твърд и траверси с тегло под 130 килограма. Тези, които търсят баланс между подкрепа и плюшеност, може да предпочетат Medium. Medium-Firm е най-поддържащата опция, така че може да е особено подходяща за онези, чийто съществуващ матрак е твърде мек и траверси с тегло над 230 килограма.

Латексът Dunlop от латекс за по-малко топер е естествен, с един източник и е сертифициран от OEKO-TEX и eco-INSTITUT за стандарти за безопасност. Перфорациите в латексния слой позволяват на въздуха да циркулира във и извън горната част, за да ограничи натрупването на топлина. Латексът за по-малко топер не се предлага с калъф, но покритие от органичен памук се предлага срещу допълнително заплащане.

Този топпер се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Матраците от Latex за по-малко не могат да бъдат върнати, но те се предлагат с 5-годишна ограничена гаранция, която предпазва от дефекти като цепене или напукване на пяна.

Матрак от органичен латекс Turmerry

Най-добри опции за твърдост

Матрак от органичен латекс Turmerry

Цена:  $ 209

Твърдост:  мека (3), средна (5), средно твърда (6)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Купувачите на топър търсят модел с опции за профил и твърдост
 • Екосъзнателни индивиди
Акценти:
 • Сертифицираният от USDA органичен латекс Dunlop се произвежда от устойчиво отглеждани каучукови дървета
 • Топерът се вентилира с малки отвори за насърчаване на стабилен въздушен поток
 • Изберете от два профила и три опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Turmerry

Повечето топери се предлагат в един дизайн с фиксирани нива на дебелина и твърдост. Въпреки че тези модели често се рекламират като „един размер отговаря на всички“, истината е, че всеки топер е проектиран с оглед на определени типове тяло и позиции за сън. Органичният латексов матрак на Turmerry предлага много по-голяма гъвкавост за купувачите. Можете да избирате между профили от 2 или 3 инча, както и меко (3), средно (5) или средно твърдо (6) усещане. Този диапазон обхваща по-голямата част от траверсите, независимо от теглото или основното им положение.

Този топпер също трябва да се хареса на хората, които предпочитат да купуват екологични продукти. Латексът се добива от устойчиво отглеждани каучукови дървета. Материалът също така е получил биологично сертифициране от Министерството на земеделието на САЩ, като гарантира, че пестицидите и модификаторите не се използват за култивиране на растенията.

Дишането е друга основна сила. Латексът има тенденция да абсорбира минимално количество телесна топлина в сравнение с пяната, но горната част е перфорирана с малки отвори, за да увеличи въздушния поток и да ви помогне да спите още по-хладно. Калъфът е изработен от дишащ органичен памук за допълнителен контрол на температурата. И тъй като латексът се противопоставя доста добре на износването, горната част е доста издръжлива и трябва да издържи с течение на времето, без да създава дълбоки впечатления.

Цените на топпера варират в зависимост от избраната твърдост и профил, но всички опции са на разумни цени в сравнение със средния модел латекс. Turmerry също така осигурява безплатна доставка на земя навсякъде в съседните САЩ. Покупката ви включва 60-дневен пробен период на сън, както и 5-годишна гаранция, ако решите да запазите топпера.

Латекс Матрак Фабрика Латекс Матрак Топър

Най-добро охлаждане

Латекс Матрак Фабрика Латекс Матрак Топър

Цена:  $ 129

Твърдост:  мека (3) средна (5) твърда (7)

За кого е най-добре:
 • Бюджетни купувачи
 • Купувачи, които искат избор между латекс Talalay и Dunlop
 • Тези с отчетливи предпочитания за твърдост
Акценти:
 • Предлагат се опции за латекс Talalay и Dunlop
 • Предлага се в три опции за твърдост и две дебелини
 • Структурата с отворени клетки и вентилираният дизайн позволяват на топлината да се разсейва

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци за латексни матраци Factory

С много опции на ниска цена, Latex Mattress Factory Latex Mattress Topper е нашият избор за най-добрата стойност.

На практика на всеки етап от процеса на пазаруване, латексната матрачна фабрика дава възможност на клиентите да избират. Първо, те могат да избират между латекс Talalay и Dunlop. Talalay има по-плътно, въздушно усещане, докато Dunlop обикновено е по-здрав и по-издръжлив. Латексната фабрика за матраци използва естествен латекс и за двата варианта, а латексът се вентилира с малки отвори за дишане.

След това купувачите могат да избират между три опции за твърдост, определени като меки, средни и твърди. Тези опции също могат да се считат за средно меки, средно твърди и твърди, съответно рейтинг на 4, 6 и 7-8 по стандартната 10-степенна скала на твърдост.

Идеалната твърдост на топпера може да зависи от теглото на спалния и твърдостта на настоящия им матрак. По-леките хора и тези, които искат да омекотят съществуващия си матрак, могат да предпочетат някой от топперите в по-мекия край на спектъра, а тези, които тежат повече или имат твърде мек матрак, могат да предпочетат една от по-твърдите опции на Latex Mattress Factory.

И накрая, клиентите могат да избират между две дебелини: 2 инча и 3 инча. 3-инчовата версия ще засегне по-забележимо усещането за повърхността на съня, докато 2-инчовата опция осигурява по-фини вариации.

Латексната матрачна фабрика Латексният матрак Топър се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Клиентите могат да се възползват от 30-дневна политика за връщане, но те ще наложат фиксирана такса от 45 щ.д. за връщане.

Моят зелен матрак Топър

Най-добър органичен

Моят зелен матрак Топър

Цена:  $ 300

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат усещането за латекс на по-достъпна цена
 • Хора с алергии
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Изграден от GOTS сертифициран органичен памук и GOLS сертифициран органичен латекс Dunlop
 • Капакът може да се сваля и да се пере
 • Дебелина 2 инча

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеците My Green Mattress

Обикновените топери за матраци обикновено се предлагат с по-висока цена, но My Green Mattress Topper попада в съответствие със средната цена за латексов матрак, въпреки че използва органичен латекс и памук.

Тялото на топпера се състои от 2 инча GOLS и OEKO-TEX сертифициран Dunlop латекс. Dunlop латексът обикновено има по-здраво усещане от латекса Talalay и има тенденция да бъде по-траен. My Green Mattress Topper има меко, плюшено усещане, което се оценява около 3 по 10-степенната скала на твърдост. Това ниво на твърдост може да се хареса на траверси, чиито настоящи легла са твърде твърди за тях, странични траверси и лица с тегло под 130 килограма.

Сертифициран от GOTS органичен памучен калъф се увива около горнището, за да защити латекса, като същевременно позволява обилен въздушен поток. Памукът също има тенденция да отвежда влагата, като помага да се поддържа повърхността на съня хладна и суха.

My Green Mattress Topper се предлага в шестте стандартни размера на матрака. Предлага се и в пълен XL.

В съседните Съединени щати My Green Mattress Topper се доставя безплатно чрез FedEx. Клиентите получават 120-нощно изпитание за сън. След като изпробват топпера поне 30 нощи, те могат да го върнат или заменят, ако не е подходящ за тях. 5-годишната гаранция предпазва от определени дефекти в материалите и изработката.

Как да изберем латекс матрак