Menu Close

Най-добрите копринени чаршафи

Купувачите, търсещи луксозни спални принадлежности, често кацат върху копринени чаршафи. Мекото, гладко усещане е привлекателно, но копринените чаршафи също са трайни и хипоалергенни. Те предлагат много други предимства и за траверси, включително изключителна регулация на температурата.

Блестящият вид на копринени чаршафи може да издигне стила на всяка спалня. Въпреки че имат несъмнен блясък, копринените чаршафи не са хлъзгави като сатенено спално бельо, направено от синтетични материали. Като допълнително предимство, копринените чаршафи няма да се хванат на суха кожа или да причинят къдрава коса.

Коприната се прави от пашкулите на копринените буби, които се разделят на непрекъснати нишки и се тъкат в плат. Докато съществуват диви сортове коприна, голяма част от днешната коприна се произвежда от опитомени копринени буби. Черничевата коприна е много търсена поради своя еднороден външен вид и меко усещане.

Ще прегледаме нашите най-добри снимки за най-добрите копринени чаршафи, включително какво купувачите могат да очакват по отношение на производителността и усещането. Също така ще разгледаме как да изберете най-добрите копринени чаршафи и важни фактори, които да вземете предвид, преди да направите покупка.

Най-добрите копринени чаршафи

информация за продукта

Комплект спално бельо LilySilk 25MM Silk

Най-доброто като цяло

Комплект спално бельо LilySilk 25MM Silk

Цена:  $ 1078

Материал:  100% 25 мама черница коприна
Weave:  Коприна

За кого е най-добре:
 • Купувачи с по-висок бюджет
 • Тези, които искат по-дебели копринени чаршафи и цветова гама
 • Траверси, които предпочитат безшевни легла
Акценти:
 • Изработена от 100% коприна от черница
 • Теглото от 25 мама е дебело и луксозно, но все пак дишащо
 • Предлага се в гама от цветове, направени с нетоксични багрила

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове LilySilk

Комплектът за спално бельо LilySilk 25MM Silk е мек, но издръжлив, с безпроблемна конструкция, която предлага прост външен вид и структурна цялост. Без шевове има по-малко точки, където листовете могат да отслабят с времето. С тегло от 25 май, комплектът LilySilk е най-тежкият комплект в нашия списък, но чаршафите все още са меки и дишащи.

Комплектът е изработен от коприна 100% клас A Mulberry. Дълго нагънатата коприна идва от пашкулите на морския молец Bombyx, който се храни с дива от черница. Резултатът е еднакъв външен вид, лек и гладък с блестящ блясък.

750 листа за броене на конци са плътно изтъкани, но те регулират температурата, като отвеждат влагата и позволяват на въздуха да циркулира навсякъде. Този комплект листове е сертифициран по OEKO-TEX Standard 100, което означава, че не съдържа вредни химикали. Комплектът се предлага в шест цвята, всички от които са направени с нетоксични багрила.

Всеки комплект включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Листовете се произвеждат в двойни, пълни, кралични, кралски и калифорнийски размери. Препоръчва се професионално химическо чистене, но купувачите могат също да измият ръчно или да измият машинния комплект листове. При машинно пране използвайте хладка вода и щадящ цикъл с минимално време на центрофугиране. Чаршафите могат да се сушат в сушилня на хладно и да се гладят отвътре, когато са леко влажни.

LilySilk предлага връщане и размяна в рамките на 45 дни от доставката.

Elle Silk Sheet Set Sheet

Най-ценно

Elle Silk Sheet Set Sheet

Материал:  100% 22 мама черница коприна
Weave:  Коприна

За кого е най-добре:
 • Купувачи, търсещи относително тежки копринени чаршафи
 • Тези, които искат бяло спално бельо
 • Траверси, които искат да използват копринено спално бельо целогодишно
Акценти:
 • Луксозно усещане за коприна на достъпна цена
 • 22 мама, 100% черница коприна
 • Устойчива, дълготрайна конструкция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Elle Silk

Комплектът Elle Silk White Silk Sheet предлага по-висок момент и конкурентна цена. Идеалният рейтинг на теглото на мама за копринени чаршафи е от 19 до 25 мама и колкото по-висок е рейтингът на мама, толкова по-плътни са чаршафите. 22 копринени чаршафи от мама имат блестящ блясък, но също така са склонни да бъдат по-трайни от копринените спални комплекти с по-ниски рейтинги на мама.

Комплектът е направен от 100% висококачествена коприна Mulberry. Дългите влакна на коприната 6A Mulberry предлагат гладък, еластичен външен вид. Плътните чаршафи се покриват красиво за уютно усещане, но коприната все още е дишаща и регулира температурата. Тези листове могат лесно да се използват целогодишно.

Колекцията се предлага в двойни, пълни, кралица, крал и калифорнийски размери. Всеки комплект включва един плосък чаршаф, един монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници Оксфорд. Монтираният чаршаф побира матраци с дебелина до 16 инча. Копринените чаршафи могат да се перат поотделно с хладка вода и да се сушат на линия. Въпреки че този комплект се предлага само в бяло, Elle Silk има подобни комплекти в други цветове.

Elle Silk предлага 30-дневна политика за връщане на неизползвано спално бельо в оригиналната му опаковка.

