Menu Close

Най-добри възглавници от перо

Удобната и поддържаща възглавница може да ви помогне да спите спокойно всяка вечер, без да изпитвате болка в рамото или врата. Когато избирате нова възглавница, помислете какво предпочитате по отношение на дебелината, мекотата, регулирането на температурата и позицията за сън.

Спящите, които искат плюшено изживяване, могат да предпочетат перални възглавници. Тези възглавници обикновено съдържат пера, пух или комбинация от двете. Перата са склонни да имат повече структура за опора, докато пухът е по-мек. Меките възглавници от пера отговарят на формата на главата и шията, но може да не осигуряват същото количество облекчаване на налягането като латекса или мемори пяната.

С толкова много налични опции, намирането на правилната възглавница може да изглежда поразително. За да ви помогнем да стесните търсенето, ние ще подчертаем най-добрите възглавници от пера на пазара, въз основа на обширни проучвания на продукти, проверени отзиви на клиенти и тестове. Също така ще разделим характеристиките, предимствата и недостатъците на възглавниците от пера, които може да искате да вземете предвид.

Най-добрите възглавници от пера

информация за продукта

Възглавница надолу Brooklinen

Най-доброто като цяло

Възглавница надолу Brooklinen

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 119 – King

Пълнеж:  канадски бял пух
Твърдост:  Плюшена

За кого е най-добре:
 • Спални отзад, отстрани и стомаха
 • Тези, които харесват подходяща възглавница
 • Купувачи, които искат да избират измежду множество опции за твърдост
Акценти:
 • Предлага се в три опции за твърдост
 • Антимикробното лечение предотвратява миризми
 • Едногодишна политика за връщане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

С три възможности за избор на твърдост, възглавницата Brooklinen Down може да побере повечето пози за сън и типове тяло. Опцията Плюш трябва да подхожда на повечето траверси, докато Mid-Plush е особено подходяща за странични и задни траверси. Страничните траверси също могат да се възползват от възглавницата Firm Down. Предлагат се стандартни и кралски размери.

Памучната обвивка разполага с 400 сатенени тъкани за преброяване на конци за гладко усещане. Докато моделът Плюш е изпълнен изцяло с канадски бял пух, моделите Mid-Plush и Firm имат вътрешна перална сърцевина за повече подкрепа.

Brooklinen обработва покритието с ултра-пресни антимикробни средства, за да поддържа възглавницата чиста. Възглавницата надолу изисква почистване на място и не трябва да се пера в пералня. Можете да използвате сушилнята за пух, ако имате настройка, която не използва топлина. Оставете възглавницата навън да се проветрява, когато времето позволява. Химическото почистване е подходящо за големи петна, но може да влоши пуха по-бързо и да премахне естествените масла, което намалява живота на възглавницата.

Можете да замените или върнете този продукт в рамките на една година от покупката, ако не сте доволни от него. Компанията предлага възстановяване на сумата по първоначалния ви начин на плащане или можете да изберете кредит в магазина. Доставката и връщанията са безплатни в рамките на САЩ

Тихия бряг хотел Touch of Down

Най-ценно

Тихия бряг хотел Touch of Down

Цена:  $ 48

 Пълнеж : 550 Запълване мощност Hyperclean пух и пера Resilia
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Плюшен, висок пух и пълнеж от пера
 • Дишащото покривало насърчава циркулацията на въздуха
 • Покупката включва гаранция за алергия

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавниците на Тихоокеанското крайбрежие

Добре изработените възглавници за пух и пера могат да бъдат доста скъпи, но възглавницата за докосване на тихоокеанското крайбрежие е чудесен пример за достъпна опция, която не жертва качеството или производителността. Възглавницата съдържа основна камера от поддържащи пера Resilia, заобиколена от плюшен пух Hyperclean, който се измива многократно, за да се намали алергичният потенциал. Тъкано покривало допълва дизайна на хотела.

Възглавницата Touch of Down има средно твърдо усещане, което го прави особено подходящ за хора, които обикновено намират тези видове възглавници за твърде меки. Калъфът също е доста дишащ и пълнежът не поема твърде много топлина, така че горещите траверси също трябва да намират възглавницата удобна. Освен това цялата възглавница може да се пера и суши в машина, спестявайки време и пари, когато трябва да се почисти.

