Menu Close

Най-добрият кралски матрак

Матрак тип king size може да е по-удобен за двойките, защото им дава допълнително място за разстилане. Но докато траверсите могат да имат необходимото пространство за почивка в предпочитаната позиция, без да безпокоят партньорите си, това не означава, че самият матрак ще се чувства идеален за тях.

Когато матракът е твърде мек или твърде твърд, топерът е удобно решение. Повечето топери са с дебелина между 1 и 4 инча, като по-дебелите опции влияят в по-голяма степен на усещането за повърхността на съня от по-тънките модели. Този тип аксесоари за сън действа като допълнителен слой, който седи върху матрака, за да промени усещането му, без разходи и неприятности при закупуването на нов матрак. Топерите също могат да помогнат за удължаване на продължителността на живота на матрака, като поглъщат голяма част от износването на повърхността.

Ще подчертаем любимите си снимки за матраци тип king size и ще обясним какво ги отличава. Ще разгледаме подробно и други фактори, които трябва да вземете предвид, преди да изберете топер за леглото си.

Най-добрите дюшеци за кралски матраци

информация за продукта

Бруклин спално бельо бамбук Talalay латекс Топър

Най-доброто като цяло

Бруклин спално бельо бамбук Talalay латекс Топър

Цена:  $ 354

Материал:  3 “латекс Talalay
Твърдост:  мека (3), средна (5), твърда (7)

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи топер с опции за твърдост
 • Горещи траверси
 • Тези, които искат значително да променят усещането за своя матрак
Акценти:
 • Три опции за твърдост
 • Премиум латекс се съобразява с тялото, без да се прегръща прекалено силно
 • Копринено мек и дишащ вискоза от бамбукова покривка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци за матраци Brooklyn Bedding

Bamboo Talalay Latex Topper от Brooklyn Bedding привлича широка гама траверси, благодарение на внимателния си дизайн и множество опции за твърдост. Топърът съдържа 3-инчов слой естествен латекс Talalay, който омекотява и се приспособява към тялото подобно на мемори пяна, но задържа по-малко телесна топлина и не потъва прекомерно. Сертификатът OEKO-TEX Class 1 показва, че латексът не съдържа никакви вредни химикали и е подходящ за всички възрасти – дори бебета и малки деца.

Brooklyn Bedding предлага три нива на твърдост за топпера. Мекото (3) усещане е най-подходящо за странични и задни траверси, които тежат по-малко от 130 килограма поради контурното му тяло. Тези, които тежат повече от 230 килограма – особено спящи на гърба и стомаха – вероятно ще предпочетат чувството на фирма (7). И накрая, средното (5) усещане по същество е баланс на другите двама и трябва да служи добре на повечето спящи, особено тези в диапазона от 130-230 паунда.

Горещите траверси също могат да се насладят на топпера поради отличната си дишаща способност и контрол на температурата. Латексът задържа много малко телесна топлина в сравнение с пяната, докато покритието е направено от вискоза от бамбук – материал, известен с изключително охлаждане. 3-инчовият профил също прави топпера добър вариант за всеки, който иска да направи основна корекция на това как се чувства матракът им.

Изборът на твърдост не засяга ценовата точка. Brooklyn Bedding предлага топ в осем размера, включително по-рядко срещани опции като пълна XL и къса дама за траверси с нетрадиционни размери на матрака. Покупката ви се предлага с 30-дневен пробен период на сън и тригодишна гаранция.

Матрак за матрак Viscosoft Reflex

Най-ценно

Матрак за матрак Viscosoft Reflex

Цена:  $ 86

Материал:  2-3 “гел вливаща се мемори пяна
Твърдост:  2 “: Средна (5) 3” Средна мека (4)

За кого е най-добре:
 • Купувачи с ограничен бюджет
 •  Тези, които искат избор на дебелини
 •  Хора, които търсят както отскок, така и изолация на движението
Акценти:
 • Достъпна цена
 • Две опции за дебелина / твърдост
 • Конструкция с мемори пяна, която е в съответствие с изискванията за изключително освобождаване на налягането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Viscosoft

ViscoSoft Reflex Gel Mattress Topper добавя плюшени люлки към матрака, без да е трудно за портфейла.

