Menu Close

Най-добрият матрак Twin XL

Двойната екстра дълга – двойна XL за кратко – е стандартен размер на матрака. Повечето модели с двойни XL са с размери приблизително 39 инча ширина и 80 инча дължина, което ги прави с 5 инча по-дълги от стандартните близнаци. Подобно на близнака, двойният XL е доста тесен за двойки и е най-подходящ за единични траверси. Някои марки наричат ​​този размер просто „двойно дълъг“.

Twin XL е чудесна възможност за деца и възрастни, които обикновено спят сами. Размерът е особено подходящ за хора, които са високи между 6 фута 3 инча и 6 фута 7 инча, тъй като тези индивиди са твърде високи за стандартен близнак. Twin XL също е добър размер за студенти и други, които се надяват да спестят площ на спалнята.

По-долу ще намерите нашите предложения за най-добрите двойни матраци XL сред моделите, продавани днес. Този избор се основава на проверен опит на собственика, както и на нашите собствени проучвания и тестове на продукти. Това ръководство също така разглежда ценовите очаквания за модели с двойни XL, различни качества, които да търсите в нов матрак, както и често срещани въпроси относно размера на двойни XL.

Най-добрите Twin XL матраци

информация за продукта

Helix Midnight

Най-доброто като цяло

Helix Midnight

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат отзивчивото, но контурно усещане на хибрид с мемори пяна
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Тези, които често изпитват точки на натиск
Акценти:
 • Комфортният слой с мемори пяна прегръща тялото, за да облекчи натиска
 • Подсилен периметър за подобрена опора на ръба
 • Ядрото на сърцевината на бобината добавя отскок и дишане

* Вземете 100 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 600 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND100

Първият ни най-добър избор за матраци с двойни XL е Helix Midnight. Този хибриден модел е конструиран с комфортен слой адаптивна мемори пяна върху преходен слой от пенопласт и поддържаща сърцевина от намотки. The Midnight има средно твърдо усещане. Не трябва да потъвате прекалено дълбоко в матрака, ако тежите 230 килограма или по-малко, но пяната с памет все още се приляга в тясно тяло, за да осигури опора за гръбначния стълб. Преходният пенопласт и намотките също придават на Midnight малко отзивчиво усещане на повърхността.

Матракът е особено подходящ за странични траверси, тъй като пяната предлага достатъчно подплата за раменете и ханша, което води до равномерно подравняване на гръбначния стълб и облекчаване на натиска в цялото тяло. Здравата опорна система също така осигурява равномерна поддръжка с минимално отпускане на задните траверси, както и на стомашните траверси с тегло под 130 килограма. Благодарение на стабилния въздушен поток през намотката, матракът също е добър избор за горещи траверси, докато адаптивният комфортен слой осигурява по-добра от средната изолация на движение в сравнение с други хибриди.

Helix Midnight се предлага на много разумна цена за хибрид с мемори пяна. Можете също така да надстроите до Helix Midnight Luxe, който съдържа два слоя пяна с памет и зонирани намотки за по-подобрена поддръжка. Helix предлага безплатна доставка до всички 50 щата, а матракът се предлага със 100-дневен пробен период и 10-годишна гаранция.

Нектар матрак

Най-ценно

Нектар матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се радват на близкото съответствие на мемори пяната
 • Хора, които спят горещо на матраци от пяна
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Бюджетна цена
 • Три слоя мемори пяна за изключителна контурност и изолация на движението
 • 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Следващият ни избор, Nectar, е изцяло пянен модел, конструиран с три слоя мемори пяна. Те включват два комфортни слоя, които се очертават плътно, създавайки дълбока люлка за вашето тяло. Третият слой пяна с памет е малко по-плътен. Макар и да добавя към съобразяващото се усещане на Nectar, този преходен слой също ви предпазва от прекалено дълбоко потъване в матрака. Носещото ядро ​​е изградено от пенопласт с висока плътност. Този основен материал е много здрав, което води до прилична цялостна опора и над средното усилване на ръбовете.

