Menu Close

Най-добър RV матрак

Превозни средства за отдих или RVs, са популярен избор за много американци. Около 9 милиона домакинства в САЩ притежават RV. Интересът към RVs обхваща поколения. Тези превозни средства могат да се използват за развлечение, позволявайки на потребителите да се възползват от удобствата на дома по пътя. Те могат да се използват и като основно жилище.

Част от привлекателността на RV е уютът на дома, докато пътувате. Това включва удобен матрак, който помага на собствениците на RV да си почиват добре през нощта. За приключенските хора, които излизат цял ​​ден на туризъм, преди да се върнат на RV, или за тези, които са шофирали между дестинациите, получаването на качествен сън е нещо, което трябва да очакват с нетърпение.

Повечето хора ще искат техните RV матраци да имат качествата на техните матраци у дома, понякога с подобрени характеристики. Регулирането на температурата, изолацията на движението, облекчаването на налягането и издръжливостта трябва да се имат предвид при избора на матрак RV. Ще покрием нашите най-добри предложения за най-добрите матраци за RV, включително какво да вземете предвид, когато пазарувате за такъв. Нашето изчерпателно ръководство съдържа всичко, което трябва да знаете, преди да пазарувате RV матрак.

Най-добрите RV матраци

информация за продукта

Бруклински легла Wanderlust

Най-доброто като цяло

Бруклински легла Wanderlust

Цена (Queen):  $ 349

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  средно мека (4), средна (5), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, RV Размери

За кого е най-добре:
 • Двойки и семейства, споделящи RV
 • Тези, които искат съответстващ матрак с мемори пяна
 • Повечето пози за сън и типове тяло
Акценти:
 • Много опции за размери и височина
 • Контурна пяна с памет за облекчаване на налягането
 • Охлаждащата пяна, напоена с гел, предотвратява прегряване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Матракът Brooklyn Bedding Wanderlust разполага с множество опции, които му позволяват да побере различни RV. Матракът се предлага в шест, осем и десет инча профили и двадесет различни размера. Той има изцяло пяна, която изолира движението, което го прави един от най-добрите RV матраци за двойки и семейства, пътуващи заедно.

Опънатото плетено покритие гарантира, че траверсите усещат предимствата на конструкцията от пяна. Комфортен слой от пяна с гел памет има отворена клетъчна структура за по-добър въздушен поток. Този слой съответства на формата на тялото и облекчава точките на натиск. Това е от полза за собствениците на RV с активен начин на живот. Основата от пенопласт с висока плътност подобрява издръжливостта на матрака, което е друго важно съображение за собствениците на RV.

Твърдостта на Brooklyn Bedding Wanderlust зависи от височината на матрака. Шест-инчовият профил има твърд (8) рейтинг, който е най-подходящ за странични траверси, които тежат повече от 230 паунда. Осем-инчовият профил има твърд (7) рейтинг, докато десет-инчовият профил се счита за средно твърд (6). Тази твърдост е по-добра за тези, които тежат между 130 и 230 паунда, и спящите на гърба и стомаха, които тежат по-малко от 130 паунда.

На матрака Wanderlust липсва опора на ръба, което се очаква за изцяло дунапренен матрак. Като се има предвид това, двойките, които дават приоритет на изолацията на движението, ще оценят, че конструкцията от пяна абсорбира движенията и предотвратява нарушенията на съня.

Brooklyn Bedding предлага 120-нощно изпитание за сън, което включва задължителен период от 30 нощувки. Матракът Wanderlust е покрит с 10-годишна гаранция.

