Menu Close

Най-добрият матрак King King

Ако пазарувате матраци, може да се чудите каква е разликата между стандартния матрак с кралски размер и краля в Калифорния. Размерите на леглото са сходни, но варират с няколко сантиметра както по дължина, така и по ширина. Кралят на Калифорния е 4 инча по-дълъг вертикално и 4 инча по-къс хоризонтално от стандартния крал.

Размерите на краля и на краля в Калифорния са големи и осигуряват достатъчно място за двама души, за да споделят легло помежду си или с домашни любимци и деца. Хората може да предпочетат един размер пред другия поради височината, навиците на съня или размерите на спалнята си.

Тъй като размерът на матрака е само една част от това, което кара един матрак да работи за определен човек, ние създадохме това ръководство, за да ви помогнем да намерите най-добрия матрак King California за вас. Споделихме нашите предложения за най-добрите матраци, налични в калифорнийски кралски размер, и подчертахме факторите, които ще искате да вземете предвид, когато търсите такъв.

Най-добрите матраци King California

информация за продукта

Нектар Lush

Най-доброто като цяло

Нектар Lush

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които изпитват болки, болки и точки на натиск по гръбначния стълб
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 килограма
 • Двойки
Акценти:
 • Усещането отблизо осигурява отлично облекчаване на налягането
 • Конструкцията, изолираща движението, е много подходяща за двойки
 • Щедър 365-дневен пробен период

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Ако търсите матрак с мемори пяна в Калифорния, силно препоръчваме Nectar Lush. Този модел е конструиран с 3-инчов комфортен слой с мемори пяна, който се лее плътно, за да разпредели равномерно теглото ви и да намали налягането в чувствителните зони на тялото ви. Lush също осигурява достатъчно амортизиране за странични траверси по раменете и ханша, което може да подобри подравняването на гръбначния стълб и да облекчи дискомфорта, който често идва от използването на тази позиция на сън.

Преходните и базови слоеве от пенопласт с висока плътност подсилват комфортния слой, за да поддържат равномерна повърхност на тялото ви. Въпреки това, Lush има средно (5) усещане и е най-подходящ за хора, които тежат 230 паунда или по-малко. По-тежките хора вероятно ще предпочетат водещия матрак Nectar, който е съставен от подобни материали, но има малко по-твърдо усещане.

Изолацията на движението е друга сила на Lush. Пяните абсорбират движението и предотвратяват разпространението му по повърхността, което прави матрака добър вариант за хора, които се събуждат лесно от движенията на партньора си по сън. Подобно на други изцяло пяна легла, Lush също е напълно безшумен.

Lush е доста скъп в сравнение с други модели с изцяло пяна, но Nectar ще достави матрака безплатно навсякъде в долните 48 държави. Ще получите 365 дни за тестване на матрака – един от най-дългите пробни периоди на индустрията за матраци – заедно с доживотна гаранция.

Мече матрак

Най-ценно

Мече матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат над 130 килограма
 • Спортисти и физически активни
 • Бюджетни купувачи
Акценти:
 • Покритието Celliant fiber е предназначено да подобри физическото възстановяване
 • Отлична стойност
 • Отзивчиво, подкрепящо усещане

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

The Bear е американско производство, изцяло дунапренен матрак, проектиран с покривна материя Celliant за подпомагане на физическото възстановяване. Celliant плат събира и преобразува телесната топлина в инфрачервена енергия, която след това отразява обратно към спалния. Установено е, че този процес намалява времето за физическо възстановяване и подобрява физическото представяне, което прави Мечката добър избор за спортисти и силно активни хора.

Предлага се в едно ниво на твърдост – твърдо – Мечката е най-подходяща за траверси с тегло над 130 килограма. Неговият слой пяна с памет се съобразява с тялото, но преходните и поддържащи слоеве пяна придават на матрака отзивчиво усещане. Резултатът е легло, което попада някъде между оживеността на отзивчивия матрак и високия контур, характерен за мемори пяната.