В допълнение към разумна цена, възглавницата се предлага с 30-дневен пробен период. Ще получите също стандартна гаранция срещу структурни дефекти, която трае три години и гаранция „Без алергии“, в случай че пълненето отключи някакви симптоми. Всички поръчки в съседните САЩ отговарят на условията за безплатна наземна доставка.

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Най-удобно

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 80 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Primaloft Synthetic Microfibers
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Хора с алергии
 • Повечето пози за спане
 • Вегански купувачи
Акценти:
 • Три нива на твърдост, от които клиентите да избират
 • Изпълнен с PrimaLoft алтернативни влакна, които имитират усещането за пух
 • Бродиран външен капак с тръбопроводи по краищата

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Алтернативната възглавница Boll and Branch Down съдържа PrimaLoft, синтетичен материал, който имитира мекото и леко усещане на традиционния пух. С три нива на твърдост, от които можете да избирате, има възможност за почти всяка позиция и предпочитание за сън. Шпалите за стомаха вероятно ще предпочетат меката опция, докато задните и страничните траверси са по-склонни да се възползват от средните или твърдите опции.

Бродираното покритие от органичен памук има тръби около краищата. Сертифицирането на OEKO-TEX Standard 100 показва, че алтернативната възглавница Down не съдържа никакви вредни химикали.

Наличните размери включват стандартен (20 ”x 28”) и крал (20 ”x 36”). Boll and Branch предлага безплатна доставка в САЩ, 30-дневен безрисков пробен период и безплатни връщания.

Възглавница Helix Down & Feather

Най-доброто за странични траверси

Възглавница Helix Down & Feather

Цена:  $ 95 – Стандарт $ 110 – King

Пълнеж:  Бял пух, пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат плюшена възглавница
 • Спящи, които се нажежават през нощта
 • Странични траверси
Акценти:
 • Ядрото от смес от пера осигурява поддръжка
 • Леката памучна обвивка е силно дишаща
 • Двойното зашиване на шева добавя трайност

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Helix

Възглавницата Helix Down and Feather има три камери за обилна опора и меко, съобразено усещане.

Вътрешното ядро ​​е изпълнено с комбинация от пух и пера, проектирани да осигуряват опора за врата и раменете. Двата пухени външни слоя с мощност 550 запълване дават на траверсите плюшеното изживяване, което обикновено очакват от възглавницата надолу. Този иновативен дизайн също помага да се запази равномерно разпределението на пълнежа.

Двойното зашиване по краищата създава траен шев. Лекото памучно покривало е меко и дишащо.

Възглавницата Helix Down and Feather се предлага в стандартни (20 “x 28”) и царски (20 “x 36”) размери. Helix предлага 1-годишна ограничена гаранция и 100-дневен пробен период. Доставката е безплатна в рамките на САЩ

Възглавница за хотели от колекция Down & Feather

Най-добрите опции за поддръжка

Възглавница за хотели от колекция Down & Feather

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 109 – Queen $ 129 – King

Пълнеж:  унгарски гъши пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят възглавница с богат избор на таванско помещение
 • Тези, които предпочитат меките възглавници
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Персонализираното таванско помещение включва 4 опции за дебелина
 • Дългото щапелно покритие от египетски памук е едновременно дишащо и издръжливо
 • Всички клиенти получават една година безплатни корекции на възглавниците

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на компания Down & Feather Company

Повечето пухени възглавници се предлагат на едно ниво таванско помещение, което ги прави най-подходящи за определени позиции на сън. С перфектната възглавница на Hotel Collection от компания Down & Feather можете да избирате между четири опции за дебелина, базирани на вашето нормално положение и лични предпочитания. Най-тънката възглавница вероятно ще бъде най-удобна за спящите в стомаха, докато най-дебелата опция трябва да осигури достатъчно таванско помещение за страничен сън. Спалните траверси – както и всеки, който предпочита средна дебелина – трябва да обмислят някой от средните тавани.

Възглавницата съдържа унгарски гъши пера, подпис, който компанията демонстрира в други възглавници и спални продукти. Перата осигуряват добра структура и стабилност, но възглавницата все още се чувства доста мека. Калъфът е съставен от дълъг щапелен египетски памук, луксозен плат, известен с дълготрайност и охлаждащи свойства. Очарователен модел на синьо-бяла ивица придава на екстериора очарователен, класически вид.