Комплект безшевни копринени спални комплекти Slipintosoft

Най-добра гама от цветове

Комплект безшевни копринени спални комплекти Slipintosoft

Цена:  $ 615

Материал:  100% 19 мама черница коприна
Weave:  Коприна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора с чувствителна кожа
 • Купувачи, които търсят широка гама от цветови опции
Акценти:
 • Съставена от 19-мама черница коприна
 • Издръжлив и дишащ в еднаква степен
 • Богат избор на цветове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за листове Slipintosoft

Ако сте на пазара за някои нови копринени чаршафи, но не сте сигурни кой цвят ще допълни най-добре декора на вашата спалня, комплектът безпроблемно спално бельо Slipintosoft си заслужава вашето внимание. Тази колекция се предлага в общо 19 различни плътни цвята, вариращи от неутрални нюанси до живи нюанси, които подчертават естествения блясък на коприната. Всеки комплект включва две калъфки за възглавници, завивка и плосък чаршаф. Предлагат се пет размера, вариращи от близнак до калифорнийски крал.

Всеки артикул е съставен от чиста 19-мамова коприна от черница с брой конци 400, така че материалът е достатъчно тънък за по-топлите времена на годината, но и доста издръжлив. Правилната грижа и съхранение може допълнително да удължи живота на този комплект. За най-добри резултати измийте химическо чистене или измийте ръчно чаршафите и калъфките за възглавници, но никога не ги подсушавайте в машина.

Цената на стикера е наравно с другите копринени комплекти, така че цената може да бъде бариера за някои клиенти. Въпреки това, първокласните материали и конструкцията на тази колекция означават, че всеки елемент трябва да се държи много добре с течение на времето. Slipintosoft предоставя и безплатна доставка на земята за поръчки в САЩ от $ 50 или повече и ви позволява да върнете неповредени и неизмити комплекти в рамките на 30 дни от първоначалната покупка, ако не сте доволни.

ZimaSilk 100% копринено копринено спално бельо

Най-добър лукс

ZimaSilk 100% копринено копринено спално бельо

Материал:  100% 19 мама черница коприна
Weave:  Коприна

За кого е най-добре:
 • Траверси с чувствителна кожа
 • Купувач, който иска бели копринени чаршафи
 • Тези с матраци тип queen и king size
Акценти:
 • Дишащ и отнемащ влагата
 • Луксозно мек външен вид и усещане
 • Предлага се в избор от 10+ цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за листове ZimaSilk

Бялото спално бельо често се използва в луксозните хотели, а комплектът за спално бельо ZimaSilk 100% Mulberry Silk Bed Sheet предлага същата естетическа привлекателност. Тези гладки чаршафи имат блестящ блясък и меко усещане с елегантна завеса.

100% копринената копринена конструкция е гладка и издръжлива, с брой конци 600 и тегло от 19 май. Те са дишащи и влагозащитни. Смята се, че коприненото спално бельо има предимства против стареене, тъй като гладката повърхност доказва по-малко триене за кожата и косата. Чаршафите не се хващат за суха кожа и са идеални за траверси с чувствителна кожа.

Въпреки луксозната си конструкция, тези листове са относително лесни за поддръжка. Всеки артикул от комплекта може да се пере в пералня с деликатен цикъл с хладка вода и неутрален препарат, въпреки че се препоръчва ръчно пране. Използването на деликатна торба може да защити чаршафите в машината. Чаршафите се противопоставят на свиване, но те трябва да се сушат на въздух на сянка. Те могат да се гладят или да се приготвят на пара с ниска температура.

Всеки комплект включва един плосък чаршаф, един монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници. Комплектът се произвежда само в размери на кралица и крал и се предлага в бяло. ZimaSilk приема връщане на неизползвани артикули в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Комплект спално бельо от коприна Rachel Silk

Най-удобно

Комплект спално бельо от коприна Rachel Silk

Цена:  $ 560

Материал:  100% 19 мама черница коприна
Weave:  Коприна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора с чувствителна кожа
 • Купувачи, които предпочитат живи цветни комплекти чаршафи
Акценти:
 • Всеки артикул е 100% 19-мама, коприна клас черница
 • Луксозно гладка и лесна за вашата кожа
 • Сертифициране по OEKO-TEX Standard 100

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на чаршафите на Рейчъл Силк

Колко удобно се чувства коприненото спално бельо, често е свързано с качеството на материала. Комплектът постелки за безшевни коприни от Rachel Silk е изработен от най-модерната копринена коприна (клас 6А). С тегло 19 мама и брой конци 400, листовете в тази колекция предлагат чудесен баланс между драпиране, охлаждане и дишане. Коприната също е луксозно гладка, което прави комплекта добър вариант за хора с чувствителна кожа.

Rachel Silk предлага четири смели цветни палитри за колекцията, които подчертават изтънчения, безпроблемен външен вид на предметите. Можете също така да избирате между размери на близнаци, пълни, кралици или кралици. Всеки комплект включва плосък чаршаф, завивка и две калъфки за възглавници. Можете да перете чаршафите и калъфките за възглавници в домакинска машина с подходящите предпазни мерки, но Рейчъл Силк препоръчва ръчно пране, за да удължите живота им.

Макар че този комплект може да изглежда скъп в началото, ценовата точка всъщност е достъпна в сравнение с други колекции от престижна коприна. Всички поръчки отговарят на условията за безплатна доставка и Rachel Silk позволява връщане на продукти в рамките на 30 дни от първоначалната ви покупка.

Как да изберем копринени листове