Menu Close

Най-добър матрак с размер на кралицата

Има причина матраците с кралица да са толкова популярни. Те са достатъчно просторни, за да могат двамата да спят удобно, но все пак достатъчно компактни, за да може един спален да се оправдае. Те могат да побират нощни посещения от малки деца и ще ви дадат малко допълнително помещение, ако вашите кучета или котки обичат да свиват леглото.

Тъй като толкова много хора предпочитат матраци с кралица, днес на пазара има множество възможности за избор. Мислите ли да инвестирате в първия си матрак Queen или искате да замените стар фаворит? Ще споделим някои от най-добрите ни предложения и ще обсъдим всичко, което трябва да знаете за намирането на най-добрия матрак с кралица въз основа на вашия индивидуален стил на сън, предпочитания за комфорт и други фактори.

Най-добрите дюшеци с кралица

информация за продукта

Нектар Lush

Най-доброто като цяло

Нектар Lush

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 1,799

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора с остра болка или натиск по гръбначния стълб
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
Акценти:
 • Прецизно контуриране на тялото
 • Отлично облекчаване на налягането
 • 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Матраците с мемори пяна са добра инвестиция за всеки, който търси облекчение от болки, болки и точки на натиск – въпреки че някои модели се представят определено по-добре от други. Считаме Nectar Lush за забележителен матрак поради конструкцията си, която включва 3-инчов комфортен слой от мека, адаптивна мемори пяна. Материалът се очертава плътно, за да облекчи дискомфорта и да разпредели равномерно теглото ви.

Поради средното си усещане, матракът е най-подходящ за хора с тегло до 230 килограма. Lush е особено удобен за странични и задни траверси, много от които изпитват допълнителен натиск към неравномерното подравняване на гръбначния стълб, причинено от позицията им на сън. Траверсите в тази група тежести също трябва да могат да си почиват удобно, без да потъват твърде много под повърхността.

Поддържащи слоеве от пенопласт с висока плътност подсилват матрака и ви предпазват от потъване твърде дълбоко. Nectar Lush също е отличен избор за двойки. Слоевете пяна поглъщат движението и предотвратяват пренасянето на това движение по повърхността – често срещан източник на нарушения на съня. Матракът също е напълно безшумен и няма да създава смущаващи скърцания или скърцания.

Въпреки че цената на стикера на Lush е малко по-скъпа, Nectar предоставя няколко привилегии за купувачите. Те включват безплатна наземна доставка за всички поръчки в съседните САЩ, 365-нощно изпитание за сън за тестване на матрака и доживотна гаранция срещу структурни дефекти, за да ви осигури допълнително спокойствие.

Layla Hybrid

Най-ценно

Layla Hybrid

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1899

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които се радват на отзивчивото усещане на матрак намотка върху спирала
 • Тези, които предпочитат да спят на високопоставени легла
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Подвижната конструкция предлага две нива на твърдост в едно
 • Зонираният преходен слой осигурява целенасочено облекчаване на налягането
 • Вливаната от мед пяна отвежда топлината далеч от траверса

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid е подвижен хибриден матрак с различна твърдост от всяка страна. Траверсите могат да избират между средно мека страна, която омекотява точките за натиск в страничните траверси, или твърда страна, която осигурява по-голяма опора за траверси за гръб, страна и стомах. Леглото е с подвижно покритие с удобни дръжки, за да направи обръщане по-малко неприятности.

И от двете страни е вградена медна мемори пяна, предназначена да прехвърля топлината далеч от траверса и да осигурява подобрено облекчаване на налягането. Всяка страна също има преходен слой с технология за модификация на повърхността (SMT), направен с изрязани канали, които усилват въздушния поток и осигуряват допълнителна опора, където е необходимо.

В сърцевината на матрака, джобовите намотки с бобини с по-голям габарит по периметъра осигуряват силна опора на ръба и дишане. И двете страни са доста отзивчиви, въпреки че комбинациите траверси и двойки ще открият, че твърдата страна осигурява малко допълнително отскачане, което е желателно за секс.

Layla Hybrid е сертифициран от CertiPUR-САЩ и се предлага с пробен период за сън от 120 нощи и 10-годишна гаранция. Layla предлага безплатна доставка в континенталната част на САЩ Поръчки в Аляска, Хавай и Канада взимат допълнителна такса.