Цената на възглавницата варира леко в зависимост от това кое таванско помещение сте избрали, но всички ценови точки са много разумни предвид висококачествените материали за пълнене и покриване. Като част от „Perfect Pillow Policy“, всеки клиент получава една година безплатни корекции на възглавниците. Вашата поръчка също е подкрепена с 30-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Възглавница за гъши пух Kassatex

Най-добрата луксозна възглавница за пух

Възглавница за гъши пух Kassatex

Цена:  $ 150,00

Пълнеж:  Бяла гъска пух
Твърдост:  мека средна твърдост

За кого е най-добре:
 • Купувачи с по-голям бюджет
 • Хора, които предпочитат възглавница, която може да се пере в машина
 • Спящи, които са студени през нощта
Акценти:
 • Три възможности за избор на твърдост
 • Дишаща памучна обвивка
 • Мие се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Kassatex

Kassatex използва европейски бял гъши пух с мощност 650 за пълнене, който помага да се осигури топла изолация за траверси, които са студени през нощта. Клъстерите от гъши пух обикновено са по-плътни и по-изолиращи от патешкия пух. Възглавницата има високо таванско помещение, но траверсите могат да потънат в пълнежа надолу. Предлагат се меки, средни и твърди опции.

Памучното покритие с 350 броя конци е дишащо и гладко на допир. Kassatex използва процеса на почистване RestAssured, който надвишава регулаторните изисквания. Компанията също третира всички компоненти с екологично чист сапун за блуз дизайн.

Възглавницата с гъши пух може да се пере в пералня в топъл и деликатен цикъл. Не трябва да се използва избелващо средство. Kassatex препоръчва двойно изплакване на възглавницата и сушенето с барабан с ниска температура. Добавянето на тенис топки към сушилнята ще помогне да се раздуе възглавницата, докато изсъхва.

Можете да избирате между стандартни / кралични (20 ”x 28”) или кралски (20 ”x 36”) размери. Компанията осигурява безплатна доставка и 60-дневен пробен период без риск.

Как да изберем възглавница от пера

Възглавниците от пера обикновено са по-меки от другите видове, което ги прави идеални за траверси, които обичат да потъват дълбоко в възглавниците си. Въпреки това, не всички пера възглавници са еднакви. Много от тях се различават в съотношението си перо / пух, което влияе върху размера на подкрепата, която те предоставят. При избора на възглавница от пера трябва да се има предвид твърдостта, тавана и формата.

Купувачите може също да помислят дали перата или пухът са етично произведени. Веган купувачите може да искат да обмислят алтернативна възглавница надолу.

Какво да имате предвид при закупуване на възглавница от пера

Някои пера възглавници съдържат всички пера или всички пух, докато други могат да имат комбинация от двете. Ако не искате главата ви да потъва дълбоко в възглавницата, може да предпочетете възглавница с повече пера, отколкото пух, тъй като този тип възглавници са склонни да имат повече структура.

На Федералната търговска комисия (FTC) мандатите как компаниите етикират своите пера и пух. Материалите, използвани за конструиране на възглавницата, трябва да бъдат посочени в описанието на продукта и върху етикетите на възглавницата. Перата и пухът обикновено се произвеждат от патици или гъски.


Възглавниците Fill Feather могат да съдържат пух, пера или смес от пера / пух. Възглавници със 100% пух могат да бъдат по-трудни за намиране и по-скъпи. Възглавниците с повече пера от пух са по-достъпни. Възглавниците, които са пълни с 50% до 80% пух, са склонни да балансират плюшеното усещане за пух със структурата и опората на перата. Предлагат се и алтернативни възглавници от синтетичен пух.

Позиция за
сън Вашата позиция за сън и възглавницата ви трябва да работят заедно, за да поддържат главата, врата и гръбначния стълб. Таванското помещение и твърдостта на избраната от вас възглавница от пера трябва да ви помогнат да поддържате подравняване на гръбначния стълб. Страничните траверси обикновено се възползват от по-дебела и твърда възглавница. Възглавници с долни тавански помещения са по-подходящи за хора, които спят по гръб или стомах.

Loft
Loft се отнася до дебелината на възглавницата. Изборът на възглавница с най-висок таван не винаги е оптимален, тъй като идеалният таван ще зависи от вашата позиция на сън, твърдост на матрака и тип тяло. Хората, които спят настрани, обикновено се нуждаят от по-висок таван от спалните на стомаха или гърба.