Nectar има средно твърдо усещане, така че е най-добре за хора, които предпочитат баланс на контуриране и подкрепа. Страничните траверси трябва да се чувстват достатъчно омекотяващи под раменете и бедрата си, за да изпитат равномерно подравняване на гръбначния стълб и да почувстват по-малко натиск в най-чувствителните си области. Nectar е подходящ и за траверси за гърба и стомаха, благодарение на преходните и основни пяни, които свеждат до минимум потъването под по-тежките области на тялото. Освен това Nectar е безшумен, когато носи тежест. Спящите няма да се притесняват от смущения в съня поради скърцане, скърцане и други често срещани шумове на матрака.

Nectar има много достъпна цена за матрак с мемори пяна. На всичкото отгоре Nectar предлага 365-нощно изпитание за сън – едно от най-дългите изпитания, предлагано от голяма марка матраци – и доживотна гаранция за допълнително спокойствие. Доставката е безплатна за всички клиенти в съседните САЩ

WinkBed

Най-добър лукс

WinkBed

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Спящи, които предпочитат баланс на съответствие и отзивчивост
 • Хора във всяка тегловна група
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Опции за твърдост
 • Целева подкрепа от зонирани намотки
 • Силно дишащ дизайн

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е хибриден матрак, предлаган в четири нива на твърдост. Те включват средно мек (4), средно твърд (6) и твърд (7) за стандартния WinkBed, който е конструиран с инфузиран с гел пенопласт и вдлъбнати микронамотки върху поддържаща сърцевина от джобни намотки. Комфортният слой от пенопласт може да съответства плътно, умерено или почти изобщо, в зависимост от избраната твърдост. Този материал също е донякъде отзивчив, така че ще изпитате контуриране без дълбоката мивка на мемори пяна. Мини-бобините подсилват комфортния слой доста добре и насърчават допълнителен въздушен поток близо до повърхността.

Можете също така да изберете матрака WinkBed Plus, специално проектиран за по-тежки траверси. Този модел сменя 2,5 инча дишащ латекс за джобовите мини-бобини на стандартния WinkBed. Латексът е зониран с различни нива на твърдост. Хората, които тежат повече от 230 килограма, няма да потънат твърде дълбоко под по-тежките си зони, но латексът все още осигурява добра люлка за врата, раменете и краката. Всички версии на WinkBed също имат зонирани поддържащи намотки, което води до много добра опора на ръба и цялостна стабилност на матрака.

Цените на WinkBed са малко високи за купувачите с ограничен бюджет, но матракът предлага изключителна подкрепа. Всички поръчки отговарят на условията за безплатна доставка. WinkBed и WinkBed Plus са обхванати от 120-нощни опити за сън и гаранции за цял живот.

Матрак Layla

Най-удобно

Матрак Layla

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат адаптивното, контурно усещане на матраците с мемори пяна
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост варират между средни и твърди
 • Тези, които обикновено спят горещо на изцяло пяна легла
Акценти:
 • Двустранно с две различни опции за твърдост
 • Инфузия на меден гел, предназначена за антимикробни и охлаждащи свойства
 • Контур за комфортни слоеве от мемори пяна за облекчаване на налягането

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Следващата е Layla, матрак с мемори пяна с подвижен дизайн. Двете страни на матрака са изградени с комфортни слоеве от мемори пяна. Едната повърхност предлага средно меко усещане и се приляга доста тясно, което го прави идеален за много странични траверси и хора с тегло под 130 килограма. Отсрещната страна има твърдо усещане. Ще почувствате много умерено съобразяване и много по-силна опора на тази повърхност, което води до равномерно контуриране и минимално потъване за спящи на гърба и стомаха, които тежат поне 130 килограма. Споделената опорна сърцевина е направена от пенопласт с висока плътност. Матракът е доста лек, така че преобръщането му не трябва да отнема твърде много усилия.