Матрак Bear RV

Най-ценно

Матрак Bear RV

Цена (Queen):  $ 599

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Собственици на RV, които водят активен начин на живот
 • Горещи траверси, които искат контурен матрак
 • Двойки, които дават приоритет на изолацията на движението
Акценти:
 • Покритието Celliant fiber помага за регулиране на температурата
 • Предназначен за траверси с активен начин на живот
 • Нископрофилната, 8-инчова конструкция спестява място

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Bear

Матракът Bear RV е с нисък профил, проектиран с мисъл за RV. Покритието Celliant подобрява възстановяването, регулирането на температурата и цялостното уелнес с инфрачервена технология. Това го прави един от най-добрите RV матраци за тези, които водят активен начин на живот.

Под дишащото покритие Celliant има един инч слой от графитна вливаща се мемори пяна. Този проводящ слой отвежда топлината от тялото. Втори слой мемори пяна облекчава точките на натиск и добавя подкрепа към матрака Bear. Основата от пенопласт с висока плътност подобрява трайността на матрака. Конструкцията от пяна липсва подсилен периметър за поддържане на ръба, така че тези, които спят или седят на ръба на леглото, могат да забележат някаква компресия.

Изцяло пяната конструкция на Bear RV Mattress води до първокласна изолация на движението. За двойки, семейства или такива с домашни любимци това означава по-малко нарушения на съня през цялата нощ. Матракът предлага и забележително облекчаване на налягането. В комбинация с покритието Celliant, матракът Bear подобрява почивката и възстановяването на запалените туристи.

Твърдата (7) оценка на матрака Bear може да е твърде твърда за странични траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, но предлага комфорт и подкрепа за повечето други пози за сън и типове тяло.

Матракът Bear RV се предлага в двуетажни размери, кралица и крал. Компанията предлага изпитание за сън от 100 нощи. Матракът Bear RV включва 10-годишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството.

Бруклински легла Aurora

Най-добър лукс

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Купувачи, търсещи луксозен RV матрак
 • Горещи траверси и пътуващи до по-топъл климат
 • Двойки
Акценти:
 • Изключително облекчаване на налягането
 • Вливаната от мед пяна е антимикробна и подпомага охлаждането
 • Трайна хибридна конструкция

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding Aurora е луксозен матрак за собствениците на RV. Хибридната конструкция регулира температурата, което е от полза за тези, които пътуват до по-топъл климат.

Капакът на матрака Aurora включва материал за промяна на фазата, който отвежда топлината от тялото и регулира температурата. Слой от пенопласт CopperFlex облекчава точките на натиск. Медта е антимикробна, което е полезно за пътуване. Слоят от гелова вихрова мемори пяна отдолу предлага дълбока компресионна поддръжка. Основата на матрака Aurora е осем инча джобови намотки, които реагират на натиск за подкрепа на цялото тяло.

Всеки слой от матрака Aurora помага за изолиране на движението и предотвратява нарушенията на съня. Това е идеално за двойки и семейства, споделящи RV. Температурната неутралност на матрака не позволява да спите горещо. Матракът Aurora е инвестиция, но хибридната конструкция е издръжлива и трябва да има по-голяма от средната продължителност на живота.

Има три възможности за избор на твърдост: средно мека (4), средно твърда (6) и твърда (7). Най-мекият вариант е най-подходящ за странични траверси и тези, които тежат под 130 килограма. Спящите на стомаха и гърба, които тежат повече от 130 килограма, може да предпочетат средно твърдия избор. Фирмената опция предлага широка подкрепа за спящи на стомаха и тези, които тежат повече от 230 паунда.

Матракът Aurora се предлага в къси кралици и RV king size, в допълнение към стандартните размери на матрака. Матракът включва 120-нощно изпитание за сън, със задължителен период от 30 нощувки. Brooklyn Bedding покрива матрака с 10-годишна гаранция.