Този топпер се предлага в две опции за твърдост: 2 инча и 3 инча. 2-инчовият модел се оценява като средна (5) твърдост, докато 3-инчовият модел има средно меко (4) усещане. 2-инчовият модел може да е добър за спящи на гърба и стомаха, които искат малко по-поддържаща повърхност за сън, докато 3-инчовата версия осигурява повече място за хълбоците и раменете на страничния спящ. подходящ за хора, които тежат под 230 паунда и смятат, че съществуващия им матрак е твърде твърд.

Паметната пяна на Reflex Gel Mattress Topper е специално проектирана, за да бъде по-отзивчива от традиционната мемори пяна. Той прегръща тялото, за да помогне за облекчаване на натиска, но се връща в първоначалната си форма сравнително бързо, когато теглото се премахне. Това му придава лек отскок, който може да е по-благоприятен за секса, отколкото повечето мехурчета. Инфузията с гел е предназначена да изтегли топлината от тялото, за да помогне за намаляване на натрупването на топлина, често причинено от близкото съответствие на пяната с памет. Въпреки това, топперът все още може да спи на топло за някои.

Ако решите, че матракът за матрак Reflex не е подходящ за вас, можете да го върнете в рамките на 60 дни за пълно възстановяване на покупната цена. ViscoSoft също така предоставя 3-годишна ограничена гаранция, която предлага ремонт или подмяна, ако възникнат допустими дефекти.

Сатра Матрак Топър

Най-добър лукс

Сатра Матрак Топър

Цена:  $ 330

Материал:  Вливаща графит мемори пяна, вентилиран латекс Talalay или пенопласт с висока плътност
Твърдост:  Средно мека (4) или средна (5)

За кого е най-добре:
 • Траверси, които не са сигурни кой материал от топпер е най-подходящ за тях
 • Горещи траверси
 • Хора, които редовно се мятат
Акценти:
 • Три модела топпери с различни материали и цялостно усещане
 • Всички горнища, обвити в покритие от дишащ органичен памук
 • Разтегливите ъглови ленти предотвратяват изместването и плъзгането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Saatva

Saatva предлага три матраци за избор, всеки от които е съставен от различен материал, който обслужва определени видове траверси въз основа на фактори като тип тяло и позиция на съня.

Топърът “Foam” носи най-ниската цена и има най-твърдото усещане от трите, които се оценяват като средни или 5 по скалата на твърдост 1-10. Този се състои от единичен слой от пенопласт с висока плътност с дебелина 1,5 инча. Пяната се комбинира тясно и равномерно, за да подобри подравняването и да намали налягането, но относително тънкият й профил няма да повлияе прекалено много на усещането за вашия матрак.

С 3-инчов профил горната част „Graphite“ е най-дебелата опция. Този модел съдържа горен слой мемори пяна, напоена с охлаждащ графит, последван от втори слой пяна с висока плътност, която служи като поддържаща основа. Усещането е средно меко (4) и слоевете пяна се припокриват много тясно, така че страничните траверси с тегло 230 паунда или по-малко трябва да намерят горнището за особено удобно.

Топерът „Латекс“ има средно меко (4) усещане и 1,5-инчов профил, така че може да се разглежда като компромис на двата модела пяна. Латексът Talalay, който образува еднослойния слой на този топпер, се вентилира с малки отвори, за да изтласка въздуха към повърхността и да ви охлади, така че горещите траверси също трябва да бъдат удовлетворени.

И трите горнища включват калъфи, изработени от дишащ органичен памук, който отвежда влагата и еластични ъглови ленти за поддържане на горната част на място. Saatva осигурява безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ и ще получите 45-нощно изпитание за сън и едногодишна гаранция с покупката си.

Латекс за по-малко топер

Най-добро освобождаване на налягането

Латекс за по-малко топер

Цена:  $ 339

Тип матрак:  2-3 “вентилиран латекс Talaylay
Материал:  мек (3), среден (5), средно твърд (6)

За кого е най-добре:
 • Купувачи със силни предпочитания за твърдост или дебелина
 • Хора, които предпочитат отзивчива повърхност за сън
 • Тези, които ценят устойчивите материали
Акценти:
 • Три избора на твърдост и две дебелини, за да отговорят на различни нужди
 • Плаваща конструкция от латекс Talalay
 • Изолира добре движението, без да възпрепятства движението

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от латекс за по-малко дюшеци

Изработен от естествен, издръжлив латекс, латексът за по-малко топер има всички предимства на популярния материал, като същевременно дава на клиентите много възможности за персонализиране на техните кралски легла.

