Menu Close

Най-добрите хотелски възглавници

Спалното бельо в хотела е синоним на лукс. Тъй като хотелите трябва да отговарят на широк спектър от нужди, предпочитания и позиции за сън, не би трябвало да е изненадващо, че повечето хотелски възглавници са толкова гъвкави, колкото и трайни.

Типичната хотелска възглавница има твърдост и таван от среден клас, благоприятства алергиите и е устойчива на износване. Предлагат се обаче и варианти на този златен стандарт, които да отговарят на различни стилове на сън. Едно нещо, което остава последователно при почти всички хотелски възглавници, е луксозното им усещане, което балансира плюшеност и подкрепа.

Тъй като хотелските възглавници обикновено са едновременно удобни и дълготрайни, те могат да бъдат отличен избор за домашна употреба. Прочетете, за да научите повече за това как са конструирани хотелските възглавници, къде да ги купите и как да ги сравните.

информация за продукта

Възглавница надолу Brooklinen

Най-доброто като цяло

Възглавница надолу Brooklinen

Цена:  $ 69 – Стандарт $ 89 – King

Пълнеж:  канадски бял пух с ядро ​​от пера
Твърдост:  Плюшена, Средна Плюшена, Твърда

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат избор на опции за твърдост
 • Купувачи, които са утешени от щедра политика на връщане
 • Стомашни траверси (опция Плюш)
 • Странични траверси (опцията Фирма)
Акценти:
 • Предлага се в три твърдости за различни предпочитания за позиция и типове тяло
 • Опциите Mid-Plush и Firm използват двуядрена конструкция за плюшеност и подкрепа
 • 365-дневен прозорец за връщане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

Благодарение на три нива на твърдост, повечето спящи могат да намерят възглавница надолу Brooklinen, която отговаря на техните нужди и предпочитания.

Трите опции за твърдост са обозначени като Плюшени, Средни и Плътни, които съответстват съответно на мека, средна и твърда. Стомашните траверси могат да използват опцията Плюш, за да добавят мекота без много таванско помещение. Страничните траверси може да предпочетат допълнителната опора на възглавницата Firm. Комбинираните траверси и тези, които търсят по-гъвкав вариант, могат да предпочитат опцията Mid-Plush.

Всяка твърдост също има различно изграждане. Плюшената възглавница е пълна изключително с пухени клъстери за по-пухкаво усещане. Mid-Plush и Firm използват двуядрен дизайн с поддържащи пера в центъра и меки пухчета във външния слой. По-високото съотношение на пера към пух дава на фирмата опция допълнителна подкрепа. Всяка възглавница е обвита в памучна сатенена обвивка, която се чувства мека на допир, като същевременно не позволява на перата да избягат.

Възглавниците са обработени с антимикробни добавки, за да се намалят миризмите и да се запазят свежи. Възглавницата Brooklinen Down също може да се освежи, като се използва сушилня на въздушния пух / без настройка на нагряване или я оставяте навън в сух ден. Възможно е и химическо чистене, но това може да съкрати живота на възглавницата.

Предлагат се стандартни и кралски размери. Клиентите, които не са доволни от възглавницата си Brooklinen Down, могат да получат пълно възстановяване на покупната цена чрез 365-дневна политика на връщане на компанията.

Възглавница пух и перо FluffCo

Най-ценно

Възглавница пух и перо FluffCo

Цена:  $ 65 – стандартна

Пълнеж:  Вътрешна камера: 100% бели патешки пера Външна камера: 100% 600 запълване мощност бяла патица
Твърдост:  мека, твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат много плюшена повърхност за възглавницата си
 • Хора, които търсят възглавница с опции за таванско помещение
 • Пазаруващи с животни
Акценти:
 • Предлага се в два варианта на твърдост
 • Дизайнът на възглавница в възглавница балансира поддържането и омекотяването
 • Сертифициран от стандарта Responsible Down

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници FluffCo

Често оплакване за възглавници за пух и пера е липсата на подкрепа поради прекомерна мекота. Възглавницата FluffCo Down & Feather коригира този проблем с камерен дизайн. Вътрешната камера е изпълнена с бели патешки пера, които са малко по-твърди от пух и осигуряват по-добро укрепване на главата и врата. Външната камера съдържа плюшена 600 бяла патица с пълнеж. Резултатът е възглавница, която се чувства доста мека, но не трябва да потъва твърде много.

FluffCo предлага две опции за твърдост на възглавницата. Твърдата опция с по-висок таван съдържа повече пълнеж и е най-подходяща за траверси, които трябва да държат главите си изправени, включително хора, които хъркат. Меката опция е с по-къс профил и по-нисък таван, което го прави добра опция за траверси.

Възглавницата е получила сертификат от Responsible Down Standard, като гарантира, че пухът и перата се събират, без да навредят или злоупотребяват с животни. Калъфът е направен от смес от памук и Tencel, два силно дишащи материала, които помагат на възглавницата да устои на натрупването на телесна топлина. Краищата на възглавницата са двойно зашити, за да запазят продължителността на живота си и да предотвратят изтичането на пълнежа.