WinkBed Plus

Най-доброто за Тежки спящи

WinkBed Plus

Ценови диапазон:  $ 1249 – $ 1999

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Плюс (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които тежат повече от 300 килограма
 • Гръб, стомах и комбинирани траверси
 • Хора, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Специално проектиран за тежки траверси
 • Устойчиви пени с висока плътност и изключително здрави намотки
 • Зонирана опорна система с допълнителна лумбална опора

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed PLUS е специално предназначен за траверси с тегло над 300 паунда. Матракът е с трайна конструкция и твърдо усещане, което е проектирано да поддържа по-тежки рамки. Подходящ е и за спящи на гърба и стомаха между 130 и 230 паунда, което го прави добър вариант за двойки с различни типове тяло.

Пяните с висока плътност с допълнителна лумбална опора, латексен слой със 7 зони и зонирана джобна система за поддръжка на бобина в WinkBed PLUS образуват поддържаща люлка, която осигурява правилно подравняване на гръбначния стълб. Изработени от рециклирана стомана, намотките са закалени три пъти и свързани заедно за по-добра издръжливост. Латексът и намотките са силно отзивчиви, което позволява на траверсите лесно да превключват позициите за сън.

Матракът е с дебелина 13,5 инча. Заедно с подсилените ръбове, този по-висок от средния профил може да улесни влизането и излизането от леглото. За горещи траверси, дишащото покритие Tencel, отвореният клетъчен латекс и опорната сърцевина на innerspring помагат за регулиране на температурата.

WinkBed PLUS е сертифициран от US CertiPUR и използва нехимична противопожарна преграда. Матракът се предлага с безплатна доставка, стандартно изпитание за сън от 120 нощи и доживотна гаранция срещу дефекти в производството и изработката.

Helix Midnight Luxe

Най-удобно

Helix Midnight Luxe

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 2349

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Двойки с различни предпочитания за комфорт
 • Тези, които се нуждаят от допълнителна лумбална опора
Акценти:
 • Омекотена капитонирана възглавница
 • Зонирана лумбална опора
 • Спи спокойно

* Вземете 200 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 1750 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND200

Helix е специализирана в изработката на матраци, пригодени за различни типове тяло и пози за сън. 14-инчовият хибриден Helix Midnight Luxe е най-универсалният, със средно твърдо усещане, което е подходящо за странични, гръбни и стомашни траверси на повечето видове тяло.

Helix Midnight Luxe е от линията Luxe на матраци Helix, с по-дебели комфортни слоеве, които поглъщат повечето движения, преди да успее да достигне до спящ партньор. Матракът има капитониран връх на възглавницата и слоеве от мемори пяна, вложени в гел, които са предназначени да омекотят бедрата и раменете за странични траверси.

Поддържащата сърцевина на намотката с джоб има зонирана лумбална опора и подсилени ръбове, винаги важни за хората, които споделят леглото. Както при повечето хибридни матраци, Helix Midnight Luxe има отзивчива повърхност, която улеснява движението върху матрака. Въздушният поток през намотките и влагозащитното покритие Tencel помагат на Midnight Luxe да спи спокойно.

Helix предоставя 100-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция за матрака Midnight Luxe. Матракът притежава също сертификати CertiPUR-US и OEKO-TEX.

Saatva Classic

Най-добро охлаждане

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Траверси със специфични предпочитания за твърдост или височина
 • Тези, които се нуждаят от помощ за настройка на леглото
 • Хора с болки в долната част на гърба
Акценти:
 • Три опции за ниво на твърдост
 • Естествено дишаща конструкция
 • Безплатна доставка и настройка на бели ръкавици

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Водещият матрак Saatva е луксозен вътрешен пружинен модел с дизайн с двойна намотка и множество опции за персонализиране. За практически цели клиентите могат да избират между 11,5 или 14,5-инчов профил, без разлика в усещането. Това може да ви бъде от полза при закупуване на матрак кралица за RV или друга зона с ограничено пространство.

Траверсите също могат да избират между три нива на твърдост: меко (3), средно (6) и твърдо (8). И трите модела са с връх за възглавници Euro и активна телена лумбална опора, което е спечелило матрака печат за одобрение от Конгреса на държавните асоциации по хиропрактика.

Горният слой на намотките е индивидуално увит за минимален пренос на движение. Тъй като е разположен толкова близо до траверса, този слой изминава дълъг път към насърчаване на въздушния поток и подпомага поддържането на хладна повърхност на съня. Отдолу, опорната сърцевина на innerspring има обвивка от пяна, подсилваща периметъра, помагаща да се осигури опора до ръба на леглото.