Плюшени матраци MobilePlush RV матрак

Най-добра пяна за памет

Плюшени матраци MobilePlush RV матрак

Цена (Queen):  $ 649

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи дълбокото съответствие на мемори пяната
 • Тези, които споделят леглото
 • Физически лица, които търсят матрак с подвижно покривало
Акценти:
 • Нископрофилен, спестяващ пространство дизайн
 • Силна изолация на движението и облекчаване на налягането
 • CertiPUR-US сертифициран да не съдържа вредни вещества

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци PlushBeds

Матракът MobilePlush RV е произведен в САЩ от PlushBeds. Отличава се с еластично покритие, изработено от бамбукова тъкан, която е известна със своите свойства за регулиране на температурата. Капакът има отвор с цип, който ви позволява да свалите капака за почистване.

Под него се крие плътен комфортен слой от мемори пяна върху поддържаща сърцевина на Плюш фоам. Тази конструкция от смесена пяна предлага облекчаване на налягането и изолация на движението, което е полезно за тези, които споделят леглото с партньор.

Матракът е с височина 8 инча, което е много по-късо от средното, което му позволява да се побере удобно в повечето подредби на RV легло. PlushBeds предлага матрака в стандартни размери с двойно двойно легло, както и в няколко нестандартни размера, като RV Special и Queen Short. Пяните, използвани в матрака, са получили сертификат от CertiPUR-US, гарантирайки, че леглото е без вредни компоненти.

PlushBeds предлага безплатна доставка и 100-дневен пробен период за сън. Матракът е подплатен с 20-годишна гаранция.

Хибриден матрак ORB Performance

Най-удобно

Хибриден матрак ORB Performance

Ценови диапазон:  $ 1,409 – $ 2,297

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, RV Queen, King, RV King, RV Short King, California King

За кого е най-добре:
 • Чести къмпингуващи и пътници
 • Хора, които основно пребивават в своя RV
 • Двойки
Акценти:
 • Дълбоките пянови слоеве осигуряват равномерно контуриране и отлично облекчаване на налягането
 • Здравите намотки с джоб подсилват ръбовете срещу потъване
 • 3 опции за твърдост и множество размери на RV

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци за офроуд спално бельо

Офроуд спалното бельо (ORB) е специализирано в продукти за сън за собственици на RV, но хибридният матрак ORB Performance е легло, което е подходящо и за традиционните среди на спалнята. Матракът е конструиран с два комфортни слоя адаптивен пенопласт, последван от преходен слой от мемори пяна. Тези компоненти, заедно с намотките с опорно ядро, създават повърхност за сън, която облекчава натиска и същевременно се чувства силно подкрепяща.

Клиентите могат да избират между три нива на твърдост за своя матрак. Опцията средно мек (4) отговаря на най-близките, което я прави най-подходяща за странични траверси и хора с тегло под 130 килограма. Твърдото (7) усещане в другия край на спектъра не се очертава много, но осигурява отлична стабилност за спящите на гърба и стомаха и тези с тегло над 230 килограма. Средното фирмено усещане (6) е добра опция за средата на пътя за хора, които искат баланс на съответствие и подкрепа.

За тези, които притежават RV, матракът се предлага в три размера: RV дама, RV крал и RV къс крал. Можете също да изберете измежду шестте стандартни размера на матрака, ако предпочитате да използвате матрака в дома си.

Въпреки че хибридният матрак ORB Performance е малко скъп, висококачественият му дизайн ще бъде добра инвестиция, независимо къде сте го настроили. Офроуд спалното бельо предлага и безплатна наземна доставка в долните 48 щата. Всеки клиент получава 100-дневен пробен период на сън с покупката си, както и 10-годишна гаранция.

GelFoamBed Venus Halcyon

Най-доброто за странични траверси

GelFoamBed Venus Halcyon

Ценови диапазон:  $ 699 -: $ 1,199

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 60 нощи)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 60 нощи)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Двойки
 • Хора с болка или остър натиск в раменете, гърба и бедрата
Акценти:
 • Изключително плюшено усещане
 • Меко, дълбоко контуриране на тялото
 • Щедро 365-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци GelFoamBed

Venus Halcyon от GelFoamBed е отличен избор за купувачи на матраци RV, които предпочитат плюшено усещане и тясно съответствие. Матракът се отличава с 1,5 инча гел вливаща се мемори пяна, капитонирана в покритието, последвана от дебел комфортен слой от адаптивен пенопласт и три допълнителни слоя пенопласт. Тези компоненти се контурират много дълбоко, за да облекчат точките за болка и натиск, което прави матрака идеален за хора с тегло до 230 паунда – особено странични и задни траверси.

