Menu Close

Най-добрият евтин матрак с пяна с памет

Когато става въпрос за дълбоко контуриране за гръбначна опора, малко материали могат да се съчетаят с вискоеластична пяна, по-известна като мемори пяна. Първоначално проектиран от НАСА, сега се намира в различни продукти, най-вече в матраци.

Докато луксозните марки като Tempur-Pedic помогнаха да се изстреля популярността на матраците с мемори пяна, не е нужно да отделяте малко състояние, за да се възползвате от предимствата на този материал за освобождаване от натиск. Качествени матраци с мемори пяна се предлагат на достъпни цени, но е важно да пазарувате разумно, за да сте сигурни, че наистина си струвате парите.

Избрахме петте най-добри евтини матраци с мемори пяна за хора, които пазаруват с ограничен бюджет. Въпреки че тези модели не са натоварени с измамени функции, те са надеждни и позволяват на траверсите да се възползват от комфорта и подкрепата на мемори пяната.

Освен нашите най-добри предложения, ние разглеждаме предимствата на матраците с мемори пяна, как да изберем такъв и ключовата логистика за закупуване, включително как да намерим най-добрата сделка на ново легло.

Най-добрите евтини матраци с пяна с памет

информация за продукта

Арктически сънища

Най-доброто като цяло

Арктически сънища

Ценови диапазон:  $ 279 – $ 599

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Full XL, Queen, Short Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които искат повече отскачане в матрака си
 • Горещи траверси
 • Хора, които ценят производител с десетилетия опит
Акценти:
 • Произведено от уважавана компания
 • Предлага се във всички пяна и хибридни версии
 • Забележително облекчаване на налягането и изолиране на движението от комфортния слой с мемори пяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци DreamFoam

Dreamfoam е марка, подходяща за портфейла, произведена от Brooklyn Bedding, добре позната компания за матраци с повече от две десетилетия в индустрията, а матракът Arctic Dreams е високоефективна опция от изцяло пяна със завладяваща комбинация от контуриране и отскачане.

Този матрак има три компонента. Калъфът е изработен от полиестер, който е капитониран, за да има прибрано и привлекателно усещане. Най-горният вътрешен слой е 2,5 инча Energex пенопласт, който е обработен с гел върху повърхността му. Energex осигурява умерено контуриране, което може да се почувства като мемори пяна, но със значително по-голяма отзивчивост.

Това усещане за подскачане улеснява придвижването по леглото, избягването на усещането за закъснение и ангажирането в интимни дейности. Лечението с гел помага да се запази системата за комфорт от задържане на топлина, което прави матрака Arctic Dreams добър избор за горещи траверси. Последният компонент на матрака е 7,5 инча пенопласт, който служи като опорна сърцевина и допринася за цялостната здравина на леглото.

Със средно (6) ниво на твърдост леглото Dreamfoam Arctic Dreams е хит с повечето странични траверси, особено тези под 230 паунда. Също така може да работи добре за някои спящи на гърба и стомаха под 130 килограма. С някои специални размери, подходящи за RV, този матрак отговаря и на нуждите на хората, които оборудват своя RV.

Brooklyn Bedding позволява на клиентите да изпробват матрака за 120 нощи като част от пробния сън и включва 10-годишна гаранция, която предпазва от дефекти в материалите и производството.

Нектар матрак

Най-удобно

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси с всякакво тегло
 • Спящи за гръб и стомах под 230 килограма
 • Купувачи, които искат 365-дневен пробен период за сън
Акценти:
 • Изключително контуриране благодарение на три слоя мемори пяна
 • Охлаждащият капак и нанесеният с гел комфортен слой имат за цел да се борят със задържането на топлина
 • Едногодишно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Nectar е един от най-добрите ни решения за намиране на първокласна стойност на онлайн матрак. С многослойни мемори пяна с комбинирана височина от пет инча, Nectar осигурява сериозно облекчаване на налягането на конкурентна цена.

Три различни слоя мемори пяна образуват комфортната система на Nectar. Всеки от горните два слоя е един инч, като горният е плътно ватиран в дишащото покритие на Tencel на леглото. Тези два слоя включват инфузирана с гел пяна за борба с натрупването на топлина в най-близката до тялото част на матрака. Третият слой е три инча адаптивна Hi Core пяна с памет, разработена от Nectar.