Матракът Saatva е сертифициран от CertiPUR-САЩ и е обвит в кичур от органичен памук с естествено забавяне на огъня. Saatva предлага 180-дневен пробен период на сън и 15-годишна гаранция.

Бруклински легла Aurora

Най-добро освобождаване на налягането

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат да избират между множество опции
 • Двойки
 • Спящи, които усещат точки на натиск
Акценти:
 • Хибридната конструкция предлага отзивчива поддръжка
 • Системата за комфорт от пяна облекчава налягането
 • Предлага се в три нива на твърдост (4, 6, 7)

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Хибридните матраци имат баланс на амортизация и опора, който често се харесва на широка гама траверси. Aurora by Brooklyn Bedding е хибриден матрак, който се предлага в три различни нива на твърдост: средно мек (4), средно твърд (6) и твърд (7). Въпреки че всеки модел е предназначен за различен тип траверси, и трите нива на твърдост споделят едни и същи характеристики и висококачествени материали.

1-инчова основа от пенопласт е покрита с 8 инча джобови намотки, които са подсилени по периметъра. Намотките предлагат значителна подкрепа, както и реакцията и отскока, с които са известни матраците innerspring. Един инч мемори пяна функционира като преходен слой. Освен че работи като буфер, този слой осигурява и дълбоко контуриране и облекчаване на налягането.

Следващият слой е изработен от 2 инча патентован пенопласт, наречен TitanFlex. Тази пяна е предназначена да реагира и да се адаптира към движенията на тялото ви. Най-горният слой се нарича CopperFlex, друг пенопласт, проектиран от Brooklyn Bedding. Влива се както с мед, така и с материал за промяна на фазата, този слой е проектиран да отвежда топлината от тялото ви, така че да останете хладни през цялата нощ. Матракът е увит в покривало от плат, което също е предназначено за регулиране на температурата.

Страничните, гръбните и стомашните траверси за всяка група тежести вероятно ще намерят подходящ модел на Aurora. Въпреки че точните нужди на потребителите могат да варират в зависимост от теглото и предпочитанията, най-общо казано, страничните траверси намират за най-удобна тясно съответстващата повърхност на средно меката опция. Спалните траверси обикновено предпочитат средно твърдия матрак, който както контури, така и опори. Твърдият модел е най-подходящ за спящи на стомаха, които често се нуждаят от силна опора, за да са удобни.

В допълнение към облекчаване на налягането, този хибрид се представя добре и в категориите за изолиране на движението и лекота на движение. Тази комбинация може да бъде полезна за двойки, които искат матрак, който реагира, но е малко вероятно да прехвърли движение през леглото. Тези, които купуват Brooklyn Bedding Aurora, получават 120-дневен пробен период и 10-годишна гаранция на матрака си. Доставката е безплатна за купувачи в съседните САЩ

Amerisleep AS3

Най-доброто за странични траверси

Amerisleep AS3

Ценови диапазон:  $ 1149 – $ 2398

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
 • Хора, които искат да инвестират в дълготраен матрак с мемори пяна
Акценти:
 • Мемори пяната Bio-Pur предлага над средно дълготрайност и равномерно контуриране на тялото
 • Отлична изолация на движението и без шум
 • 20-годишна гаранция

Вземете 30% отстъпка + 2 безплатни възглавници с код: SF

Матрачната линия на Amerisleep включва пяна и хибридни модели, които обслужват различни хора въз основа на типа тяло, позицията на съня и предпочитанията за твърдост. Изцяло пяната AS3 е забележителна в колекцията благодарение на средното си усещане, което постига баланс на равномерно контуриране на тялото и здрава опора. Комфортният слой е съставен от Bio-Pur, патентована мемори пяна с плътен състав, който се противопоставя на увисване, отпечатъци и други видове износване, които често измъчват изцяло пяна легла.

AS3 също така съдържа преходен слой от пенопласт, разделен на различни зони на твърдост. Торсът и бедрата ви получават повече армировка, докато по-меката пяна люлее по-леките зони на тялото ви, така че трябва да останете в равномерна равнина и да не потъвате твърде много. Дебелата опорна сърцевина от пенопласт с висока плътност добавя допълнителна стабилност, без да кара матрака да се чувства прекалено твърд.