Когато избират възглавница за пух или перо, купувачите може да помислят за силата на пълнене на възглавницата. Мощността на пълнене е измерване на плътността, което показва колко кубични инча заема една унция пух. По-високата мощност на пълнене може да означава по-висока възглавница.

Поддръжка
Поддръжка се отнася до това колко добре възглавницата поддържа главата, шията, раменете и гръбнака в едно положение. Като се има предвид, че вашата възглавница осигурява около 20% от общата ви повърхност за спане, този фактор е от съществено значение при избора на правилната възглавница. За повече подкрепа може да помислите за възглавница, която има повече пера, отколкото пух.


Възглавниците на нивото на твърдост и перата обикновено са по-меки от другите модели, поради естеството на материала за пълнене. Въпреки това, много производители предлагат възглавници от пера в меки, средни и твърди опции. Има няколко фактора, които показват твърдост, включително конструкцията и съотношението на пух към пера.

Възглавниците, конструирани с вътрешни опорни камери или допълнително перо за пълнене, може да се чувстват по-твърди от възглавниците, пълнени изключително с пух. Лофтът или дебелината може да не са точна мярка за твърдост, ако възглавницата има предимно пух, който обикновено е по-мек от перата.

Облекчаване на налягането Облекчаването на
натиска помага да се предотврати развитието на болки във врата и раменете, като поддържа гръбнака подравнен. Спящите могат да открият, че потъват повече в пух и възглавници от пера, което може да натовари врата и раменете. Възглавниците с мемори пяна и латекс обикновено са по-поддържащи и облекчаващи натиска.

Форма
Повечето възглавници от пера имат правоъгълна форма и се произвеждат в стандартни размери. Някои продавачи продават по-дълги възглавници за тяло с пълнеж от пера и пух. Наличността обаче е ограничена. Поради мекотата на перата и пух, този тип пълнеж обикновено не се използва за контурирани или ергономично оформени възглавници. Ако изпитвате болки във врата и раменете, може би вместо това ще помислите за възглавница от пяна или латекс.

Цена
Цената на перата възглавница ще зависи от пълнежа и конструкцията. Възглавниците с по-висок коефициент на пух ще струват повече, особено тези със 100% пух. Възглавниците с пера с малко или никакво пух обикновено са по-достъпни и може да се харесат на купувачи с ограничен бюджет.

Качествени материали Качеството на материалите
влияе на множество фактори, включително подкрепа, комфорт, температура и способност за формоване. Висококачественото пълнене на пух и пера е по-вероятно да запази формата си с течение на времето.

Качеството на корицата също е важно. Повечето траверси предпочитат дишащо покривало, което помага да се предотврати задържането на топлина. За перни възглавници е идеално покривало за възглавница, което предотвратява изтичането на пълнежа.

Формируемост
Формируемостта ви позволява да оформите възглавница така, че да поддържа главата и врата ви, докато спите. Тъй като пухът е по-мек от перата, възглавниците за пух са по-податливи.

Регулиране на температурата
По принцип възглавниците от пера не спят толкова топло, колкото мемори пяната или други материали от пяна. Въпреки това, перата и пухът действат като естествена изолация и може да спят топло за някои. Дишащото памучно покривало може да помогне да отведете топлината и влагата за горещите траверси.

Какви са плюсовете и минусите на възглавниците от пера?

Купувачите трябва да вземат предвид потенциалните ползи и недостатъци при пазаруване на възглавница от пера. Докато възглавниците от пера могат да осигурят луксозно, възвишено усещане, този тип възглавници може да са твърде меки за някои траверси, за да получат необходимата подкрепа.

