Menu Close

Най-добър охлаждащ матрак за горещи спящи

Температурите на човешкото тяло естествено се повишават и понижават в продължение на един ден и различните температури съответстват на това колко  уморени се чувстваме, колко лесно заспиваме и колко здраво спим. Проучванията показват, че по-ниските телесни температури през нощта са склонни да насърчават по-добър сън, докато по-високите телесни температури могат да прекъснат цикъла на съня.

Поради тези причини е важно хората, които са склонни да спят горещо, да изберат охлаждащи матраци. Охлаждащият матрак може да направи разликата между добрия нощен сън и нощта, пълна с изпотяване. Охлаждащите матраци също се предлагат на разумни цени, така че горещите траверси не трябва да се притесняват от разбиването на банката.

Продължавайте да четете, за да научите кои матраци са най-добрите за горещи траверси. Съществуват различни охлаждащи матраци, така че ще искате да обърнете внимание на други детайли на матрака, за да сте сигурни, че сте избрали най-добрия матрак за вас. В това ръководство посочихме кои матраци са най-подходящи за горещи траверси с различно тегло и предпочитания за позиция на съня.

Най-добрите охлаждащи матраци за горещи спящи

информация за продукта

Helix Midnight Luxe

Най-доброто като цяло

Helix Midnight Luxe

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 2349

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат контурното и отзивчиво усещане на хибрид с мемори пяна
 • Хората, които често изпитват точки на болка и натиск
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Плътна мемори пяна без прекомерно задържане на топлина
 • Здравата бобина система осигурява силна опора и подобрява въздушния поток
 • Средно твърдо усещане отговаря на повечето спящи

* Вземете 200 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 1750 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND200

Ако търсите нов матрак, но не сте сигурни за идеалното си ниво на твърдост, Helix Sleep предлага богат избор от хибридни модели с мемори пяна, предназначени за специфични типове тяло и пози за сън. Всеки от тези матраци е конструиран с джобна система бобини, която насърчава стабилен въздушен поток и помага на матрака да поддържа комфортна температура.

Докато стандартните модели Helix може да се харесат на бюджетни купувачи, серията Luxe се състои от по-дебели хибриди с възглавници, оборудвани с допълнителни функции за подобряване на вашето сън. Опцията за средата на пътя тук е Helix Midnight Luxe, която е проектирана за средно твърдо усещане, което отговаря на повечето траверси с тегло до 230 паунда.

Helix Midnight Luxe съдържа два слоя мемори пяна, единият от които лежи под върха на възглавницата, за да придаде на повърхността усещане за плюш. Преходният слой от пенопласт осигурява допълнително съобразяване и също така поддържа тялото ви, за да предотврати потъването. Тази комбинация от пяна позволява на матрака да облекчава налягането, като същевременно запазва известен „отскок“.

Носещата сърцевина е направена от намотки в джоб. В допълнение към осигуряването на поддържаща основа, намотките позволяват стабилен въздушен поток и не улавят телесната топлина, както го прави пяната. Следователно, Helix Midnight Luxe спи доста готино. Основен слой от пяна с висока плътност предлага допълнителна армировка.

Midnight Luxe и други Luxe хибриди струват малко повече от стандартните модели Helix, но всички имат разумни цени на стикери в сравнение със средния хибрид. Helix Sleep също осигурява безплатна доставка до всички 50 щата. Midnight Luxe се предлага със 100-дневен пробен период на сън и 15-годишна гаранция.

DreamCloud

Най-ценно

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които спят горещо
 • Двойки
 • Траверси от всякакви размери и пози за спане
Акценти:
 • Вливаните с гел пяни помагат за разсейване на телесната топлина
 • Дишащ хибриден дизайн
 • Впечатляващо 365-нощно изпитание за сън

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Като хибриден матрак с мемори пяна, DreamCloud осигурява облекчаване на налягането и забележително контуриране на мемори пяна без традиционния проблем с улавянето на топлина. Поддържащото ядро ​​на леглото от индивидуално опаковани бобини позволява много охлаждащ въздушен поток през матрака. Напълнен с гел слой мемори пяна в системата за комфорт отвежда излишната топлина от тялото, позволявайки му да се разсейва, вместо да се натрупва през нощта.