И двата слоя мемори пяна се вливат с мед, която има охлаждащи свойства и може да помогне за намаляване на натрупването на телесна топлина от всяка от страните на Layla. По-меката страна също съдържа преходен слой от извит пенопласт, който насърчава добавения въздушен поток поради формата си. Тази повърхност осигурява най-доброто цялостно облекчаване на налягането и освен това много добре изолира преноса на движение. По-твърдата страна предлага по-силна опора на ръба, докато по-малкото потъване прави повърхността по-лесна за придвижване за повечето хора.

Като се има предвид обратимият дизайн на Layla и първокласните материали, цената му е много достъпна. Доставката е безплатна, ако пребивавате в съседния САЩ, с разумно добавени такси за доставка до Аляска и Хавай. Матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция, като и двете са по-дълги от средното.

Матрак Вая

Най-добро освобождаване на налягането

Матрак Вая

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Балансирано средно усещане с нежен контурен комфортен слой
 • Изолира движението и намалява трансфера
 • Много добро облекчаване на налягането

Вземете 300 долара от всеки матрак Vaya с код SF.

Матракът Vaya е подходящ вариант за всеки, който търси модел с двойно XL със средно ниво на твърдост. 3-инчовият комфортен слой от адаптивен пенопласт осигурява забележимо контуриране, но материалът също така донякъде реагира и дебел основен пянен слой добавя армировка за стабилизиране на целия матрак. Този баланс на омекотяване и опора е идеален за странични траверси с тегло до 230 паунда, а също така може да бъде удобен за траверси за гръб и стомах, които тежат по-малко от 130 паунда.

Благодарение на изцяло пянения си дизайн, матракът Vaya е подходящ за хора, които са склонни да се събуждат от движенията на партньора си по сън. Слоевете пяна поглъщат движението и ограничават прехвърлянето, така че няма да забележите вълнички по повърхността, когато партньорът ви смени позициите или влезе и излезе от леглото. Матракът също е напълно безшумен.

В допълнение към бюджетната цена на стикера, матракът Vaya отговаря на условията за безплатна доставка в съседните САЩ. Вашата покупка включва пробен период за сън, който обхваща 100 нощи, както и 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти, ако решите да запазите матрак след изтичане на пробния период.

Cocoon от Sealy Chill Hybrid

Най-добро охлаждане

Cocoon от Sealy Chill Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Вграденият в PCM капак и стабилният въздушен поток помагат на матрака да спи изключително хладно
 • Обвити с пяна намотки подсилят ръбовете срещу дълбоко потъване
 • Слоевете от мемори пяна се контурират равномерно, за да облекчат натиска

Спестете 35% от Cocoon Chill Hybrid и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Хибридните матраци обикновено спят хладно, но Cocoon Chill Hybrid от Sealy издига допълнително регулирането на температурата благодарение на специалното си покритие. Сместа памук / полиестер се влива с материал за промяна на фазата, който разсейва телесната топлина от повърхността и ви помага да се чувствате комфортно дори през горещите летни нощи. Освен това, слоеният в джоба слой намотка генерира стабилен въздушен поток през сърцевината на матрака.

Cocoon Chill Hybrid съдържа два слоя пяна с памет, въпреки че матракът има средно твърдо (6) усещане и не трябва да потъва прекомерно за хора с тегло до 230 паунда. Страничните траверси, които тежат 130-230 паунда, трябва да намерят матрака за особено удобен, защото ще получат достатъчно амортисьори за раменете и бедрата си, без твърде много мивка. Двата слоя пяна с памет също абсорбират движението и противодействат на отзивчивостта на слоя на намотката, така че този матрак предлага над средното изолация на движението за хибрид.

Ценовата точка на Cocoon Chill Hybrid е много достъпна и всички поръчки в САЩ отговарят на условията за безплатна наземна доставка. Матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Саатва младеж

Най-доброто за деца

Саатва младеж

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  Средна (5), Твърда (7)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  12 години, ограничена

Гаранция:  12 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се наслаждават на подскачащото усещане на традиционния вътрешен извор
 • Деца на 3 и повече години
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Подвижен с две опции за твърдост за променящи се нужди
 • Дизайн, устойчив на злополуки, с водоустойчиво покритие и вътрешна бариера
 • Доставката на бяла ръкавица е безплатна при покупка

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Избрахме Saatva Youth като наш избор за най-добрия матрак с двойни XL за деца – въпреки че някои възрастни също могат да намерят матрака удобно. Saatva Youth е обратим модел innerspring. Едната страна е изградена с комфортен слой от пенопласт, разделен на пет зони на твърдост, който осигурява целенасочена опора за долната част на гърба и бедрата и по-лека люлка за главата, врата, раменете и краката. Саатва препоръчва тази страна на матрака за деца на възраст между 3 и 8 години. Те няма да имат нужда да се притесняват, че ще потънат прекалено дълбоко в леглото, но зонираният комфортен слой предлага удобно омекотяване.

Другата страна на Saatva Youth разполага с комфортен слой от плътен извит пенопласт. Тази страна се чувства малко по-твърда и е насочена към деца на възраст 8 и повече години. Споделената опорна сърцевина на леглото се състои от здрави намотки Bonnell. По-твърдата страна има допълнителни намотки, които насърчават изравняването на гръбначния стълб и здравата поза на съня за по-големите деца. Благодарение на силната циркулация на въздуха през намотката, и двете страни на Saatva Youth спят хладно. Намотките също подсилват доста добре ръбовете, така че децата няма да потънат твърде много, когато се качват и слизат от матрака.

Матракът има разумна цена в сравнение с други висококачествени вътрешни отпечатъци. Както е случаят с Loom & Leaf, Saatva Youth отговаря на условията за безплатна доставка на бели ръкавици навсякъде в съседната САЩ Saatva, подкрепя матрака с пробен период от 180 нощувки и 15-годишна гаранция.

Loom & Leaf

Най-доброто за странични траверси

Loom & Leaf

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години

Гаранция:  15 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат адаптивното усещане на матрак с мемори пяна
 • Хора, които предпочитат да спят на средно твърдо или твърдо легло
 • Тези, които често изпитват точки на натиск
Акценти:
 • Две опции за твърдост за различни типове тяло
 • Зонираният комфортен слой осигурява подкрепа и мекота там, където са най-необходими
 • Доставката с бяла ръкавица е включена в покупката

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Следващият ни избор е Loom & Leaf от Saatva. Този матрак разполага с два комфортни слоя от мемори пяна, заедно с преходни и поддържащи слоеве от пенопласт с висока плътност. Най-горният комфортен слой се влива с охлаждащ гел, който има за цел да сведе до минимум натрупването на телесна топлина на повърхността. Подобно на други модели с повече от един слой пяна с памет, Loom & Leaf осигурява дълбок и равномерен контур за цялото ви тяло. Пяната реагира бавно, така че няма да почувствате прекалено голямо отскачане на повърхността.

Loom & Leaf се предлага в две нива на твърдост. Опцията за средно твърда (6) е най-подходяща за траверси, които искат по-дълбоко съответствие на тялото и нямат нищо против да потънат малко. Препоръчваме средно твърд Loom & Leaf на странични и задни траверси с тегло 230 паунда или по-малко. Другият вариант е твърд (8). Ще забележите по-малко потъване и повече подкрепа на този модел, но пяната с памет все още се очертава много добре, за да намали точките на натиск в раменете, кръста и бедрата. Фирмата Loom & Leaf е добър вариант за траверси за странични, гръбни и стомашни тегла, които тежат поне 130 килограма.

Loom & Leaf има малко по-скъпа цена за матрак с двойно XL, но имайте предвид, че Saatva предлага безплатна доставка на Бяла ръкавица за всички клиенти в съседните САЩ. Други марки обикновено таксуват поне $ 100 за тази услуга, което включва планирана дата и час на доставка, пълно сглобяване в стая по ваш избор и премахване на стар матрак. Loom & Leaf е подкрепен от 180-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция.

Как да изберем матрак Twin XL