Menu Close

Най-добрите възглавници за стомашни траверси

Докато повечето хора спят по гръб или отстрани, приблизително 7% от хората спят по корем. Въпреки че тази позиция за сън не е често срещана, тя има определени предимства. Някои спящи откриват, че е по-малко вероятно да хъркат, когато спят с лице надолу. Сънят в стомаха може да намали вероятността от обструктивна сънна апнея, тъй като може да помогне да се поддържат дихателните пътища по-чисти от съня.

Тъй като спането в стомаха е по-рядко разпространено, много възглавници са изградени с мисъл за спане отстрани и отзад. Твърдостта и таванската повърхност на възглавницата могат да определят ъгъла на главата и шията и дали гръбначният стълб е подравнен или не. Един от недостатъците на съня в стомаха е, че може да доведе до болки във врата, раменете и гърба, ако главата и шията не са правилно поддържани. В резултат на това е особено важно за спящите в стомаха да намерят възглавница, която да държи главата и шията под удобен ъгъл.

Други фактори, които трябва да се вземат предвид при пазаруване на възглавница, включват дишане, облекчаване на налягането и подвижност. Ще прегледаме нашите най-добри снимки за най-добрата възглавница за спални за стомаха, включително подробности за тяхната конструкция, ефективност и защо ги препоръчваме. Също така ще разгледаме по-подробно потенциалните ползи от съня в стомаха и съвети за подобряване на качеството на съня.

Най-добрите възглавници за стомашни траверси

информация за продукта

Възглавница Brooklinen Down Alternative

Най-доброто като цяло

Възглавница Brooklinen Down Alternative

Цена:  $ 59 – Стандарт $ 79 – King

 Пълнеж : Обръснат пълнеж от микрофибър
Твърдост:  Плюшена, Средна Плюшена, Твърда

За кого е най-добре:
 • Вегански купувачи
 • Тези, които искат плюшена възглавница
 • Ценни клиенти
Акценти:
 • Плюшеното усещане за пух, без използването на животински продукти
 • Меката плюшена версия има ниско таванско помещение и е подходяща за спални стомахи
 • Покритието от 100% памук сатен е силно дишащо

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

С три опции за твърдост, от които можете да избирате, алтернативната възглавница Brooklinen Down осигурява комфорт и подкрепа за различни предпочитания и пози за сън. Плюшената опция се препоръчва за траверси, тъй като мекото усещане гарантира, че главата и шията не са подпряни под неудобен ъгъл. Възглавницата се предлага и в средна плюшена и твърда.

Възглавницата Brooklinen Down Alternative има 100% памучна сатенена обвивка. Памучните черупки са полезни за спящите в стомаха, които спят с лице надолу, тъй като памукът диша и отнема влагата.

100% обръснатият микрофибър поли пълнеж има подобно усещане като пух, но е подходящ за вегански купувачи и тези с ограничен бюджет. Плътността на пълнежа от микрофибър зависи от избраното ниво на твърдост. Двойно зашити ръбове помагат на възглавницата да запази формата си. Подкрепящото усещане на възглавницата Brooklinen спомага за намаляване на болката във врата и напрежението при траверси.

Възглавницата Brooklinen Down Alternative може да бъде почистена на място или химически почистена, ако е необходимо. Възглавницата е произведена в САЩ. Предлага се в два размера: стандартен и крал. Brooklinen предлага 365-дневна политика за връщане, така че купувачите имат цяла година да изпробват възглавницата и да решат дали тя е най-подходяща за тях.

Компанията предоставя и гаранция за качество. В случай на проблем с качеството, купувачите могат да подадат иск пред компанията.

Възглавница Вая

Най-ценно

Възглавница Вая

Цена:  $ 60 – Queen $ 85 – King

За кого е най-добре:
 • Спящи за стомаха, които предпочитат плюшени възглавници
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Сърцевина, съставена от плюшен, настърган пенопласт
 • Конструкцията с отворени клетки и дишащото покритие спомагат за постоянно охлаждане
 • Ценова точка с висока стойност

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за сън Vaya

Не всички спящи на стомаха предпочитат твърди възглавници – някои гравитират към по-меко и по-меко усещане за главата и врата. Тези траверси са добри кандидати за възглавницата Vaya, която е структурирана с настърган пенопласт, който се чувства доста плюшен и адаптивен. Повечето спящи в стомаха ще потънат удобно във възглавницата, което намалява болките, болките и точките на натиск, които често се появяват при тази позиция на сън.

Покритието е направено от дишащ, влагоизолиращ микрофибър, а настърганата пяна насърчава добрата циркулация на въздуха, така че възглавницата спи доста хладно и няма да бутилира топлина като другите модели пяна. Капакът може да бъде свален и измит във вашите домакински машини, когато има нужда от почистване. Предлагат се размери на кралица и крал.

В сравнение с други нарязани възглавници от пяна, тази има цената под средното ниво. Vaya Sleep предлага и безплатна доставка на земята за всички клиенти в съседните САЩ. Ще получите и 100-нощна пробна версия с покупката си, както и 10-годишна гаранция, ако решите да запазите възглавницата.

Възглавница Saatva Latex

Най-добър лукс

Възглавница Saatva Latex

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Настърган 100% американски латекс Talalay и алтернатива на пух
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Страдащи от алергии
 • Екологични купувачи
 • Спящи в стомаха, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Средно меко усещане насърчава подравняването на гръбначния стълб
 • Изработено с премиум латекс Talalay
 • Изпъкналият дизайн се противопоставя на сплескване и слепване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Възглавницата Saatva спомага за насърчаване на подравняването на гръбначния стълб за спящите стомаха, със средно меко усещане и възможности за персонализиране на таванското помещение на възглавницата. Той има уникална трислойна конструкция, която включва памучно покривало, външна възглавница и настърган латекс. Купувачите могат да използват двете възглавници заедно или да премахнат сърцевината за по-ниско таванско помещение.

Капакът от органичен памук има сатенено тъкане, което отвежда влагата и подобрява дишането. Външната възглавница има възвишено усещане със 100% органичен памучен корпус и алтернативно пълнене от микродениер. Тази възглавница има изпъкнала форма, за да се противопостави на сплескването. Естествената конструкция на възглавницата Saatva намалява вероятността от миризми и алергени. Както памучното покривало, така и външната възглавница могат да се перат в машина.

Във външната възглавница има настъргана латексна сърцевина за облекчаване на налягането. Латексната сърцевина увеличава въздушния поток през възглавницата и помага за регулиране на температурата.

Възглавницата Saatva е луксозен вариант и има цена, която да съответства. Конструкцията от памук и латекс е издръжлива и поддържаща. Възглавницата се предлага в размери на кралица и крал. Саатва предлага 45-дневна политика за връщане. Компанията моли купувачите да измият артикулите, преди да ги върнат.

Coop Начало Стоки Eden

Най-добър за персонализиране

Coop Начало Стоки Eden

Цена:  $ 79,99 – Queen $ 89,99 – King

Пълнеж:  Насечена с гел мемори пяна и микрофибър
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Спящи за стомаха, които искат да коригират таванската възглавница според нуждите
 • Тези, които харесват съответстващото усещане за мемори пяна, но спят горещо
 • Спящи с алергии
Акценти:
 • Персонализирано ниво таванско помещение
 • Средно мекото усещане отговаря на предпочитанията за комфорт на много траверси
 • Дишащ дизайн и пяна с вливане на гел предотвратяват прегряване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Възглавницата Coop Home Goods Eden има персонализирано таванско помещение, за да осигури подходяща опора за траверси. Освен това, дишащата конструкция осигурява удобни трапези за стомаха, когато са обърнати надолу.

Калъфът на Eden Pillow е съставен от полиестер и вискозна вискоза, получена от бамбук. Полиестерна облицовка поддържа пълнежа на място. Еластичността на покривалото и облицовката гарантира, че траверсите могат да оформят възглавницата според нуждите и да изпитат съответствието на пълнежа с мемори пяна. Формата на ламела добавя структура към възглавницата и осигурява равномерна опора.

Възглавницата има средно меко усещане. Неговата напречна мемори пяна и пълнеж от микрофибър могат да бъдат добавени или премахнати, за да смените тавана на възглавницата. Мемори пяната се влива в гел, за да помогне да се отдели топлината от тялото и да се регулира температурата. Всяка възглавница се предлага с торба от половин килограм допълнително пълнене.

Капакът и вътрешната възглавница могат да се перат в машина, но Coop Home Goods препоръчва да се мие вътрешната възглавница само веднъж годишно, за да се запази нейната цялост. Възглавницата е хипоалергенна.

Купувачите могат да избират между стандартен, краличен или кралски размер. Възглавницата Coop Home Goods Eden включва 100-нощно изпитание за сън. Coop Home Goods предлага 5-годишна гаранция, която покрива производствените дефекти.

Спортна възглавница Zoma

Най-доброто за спортисти

Спортна възглавница Zoma

Цена:  $ 75 – Queen $ 95 – King

 Пълнеж : MicroCushions настъргана пяна и смес от влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Траверси, които предпочитат възглавници, които се очертават плътно
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Усещане за близко съответствие
 • Над средното облекчение на налягането
 • Минимално задържане на топлина

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Zoma

Както подсказва името му, спортната възглавница Zoma е създадена с мисъл за спортисти и други физически активни хора. Интериорът съдържа MicroCushions, патентована комбинация от настърган пенопласт и пълнеж от влакна. MicroCushions придават на повърхността средно усещане и позволяват на възглавницата да се приляга плътно около главата и врата. Докато възглавницата има 6-инчово таванско помещение и се счита за доста дебела, пълнежът се компресира лесно, за да направи повърхността по-удобна за спане на стомаха.

Свалящото се покритие е съставено от стреч полиестерна мрежа. Този материал е силно дишащ, помага на възглавницата да спи доста хладно. Както капакът, така и сърцевината на MicroCushions могат да бъдат измити и изсушени във всяка домакинска машина, въпреки че няма да е необходимо да го почиствате много често – препоръчва се на всеки шест месеца. Предлагат се размери на кралица и крал.

Като се имат предвид първокласните материали и иновативния дизайн на Zoma Sports Pillow, цената му е много разумна. Zoma също така предоставя безплатна наземна доставка навсякъде в долните 48 щата. Ще получите изпитание за сън с покупката си, което ви позволява да тествате възглавницата за 100 нощи, както и 10-годишна гаранция, която предпазва от структурни дефекти.

Възглавница за латекс от талалай в Бруклин

Най-удобно

Възглавница за латекс от талалай в Бруклин

Цена:  $ 89 – Queen $ 99 – King

Пълнеж:  пяна латекс Talalay
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Екологични купувачи
 • Спящи на стомаха, които спят с лице надолу
 • Страдащи от алергии
Акценти:
 • Устойчивият латекс Talalay запазва формата си с течение на времето
 • Отзивчиво, средно твърдо усещане
 • Вентилираният латекс спи хладно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за спално обзавеждане в Бруклин

Латексната възглавница Talalay Brooklyn Bedding се предлага в ниско таванско помещение, което помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен. Дишащата конструкция е идеална за стомашни траверси.

Органичното памучно покритие на възглавницата е меко и антимикробно. Той отвежда влагата, осигурявайки комфорт за тези, които спят с лице надолу. Капакът може да се пере в пералня, ако е необходимо, за да помогне за намаляване на бактериите и миризмите.

Интериорът от латекс Talalay реагира, така че е съобразен с главата и шията, за да облекчи натиска и да помогне за поддържане на гръбначния стълб. Латексът Talalay е дишащ и лек, така че има много въздушен поток през възглавницата, за да помогне за разсейването на топлината. Освен това сърцевината на възглавницата се вентилира за регулиране на температурата. Латексната сърцевина може да бъде почистена на място, ако е необходимо.

Латексната възглавница Talalay от Бруклин има достатъчно скачане, така че спящите в стомаха, които сменят позициите си през нощта, трябва да могат да го правят удобно, докато все още се чувстват подкрепени. Средно твърдият рейтинг предотвратява прекомерното потъване.