Поддържащото ядро ​​е съставено от пенопласт с висока плътност, за да стабилизира цялото легло, но дебелата комфортна система създава меко (3) усещане. Пластовете пяна също абсорбират движението и предотвратяват прехвърлянето на движение през горната повърхност, което прави матрака подходящ за двойки и спящи. Тези, които предпочитат матраци с висок профил, също трябва да намират този 14-инчов модел за доста удобен.

Venus Halcyon е Sound Sleep Products – марката зад GelFoamBed – предлага безплатна доставка до всички 50 държави. Компанията също така предоставя 365-нощно изпитание за сън, един от най-дългите периоди на връщане и размяна в индустрията на матраци, както и 10-годишна гаранция за матрака.

Династия CoolBreeze

Най-добро охлаждане

Династия CoolBreeze

Цена (Queen):  $ 469

Тип матрак:  Изцяло пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (заявка за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (заявка за 30 нощувки)
Гаранция:  30 години, ограничена

Гаранция:  30 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи облекчаване на налягането
 • Двойки
 • Спящи над 130 килограма
Акценти:
 • Нископрофилният дизайн спестява място
 • Дебели слоеве пяна осигуряват силно контуриране и облекчаване на налягането
 • Пяните с гел и дишаща конструкция спомагат за подобряване на охлаждането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Dynasty

CoolBreeze от Dynasty Mattress е изцяло дунапренен матрак, изграден с дебела, освобождаваща натиска мемори пяна върху слоеве дишаща, извита мемори пяна. Всички пяни са сертифицирани от САЩ Certi-Pur, което означава, че са произведени без използването на озоноразрушители и редица други вредни химикали. Моделът RV е малко по-тънък, за да се побере по-добре в RV пространство, така че може да се чувства малко по-твърд от стандартната версия на CoolBreeze.

Леглото започва с мемори пяна с висока плътност, напоена с гел. Плътността на пяната му придава по-твърдо, по-поддържащо усещане, докато гел-инфузията работи, за да абсорбира излишната топлина и да я разсее през матрака. Под мемори пяната има два слоя пяна с памет Airflow, които са направени с извита форма. Извивките и хребетите на тези слоеве Въздушен поток позволяват много място за въздух да тече през леглото, което помага да се поддържа хладно. Целият матрак лежи върху основен слой от поддържащ, пенопласт с висока плътност.

CoolBreeze превъзхожда точките за облекчаване на натиска благодарение на дълбокото контуриране, осигурено от горния му слой мемори пяна. Леглото е със средно твърдо усещане (6), което осигурява малко повече отблъскване от типично изцяло пяна, което го прави подходящо за траверси с тегло над 130 килограма.

Вливащата се с гел мемори пяна и извити слоеве работят за борба с типичното запазване на топлината на мемори пяната и много от тях ще бъдат удобни на CoolBreeze. Като се има предвид това, хората, които са склонни да спят много горещо, може да искат да обмислят други възможности.

CoolBreeze се предлага на много достъпна цена в сравнение със средния матрак с мемори пяна и се предлага в множество стандартни и RV размери от RV пълен до RV king. Леглото е подкрепено от 30-нощно изпитание за сън, както и 30-годишна ограничена гаранция.

Какво е RV матрак?

RV обикновено се предлагат с матрак, който вече е в зоната за спане. Тези матраци често са прекалено твърди, тънки и иначе неудобни. За да персонализират изживяването на RV и да се почувстват като у дома си, много собственици на RV избират да надстроят своите RV матраци. Това гарантира, че матракът отговаря на техните уникални нужди и предпочитания.