Общо пет инча мемори пяна дава на този матрак широка способност да омекоти и най-острите точки на натиск. В резултат на това насърчава здраво изравняване на гръбначния стълб и в същото време намалява прехвърлянето на движение от партньора в леглото, който се мята и обръща. Поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност спира матрака да не потъва или провисва твърде дълбоко.

С усещане за средна твърдост (6), Nectar притежава широка привлекателност за траверси в различни позиции. По-специално, тя работи добре за всички странични траверси и за траверси за гърба и стомаха, които тежат под 230 паунда.

На върха на солидната цена и производителност, Nectar подслажда гърнето с безплатна доставка, водещ в индустрията 365-часов пробен период на сън и доживотна гаранция, която сте покрили, докато притежавате матрака.

Династия CoolBreeze

Най-добро охлаждане

Династия CoolBreeze

Тип матрак:  Изцяло пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (заявка за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (заявка за 30 нощувки)
Гаранция:  30 години, ограничена

Гаранция:  30 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат множество слоеве от мемори пяна
 • Хора, пазаруващи за RV матрак
 • Повечето странични траверси
Акценти:
 • Широката система за комфорт от мемори пяна дава възможност за странично хълбоци и рамене на спалния човек да потънат
 • Дишащи и охлаждащи функции, предназначени да насърчават регулирането на температурата
 • Предлага се в по-рядко срещани размери

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Dynasty

Матракът Dynasty Cool Breeze използва силата на три слоя пяна с памет, за да създаде удобна и контурираща повърхност за сън. Със специални размери, които рядко се предлагат от други производители, тази марка задоволява особена нужда от хора, които се нуждаят от RV матрак.

12-инчовият матрак има общо четири слоя. Най-горният слой е три инча от напоена с гел мемори пяна. Следващите два слоя са два инча мемори пяна, а долният слой, опорната сърцевина, е пет инча основен пенопласт. Капакът е разтеглив и е направен с мек полиестер.

Използвайки общо седем инча мемори пяна в своята система за комфорт, Dynasty Cool Breeze има забележително съответствие, което го прави привлекателен за хора, които имат значителни точки на натиск. Пяната с памет напластява всеки чип, за да постигне над средното изолация на движението, добавяйки предимствата на леглото за двойки. Най-близкият до тялото слой се влива с гел, за да смекчи натрупването на топлина през нощта.

Dynasty Cool Breeze има средно твърдо (6) усещане, че най-добре обслужва странични траверси, както и някои леки траверси за гърба и стомаха. Специални размери, включително RV Queen и RV King, помогнаха този матрак да стане хит сред хора, които не искат да жертват съня си, когато обикалят американските магистрали и байпаси.

Матракът се предлага с пробен период за сън от 120 нощи, но клиентите са отговорни за връщането на пратката, която може да яде за възстановяване. Гаранцията на матрака продължава 10 години.

Студио от Leesa

Най-доброто за тазобедрена болка

Студио от Leesa

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 килограма
 • Двойки или хора, които са леки спящи и лесно се смущават от звука
 • Хора, които предпочитат матрак, съобразен с тялото, с бавна реакция
Акценти:
 • Дизайн с изцяло пяна, включващ 7-инчово поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност
 • Отличава се с комфортен слой с мемори пяна с ниска плътност, последван от преходен слой с мемори пяна
 • Цялостен 10-инчов дебел профил със средно твърдо усещане (6)

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Пуснат на пазара през 2020 г., Studio by Leesa е изцяло дунапренен матрак с 10-инчов профил и средно (6) ниво на твърдост. Този модел се отличава с три слоя пяна и е проектиран да побере всички стилове на спане.

Най-горният слой на Studio е 1,5-инчов комфортен слой с мемори пяна и тъй като пяната е с ниска плътност, материалът е по-дишащ. Този слой също така осигурява устойчива реакция и е последван от 1,5-инчов преходен слой пяна с памет, проектиран да осигури облекчаване на натиска върху ключови области като раменете и бедрата. За да завърши поддръжката и издръжливостта на матрака, Студиото има 7-инчово поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност, което предпазва трапезите от прекалено потъване.

Студиото разполага с над средна поддръжка на ръбове, което е страхотно предимство за двойки или траверси, които гравитират към краищата на леглото. Тъй като комфортният слой е направен от пяна с ниска плътност, матракът е и по-дишащ от моделите, използващи по-плътна пяна. Неговото покритие от полиестерна смес в сини ивици е меко и еластично.