DreamCloud съчетава слоеве от висококачествена мемори пяна и пенопласт със здрава основа от бобини, за да осигури балансирано изживяване при сън. Комфортните слоеве от пенопласт и напоена с гел мемори пяна осигуряват значително количество облекчаване на налягането и контуриране, докато дишащото легло от бобини предпазва всяка част от тялото да не потъне твърде далеч. В резултат на това сънят на DreamCloud се чувства като комбинация от спане „в“ и „на“ матрака.

Сърцевината на намотката на леглото и средно твърдото (6) усещане му придават гъвкава комбинация от амортизация и здрава опора, което го прави удобна опция за почти всякакъв тип спални места. Съ-спящите ще оценят способността на DreamCloud да задоволи различни предпочитания за сън, както и забележителната му степен на подскачане и подкрепа на ръба. Висококачествената конструкция и производителност на леглото са на достъпна цена в сравнение с цената на средния хибриден модел на пазара.

DreamCloud се доставя безплатно до съседните САЩ, като се предлага платена доставка за Аляска и Хавай. Матракът е подкрепен от значително продължително 365-нощно изпитание за сън, което започва след 30-дневен период на пробив, допълнително увеличавайки стойността му. След това леглото се покрива с ограничена доживотна гаранция.

WinkBed

Най-добър хибрид

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с всички телесни тегла
 • Хора, които изпитват болки в гърба
 • Траверси, които предпочитат отзивчив матрак
Акценти:
 • Хибридният дизайн балансира контурното усещане на мемори пяна с охлаждащ въздушен поток от бобини
 • Вливаната с гел пяна помага за намаляване на натрупването на телесна топлина
 • Избор от четири нива на твърдост

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е хибриден матрак, който се предлага в средно меки (4), средно твърди (6) и 2 твърди нива (7-8). Меките, средни и твърди опции съдържат 7,5-инчов подплътен слой намотка и комфортни слоеве от микронамотка и пенопласт. Въздушният поток през слоевете на бобината поддържа леглото хладно. Плюс това, комфортните слоеве от пенопласт се вливат с гел, който добавя към температурната неутралност на леглото.

Микронамотките в WinkBed придават на матрака еластично, отзивчиво усещане. Въпреки че WinkBed съдържа пяна, това не е най-добрият вариант за траверси, които искат легло, в което да спят „в“, а не „включено“. WinkBed Plus е конструиран по различен начин от другите опции за твърдост, но има и отзивчиво усещане поради латексния комфортен слой.

Тъй като WinkBed се предлага в четири нива на твърдост, има опции за хора с всички телесни тегла. WinkBed Plus предлага ултра твърда опция, насочена към траверси с тегло над 300 lbs. Останалите три опции за твърдост на WinkBed ще се харесат на различни траверси в зависимост от телесното им тегло и личните предпочитания.

Матраците WinkBed са средни или по-високи в повечето категории, като издръжливост, изолиране на движението, облекчаване на налягането и изпускане на газове. По отношение на поддръжката на ръбовете, фирмата WinkBed и WinkBed Plus имат по-силни ръбове от меките и средните опции.

Матраците WinkBed се произвеждат в САЩ и се доставят безплатно до съседни американски локации. Те се предлагат със 120-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция.

Нолах Оригинал

Най-доброто за странични траверси

Нолах Оригинал

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1249

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат тясното съответствие на адаптивния пенопласт
 • Хора, които тежат 230 килограма или по-малко
 • Двойки
Акценти:
 • Средната твърдост балансира контурирането и поддържането на тялото
 • Конформиращото усещане удобно приляга на раменете и бедрата
 • Адаптивният слой от пенопласт е по-дишащ от сравнимите мемори пяни

Вземете 135 долара от матрака Nolah Signature. Код за употреба: SF135

Много изцяло дунапренени матраци спят горещо, защото не циркулират много добре въздуха. Повърхностните слоеве поглъщат и улавят топлината на тялото, което от своя страна може да накара целия матрак да се чувства неприятно топъл. Nolah Original 10 е забележително изключение. Комфортният слой е съставен от адаптивна пенопласт, която е доста дишаща и не трябва да задържа твърде много телесна топлина. Пенопластът не потъва като мемори пяна, така че ще можете също да се насладите на стабилен повърхностен въздушен поток.