Разположението на всяко RV определя колко място има за легло. Някои имат по-малко място за спалня, докато други включват легла или изскачащи пространства, които изискват по-малък матрак. RV матраците често са по-къси или по-тесни от стандартните матраци, за да се побере компактна конфигурация.

Пътуването с RV може да промени приоритетите. Докато купувачите могат да търсят луксозен матрак с висок профил за домовете си, RV може да изисква по-нисък профил и по-опростена конструкция. Не всеки тип матрак ще работи добре в RV. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, които ще разгледаме задълбочено по-късно в това ръководство. Те включват размер на матрака, профил, тегло и цялостна издръжливост.

Как да изберем RV матрак

Има уникални съображения за пазаруване на матраци за собствениците на RV. Качества като облекчаване на налягането и регулиране на температурата стават по-важни за тези, които пътуват, правят туризъм и остават в по-топъл климат. Тези, които споделят RV, може да открият, че шумът и изолацията на движение са особено важни. Всеки RV има специфична конфигурация, която може да изисква по-нисък профил, по-малко тегло или по-малък матрак. Всеки има различни предпочитания за комфорт и трябва да вземе предвид. Преди да изберете RV матрак е важно да имате предвид тези фактори.

Какво да търсите в RV матрак

Следните фактори са най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание при закупуването на RV матрак. Компаниите за матраци понякога ще използват подвеждаща терминология или преувеличени маркетингови претенции за продажба на матраци. Това може да бъде объркващо и поразително за клиентите, които търсят RV матрак. Фокусирането върху основните детайли на матрака и начина, по който той се представя, ще помогне на купувачите да изберат висококачествен матрак, който най-добре отговаря на техните нужди и начин на живот на RV.