На цена под средната цена на изцяло дунапренен матрак, Studio by Leesa е и най-бюджетният модел на марката. Матракът е подкрепен от 100-дневен пробен период и 10-годишна гаранция. Leesa предлага и безплатна FedEx наземна доставка до всички 50 щата.

Cocoon Chill

Най-доброто за комбинирани траверси

Cocoon Chill

Ценови диапазон:  $ 730 – $ 1310

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, търсещи облекчение от точките на натиск върху рамото, гърба, бедрото и / или долната част на гърба
 • Горещи траверси, които обикновено избягват изцяло дунапренени матраци, защото са склонни да задържат топлината
 • Леки траверси или двойки, които се събуждат лесно от шум или движение
Акценти:
 • Поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност за стабилизиране на целия матрак
 • Калъф от полиестер и памук, напоен с материал за промяна на фазата (PCM)
 • Две нива на твърдост: средно мека / средна или средно твърда

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Cocoon Chill е дизайн с мемори пяна от Sealy, добре позната компания за тухли и хоросани и онлайн матраци, създадена през 1881 г. На конкурентни цени Cocoon Chill има 10-инчов профил и е проектиран да изолира добре движението и осигурете съобразена с тялото подкрепа.

Cocoon Chill е актуализирана версия на Cocoon Classic и разполага с комфортен слой от мемори пяна, който се адаптира към вашата уникална форма на тялото и позиция на сън. Това е последвано от слой отзивчив пенопласт, който омекотява точките на натиск, като същевременно предотвратява прекаленото потъване на тялото. Долният основен опорен слой е изграден от здрава пяна, което го прави едновременно издръжлив и отзивчив.

Забележителна черта на Cocoon Chill е охлаждащото покритие, направено от полиестер и памук, което се влива с материал за промяна на фазата (PCM). Този материал поглъща и разсейва излишната топлина, като ви помага да се чувствате комфортно през цялата нощ. Някои изцяло дунапренени матраци могат да бъдат топлинни уловители поради своята плътност, но както подсказва името му, Cocoon Chill е по-ефективен при регулиране на температурата от много от конкурентите си.

Cocoon Chill се предлага в две различни нива на твърдост и поради баланса си на подкрепа и амортизация е нашият избор за комбинирани траверси. Средно мекият до средният се равнява на 4 по скалата на твърдост 1-10 и е идеален за траверси, които искат матрак, съобразен с тялото, с по-голяма амортизация. Другият вариант, средно твърд, е 6 по скалата на твърдост и осигурява по-голяма подкрепа и по-малко потенциално потъване. Това ниво е по-подходящо за траверси над 130 килограма.

Cocoon Chill се предлага във всичките шест стандартни размера матраци, като всички те са изключително леки. Sealy предлага безплатна доставка за всички американски поръчки, а Cocoon Chill пристига в лесна за придвижване кутия.

Allswell Матрак

Най-добър хибрид

Allswell Матрак

Ценови диапазон:  $ 265 – $ 465

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които спят горещо
 • Траверси за гръб и стомах
 • Двойки
Акценти:
 • Индивидуално увити бобини за минимизиране на преноса на движение
 • Въглен и меден гел, напоен с мемори пяна, разсейва топлината
 • Ватиран горен панел

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Allswell е сравнително нова компания за сън, която в момента предлага три матрака: Allswell, Allswell Luxe и Allswell Supreme. И трите имат достъпни ценови точки, но Allswell е най-бюджетният модел.

Allswell с дебелина 10 инча е хибриден дизайн, който използва както мемори пяна, така и джобни намотки. Тази комбинация създава балансирано усещане и ще се хареса на различни стилове на спане. Най-горният 2-инчов комфортен слой се състои от мемори пяна с инфузии от въглен и меден гел за разсейване на топлината. Като такъв Allswell ви помага да останете хладни през нощта и е чудесен за хора, които са избягвали традиционните матраци с мемори пяна, които са склонни да задържат топлината.

Следващият комфортният слой е.5-инчов преходен слой от по-твърда мемори пяна, който помага на тялото ви да се адаптира към системата от бобини и осигурява допълнителна подкрепа. Поддържащото ядро ​​на Allswell включва 7-инчова джобна система намотки, с по-дебели намотки по краищата. Тази конструкция подсилва ръбовете и предотвратява провисването, което увеличава използваемата повърхност и улеснява влизането и излизането от леглото.