Естественият латекс Talalay съставлява този топпер. Латексът Talalay е плаващ, ефирен и поддържащ. Докато латексът обикновено е по-дишащ от мемори пяната сам по себе си, латексът за по-малко топер се вентилира, за да подобри допълнително циркулацията на въздуха. Този материал се оформя по тялото, за да облекчи налягането, но разпределя компресията върху по-широка област. Много спящи сравняват това с плаващо усещане, а не с прегръдка.

Купувачите могат да избират между три опции за твърдост: мека (3), средна (5) и средно твърда (6). Кое усещане е подходящо за вас ще зависи от теглото ви, позицията на съня, съществуващия матрак и личните предпочитания. По принцип хората, които тежат повече от 230 килограма, и тези с твърде мек матрак вероятно ще предпочетат средната фирма. Траверсите с тегло под 230 килограма и тези, които имат твърде твърд матрак, могат да гравитират към по-меките варианти.

Латексът за по-малко топер също се предлага в две дебелини: 2 инча и 3 инча. Избраната от вас дебелина ще определи колко значително горната част променя усещането за повърхността на съня ви.

Тези, които купуват най-добрата твърдост и дебелина за тях, трябва да се чувстват люлещи и подкрепяни независимо от позициите им за сън. Всички опции за твърдост и дебелина също печелят високи оценки за издръжливост, регулиране на температурата, ниво на шум и подкрепа. Еластичността на топпера трябва да го направи достатъчно отзивчив за секс. Докато този отскок може да доведе до някои вибрации, пътуващи по повърхността, те не трябва да допринасят за големи смущения за повечето спящи.

Латексът за по-малко топер притежава OEKO-TEX сертификат за стандарти за безопасност. Купувачите могат да добавят покритие от органичен памук срещу допълнително заплащане. Топерът се предлага с 5-годишна ограничена гаранция, която предпазва от дефекти като напукване, цепене и вдлъбнатини.

Двойна капитонирана топер PandaZzz

Най-добра пяна за памет

Двойна капитонирана топер PandaZzz

Цена:  $ 149

Материал:  Мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Двойки
 • Купувачи, които търсят топпер с по-дълъг от средния пробен период
Акценти:
 • Изключително контуриране и облекчаване на налягането от два слоя мемори пяна
 • Долният капак има противоплъзгаща се повърхност, за да поддържа горната част на място
 • 100-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци PandaZzz

Двойният капитониран топер PandaZzz проверява много кутии за траверси, които се наслаждават на усещането за мемори пяна. Най-горният слой е тънък и мек за контурно усещане, подобно на облак, подсилено от по-дебел основен слой, който прави профила с дебелина до 3 инча. Вторият слой също е перфориран с дупки, за да намали задържането на топлина и да помогне на горната част да остане хладен, така че хората, които обикновено намират повърхностите с мемори пяна твърде топли, трябва да намерят този по-удобен за сравнение.

Покритието е съставено от първокласна ватирана жакардова тъкан, която придава на повърхността луксозно плюшено усещане. Платът също така е доста дишащ за допълнителен контрол на температурата. Долният капак разполага с малки канали, които осигуряват сцепление, така че горната част не трябва да се измества или плъзга, дори когато се мятате и обръщате.

И двата слоя пяна абсорбират движението доста добре, намалявайки прехвърлянето на движение в процеса. Това означава, че всеки лек спящ с матрак, който се чувства прекомерно подскачащ, може да намали нощните смущения, произтичащи от движенията на партньора им. Подобно на други горни плочи с мемори пяна, този модел също се отличава с облекчаване на налягането.