 • Цена: Много купувачи ще искат да похарчат по-малко за матрак за RV, отколкото за матрак за дома, особено ако не планират да използват RV на пълен работен ден. RV матраците се предлагат в широк диапазон от ценови точки, от бюджетни опции до луксозни избори. Предварителното определяне на бюджет ще помогне на купувачите да ограничат избора си, но имайте предвид, че висококачественият матрак е инвестиция. Леглата, направени с качествени материали, ще издържат по-дълго и няма да се налага да се сменят толкова често.
 • Профил: RV матракът трябва да се побере в определеното пространство в RV. За някои RV разполага с двуетажно легло или изскачащ ремарке, което изисква нископрофилен матрак. Предварителното измерване на рамката на леглото и пространството ще позволи на купувачите да разберат кой профил ще пасне удобно. Много RV матраци имат шест или осем инчов профил, въпреки че някои пространства могат да поместят десет или дванадесет инчов матрак.
 • Тегло: Всички RV имат ограничение на теглото, което трябва да се има предвид при пазаруване на матрак. Когато карате RV, по-лекият е по-добър. Където се поставя матракът също трябва да се има предвид. За двуетажни легла и изскачащи ремаркета може да се наложи матракът да се повдигне над главата. Пяната често е най-лекият вариант на матрака. Хибридните и латексовите матраци могат да бъдат тежки.
 • Контуриране: Колко добре матракът отговаря на формата на тялото, определя колко облекчаване на налягането осигурява. За собствениците на RV, които са активни, контурният матрак може да облекчи болките от туризъм и други дейности. Също така може да намали напрежението за тези, които шофират продължително време. Много RV матраци са направени с мемори пяна, която омекотява раменете и ханша, за да поддържа гръбнака подравнен.
 • Шум: RV често е споделено пространство за семейства, които искат да предотвратят нарушения на съня през цялата нощ. За тези, които са склонни да се мятат и въртят, идеален е матракът, който мълчи, когато носи тежест. Това намалява вероятността да събудите другите, които спят. Матраците от пяна и латекс обикновено са безшумни, докато матраците с намотки са по-склонни да вдигат шум, когато носят тегло.
 • Позиция за сън: Позата за сън влияе кой тип матрак и твърдост ще са подходящи за вас. Страничните траверси често се нуждаят от достатъчно омекотяване на раменете и бедрата, докато задните траверси се възползват от допълнителна лумбална опора. Спящите за стомаха, от друга страна, се нуждаят от здрава повърхност, която предпазва бедрата и корема им да не потънат. Комбинираните траверси трябва да търсят матрак, който позволява по-лесно движение, за да сменят позициите си при необходимост.
 • Устойчивост: RV матракът ще трябва да издържи на елементите. Тези, които използват своите RV за отдих и пътувания, ще срещнат различни климатични условия, метеорологични условия и стихии. Те могат също да използват матрака сезонно или целогодишно. Тази разнообразна употреба означава, че матракът трябва да е издръжлив и да бъде изработен от материали, които предлагат постоянен комфорт и подкрепа.
 • Ниво на твърдост : Повечето матраци RV се предлагат на средно меки до твърди нива. Личните предпочитания, позицията за сън и телесното тегло често определят кое ниво на твърдост да изберете. Страничните траверси и тези с тегло под 130 килограма често избират мек до средно мек матрак. Спалните траверси и хората с тегло между 130 и 230 паунда може да предпочетат средно до средно твърд матрак. Стомашните траверси и тези с тегло над 230 килограма често се възползват от твърд матрак.
 • Облекчаване на натиска: След един ден по туристическите пътеки или проучване на ново място, собствениците на RV могат да очакват с нетърпение матрак, който облекчава точките на натиск и намалява напрежението в тялото. Матрак, който омекотява бедрата, гърба и раменете, може да облекчи болките. Матраците с мемори пяна и латекс са известни със своите свойства за освобождаване от натиск.
 • Регулиране на температурата: Тъй като RV често се използва за пътуване, особено през летните месеци, регулирането на температурата е от съществено значение. Матрак, който регулира температурата, предотвратява прегряване и поддържа удобните трапези. Някои матраци включват охлаждащ графит, гел или материали с промяна на фазата. Дишащите капаци отвеждат топлината и влагата за допълнителен комфорт.

Какъв размер са RV матраците?

Има много повече размери матраци RV, от които можете да избирате в сравнение със стандартните размери матраци. RV матраците често са по-къси и / или по-тесни от обикновените матраци, така че е важно да проверите измерванията на рамката на леглото или основата. Размерът на леглото зависи от типа и конфигурацията на RV.

Размерите на матраците могат да варират при различните производители, така че в допълнение към двойната проверка на измерванията на вашето пространство, не забравяйте да прочетете описанието на продукта и измерванията, преди да направите покупка. Общите размери и размери са изброени по-долу.

Размер Размери
RV Bunk 28 “x 75”
30 “x 75”
30 “x 80”
34 “x 75”
35 “x 79”
RV Twin 38 “x 75”
38 x 80 ”
39″ x 75 ”
40″ x 80 “
RV Пълен 53 “x 75”
54 “x 75”
55 “x 75”
RV Три четвърти 48 “x 75”
48 “x 80”
RV Къса кралица 60 “x 74”
60 “x 75”
RV Queen 60 “x 80”
RV Олимпийска кралица 66 “x 80”
RV King 72 “x 75”
72 “x 80”
RV Калифорния Кинг 72 “x 84”

Какви видове RV матраци са на разположение?

Обичайните видове матраци включват пяна, латекс, хибрид, вътрешен извор и въздушни легла. Въпреки че всеки тип матрак технически ще работи в RV, някои са много по-подходящи от други. Поради ограниченията на размера и теглото на RV, матракът от пяна обикновено е най-добрият. Този тип матраци са леки, което е идеално за пространства, които изискват повдигане на матрака отгоре. Освен това се избягва добавянето на прекалено голямо тегло към RV. Тъй като дунапренените матраци имат проста конструкция, повечето са с по-нисък профил. Като се има предвид това, има ползи и недостатъци за всеки тип матраци, които ще разгледаме тук.