Пластовете пяна поглъщат доста добре движението, когато сменяте позициите на съня или влизате и излизате от леглото. Това е полезно за двойките, защото те няма да усетят вълни от прехвърляне по повърхността, когато партньорът им се движи – често срещан източник на нарушения на съня. AS3 също е напълно безшумен, така че и двамата можете да спите спокойно, без никакви смущаващи скърцания и скърцания през нощта.

Достъпна ценова точка и безплатна наземна доставка в долните 48 щати трябва да подсладят сделката за клиентите, а всяка покупка включва пробен период за сън, който обхваща 100 нощи. Тези, които държат матрака си, също получават 20-годишна гаранция.

Матрак от бреза

Най-добър органичен

Матрак от бреза

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат устойчив продукт на разумна цена
 • Тези, които спят горещо
 • Комбинирани траверси и тези, които ценят лекотата на движение
Акценти:
 • Устойчиви, първокласни материали
 • Органичната вълна помага за регулиране на температурата на съня
 • Отлична стойност за естествен латекс хибрид

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак от бреза.

11-инчовият хибриден матрак Birch е изработен от устойчиви материали, включително естествено памучно покритие, вълнени комфортни слоеве и латекс Talalay. Вълната е известна със своите изключителни способности за отнемане на влага, а органичните вълнени слоеве в матрака Birch помагат за регулиране на температурата, като същевременно осигуряват мека, но еластична люлка.

Под вълната латексът Talalay, сертифициран от Rainforest Alliance, добавя еластично, амортизиращо усещане. Заедно тези слоеве образуват отзивчива средно твърда повърхност, която е идеална за комбинирани траверси или секс.

Поддържащото ядро ​​се състои от индивидуално опаковани намотки с подсилени ръбове, подпряни на последен слой вълнен ват за допълнителна стабилност. Намотките осигуряват подходяща опора за траверси от всякакъв тип тяло или позиция за сън, особено странични траверси.

Матракът Birch е сертифициран да не съдържа сурови химикали от GREENGUARD Gold, а калъфът е сертифициран биологично съгласно Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS). Като се има предвид изцяло естествената си конструкция, матракът Birch не отделя почти никакви изгарящи миризми и трябва да бъде солиден избор за повечето страдащи от алергии. Матракът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън, а Birch предлага 25-годишна гаранция. Матраците се доставят безплатно и са достъпни за закупуване във всичките 50 щата.

Мече матрак

Най-доброто за спортисти

Мече матрак

Ценови диапазон:  $ 595 – $ 1195

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат поне 130 килограма
 • Двойки
 • Физически активни индивиди
Акценти:
 • Адаптивни контури на пяна към тялото, без да се прегръщате прекалено плътно
 • Пенопластовете абсорбират движението, за да намалят преноса на движение
 • Калъфът Celliant от плат може да помогне за физическо възстановяване

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Ако сте атлетичен човек или някой с физически взискателна работа, пълноценната почивка през нощта е от решаващо значение за възстановяването на тялото след енергични тренировки и дълги дни на крака. Матракът „Мечка“ е чудесен избор за физически активни хора, благодарение отчасти на покривало, съдържащо Celliant, иновативен текстил, проектиран да преобразува топлината на тялото ви в инфрачервена енергия. Докато опитът на спящите с Celliant варира, платът се оказа популярен сред активните индивиди.

Матракът Bear също разполага с комфортен слой от мемори пяна от преходни и поддържащи слоеве от по-плътен пенопласт. Този модел има средно твърдо усещане (6) и пяните му се очертават в умерена степен, което го прави най-подходящ за хора, които тежат поне 130 килограма. Мемори пяната се влива с графит, за да отвлече топлината от тялото ви и да поддържа комфортна температура на повърхността, а Celliant има и охлаждащи свойства.

Двойките не би трябвало да изпитват големи нарушения на съня на матрака Мечка. Пяните абсорбират и изолират движението от едната страна на леглото, намалявайки прекъсването на преноса на движение по повърхността, а матракът е напълно безшумен. Тези качества позволяват на вас и партньора ви да спите спокойно въпреки движенията на другия човек в леглото.

В сравнение със средния модел мемори пяна, Матракът Bear има много разумна цена. Доставката е безплатна в съседните САЩ и ще получите 100-дневен пробен период на сън с безплатна доставка. Матракът е подкрепен и с 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Как да изберем матрак Queen