В сравнение с други модели на хибридни или мемори пяна, Allswell моделът е много евтин. Матракът има по-тънка секция с комфортен слой, което отчасти обяснява по-ниската му цена. Allswell се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака, но всеки размер е с един инч по-кратък от стандартното измерване на матрака.

Матракът Allswell се доставя безплатно до съседните САЩ, с възможност за добавяне на услуга White Glove и / или ускорена доставка. Allswell предлага изпитание за сън от 100 нощи и е подкрепено от 10-годишна ограничена гаранция.

Tuft & Needle Original

Най-добро освобождаване на налягането

Tuft & Needle Original

Ценови диапазон:  $ 450 – $ 850

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Спящи под 230 килограма
 • Хора, търсещи облекчаване на налягането без прекомерно съобразяване с тялото
Акценти:
 • Средно твърдото усещане може да побере всички пози за сън
 • Разсейва телесната топлина, благодарение на пянастата си конструкция с отворени клетки с добавен графит и охлаждащ гел
 • Отличава се с патентована адаптивна пяна на Tuft & Needle, която е издръжлива, дишаща и гъвкава

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Матракът Tuft & Needle, известен още като T&N Original, е водещото легло на компанията и най-евтиният им матрак. Матракът се предлага на едно ниво на твърдост, средно твърдо и има под средната цена в сравнение с други модели изцяло пяна.

Оригиналният матрак T&N разполага с два слоя висококачествена пяна с отворени клетки, която е едновременно дишаща и издръжлива. 3-инчовият комфортен слой е направен от патентована адаптивна пяна на T&N, която е траен, пенопласт с висока плътност. Тази конструкция очертава тялото и облекчава точките на натиск. Графитните и охлаждащи гел мъниста са добавени за разсейване на топлината, което може да помогне на траверсите да останат хладни и удобни през цялата нощ.

Поддържащото ядро ​​на матрака T&N се състои от 7-инчов пенопласт с отворена клетъчна структура за повишена вентилация на въздуха. Този слой минимизира увисването и насърчава равномерната поддръжка.

Матракът T&N има дишаща, мека плетена материя, която е комбинация от микро полиамид и полиестер. Има възможност за добавяне на антимикробна защита HeiQ NPJ03, която предпазва матрака от вредни микроби, които могат да влошат матрака и да съкратят живота му.

Матракът T&N се доставя безплатно до съседните САЩ и срещу допълнително заплащане до Хавай и Аляска. Жителите на Калифорния отговарят на условията за безплатно премахване на матраци, а матракът T&N е подкрепен с 10-годишна ограничена гаранция.

Матрак Maxzzz 7-Zone Memory Foam

Най-добра зонирана поддръжка

Матрак Maxzzz 7-Zone Memory Foam

Ценови диапазон:  $ 200 – $ 340

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Full, Queen, King

За кого е най-добре:
 • Тези, които споделят леглото
 • Траверси, търсещи облекчаване на натиска
 • Купувачи, които търсят матрак с мемори пяна с охлаждащи функции
Акценти:
 • Цената под средната стойност
 • Зонираната опора насърчава подравняването на гръбначния стълб
 • 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Maxzzz

Матракът Maxzzz 7-Zone Memory Foam е добър вариант за търсещите стойност, търсещи матрак със зонирана опора. Този средно твърд, изцяло дунапренен матрак е проектиран да насърчава подравняването на гръбначния стълб и да облекчава натиска. Цената на леглото е доста под средната, в сравнение с други матраци с пълна пяна.

В рамките на матрака има седем различни зони на опора. Тази пяна се чувства по-стегната под зоните, които се нуждаят от допълнителна опора, като гърба и врата, и по-мека под предразположените към натиск части на тялото, като бедрата и раменете. Този дизайн е проектиран да предлага както опора, така и контуриране, което го прави подходящ за странични траверси и тези, които страдат от болки в гърба.

Комфортната система на матрака включва три слоя пяна. Най-горният комфортен слой е пяна, напоена с пяна от бамбуков въглен, която има за цел да премахне миризмата. Средният комфортен слой е напоена с мед мемори пяна, а най-долният слой е направен от пяна, напоена с гел, и двете са проектирани да спят хладно. което е о. Хипоалергенното покритие може да се пере в машина.

Матракът Maxzzz 7-Zone Memory Foam се предлага с безплатна доставка и връщане. Матракът също е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна ограничена гаранция.

Как да изберем евтин матрак с пяна с памет