Пяна

Определение: Матрак от пяна е направен изцяло от пяна. Това може да включва мемори пяна, отзивчива вискоеластична пяна, която отговаря на формата на тялото и облекчава натиска. Обикновено включва и пенопласт. Пяната често се влива с гел, графит или мед, за да се предотврати задържането на топлина. Сърцевината с висока плътност подобрява трайността на матрака. Гъвкавостта на пяната го прави идеален избор за собствениците на RV.
Облекчаване на налягането. Пяната възглавници притиска точките и контурите към формата на тялото, за да намали напрежението. За собствениците на RV, които правят туризъм, катерят се или водят активен начин на живот по друг начин, този тип матраци може да предотврати болки и да подобри качеството на съня.

Хибрид

Определение: Хибридният матрак включва елементи от вътрешен извор и матрак от латекс или пяна. Основата на намотката в джоба минимизира трансфера на движение и реагира на натиск за поддържащо усещане. Тези матраци обикновено имат по-дебела система за комфорт от вътрешния пружинен матрак за по-добро облекчаване на налягането. Комфортните слоеве могат да включват мемори пяна, пенопласт и / или латекс. Някои хибридни матраци включват преходен слой от микронамотки.
Регулиране на температурата. Основата на спиралата на хибриден матрак увеличава въздушния поток и спомага за регулиране на температурата. Комфортните слоеве често се правят с дишащи материали като латекс или пяна с отворени клетки. Това е от полза за горещите траверси и собствениците на RV, които остават в по-топъл климат.

Innerspring

Определение: Матракът с вътрешна пружина има основа за спирала. Системата за комфорт е по-тънка от тази на хибридния матрак и често се прави с пяна, влакна или друга подплата. Тези матраци обикновено имат проста конструкция и по-нисък профил, което е от полза за RV. Намотките добавят въздушен поток през матрака.
Достъпни. Матраците Innerspring са широко достъпни. Този традиционен стил на матрака често е на достъпна цена, така че те са привлекателни за пазаруващите с ценност купувачи, които може да не искат да инвестират в по-скъп матрак.

Латекс

Определение: Матракът от латекс е направен изцяло от латекс. Това може да включва естествен, синтетичен или смесен латекс. Естественият латекс се добива от каучукови дървета и се обработва по един от двата начина. Dunlop латексът е плътен и тежък, докато Talalay латексът е по-лек и по-хомогенен. Латексът е по-дишащ от синтетичната пяна. Предлага и умерено контуриране за облекчаване на налягането.
Устойчивост. Натуралният латекс е изключително издръжлив с дълъг живот. За RV, които ще бъдат изложени на въздействието на елементите, латексът е проектиран да издържа на различен климат и да осигурява постоянна поддръжка. Това означава, че собствениците на RV ще трябва да сменят матрака по-рядко.

Въздушно легло

Определение: Въздушното легло има въздушни камери в опорната основа. Това означава, че матракът е регулируем, тъй като камерите могат да се надуват или издуват, за да се промени общата твърдост на матрака. Въздушните легла често се регулират с дистанционно приложение или приложение за смартфон и повечето се нуждаят от електрическа енергия, за да работят. По-рядко се срещат в RV.
Регулируемост. Потребителите могат да настроят въздушното легло на предпочитаното ниво на твърдост. Някои имат двойни камери, които позволяват на двойки с различни предпочитания да персонализират своята страна на леглото. За траверси, които не са сигурни какво ниво на твърдост предпочитат или за тези с променящи се нужди, регулируемостта на въздушното легло е от полза.

Последни неща, които трябва да обмислите с RV матрак