Menu Close

Най-добър онлайн матрак

През последните години популярността на компаниите за матраци директно към потребителите нараства. Докато някои компании предлагат доставка на White Glove, повечето онлайн компании за матраци компресират матрака и го изпращат в кутия директно до дома на клиента.

Покупката на матрак онлайн има различни предимства. Клиентите имат достъп до огромна гама от възможности, вместо да се ограничават до това, което е на склад в местния магазин за матраци, а онлайн търговците са склонни да имат по-ниски цени поради намалените оперативни разходи. Освен това повечето онлайн компании за матраци имат опити за сън, които ви дават шанс да опитате матрака във вашия дом, вместо да ви ограничават до бърз тест в магазина.

Тъй като те не могат физически да изпитат матрака, преди да го поръчат, разбира се, някои клиенти са скептични към поръчката на матрак онлайн. В това ръководство ще се опитаме да улесним ума ви, като споделим нашите най-добри онлайн матраци, ще оценим ползите от закупуването на матрак онлайн, ще обясним процеса на покупка и ще обсъдим какво да обмислите, докато пазарувате.

Най-добрите онлайн матраци

информация за продукта

Helix Midnight

Най-доброто като цяло

Helix Midnight

Ценови диапазон:  $ 699 – $ 1,449

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Спящи под 230 килограма
 • Хора, които предпочитат по-бърза повърхност за сън
Акценти:
 • Затворете в съответствие без прекомерно потъване
 • Дишащ, охлаждащ дизайн
 • Подсилени намотки за по-добра опора на ръба

* Вземете 100 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 600 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND100

Helix Midnight използва хибриден дизайн с множество слоеве пяна и слой от джобови намотки. Тази конструкция балансира отскок, контур, опора на ръба и температурна неутралност.

Мекият на допир капак е изработен, за да позволи въздушен поток. Комфортният слой използва мемори пяна, за да се съобрази с тялото на спящия и да облекчи точките на натиск. Преходният слой поддържа траверса и предотвратява потъването им в опорната сърцевина.

Слоят от джобови намотки действа като поддържащ слой на матрака. Този слой е дишащ, което позволява на въздушния поток да охлажда матрака. Намотките могат да реагират поотделно, намалявайки разпространението на движението и притискайки спящия по-дълбоко. Подсилените бобини по периметъра поддържат ръба на леглото, за да улеснят използването на цялата повърхност на матрака. Под намотките слой от пенопласт служи като стабилна основа.

Helix Midnight е средно твърд модел, оценяващ се на около 6 по скалата на твърдост. Това попада в диапазона, който предпочитат повечето траверси. Комбинацията от омекотяване и поддръжка е може би най-подходяща за траверси под 230 паунда. Траверсите отзад, отстрани и стомаха могат да оценят стабилната опора на джобната бобина.

Helix Midnight се предлага с 10-годишна ограничена гаранция и 100-нощно изпитание за сън.

Нектар матрак

Най-ценно

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Ценни купувачи
 • Траверси, които тежат между 130 и 230 килограма
 • Хора, които са склонни да спят горещо на матраци от пяна
Акценти:
 • Доживотна гаранция и 365-дневен пробен период
 • Отлично съотношение цена-качество
 • Умерена твърдост и балансирано, подкрепящо усещане

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Матракът Nectar е изцяло пянен модел, изграден от четири слоя. Слоевете пяна на Nectar абсорбират значително количество движение, като същевременно остават практически безшумни.

Капитонираният калъф с мемори пяна е мек на допир, докато платът Tencel е дишащ, за да позволи повече охлаждащ въздушен поток. Следващият слой използва гел памет пяна. Тази пяна е тясно приспособена към тялото, за да облекчи точките на натиск, но гелът също така помага да се разсейва топлината, често свързана с тясно съответстващите слоеве от комфортна пяна с памет. Преходният слой с мемори пяна поддържа траверса, за да предотврати потъването им в по-твърдата опорна сърцевина, докато основният слой от пенопласт с висока плътност подсилва останалата част на матрака.

Nectar има средно твърдо усещане, оценявайки около 6 по 10-степенната скала на твърдост. Този рейтинг на твърдост е популярен сред повечето траверси, така че той трябва да може да побере траверси от повечето групи тежести във всяка позиция на сън. Тъй като твърдостта е относително средна, обаче, тя може би е най-подходяща за траверси със средно тегло, които тежат между 130 и 230 паунда.