Предвид своите първокласни материали и висококачествена конструкция, възглавницата Down & Feather е на много разумни цени. FluffCo предлага и безплатна доставка навсякъде в САЩ и Канада. Можете да върнете възглавницата до 30 дни след покупката и да получите пълно възстановяване.

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Най-добра алтернатива надолу

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 80 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Primaloft Synthetic Microfibers
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Спални странични, гръбни и стомашни
 • Екологични купувачи
 • Спящи, които искат усещане, подобно на пух
Акценти:
 • PrimaLoft запълване имитира истински надолу
 • Меки, средни и твърди опции
 • Капакът от органичен памук предлага дишане

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Спящите, които харесват усещането за пух, но предпочитат различен материал, трябва да намерят алтернативната възглавница Boll & Branch Down удобен избор. Изпълнена с PrimaLoft, тази възглавница има леко и плюшено усещане, което е сравнимо с пух. PrimLoft е синтетично влакно, предназначено да отвежда влагата и да регулира температурата. Пълнежът също поддържа формата си добре, което може да е от полза за траверси, които обичат да леят възглавниците си.

Купувачите могат да избират между меки, средни и твърди опции. Страничните траверси вероятно ще предпочетат по-твърдата, по-дебела възглавница, докато стомашните и гръбните траверси може да открият, че меките и и средните нива са по-подходящи за техните нужди.

Дишащо покритие от 100% памук обвива възглавницата, докато ръбовете и бродериите й придават елегантен вид. Boll & Branch се фокусира върху устойчивото производство и висококачествените материали. Използването на дружеството на екологични опаковки и органични материали трябва да се хареса на етично мислещите купувачи.

Можете да изперете възглавницата си в машината на нежен цикъл и да сушите в сушилня на ниско. Купувачите в САЩ, които закупуват алтернативната възглавница Boll & Branch Down, се радват на безплатна наземна доставка и 30-дневен пробен период за сън.

Дюля възглавница гъши пух

Най-удобно

Дюля възглавница гъши пух

Цена:  $ 120 – Стандартно $ 159 – King

Пълнеж:  100% европейски бял гъши пух
Твърдост:  мека / средна, средна / твърда

За кого е най-добре:
 • Купувачи, търсещи луксозна възглавница надолу
 • Траверси, които искат миеща се възглавница
 • Потребители, съзнаващи животните
Акценти:
 • 100% европейски бял гъши пух
 • Предлага се в мека / средна и средна / твърда
 • Мие се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от дюля

Възглавниците надолу се харесват на широка гама спални и отдавна са класически избор на спално бельо за хотели. Етично произведена в САЩ, възглавницата Quince Luxe Goose Down е луксозна опция за траверси, които искат възглавница с отговорно снабдяване. Възглавницата е направена от 700 мощности за пълнене, 100% европейски бял гъши пух, който е RDS сертифициран за хуманно отношение към животните.

Купувачите могат да закупят възглавницата от дюля в две нива на твърдост: мека / средна и средна / твърда. Тези две опции трябва да предлагат на всички видове траверси удобна повърхност, независимо от личните им предпочитания. Сатенената обвивка от 100% памук е мека и се отличава с двойно зашити ръбове. Възглавницата трябва да има дълъг живот благодарение на висококачествените си материали и трайна конструкция.

Тази възглавница от дюля е лесна за грижи и може да се пере в пералня, което е доста уникално за възглавница за пух. За най-добри резултати производителят препоръчва машинно пране на лек цикъл в студена вода и сушене в барабан. Можете също така да изберете химическо чистене на тази възглавница.

Дюлята използва устойчиви практики като намаляване на опаковъчните материали и рационализиране на корабоплаването, за да сведе до минимум своя въглероден отпечатък. Пазаруващите могат също да видят прозрачни цени на уебсайта, за да разберат по-добре цената на възглавницата. Възглавницата Luxe Goose Down се доставя безплатно и включва щедър 365-дневен прозорец за връщане.

The Company Store Legends Hotel Supreme Възглавница за пух

Най-добър лукс

The Company Store Legends Hotel Supreme Възглавница за пух

Цена:  $ 159 + – Стандартни $ 179 + – Queen $ 199 + – King

Пълнеж:  100% мощност бял гъши пух
Твърдост:  мека, средна, средно твърда, твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат ултра-меки възглавници
 • Купувачи, които търсят възглавница с различни опции за твърдост / плътност
 • Потребители, съзнаващи животните
Акценти:
 • Премиум пълнеж надолу и памучен сатен
 • 4 опции за плътност / твърдост
 • Двойно зашити за отлична издръжливост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на The Company Store

Възглавницата за надолу Legends Hotel Supreme от The Company Store се гордее с първокласни материали и отлично майсторство. Пълнежът се състои от 600 гъши бял гъши пух, създаващ облачно усещане за главата и шията, докато черупката е направена от памучен сатен с копринено-меко усещане за ръка. Границите са двойно зашити, за да се предотвратят разкъсвания и разкъсвания, така че възглавницата има достоен очакван живот.