Двойките ще открият, че Мечката изолира добре движението, така че те не се събуждат от движенията на другия през нощта. Освен това, като изцяло дунапренен матрак, Мечокът е почти безшумен. Спящите няма да чуят шум в отговор на партньорите им да влязат или да станат от леглото.

Bear предлага безплатна доставка до всички 50 щата, с доставка на White Glove и премахване на стар матрак срещу допълнителна цена. Клиентите на Bear могат да върнат матрака си, ако се чувстват неудовлетворени по някаква причина след 30-дневен период на пробив в 100-нощно изпитание за сън. Матракът се предлага с 10-годишна гаранция, която започва от датата на покупката. Мечката се предлага в двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал.

WinkBed

Най-удобно

WinkBed

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора с почти всички телесни тегла
 • Траверси, които предпочитат пружиниращ матрак
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Четири опции за ниво на твърдост
 • Евро върхът на възглавницата осигурява плюшен комфорт
 • Джобните бобини предлагат отзивчива поддръжка

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е хибриден матрак, който се отличава с комбинация от слоеве намотка и пяна. Предлага се в четири настройки за твърдост, WinkBed има опции, които са подходящи за почти всички траверси, независимо от телесното тегло или предпочитанието на позицията на съня. По-леките траверси ще предпочетат по-меките опции WinkBed, докато по-тежките траверси ще предпочетат по-твърдите варианти. WinkBed Plus е проектиран да може да побере траверси с тегло над 300 килограма.

Опциите WinkBed Soft, Luxury Firm и Firmer са конструирани малко по-различно от WinkBed Plus. Всички WinkBeds разполагат със 7,5-инчов подгъващ сердечник с намотка. Първите три опции за твърдост имат Euro-възглавница, два слоя пенопласт, слой от обвити с пяна микронамотки и памучна подложка за кръста. Вместо тези комфортни слоеве, WinkBed Plus съдържа един слой от пенопласт, слой от латекс и памучната подложка за кръста.

В резултат на различните конструкции, по-меките матраци WinkBed са по-подходящи от по-твърдите WinkBed Plus. Всички WinkBeds са отзивчивата страна и никой не създава усещането да спите „вътре“, а не „на“ матрака.

Всички матраци WinkBed се предлагат в двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал. Те изпращат безплатно до съседните САЩ. Клиентите могат да закупят доставка на White Glove за $ 129, или както доставка на White Glove, така и премахване на стар матрак за $ 189. WinkBeds също се предлагат с доживотна гаранция.

Подпухнал оригинал

Най-доброто за странични траверси

Подпухнал оригинал

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробата:  101 нощи

Продължителност на пробата:  101 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, нуждаещи се от облекчаване на налягането
 • Тези, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Странични траверси под 230 паунда
Акценти:
 • Ултра-мека, съответстваща пяна
 • Свалящ се, перал се в машината капак
 • Усещането отблизо осигурява отлично облекчаване на налягането

Вземете 300 долара от пухкав матрак и безплатна възглавница.

Матракът Puffy е матрак със смесена пяна, произведен в САЩ и известен със своите свойства за освобождаване от натиск. Въпреки че Puffy е донякъде отзивчив, той главно дава на спящите съответстващото усещане за мемори пяна. Puffy е добър избор за траверси, които обичат да се чувстват „прегърнати“ от матрака си. Тъй като облекчава налягането толкова добре, това е и добър избор за спящи, които са склонни да изпитват болка.

Матракът Puffy се предлага в едно ниво на твърдост, което е средно. По-леките индивиди с тегло под 130 килограма намират най-голям комфорт в матрака Puffy. Някои спящи над 130 килограма, особено тези, които предпочитат да спят на страни и корем, също ще харесат Puffy. Превъзхожда при насърчаването на гръбначния стълб за страничните траверси.

Повечето траверси с тегло над 230 килограма ще искат да изберат по-твърд матрак от Puffy. Може да се окаже, че потъват твърде дълбоко или се чувстват неподдържани на това легло. Разбира се, личните предпочитания влияят върху избора на матраци и някои по-тежки траверси, които предпочитат меките матраци, може да са доволни от Puffy.