Nectar има изключително дълъг пробен период и гаранция. Пробният период на сън е дълъг 365 нощи, а матракът има доживотна ограничена гаранция.

Saatva Classic

Най-удобно

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат да избират между множество опции за твърдост и дебелина
 • Хора, които предпочитат подскачащ матрак
 • Клиенти, които искат помощ при настройката на матрака си
Акценти:
 • Три нива на твърдост и две опции за височина
 • Безплатна доставка на бели ръкавици, настройка и премахване на стар матрак
 • Плюшен комфорт, подсилен от здрава двуслойна система за поддръжка на бобини

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Матракът Saatva използва хибриден дизайн, който комбинира множество слоеве пяна с двойна спирала innerspring система, за да осигури на матрака опора, отскок и дишане.

Върхът на възглавницата Euro омекотява повърхността на матрака. Този слой се състои от органичен памучен калъф и слой от пенопласт. Отдолу има тънък слой мемори пяна, за да осигури допълнителна опора и амортизация в близост до бедрата на спящия. Системата за комфорт също включва слой от джобови намотки. Тези намотки се контурват към тялото и позволяват въздушен поток, докато джобовете намаляват разпространението на движението между намотките.

Носещата основа се състои от трайни намотки Bonnell, изработени от рециклирана стомана. Обшивка от пяна се увива по периметъра на матрака, за да се предотврати провисването и да придаде на матрака здрав ръб, за да позволи на траверсите да използват цялата повърхност на матрака.

С три опции за твърдост и две височини, купувачите могат да изберат най-подходящата комбинация. Saatva се предлага в мека (3), средно твърда (6) и твърда (8) и се предлага в 11,5-инчова и 14,5-инчова версии. Меката версия може да е подходяща за траверси под 130 паунда, средно твърдата опция може да работи добре за траверси между 130 и 230 паунда, а траверсите над 230 паунда може да предпочитат допълнителната поддръжка на твърдата версия.

Saatva предлага безплатна доставка на White Glove, 15-годишна гаранция и 180-нощно изпитание за сън.

Матрак Layla

Най-доброто за странични траверси

Матрак Layla

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1149

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи две опции за твърдост в едно легло
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които харесват чувството, че са „прегърнати“ от матрака си
Акценти:
 • Подвижният дизайн е мек от едната страна, средно твърд от другата
 • Отличен конформен комфорт, без прекомерно потъване
 • Доживотна гаранция

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla, матрак с мемори пяна, известен със своя подвижен дизайн, се отличава със средно меко усещане от едната страна и твърдо усещане от другата. Това изцяло пяно легло е чудесно за тези, които не са сигурни какви са предпочитанията им за твърдост или искат да инвестират в легло, което им предоставя опции.

Меката страна на матрака се отличава с 3-инчов комфортен слой от напоена с мед мемори пяна и 2-инчов слой извит пенопласт. Медната инфузия е предназначена да накара пенопластовете да улавят по-малко телесна топлина, предотвратявайки прекаленото нагряване на матрака през цялата нощ. Фирмената страна разполага със същата медна пяна с памет, но този път само един инч. Между тези два слоя е поставено поддържащо ядро, направено от пенопласт с висока плътност.

По отношение на представянето Layla се откроява в категорията за освобождаване от налягане. Меката страна приляга плътно на тялото на спящия, за да облекчи точките на натиск и може да е добър вариант за странични траверси. Твърдата страна прави това по-малко и е добър вариант за по-тежки траверси или траверси за стомаха и гърба, които се нуждаят от по-поддържаща повърхност. Леглото също така изолира добре движението и създава минимален шум при носене на тегло, което го прави чудесно за двойки и леки траверси.

Layla предлага 120-дневен пробен сън и доживотна непропорционална гаранция. Освен това те доставят безплатно до съседните САЩ.

WinkBed

Най-доброто за болки в гърба

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с всякакви тежести и предимства
 • Хора, които търсят баланс на съответствие и подкрепа
 • Тези, които харесват високопрофилни (високи) матраци
Акценти:
 • Няколко нива на твърдост, от които да избирате
 • Здравата опора насърчава подравняването на гръбначния стълб
 • Подкрепена с доживотна гаранция

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е луксозен хибриден матрак, наличен в три настройки на твърдост – средно мек (4), средно твърд (6) и твърд (7), твърд (8) – за настаняване на траверси в различни теглови групи. Winkbed се предлага с висок профил (14,5 инча), което е резултат от неговите значителни комфортни слоеве от пяна и поддържаща сърцевина на бобината.

Матракът разполага с комфортни слоеве от пенопласт, гел-мемори пяна и джобове мини-бобини, за да създаде поддържаща повърхност за спане на стомаха и отстрани. Системата за комфорт също така съдържа компресиран памучен „лумбален тампон“, който помага да се минимизират болките в гърба. Тези слоеве са покрити от базиран на евкалипт материал Tencell лиоцел, който е известен със своята дишане и издръжливост. Под това е поставено в джоба опорно ядро ​​на намотката.

В допълнение към това, че обикновено поддържа, матракът има и здрава опора на ръба, до голяма степен благодарение на обвивка от пяна около джобовите намотки, която подсилва периметъра на леглото и помага да се предотврати потъването в зоните, където собствениците са склонни да седят. Джобните бобини също позволяват на леглото да спи доста хладно, което може да бъде от полза за прекалено горещите траверси.

Стандартните доставки са безплатни за клиенти на WinkBed в съседните САЩ, а доставката на White Glove се предлага срещу допълнително заплащане. Матракът отговаря на изискванията за 120-нощно изпитание за сън, което е по-дълго от средното, както и доживотна гаранция.

Подпис за спално бельо в Бруклин

Най-добър хибрид

Подпис за спално бельо в Бруклин

Ценови диапазон:  $ 599 – $ 1249

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи изолация, отскачане и облекчаване на налягането в баланса на движението
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези, които искат здрав ръб, който им позволява да използват цялата повърхност на матрака
Акценти:
 • 3 опции за твърдост
 • Поддържащ и отзивчив хибриден дизайн
 • Зонираните намотки стабилизират периметъра и намаляват потъването

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Подписът за спално бельо в Бруклин е хибриден модел с множество слоеве пенопласт и поддържащо ядро ​​от джобови намотки. Поради конструкцията на Brooklyn Bedding Signature, тя осигурява баланс между предимствата, които обикновено се свързват с дунапренените матраци, и тези на вътрешните пружини, включително изолация на движението, облекчаване на налягането, контрол на температурата, отзивчивост, отскачане и подкрепа на ръба.

Патентован горен слой от пяна е изработен, за да комбинира отзивчивостта на латекса с люлката на мемори пяната. Настойката с гел помага за охлаждане на повърхността. На следващо място, преходният слой от пенопласт дава дълбока компресионна поддръжка, като същевременно предотвратява потъването на траверси срещу слоя на намотката.

Поддържащото ядро ​​се състои от навити бобини. Тези бобини реагират независимо, за да люлят тялото и да намалят преноса на движение. Този слой също е доста дишащ, позволявайки на топлината да се разсейва. Основен слой от пенопласт с висока плътност подсилва слоя бобина и поддържа матрака.

Подписът за спално бельо в Бруклин се предлага в три варианта на твърдост: средно мек (4), средно твърд (6) и твърд (8). Тази гама от възможности е достатъчно широка, за да побере траверси от различни теглови групи с различни предпочитания за позиция. Траверсите под 130 килограма могат да предпочитат средно меките, траверсите между 130 и 230 могат да благоприятстват средно твърдата, а траверсите над 230 килограма могат да гравитират към фирмата.

120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция идват с подписването на спално бельо в Бруклин.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Най-доброто за спи и стомашни траверси

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ценови диапазон:  $ 1,199 – $ 2,699

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат облекчаване на натиска, без да бъдат „прегърнати” от матрака
 • Горещи траверси
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Устойчиви, органични материали
 • Разнообразие от опции за височина и твърдост
 • Над средното облекчение на налягането

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Най-популярният матрак на PlushBeds, Botanical Bliss е легло от латекс, изработено от органичен латекс, органична вълна и органичен памук. Това устойчиво направено легло се предлага в два варианта на твърдост, средно твърдо (6) и твърдо (7) и три дебелини, което го прави гъвкав избор, който може да подхожда на всякакъв тип спални, особено странични траверси.

Ботаническото блаженство е покрито с плетено, органично памучно покритие, което е меко и дишащо. Под това се крият комфортните слоеве от латекс Dunlop, което прави отзивчива повърхност, която леко се приляга към тялото на траверсите. Поддържащото ядро ​​също е направено от латекс dunlop, но този латекс е с по-висока плътност, за да осигури по-голяма подкрепа. Дебелината и количеството на тези латексови слоеве зависят от дебелината и твърдостта, които сте избрали.

Многообразно качествено легло, Botanical Bliss се откроява по отношение на облекчаване на налягането, контрол на температурата, поддържане на ръба и лекота на движение. Латексът се съобразява умерено, за да облекчи точките на натиск, докато отзивчивият характер на пяната улеснява придвижването, което също го прави добър за секс. Тъй като леглото се предлага с различна твърдост и дебелина, траверсите с всякакво тегло или позиция за сън трябва да могат да намерят вариант, който им подхожда.

PlushBeds гарантира матрака си със 100 нощен пробен сън и 25-годишна гаранция. Те доставят безплатно до съседните САЩ.

Мече матрак

Най-доброто за спортисти

Мече матрак

Ценови диапазон:  $ 595 – $ 1195

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Спортисти и активни хора
 • Спящи над 130 килограма
 • Двойки
Акценти:
 • Калъфът Celliant от плат е предназначен да подпомага възстановяването на мускулите
 • Балансирано усещане за здрава опора и съответстващо освобождаване на налягането
 • Бюджетна ценова точка

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Водещият модел на Bear, Bear Mattress е твърдо легло с мемори пяна, което помага за възстановяване на мускулите. Това легло се представя добре и е чудесна възможност за активни хора и хора с хронични проблеми с болката.

Покритието на Мечката е направено от плат Celliant, материал, който абсорбира телесната топлина, превръща го в инфрачервена енергия и го предава обратно в кожата на спящия, без да прави леглото да се чувства прекалено топло. В резултат на това спящите, които използват калъфи Celliant, често съобщават за по-добра циркулация, целенасочено облекчаване на болката и по-бързо физическо възстановяване след тежки тренировки.

Под капака има 2-инчов слой от вградена с гел графитна пяна с памет. Гелът и графитът са предназначени да предотвратят задържането на пяната от твърде много телесна топлина. Под него се намира преходен слой от мек пенопласт, последван от поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност.

Тази конструкция дава умерена степен на облекчаване на налягането, тъй като твърдите пяна комфортни слоеве се приспособяват леко към тялото на траверсите, за да поддържат равномерна повърхност, като същевременно облекчават точките на натиск. Освен това, Мечката изолира движението по повърхността и не създава шум, когато носи тежест, което го прави идеален за леки траверси и двойки.

Матракът „Мечка“ има цена под средното ниво в сравнение с други легла с мемори пяна. Bear предлага безплатна доставка до всички 50 щата. Матракът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

OkiSoft

Най-добра пяна за памет

OkiSoft

Ценови диапазон:  $ 340 – $ 750

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които се отнасят към мекото усещане и отблизо се съобразяват
 • Странични траверси с тегло до 230 килограма
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Бюджет
 • Дълбоко контуриране на тялото и облекчаване на налягането
 • Щедро 365-дневно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци OkiOki

OkiOki е марка матраци, която предлага селекция от мемори пяна и хибридни модели, които отговарят на различни типове тяло и позиции за сън. Както подсказва името му, OkiSoft е най-добрият модел на компанията, оценявайки 5 по скалата на твърдост 1-10.

Този изцяло дунапренен матрак е конструиран с комфортен слой с мемори пяна и поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност. Балансираното усещане на този матрак го прави идеален за тези, които тежат 230 паунда или по-малко, особено страничните траверси.

Пяната осигурява прецизно контуриране и равномерно разпределение на теглото, за да облекчи дискомфорта и точките на натиск по гръбначния стълб. OkiSoft също се отличава с изолиране на движението и намаляване на трансфера, така че двойките могат да си почиват необезпокоявани, когато партньорът им се движи в леглото или се качва и слиза от матрака. Калъфът от тъкани Ice Yarn също е проектиран да отвежда топлината от тялото ви, позволявайки на матрака да спи по-хладно от много конкурентни модели мемори пяна.

Като се има предвид, че средният матрак с мемори пяна струва най-малко 900 долара в размер на кралица, OkiSoft е на много разумни цени. OkiOki предоставя и безплатна доставка за всички съседни поръчки в САЩ. Матракът се предлага с едногодишен опит за сън, който ви дава достатъчно време да решите дали да го запазите, върнете или замените. Към всяка поръчка е включена и 10-годишна гаранция.

Какви са предимствата от закупуването на матрак онлайн?