Благодарение на широкия избор на плътност, възглавницата обслужва различни позиции на сън. Най-меката и най-малко плътна опция предлага тънък профил, най-подходящ за спане в стомаха, възглавницата със средна плътност е малко по-пълна и удобна за спални, а твърдите и допълнително твърди възглавници осигуряват най-много таванско помещение, което ги прави идеални за страничен сън.

Тази възглавница трябва да се хареса и на хора, съзнаващи животните, тъй като пълнежът е получил сертификат от Responsible Down Standard. Това гарантира, че няма животни да бъдат увредени или малтретирани, за да получат оперението, и че всяка стъпка от веригата за доставки на възглавницата насърчава отговорно и етично снабдяване.

Цената на възглавницата е разумна предвид нейния висококачествен дизайн и материали, а изборът на плътност няма да повлияе на цената. Фирменият магазин предлага и пробен период за сън, който ви позволява да тествате възглавницата до 90 нощи, преди да решите дали да я запазите.

Тихия бряг хотел Touch of Down

Най-добре надолу

Тихия бряг хотел Touch of Down

Цена:  $ 48

 Пълнеж : 550 Запълване мощност Hyperclean пух и пера Resilia
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Комбинирани траверси
 • Тези, които искат както мекота, така и подкрепа
 • Хората, които предпочитат средно усещане
Акценти:
 • Двуслойна конструкция с поддържаща сърцевина от перо и пухкав външен слой
 • Често се използва в хотели
 • Мие се в пералня за удобно почистване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавниците на Тихоокеанското крайбрежие

Хотелите по цял свят използват Pacific Coast Hotel Touch of Down Възглавница заради средното си усещане, което съчетава подкрепа и мекота.

Дизайнът на възглавницата в възглавница придава на възглавницата Touch of Down своето ясно усещане. Перата Resilia в сърцевината на възглавницата осигуряват опора и еластичност, докато външният слой от 550 сили за запълване на Hyperclean пух добавя усещане като облак. Пухът и перата се измиват до осем пъти, за да се премахнат мръсотията и потенциалните алергени. Памучното покритие с 230 нишки е меко и дишащо, като същевременно предпазва перата от излизане.

Възглавницата Touch of Down се предлага в два размера: супер стандартен и кралски. При пълно таванско помещение той е с дебелина около 4 инча, но се компресира до 1,5 до 2 инча. Може да се пере в машина и да се изсушава, за да бъде свеж и чист.

Тази възглавница се доставя безплатно в съседните САЩ. Гаранция за комфорт позволява на клиентите да върнат възглавницата в рамките на 30 нощувки за пълно възстановяване на сумата, ако не са доволни. Клиентът плаща доставка и обработка. Тригодишната ограничена гаранция предпазва от определени дефекти.

Възглавница от пера на компанията Down & Feather Jumbo Feather

Най-подкрепящи

Възглавница от пера на компанията Down & Feather Jumbo Feather

Цена:  $ 99 – Jumbo

Пълнеж:  100% унгарско гъше перо
Твърдост:  мека, средна, средно твърда, твърда

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат много възвишени възглавници
 • Екологични купувачи
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Пълнежът от гъши пера предлага поддръжка над средното ниво
 • 4 опции за плътност / твърдост
 • Екологичен дизайн

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на компания Down & Feather Company

Възглавницата за пера на Hotel Collection Jumbo от Down & Feather е друга възглавница с множество опции за плътност, за да обслужва различни позиции на сън. “По-тънката” възглавница с най-ниска плътност също има тънък профил, който е благоприятен за спане на стомаха, “тънката” възглавница предлага дебелина от среден клас, подходяща за спане на гърба, а “дебелите” и “най-дебелите” възглавници осигуряват много таванско помещение за страничен сън.

Пълнежът се състои от унгарски гъши пера, които осигуряват прилична опора за главата и шията в сравнение с пуха. Перата се измиват с рециклирана вода и екологичен сапун, така че възглавницата трябва да се хареса на клиенти с опасения за околната среда. Чистият египетски памук се използва за изграждане на черупката, което води до луксозно свеж и дишащ усещане. Възглавницата не съдържа камери или вътрешни прегради, така че периметърът се държи заедно с двойно зашиване и връзване.

Възглавницата Jumbo Feather е доста достъпна, особено в сравнение с възглавниците, които съдържат пух. Доставката е безплатна и за поръчки от 150 или повече долара в рамките на съседната US Down & Feather Co. подкрепя възглавницата с 30-нощна гаранция за комфорт и 10-годишна гаранция.

Как да изберем добра хотелска възглавница