Nolah Original 10 се счита за среден (5) модел на усещане. Плътното контуриране и обилната амортизация правят този матрак идеален за странични траверси с тегло до 230 паунда. Тези хора обикновено се нуждаят от по-гъвкав матрак, за да омекотят раменете и бедрата си, да подравнят гръбначния стълб и да намалят натиска. Матракът също така осигурява адекватна опора за спални на гърба и стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма. Препоръчваме Nolah Original 10 и на двойки. Слоевете от пяна изолират движението и предотвратяват пренасянето му по повърхността, което може да намали смущения за спящите, а матракът не издава никакъв шум.

Матракът е на разумни цени в сравнение с други изцяло пенопластови модели, а Nolah предлага стандартна наземна доставка без допълнително заплащане. Ако искате да намалите още повече цената на стикера, Nolah ви позволява да се откажете от 120-нощния пробен период за сън. Матракът се предлага с 15-годишна гаранция.

Cocoon от Sealy Chill Hybrid

Най-удобно

Cocoon от Sealy Chill Hybrid

Ценови диапазон:  $ 999 -: $ 1,699

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Странични траверси
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Хибридната конструкция предлага отзивчива поддръжка
 • Комфортната система облекчава налягането
 • Стреч плетеното покритие PCM е предназначено за регулиране на топлината

Спестете 35% от Cocoon Chill Hybrid и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Траверсите, които търсят матрак, който се отнася сериозно към охлаждането и комфорта, може да открият, че хибридният матрак Cocoon Chill има правилните характеристики. Класирайки се като средно твърда (6) по скалата на твърдост, този хибриден матрак е в обхвата, който е удобен за много хора. Траверси за странични, задни и стомашни тегло до 230 паунда най-вероятно ще се радват на този матрак, докато траверси за стомаха и гърба с тегло над 230 паунда може да предпочетат по-твърд вариант.

Зонирана джобна сърцевина на бобината осигурява Cocoon Chill съществена подкрепа. Здравите периметърни намотки стабилизират ръбовете срещу потъване, докато индивидуално увити вътрешни намотки осигуряват целева подкрепа. Комфортната система разполага с преходен слой и комфортен слой, направени от Sealy’s Perfect Fit пяна с памет. Тази система работи за омекотяване на точките на натиск и осигурява подравняване на гръбначния стълб.

Плъзгащото се покритие включва патентован материал за промяна на фазата (PCM), който е предназначен да ви предпази от прегряване. Тъканта абсорбира, след което освобождава телесната топлина, за да ви гарантира, че сте хладни цяла нощ. Cocoon Chill също получава високи оценки за поддържане на ръба и лекота на движение, благодарение на хибридния си дизайн. Спящите трябва да открият, че могат да използват цялата повърхност на матрака, без да се чувстват сякаш потъват в него.

Cocoon Chill се доставя безплатно до щатите в САЩ и включва 100-нощно изпитание за сън. Sealy подкрепя матрака с 10-годишна гаранция.

Saatva Classic

Най-добрият Innerspring

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Траверси с тегло под 130 килограма, особено странични траверси
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Купувачи с ограничен бюджет
Акценти:
 • Двойните слоеве намотки осигуряват достатъчно въздушен поток за охлаждане
 • Еластичен, отзивчив дизайн
 • Предлага се в три нива на твърдост

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Водещият матрак на Saatva, Saatva Classic, поддържа горещите траверси хладни благодарение на стабилен въздушен поток през слоевете на бобината. Матракът е хибриден вътрешен пружинен матрак с преходен слой от джобови намотки и поддържащ слой от бонелни намотки. Поради двата слоя намотки, Saatva Classic се чувства по-пружиниращ и не изолира движението, както правят повечето матраци изцяло от пяна. Матракът се предлага в опции с дебелина 11,5 и 14,5 инча.

Saatva Classic се предлага в три нива на твърдост, така че има опции за хора с всички телесни тегла и предпочитания за позиция. Всички матраци Saatva Classic имат комфортни слоеве от пенопласт и мемори пяна, а меката опция се предлага с допълнителен слой от пенопласт. В резултат на това меката опция е най-съобразена, докато другите две опции за твърдост имат малко „прегръдка“, но се чувстват по-отзивчиви.