Клиентите в съседните САЩ получават безплатна доставка от Puffy, а тези в Аляска или Хавай могат да закупят леглото срещу допълнително заплащане. Матракът Puffy се предлага със 101-дневен пробен период на сън и клиентите могат да се връщат след необходимия 14-нощен период на пробив. Матракът Puffy се предлага в двойни, двойни XL, пълни, кралични, кралски и калифорнийски размери.

Amerisleep AS2 Hybrid

Най-доброто за задните траверси

Amerisleep AS2 Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах с тегло най-малко 130 килограма
 • Горещи траверси
 • Хора, които предпочитат отзивчиви матраци
Акценти:
 • Зониран преходен слой и джобна система намотки осигуряват отлична армировка
 • Постоянен контрол на дишането и температурата
 • Здрава опора на ръба

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Amerisleep

AS2 Hybrid се основава на оригиналния дизайн на своя предшественик, изцяло пяна AS2. Този матрак съдържа комфортен слой от мемори пяна Bio-Pur, плътен и издръжлив патентован материал, който осигурява умерено контуриране. Зониран преходен слой подсилва Bio-Pur. Този компонент осигурява подобрена поддръжка, когато хората са склонни да носят допълнително тегло и по-меки люлки за по-леки зони, което води до правилното количество даване от главата до петите. AS2 Hybrid е средно твърд (6), което го прави вторият най-твърд хибрид в настоящата гама на Amerisleep.

Дебелите намотки и слой от основна пяна с висока плътност съставляват опорната сърцевина. Тези материали осигуряват отлична стабилност, особено по краищата, където може да възникне потъване, когато влизате и излизате от леглото. Намотките също така насърчават стабилен въздушен поток, за да помогнат на матрака да заспи и да компенсира някои от поглъщащите топлината качества на Bio-Pur. Тъй като AS2 Hybrid е от по-твърдата страна, матракът е най-подходящ за хора, които тежат най-малко 130 килограма – по-специално спални на гърба и стомаха.

Подобно на други матраци Amerisleep, AS2 Hybrid е подкрепен с гаранция, която покрива структурни дефекти до 20 години. Покупката ви ще включва и пробен период за сън от 100 нощи. Наземната доставка е безплатна в рамките на съседните САЩ

Layla Hybrid

Най-подкрепящи

Layla Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, чиито предпочитания за твърдост са склонни да се колебаят
 • Горещи траверси
 • Двойки
Акценти:
 • Обратим дизайн с отчетливо усещане от всяка страна
 • Вливаната от мед мемори пяна спи сравнително хладно
 • Зонирани джобни бобини предпазват ръбовете, без да правят матрака твърде твърд

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid е забележителен избор за купувачите в Калифорния, отчасти благодарение на обратимия си дизайн. Двете страни на матрака са подплатени с мемори пяна. Едната повърхност има по-дебел комфортен слой и средно меко (4) усещане, докато повърхността на противоположната страна има по-малко пяна и се чувства твърда (7). Всяка страна има уникални силни страни. По-меката повърхност се отличава с изолация на движението и облекчаване на налягането и трябва да бъде най-удобна за хора, които тежат по-малко от 130 килограма. По-твърдата страна изпитва по-голяма подкрепа за хората с по-голямо тегло, особено спалните на гърба и корема.

Слоести намотки в джоба са поставени в средата и служат като опорна сърцевина на леглото, независимо коя повърхност използвате. Тези намотки са зонирани, за да подсилят ръбовете срещу потъване, без да компрометират комфорта ви с прекомерна твърдост. Намотките също помагат на матрака да остане неутрален в температурата, като циркулира въздух из вътрешността. За допълнителна дишане и двата слоя мемори пяна се вливат с мед, която има естествени охлаждащи свойства и също така осигурява антимикробна защита срещу вредни бактерии.

Ценовата точка на Layla Hybrid е в съответствие със средния хибриден модел, но всички клиенти в долните 48 щати ще получат безплатна наземна доставка със своята поръчка. Матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Нолах Оригинал

Най-добрият матрак за освобождаване от натиск

Нолах Оригинал

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с тегло под 230 килограма
 • Хора, които предпочитат „прегръдката“ на мемори пяната
 • Тези, които искат да подкрепят дивата природа
Акценти:
 • Съответства тясно на тялото
 • AirFoam се отличава с облекчаване на налягането, без да потъва прекомерно
 • Подходящ за по-леки и средно тежки траверси

Вземете 135 долара от матрака Nolah Signature. Код за употреба: SF135

Nolah е изцяло дунапренено легло, предлагано в едно ниво на твърдост, което е средно. Nolah превъзхожда облекчаването на налягането, което го прави добър избор за хора, които изпитват болка. Въпреки че Nolah е много съобразен, неговата технология „AirFoam“ гарантира, че траверсите няма да се чувстват така, сякаш потъват твърде много в леглото.

Нивото на твърдост на матрака Nolah е най-подходящо за траверси с тегло под 230 килограма. Страничните траверси са склонни да се наслаждават най-много на Nolah, като намират, че той насърчава подравняването на гръбначния стълб. Като цяло, повече спящи, които тежат по-малко от 130 килограма, предпочитат да предпочитат Nolah в сравнение с тези, които тежат повече, някои от които може да искат по-здраво легло. Спящите, които тежат над 230 килограма, също могат да предпочетат по-твърд матрак и да открият, че Nolah не може да осигури необходимата им подкрепа.

Двойките, споделящи легло, ще открият, че Нолах добре изолира движението. Когато един човек се преобърне или влезе или излезе от леглото, малко от неговото движение ще се пренесе по повърхността на леглото. Подобно на повечето легла от пяна, Nolah също е тих.

Nolah изпраща само до съседните САЩ и корабоплаването е безплатно. Техните матраци се предлагат със 120-дневен пробен период на сън и 30-дневен необходим период на пробив. Гаранцията Nolah продължава 15 години.

Нолах си партнира с неправителствената организация Defenders of Wildlife, за да „осинови“ застрашени животни. Тази уникална програма позволява на клиентите да избират от един от 20 застрашени вида, знаейки, че покупката им е помогнала за спасяването на живота на животното.

GhostBed Luxe

Най-добро охлаждане

GhostBed Luxe

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Двойки, които споделят легло
 • Хора, които спят горещо
 • Траверси с тегло под 230 килограма
Акценти:
 • Материалът за фазова промяна поддържа леглото хладно през цялата нощ
 • Добър избор за двойки
 • 25-годишна гаранция

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Произведен в САЩ, Ghostbed Luxe е изцяло пянен матрак с охлаждащи свойства. Ghostbed Luxe е конструиран с охлаждащ капак, комфортен слой с мемори пяна, подобен на латекс слой от пенопласт и поддържаща сърцевина, изработена от пенопласт с висока плътност. Резултатът е смесица от контуриране и отзивчивост, което прави Ghostbed Luxe добър избор за хора, които искат както да се съобразят, така и да отскочат.

Ghostbed Luxe се предлага със средно твърдо усещане, което е подходящо за траверси с тегло под 230 килограма. Повечето спящи в този диапазон откриват, че Ghostbed Luxe осигурява адекватна опора и подравняване на гръбначния стълб за тях. По-тежките хора може да се нуждаят от по-твърд вариант на матрак.

Леглото е специално проектирано да държи телата хладни през цялата нощ, така че не трябва да улавя топлина, както правят много матраци от цяла пяна. Неговото охлаждащо покритие има капитонирана пяна с памет и включва материал за промяна на фазата във влакната. Слоят “Ghost Ice” съдържа също материал за фазова промяна, който абсорбира топлинната енергия и я трансформира в по-хладна температура.

Ghostbed Luxe се предлага в двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски размери. Леглото се доставя безплатно до съседните САЩ и за $ 600 до Хавай и Аляска. Предлага се със 101-нощно изпитание за сън, въпреки че траверсите трябва да се счупят в матрака за 30 дни, преди да се започне връщане. Гаранцията е пропорционална и продължава 25 години.

Какви са основните разлики между крал и калифорнийски крал?