Професионалисти Минуси
 • Мекота: Възглавниците от пера са по-меки и по-луксозни от другите видове възглавници.
 • Изолация: Възглавниците от пера осигуряват изолираща топлина през по-студените сезони.
 • Приспособяват различни пози за спане: Те могат да осигурят адекватна опора за врата на гърба и страничните траверси. Стомашните траверси могат да се възползват от мекотата на възглавницата от пера.
 • Трайност: Възглавниците от пера обикновено са издръжливи, със средна продължителност на живота от поне две до три години.
 • Формируемост: Тези възглавници са податливи и могат да се приспособят плътно, което е идеално за траверси, които обичат да се притискат с възглавницата си.
 • Регулиране на температурата: Пернатите възглавници с дишащи калъфи могат да помогнат за регулиране на температурата.
 • Алергии: Възглавниците от пера може да не са идеални за траверси с алергии, тъй като може да бъде по-трудно да се поддържат чисти.
 • Може да спи топло: Възглавниците за пух и пера са изолиращи, а възглавниците с повече пух могат да спят твърде топло за някои.
 • Поддръжка и лекота на почистване: Възглавниците от пера често изискват допълнителна поддръжка, включително професионално почистване, проветряване и пух.
 • Липса на подкрепа: Възглавниците от пера могат да станат плоски и може да не осигуряват достатъчна подкрепа за тези, които изпитват болки във врата или раменете.
 • Потенциал на миризмата: Възглавниците от пера обикновено излъчват естествена миризма, особено когато са нови.
 • Шум: Траверсите могат да чуят леки шумолещи звуци при преместване на възглавницата или смяна на позицията.

Кой е най-подходящ за възглавница от пера?

Хората, които спят по гръб или отстрани и обичат да гушкат възглавницата си, може да предпочетат перална възглавница. В зависимост от материалите и конструкцията, възглавниците от пера също могат да бъдат от полза за горещите траверси.

Възглавниците от пера може да не са от полза за хора с алергии, за онези, които се събуждат лесно от шум, или за потребители, които предпочитат вегански продукти.

Възглавниците от пера са особено подходящи за:

 • Траверси за отстрани и отзад: Хората, които обичат да спят настрани или отзад, могат да намерят перфектните възглавници доста удобни. Спалните траверси са склонни да се възползват от възглавница със среден таван, която съответства на формата на главата и врата. Страничните траверси обикновено се нуждаят от възглавница с висок таван, която поддържа главата и шията подравнени.
 • Траверси, които гушкат възглавницата: Възглавниците от пера могат да бъдат идеални за странични траверси и други, които обичат да гушкат възглавницата си. Възглавниците от пера са много лесни за формоване. Траверсите могат да оформят възглавницата от пера за идеалната позиция и предпочитания за сън.
 • Хора, които спят горещо: Спящите, които лесно се прегряват през нощта, могат да оценят възглавница от пера. Перата улавят по-малко топлина от другите материали, което може да помогне да се поддържат траверсите удобни през цялата нощ. Пухът обаче е по-вероятно да задържа топлина, което може да направи по-малко удобни траверси.

Възглавниците от пера са по-малко подходящи за:

 • Траверси с алергии: Възглавниците могат да привличат акари, които могат да раздразнят алергиите. Редовното почистване на възглавницата може да предотврати натрупването на определени алергени, но възглавниците за пера и пух често изискват почистване на място или професионално почистване. Страдащите от алергия могат да помислят за перална възглавница, която може да се пере в машината, или такава с алтернативно пълнене надолу за по-лесна поддръжка.
 • Хора, чувствителни към шум: Спящите, които са чувствителни към шум или се събуждат лесно, може да не харесат да спят на възглавница от пера. Перото понякога издава шумолене, когато се измести, което може да звучи силно за чувствителните траверси.
 • Вегански купувачи: Веганите и други, които се противопоставят на използването на животински продукти, трябва да избягват възглавници от пера и пух. Тези купувачи може да искат да обмислят алтернативна възглавница надолу.

Кои размери на възглавницата за пера са налични?

Възглавниците от пера обикновено се предлагат в следните размери, въпреки че размерът и наличността варират при различните производители.

 • Стандартно: Обикновено с размери 20 инча на 26 инча, стандартът е най-често срещаният размер на възглавницата. Той също така има тенденция да бъде най-достъпният. Стандартите се вписват добре на двойни, двойни XL или пълни матраци. Двойките, които споделят по-големи легла, могат да използват и възглавници със стандартен размер.
 • Super Standard: Този размер обикновено е с размери 20 инча ширина и 28 инча дължина. Хората, които намират стандартните възглавници за твърде малки, може да предпочетат супер стандарта. Този размер е по-рядко срещан.
 • Queen: Възглавниците с размер Queen са често срещани. Те обикновено измерват 20 инча ширина и 30 инча дължина. Размерът на дамата може да е идеалният избор за траверси, които сменят позиции или се придвижват през нощта.
 • King: King възглавниците са с размери 20 инча ширина и 36 инча дължина. Подобно на размера на кралицата, кралският размер отговаря на траверси, които се движат, докато спят. По-големият размер също го прави подходящ за хора, които спят на голямо легло, или за тези, които обичат да имат облегалка, докато седят в леглото.
 • Възглавница за тяло: Възглавниците за тяло могат да бъдат 54 инча или повече. Възглавниците за перо и пух са по-рядко срещани, но много възглавници за тяло са пълни с алтернатива за пух. Възглавница за тяло поддържа различни пози за сън, особено за бременни жени или хора, които обичат да се притискат с възглавница, докато спят.