Достъпната цена и безплатната доставка в съседните САЩ правят Double Quilted Topper висококачествен избор за купувачи с ограничен бюджет. Пробата за сън, която обхваща 100 нощи, е доста дълга за топер, а PandaZzz също подкрепя този продукт с едногодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Най-удобно

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Цена:  $ 299

Материал:  Bio-Pur мемори пяна, HD пенопласт
Твърдост:  Средно мека (комфорт) Средно твърда (поддръжка)

За кого е най-добре:
 • Траверси, чието идеално усещане е средно меко или средно твърдо
 • Двойки
 • Тези, които искат да инвестират в дълготраен топ мемори пяна
Акценти:
 • Патентованата пяна с памет Bio-Pur е плътна и издръжлива
 • Дишащото покривало помага на топпера да спи относително хладно
 • Две опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Amerisleep

Подписната пяна с памет Bio-Pur на Amerisleep – намерена в повечето матраци на марката – е спечелила репутация с равномерно контуриране и над средното дълголетие. Топърът Lift използва същия този материал, създавайки повърхност, която омекотява тялото, облекчава натиска и задържа добре във времето. Основната пяна с висока плътност образува основния слой, за да поддържа тялото ви и да предотврати прекомерното потъване.

3-инчов профил означава, че повърхността на съня ви трябва да се чувства съвсем различно с поставената горна част, което го прави добър вариант за хора с буци или вдлъбнати матраци. Можете да избирате от две нива на твърдост за вашия лифт. Средно мекото (4) усещане предлага най-близкото съответствие и е особено подходящо за странични траверси, които тежат 230 паунда или по-малко. Средно твърдият (6) топер се очертава по-малко и осигурява по-голяма опора, така че спалните за гърба и стомаха, които тежат поне 130 килограма, може да предпочетат този.

Капакът е изработен от дишаща материя, която насърчава въздушния поток и компенсира някои от абсорбиращите топлината свойства на пяната. Това прави Lift привлекателна опция за хора, които обикновено намират топперите с мемори пяна твърде горещи. Основният капак има противоплъзгаща се повърхност, за да поддържа горната част на място и да предотвратява преместването, докато спите.

Amerisleep предлага безплатна стандартна доставка на всички клиенти в съседните САЩ Докато всички продажби са окончателни и марката не приема връщане, вие ще получите гаранция с покупката си, която покрива структурни дефекти в горната част до пет години.

Плюшени легла за пяна с памет

Най-добро охлаждане

Плюшени легла за пяна с памет

Цена:  $ 326

Материал:  2-3 “гел мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да спят горещо на мемори пяна
 •  Траверси с дискомфорт в точката на натиск
 •  Страдащи от алергии
Акценти:
 • Пяна с памет с отворени клетки, проектирана да осигури прегръдка с по-малко задържане на топлина
 • Влива се с гел, предназначен да разсейва телесната топлина
 • Допълнителното памучно покривало отвежда влагата и позволява въздушния поток

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци PlushBeds

Спящите често ценят прегръдката на мемори пяната, но не и задържането на топлина в резултат. Охлаждащият гел PlushBeds Memory Foam Topper се отличава със специално конструирани материали, които спомагат за пренасянето на топлината, вместо да я улавят върху тялото.

Благодарение на отворената клетъчна структура на своята пяна с памет, въздухът циркулира по-свободно, за да подпомогне разсейването на топлината и изпаряването на влагата. Освен това се влива с мъниста с гел, които могат да помогнат да се отдели топлината от тялото на спящия. Подобно на традиционната мемори пяна, този материал прилепва тялото за изключително облекчаване на налягането, но близката му прегръдка не трябва да задържа много топлина.

Капак от органичен памук се предлага срещу допълнително заплащане. Това може да добави към дишането и влагозадържащите свойства, като същевременно улесни освежаването на повърхността.

PlushBeds произвежда 2- и 3-инчови версии на охлаждащия гел Memory Foam Topper. 2-инчовата версия може да е идеална за онези, които търсят малко облекчаване на налягането, докато 3-инчовата версия може да е по-добра за странични траверси и такива с твърде твърд матрак. Средното усещане трябва да побира всички позиции за сън, но 3-инчовата версия може да не е достатъчно подкрепяща за спящи на стомаха, които тежат над 230 килограма.

Охлаждащият гел за пяна с охлаждащ гел PlushBeds е хипоалергенен и е проектиран да бъде устойчив на мухъл, мухъл и растеж на микроби. Той е сертифициран от CertiPUR-US, което означава, че е преминал независимо тестване за потенциално вредни компоненти. При покупка се предоставя 5-годишна ограничена гаранция.

Как да изберем матрак King Size