Възглавницата се предлага и във високо таванско помещение, което може да е по-добре за гърбовете и страничните траверси. Купувачите могат да избират между размер на кралица или крал. Brooklyn Bedding предлага 30-нощно изпитание за сън за латексната възглавница.

Възглавница от пяна с памет на Layla

Най-подкрепящи

Възглавница от пяна с памет на Layla

Цена:  $ 75 – Queen $ 89 – King

Пълнеж:  70% настъргана мемори пяна, 30% полиестерни влакна
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат възглавница с регулируемо таванско помещение
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Подкрепящо средно твърдо усещане
 • Регулируемият таван позволява на траверсите да персонализират усещането на възглавницата
 • Премиум изпълнение на конкурентна цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Layla

За спящите в стомаха, които не са сигурни относно оптималното си ниво на таванско помещение и поддръжка, регулируемата възглавница може да бъде страхотна инвестиция – въпреки че тези модели могат да бъдат малко по-скъпи. Възглавницата с пяна Layla Memory е най-доброто от двата свята: възглавница с персонализирано таванско помещение, която няма да разбие банката. Пълнежът се състои от накъсана мемори пяна и алтернативни влакна, които могат да се добавят или премахват по всяко време, за да се регулира дебелината и цялостното усещане.

Възглавницата с пяна Layla Memory също е подходяща за горещи траверси. Накъсаният пълнеж няма да абсорбира твърде много топлина и въздухът циркулира свободно в интериора, а покритието също е доста дишащо. Тези, които обичат да се притискат с възглавница, също ще се радват на този модел, тъй като той е доста моделируем и пухкав.

Пълнежът на възглавницата се помещава във вътрешна обвивка, която може да бъде отделена от капака за машинно пране. Layla препоръчва да се измие само покритието, тъй като прането на пълнежа може да изисква няколко цикъла на сушене, но изсушаването на възглавницата може да помогне и за възстановяване на формата след продължителна употреба. Предлагат се размери на кралица и крал.

Възглавницата с пяна с памет Layla е на разумни цени и Layla предлага безплатна доставка на сушата навсякъде в съседните САЩ. Възглавницата също е подкрепена от 120-нощно изпитание за сън и петгодишна гаранция.

Мечешка възглавница

Най-добро охлаждане

Мечешка възглавница

Цена:  $ 125 – Queen $ 145 – King

Пълнеж:  Единично, аерирано парче пенопласт „LOFT-X“
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Тези, които обикновено спят горещо с възглавници от пяна
 • Траверси, които предпочитат възглавници със средни профили
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Покритието Ice Fabric се чувства хладно на допир
 • Адаптивният пенопласт отговаря на главата и шията за облекчаване на налягането и подкрепа
 • Профил от среден клас, идеален за стомашни траверси, които се нуждаят от таванско помещение

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на Мечки

Докато много възглавници от пяна се борят да се противопоставят на натрупването на топлина и да ви държат хладни, Bear Pillow се отличава с регулиране на температурата благодарение на внимателния си дизайн. Сърцевината се състои от твърд LOFT-X пенопласт, патентован материал, който контурира главата и шията без силно усещане за „прегръдка“, свързано с мемори пяна. Друг важен компонент е покритието, което е направено от Ice Fabric и се чувства хладно на допир. Мрежестите акценти в ъглите също поддържат въздуха в целия интериор.

Средното усещане на възглавницата осигурява комфортен баланс на съобразяване и подкрепа, а профил от 5 до 5,5 инча го прави удобен за спящите на стомаха, които се нуждаят от малко допълнително таванско помещение, за да се чувстват комфортно. Цялата възглавница е едновременно хипоалергенна и антимикробна, а покривката може да се свали и измие във всяка домакинска машина, когато трябва да я почистите. Предлагат се стандартни и кралски размери.

Силното представяне на Bear Pillow и достъпната цена го правят добра възможност за купувачи с ограничен бюджет. Доставката е безплатна в целия съседен САЩ, а жителите на Аляска и Хавай плащат само 25 долара за доставка. Пробният сън за тази възглавница обхваща 100 нощи, а тези, които я пазят, също ще се класират за 2-годишна гаранция.

Обяснено спане на стомаха