Купувачите, които се интересуват от етична консумация, са привлечени от Saatva, защото е произведен в САЩ с помощта на екологични материали. Намотките са от рециклирана стомана, пенопластът отговаря на сертификатите CertiPUR-US и вместо химически забавител на горенето използват естествена пулпа от трън.

Saatva предлага 180-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция. Всички матраци Saatva се доставят с безплатна услуга за доставка на бели ръкавици, което означава, че Saatva ще сглоби новото ви легло за вас точно там, където искате.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Най-добро освобождаване на налягането

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ценови диапазон:  $ 1,199 – $ 2,699

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Траверси, търсещи матрак с адаптивна твърдост
 • Потребители, които предпочитат да купуват биологични продукти
Акценти:
 • Избор от четири нива на твърдост
 • Изцяло латексният дизайн предлага отлично облекчаване на налягането
 • Естествено дишащи, органични материали

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Плюшените легла са изключително адаптивни матраци, идеални за хора, които периодично се радват да променят усещането за повърхността на съня си. Всеки слой е съставен от латекс, който е сертифициран като органичен от Global Organic Latex Standard, като гарантира, че изходните материали се отглеждат и произвеждат устойчиво.

Можете също така да избирате между две различни нива на твърдост. Моделите със средно твърдо (6) усещане могат да бъдат направени твърди (7), като разархивирате капака и размените реда на горните два слоя. Това ниво на персонализация позволява на повечето хора да намерят идеалното ниво на твърдост за техния тип тяло и позиция на сън, осигурявайки равномерно подравняване и по-малко натиск.

Всички латексови слоеве в матрака са вентилирани с малки отвори за насърчаване на въздушния поток в интериора, а покритието е съставено от органичен памук, сертифициран от Global Organic Textile Standard (GOTS) за допълнително охлаждане. Освен това противопожарната преграда на леглото е изработена от сертифицирана по GOTS органична вълна, която също регулира повърхностните температури и отвежда влагата от тялото ви. Тези естествено дишащи компоненти правят Botanical Bliss много подходящ за горещи траверси, дори в сравнение с други изцяло латексови модели.

Латексът също е доста издръжлив в сравнение с пенопласта или мемори пяната, така че този матрак трябва да работи в продължение на години над средната продължителност на живота на матрака. PlushBeds подкрепя Botanical Bliss с 25-годишна гаранция, която включва непропорционално покритие за първите 10 години. Клиентите в САЩ се класират за безплатна наземна доставка, а също така получават 100-нощно изпитание за сън, за да изпробват матрака.

Матрак Layla

Най-добра пяна за памет

Матрак Layla

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1149

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, желаещи две опции за твърдост в един матрак
 • Хора, които спят горещо
 • Средни и леки траверси
Акценти:
 • Подвижна конструкция с двойна твърдост
 • Термо-гел и медни пенопласти допринасят за стабилно регулиране на температурата
 • Усещане за прегръдка на тялото на мемори пяна

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Като подвижен матрак, всяка страна на изцяло дунапренената Layla има различно ниво на твърдост. Най-горните слоеве от мемори пяна от двете страни на матрака се вливат с мед, която насърчава охлаждането. Layla остава по-неутрален от температурата през нощта, отколкото повечето изцяло пяна легла, които са склонни да улавят топлината. Матракът Layla работи добре за леки и средно тежки траверси, но по-тежките траверси може да открият, че се нуждаят от повече твърдост и подкрепа.

Матракът Layla придава на траверсите класическото усещане за мемори пяна. Той „прегръща” тялото и е добър избор за хора, които обичат да потъват „навътре”, вместо да плуват „върху” матрака си. Спящите, които предпочитат отзивчив, еластичен матрак, няма да предпочитат Layla.

Подобно на много матраци от пяна, Layla не е най-добрият, когато става въпрос за опора на ръба. Траверсите може да открият, че не могат да използват цялата повърхност на леглото поради потъващи ръбове. Layla обаче изолира движението добре и на практика е безшумен. Двойките, които споделят легло, няма да бъдат притеснени от движенията на партньора си, когато са на Layla.

Layla изпраща своите матраци безплатно до съседните САЩ и срещу заплащане до Аляска, Хавай и Канада. Всички покупки идват с пробен период на сън от 120 нощи и задължителен двуседмичен период на пробив. След първите две седмици клиентите могат да върнат матрака си без наказание. Layla предлага и доживотна гаранция с техните матраци.

GhostBed Luxe

Най-доброто за болки в гърба

GhostBed Luxe

Ценови диапазон:  $ 1245 – $ 2900

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Тези, които споделят легло
 • Хората, които спят горещо, но харесват усещането за изцяло разпенено легло
 • Лица, които тежат под 230 паунда
Акценти:
 • Капакът за промяна на фазата е проектиран да отвежда топлината на тялото далеч от траверса
 • Плюшено, контурно усещане
 • Над средното облекчение на налягането

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Ghostbed Luxe е проектиран с няколко функции, които имат за цел да помогнат на горещите траверси да останат хладни. Матраците с пяна са склонни да улавят топлината, но внимателният дизайн на GhostBed Luxe включва много материали за противодействие на натрупването на топлина.

Покритието е капитонирано с материал за промяна на фазата, който отвежда топлината далеч от повърхността, както и влакна, които позволяват въздушен поток, и пяна с гел, напоена с памет. Под него се намира 2-инчов комфортен слой от гел-мемори пяна, който е ламиниран с материал за промяна на фазата и втори 2-инчов комфортен слой от пенопласт с висока плътност. Тази комбинация от комфортни слоеве води до плюшено, тясно контуриращо усещане, което се нарежда със средна твърдост.

Средната твърдост на матрака е подходяща за повечето траверси под 230 паунда и е особено подходяща за леки хора и странични траверси, тъй като плюшените комфортни слоеве на леглото образуват дълбока люлка, която предлага добро облекчаване на натиска.

GhostBed Luxe се произвежда в САЩ и се доставя безплатно до долните 48 щата. Леглото е подкрепено от 101-нощно изпитание за сън с 30-дневна почивка и 25-годишна гаранция.

Осем Sleep Pod

Най-добър лукс

Осем Sleep Pod

Ценови диапазон:  $ 2295 – $ 2995

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена (пяна) 2 години, ограничена (технология)

Гаранция:  10 години, ограничена (пяна) 2 години, ограничена (технология)
Размери:  пълен, кралица, крал, калифорнийски крал

За кого е най-добре:
 • Хора, които спят горещо
 • Двойки, които споделят легло
 • Клиенти, които се интересуват от интелигентни продукти
Акценти:
 • Динамична система за отопление и охлаждане
 • Програмирайте повърхността за сън на точно желаната от вас температура
 • Всяка страна на леглото може да има различни температурни настройки

Вземете 150 долара от осем матрака за сън. Използвайте код: FOUNDATION150

Eight Sleep Pod е изцяло пяна интелигентен матрак, който позволява на траверсите да програмират леглото на определени температури в определени часове. Eight Sleep Pod е изграден с решетка от тръби и помпа, която трябва да седи до леглото. Помпата изтласква вода с регулируема температура през решетката, като охлажда или загрява матрака.

Спящите, които искат много прецизна среда за сън, ще бъдат възхитени от прецизността, която предлага Eight Sleep Pod. Температурните настройки варират от 55 до 115 градуса по Фаренхайт и могат да бъдат зададени различни температури за всяка страна на леглото. Траверсите могат също така да позволят на леглото да регулира динамично температурата през цялата нощ самостоятелно.

Тъй като Eight Sleep Pod се предлага само в едно ниво на твърдост, матракът няма да работи за всички. Траверсите във високия и долния край на скалата на телесното тегло може да се окажат нуждаещи се от повече или по-малко твърдост, особено страничните траверси. Траверсите със средно тегло най-вероятно ще намерят приятна комбинация от опора и възглавница в това легло.

Eight Sleep Pod работи на по-високия край на ценовата скала поради своите високотехнологични характеристики. Възможността да управлявате леглото от смартфон чрез приложение струва допълнителен годишен абонамент за приложение.

Eight Sleep Pod се произвежда в САЩ и се предлага компресиран в кутия. Клиентите имат 100-нощно изпитание за сън, по време на което могат да изпробват леглото без риск. Гаранцията Eight Sleep Pod трае 10 години.

Как да намерим охлаждащ матрак