Често задавани въпроси за възглавниците от пера

Има допълнителни съображения, които купувачите трябва да имат предвид, когато пазаруват за възглавница от пера. Тези фактори включват бюджет, грижи и поддръжка и разликата между възглавниците от пера и пух.

Колко струват възглавниците от пера?

Много възглавници от пера струват между 25 и 75 долара. Възглавниците надолу са по-скъпи и струват средно между 80 и 200 долара. Съдържанието на запълване и конструкцията до голяма степен определят цената. При смеси от пера / пух, колкото по-голямо е съотношението надолу, толкова по-скъпа ще бъде възглавницата. Алтернативните възглавници надолу са по-достъпни, а основните модели обикновено струват между 20 и 30 долара.

Можете ли да перете възглавници от пера?

Повечето възглавници от пера могат да се перат, но не забравяйте да прочетете етикета, за да определите какъв метод на почистване да използвате. Някои перни възглавници се перат в машина със студена вода или деликатна обстановка. Други възглавници може да се нуждаят от химическо чистене.

Можете да раздуете някои възглавници от пера в сушилнята с настройка на ниска топлина или въздушен пух. Машинно пране на две възглавници заедно може да помогне да се гарантира, че пералната машина не излиза от равновесие.

Възглавниците от всякакъв вид се нуждаят от почистване поне на всеки шест месеца, за да се предотврати натрупването на мъртви кожни клетки, пот и масло.

Колко често трябва да сменя възглавниците от пера?

Може да искате да смените възглавницата си на пера на всеки две до три години. Използването на калъфка за възглавница ще помогне да удължите живота на възглавницата. Трябва да замените възглавницата си с пера, ако има едно или повече големи петна, които не могат да бъдат премахнати, или ако пълнежът за пух и пера е бил повреден от влага.

Може да е време и за нова възглавница, ако редовно се събуждате с болки във врата или раменете, главоболие или умора. Смяната на предпочитаната позиция за сън е друга причина да вземете нова възглавница, тъй като може да се наложи такава с различна твърдост или таванско помещение. Винаги трябва да сменяте възглавниците, когато вече не ви осигуряват необходимата подкрепа. Редовната подмяна на възглавницата ви е от съществено значение за хигиенни цели.

Къде мога да купя перни възглавници?

Можете да намерите най-стандартните размери, кралици и размери в тухлени и онлайн магазини. Повечето възглавници от пера се предлагат при производителите на възглавници и спални принадлежности, универсалните магазини или търговците на дребно за домашно обзавеждане. По-трудно се намират възглавници за тяло с пера.

Регулируеми ли са възглавниците от пера?

Възглавниците от пера обикновено не се регулират, тъй като това ще изисква добавяне или отстраняване на пълнеж. Въпреки това, купувачите често могат да избират между няколко различни опции за таванско помещение или твърдост.

Тъй като пернишките възглавници са много подходящи за формоване и спазване, траверсите също могат да смачкат възглавницата до предпочитаната от тях форма. Редуването на възглавницата редовно помага да поддържа таванското помещение и предотвратява сплескването с течение на времето.

Каква е разликата между възглавниците от пера и пухените възглавници

Възглавниците от пера и пухените възглавници могат да се различават по конструкция, материали и цена. Перата съставляват грубото външно оперение на птиците. Долу е мекото, изолиращо оперение, намерено под перата. В резултат на това възглавниците от пера имат по-голяма структура и опора, докато пухените възглавници са по-меки.

Пухът обикновено задържа топлината повече от перата, което прави възглавниците за пухове по-малко подходящи от перата за хора, които спят горещо. Възглавниците от пера обикновено са по-достъпни от възглавниците за пух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *