Menu Close

Най-добрият матрак с възглавница

Спането на матрак с възглавница понякога се описва като спане на облак. Матраците с възглавници се отличават с плюшен слой амортизиращ материал, който добавя допълнителен щрих към лукса, докато лежите за първи път. Те са щастлива среда за хора, които харесват усещането за традиционно вътрешно изворно легло, но искат плюшена повърхност.

Матраците с възглавница често са евтини в сравнение с други модели матраци. Изработени от широкообхватни материали от мемори пяна до латекс до пълнеж от влакна, плотовете на възглавниците променят нивото на твърдост и добавят контур към матрака. В допълнение към добавянето на облекчаване или отскачане на налягането, те също могат да помогнат за изолиране на прехвърлянето на движение за хора, които споделят леглото.

Ако търсите нов матрак с възглавница, не търсете повече. Ще споделим нашите най-добри снимки за най-добрите матраци с възглавници и евро-топ, както и ще предоставим съвети как да изберете идеалния модел в зависимост от вашите нужди.

Най-добрите матраци с възглавници

информация за продукта

Helix Midnight Luxe

Най-доброто като цяло

Helix Midnight Luxe

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 2349

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Чувствителни траверси, които споделят леглото
 • Хора, които спят горещо
Акценти:
 • Дишаща, капитонирана възглавница добавя омекотяване без прекомерна топлина
 • Зонираните намотки поддържат лумбалната област и насърчават подравняването на гръбначния стълб
 • Контуриращият слой с комфортна пяна с памет намалява натрупването на налягане

* Вземете 200 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 1750 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND200

Helix се прослави със своята викторина за сън, която съчетава купувачите с матрака Helix, който е най-подходящ за тях. 14-инчовият Midnight Luxe е хибриден матрак, предназначен за странични траверси, с дебела мемори пяна и комфортни слоеве от пенопласт, които омекотяват раменете и бедрата. Оценяваме го като средно твърдо или 6 от 10 по скалата за твърдост.

Луксозните матраци на компанията са с 2 инча по-високи от аналозите си и разполагат с възглавница от мемори пяна с покритие Tencel. Tencel е дишаща материя на растителна основа, която отвежда влагата от тялото ви, позволявайки й да се разпръсне през намотките за по-хладен сън. Допълнителната мемори пяна добавя плюшено, амортизиращо усещане, докато лежите.

Благодарение на хибридната си конструкция Midnight Luxe успява да предотврати повечето прехвърляния на движение, като същевременно осигурява отзивчива повърхност, която не възпрепятства движението. Вдлъбнатите намотки са подсилени в областта на кръста и около краищата. Матракът има симетричен дизайн, така че може да се върти от главата до крака, за да увеличи дълголетието на възглавницата, без да се отрази неблагоприятно на нейните характеристики.

Матраците Helix Luxe са сертифицирани CertiPUR-US и OEKO-TEX Standard 100, което означава, че не съдържат вредни вещества. Helix предлага 100-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция за матраците Luxe. Доставката е безплатна в САЩ, с допълнителна такса за Канада.

WinkBed

Най-ценно

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които страдат от болки в долната част на гърба
 • Траверси от всякакъв тип тяло или предпочитана позиция за сън
 • Двойки
Акценти:
 • Четири различни опции за твърдост за различни типове тяло и лични предпочитания
 • Euro-top е капитонирана с пяна с гел, за допълнителна плюшеност (мека, средна и твърда)
 • Зоните се зонират, за да се подобри опората на гръбначния стълб

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Флагманският матрак от WinkBeds има покривка за възглавница в евро стил с дишаща покривка Tencel. Това е ватирано с няколко слоя охлаждаща пяна, вливаща се в гел. Под горната част на възглавницата микронамотките и лумбалната подложка осигуряват целенасочена гръбначна опора. Основният слой на намотката също има добавена лумбална опора, както и подсилен периметър, който добавя феноменална опора на ръба. Благодарение на дизайна си с двойна намотка, матракът има повече от достатъчно място за въздушен поток, за да предотврати натрупването на топлина.

WinkBed се предлага в четири опции за твърдост, предназначени да се харесат на почти всички видове спални места. Моделите със средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7) и твърда (8) конструкция имат малко по-различна конструкция, като Plus заместват микронамотките с латекс, за да дадат по-голяма подкрепа на хората, които тежат повече от 300 паунда.

Този здрав хибриден матрак има отзивчива повърхност, идеална за секс или за комбинирани траверси. Той също така изолира движението в значителна степен, особено в средно мекия модел. Тези фактори правят леглото привлекателен избор за двойки.

WinkBeds стои до матрака си със 120-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция. Поръчките се доставят безплатно в САЩ

DreamCloud

Най-удобно

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Комбинирани траверси от почти всякакъв тип тяло
 • Спящи, които редовно спят на топло
 • Нерешителни купувачи, които искат допълнително време да спят на него
Акценти:
 • Ватиран калъф съдържа пяна и кашмир за уют, прохлада и отнемане на влага
 • Комфортният слой с мемори пяна облекчава натиска
 • Щедра едногодишна проба за сън и доживотна гаранция

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Хибридният матрак DreamCloud разполага с множество слоеве мемори пяна и пенопласт върху основа от индивидуално увити бобини. Матракът има плътна горна част, направена със слой плюшен пенопласт, капитониран в кашмирен поли-смесен калъф. Общо матракът е с височина 14 инча, което е значително по-високо от средния матрак и оставя достатъчно място за омекотяване.

Нивото на твърдост на DreamCloud е оценено като средно твърдо или 6 от 10 по скалата на твърдост. Пластовете от пяна под покривалото се съобразяват с извивките на тялото, но матракът става все по-твърд, а индивидуално обвитите бобини осигуряват стабилна основа, която поддържа гръбначния стълб в равномерна равнина. Намотките с по-висок габарит подсилват ръбовете, намалявайки потъването въпреки дебелата секция на комфортния слой.

DreamCloud има страхотна изолация на движението и подскачаща повърхност, която двойките ще харесат за секс. Матракът също спи хладно, благодарение на влагозащитния кашмирен капак и хибридния дизайн, който позволява на топлината да се разсейва през намотките.

DreamCloud предлага 365-нощно изпитание за сън, което позволява достатъчно време за тестване на матрака и през четирите сезона, преди да се ангажирате с покупката. Матракът се доставя безплатно до съседните САЩ и е обезпечен с доживотна гаранция.

Saatva Classic

Най-доброто за странични траверси

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат високо отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят матрак с опции за твърдост и дебелина
Акценти:
 • Предлага се в две височини и три твърдости
 • 3-инчовият Euro-top добавя луксозна амортизация за странични траверси на бедрата и раменете
 • Два слоя бобини подобряват отзивчивостта и дишането

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Вътрешните пръстени с възглавници са спечелили донякъде негативна репутация, тъй като се чувстват твърде сковани въпреки омекотяващите си повърхности. Saatva Classic се основава на класическия дизайн с някои иновативни функции, които обслужват широк кръг от хора, независимо от техния тип тяло, позиция на сън и предпочитания за твърдост.

Върхът на възглавницата, съдържащ слоеве мемори пяна и адаптивна пенопласт, позволява на Saatva да се очертава по-близо от средния вътрешен извор. Матракът също така разполага с преходен слой с нагъната микронамотка и поддържащо ядро ​​на бобината. Този дизайн намотка върху намотка създава усещане за подскачане на повърхността, без да кара матрака да се чувства твърде твърд. Слоевете на бобината също така насърчават стабилен въздушен поток през сърцевината на матрака, за да поддържат комфортна температура – основен актив за горещите траверси.

Можете да избирате между меко (3), средно твърдо (6) и твърдо (8) усещане за матрака, в зависимост от вашето идеално ниво на подкрепа, както и 11,5-инчов или 14,5-инчов профил. Мекото усещане и по-ниският профил са най-подходящи за страничните траверси и тези, които тежат 130 паунда или по-малко.

Saatva е една от малкото марки онлайн матраци, които предлагат безплатна доставка на White Glove навсякъде в съседните САЩ. Тази услуга включва вътрешно сглобяване в стая по ваш избор и премахване на стар матрак без допълнително заплащане. Компанията също така предлага 180-нощно изпитание за сън, едно от най-дългите в индустрията на матраци, и 15-годишна гаранция за матрака.

Beautyrest Черен

Най-добро охлаждане

Beautyrest Черен

Ценови диапазон:  $ N / A – $ 2999

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно мека (4), Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат да спят на матраци с висок профил
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат сами да не поставят матрака си
Акценти:
 • Системата BlackICE 4.0 включва топлоизолиращи материали и хладни на допир материи
 • Няколко слоя пяна възглавница и контур
 • Предлагат се допълнителни подобрения на охлаждането

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Beautyrest.

Beautyrest Black е типичен луксозен матрак с възглавница. Този високопрофилен модел е конструиран с най-малко четири слоя пяна, които осигуряват близко контуриране на тялото и облекчаване на налягането. Матракът има избор между средно меко (4) или средно твърдо (6) усещане, но здравата му система с бобини осигурява поддръжка от край до край и предотвратява прекомерното потъване за хора с тегло до 230 паунда.

Beautyrest предлага няколко опции за персонализиране въз основа на вашите идеални нива на съответствие и контрол на температурата. “Cooling Upgrade” включва слой мемори пяна, напоена с въглеродни влакна, предназначена да отвежда топлината от тялото ви и да помага на повърхността да остане хладна. Надстройката „Cooling + Comfort“ добавя допълнителен слой мемори пяна за още по-дълбоко контуриране, което може да бъде особено полезно за странични траверси, които изпитват точки на натиск в раменете, кръста или бедрата.

Стандартните модели Beautyrest Black са с дебелина 13-13,5 инча. С надстройката Cooling + Comfort профилът се увеличава до 15 инча. И двете височини трябва да са подходящи за хора, които предпочитат по-дебели матраци.

Въпреки че този матрак има доста висока цена, Beautyrest компенсира малко вашите предни разходи, като предоставя безплатна доставка на White Glove за всички поръчки, включително сглобяване в дома и премахване на стар матрак. Матракът се предлага и със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

Какво е матрак с възглавница?