Menu Close

Преглед на матраци от авокадо от латекс

Идеален за:

 • Траверси за гръб и стомах с тегло между 130 и 230 паунда
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Купувачи, които търсят органичен, устойчив матрак Клиенти, които искат матрак, който да издържи много години

Съображения:

 • Страничните траверси с тегло под 130 килограма могат да развият точки на натиск в резултат на нивото на твърдост на леглото.
 • Поради своите материали и конструкция, латексният матрак Avocado се предлага с по-висока цена от много други матраци.
 • Спящите, които се радват на „прегръдката“ на мемори пяната, може да не харесат подскачащото, отзивчиво усещане на изцяло латексното легло.

Ценови диапазон:

1199 $ – 2399 $

Тип матрак:

Латекс

Твърдост:

Фирма (7)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Латексният матрак Avocado е едно от няколкото предложения за матраци, предлагани от марката Avocado. Авокадото продава и зеления матрак от авокадо, веганския матрак от авокадо, матраци за креватчета и матрак по поръчка „занаятчийски“, предлаган като колаборация между авокадо и Goop.

Ще се съсредоточим единствено върху изцяло латексния модел матраци. Avocado предлага и своя флагман Avocado Green Mattress, който тук не разглеждаме задълбочено.

Подобно на останалите матраци от авокадо, латексният матрак от авокадо разполага с органични, екологични материали. Памукът и вълната в покритието са сертифицирани по GOTS, докато латексните слоеве Dunlop са сертифицирани по GOLS. В допълнение към използването на екологични материали, авокадото финансира екологични усилия, за да направи доставката си „отрицателна за въглеродните емисии“.
 

Латексният матрак Avocado е първият изцяло латекс модел на компанията и е най-твърдият в продуктовата линия. Неговото твърдо усещане е 7 от 10, което може да го направи особено подходящ за спални на гърба и стомаха.

Ще направим оценка на материалите, конструкцията и производителността на матрака от латекс от авокадо, подробности за фирмената доставка, пробен период на сън, връщане и гаранционни политики.

Разбивка на матрак от авокадо от латекс

Латексният матрак от авокадо се предлага в един вариант на твърдост, който оценява 7 от 10 по скалата на твърдост, което го прави наистина твърд. Латексовата конструкция на леглото му придава леко подскачащо, отзивчиво усещане, което осигурява усещането за плаване върху матрака. Спящите, които предпочитат да се чувстват така, сякаш спят „вътре“, а не „на“ матрака, може да предпочетат да изберат друг модел.

Както подсказва името му, латексният матрак от авокадо се състои предимно от латексови слоеве. Латексът е естествен материал, получен от сок от каучукови дървета. Латексовите слоеве са специфично Dunlop латекс, форма на латекс, която има тенденция да бъде плътна, еластична и до известна степен съответстваща.

В допълнение към множество латексни слоеве Dunlop, латексният матрак от авокадо съдържа вълна, прибрана в покритието. Вълната придава мекота на леглото и насърчава температурния неутралитет. Той действа и като естествено забавител на огъня, премахвайки необходимостта от забавящи пламъка химикали.

Покривало от органичен памук обвива латексния матрак от авокадо, добавяйки към неговата дишане.

Твърдост

Тип матрак

Фирма (7)

Латекс

Строителство

Латексният матрак от авокадо се състои от два комфортни слоя и един поддържащ слой. И трите слоя са органичен Dunlop латекс. Покривало от органичен памук с щедър слой вълна покрива леглото.

Материал на корицата:

GOTS-сертифициран органичен памук

GOTS-сертифицирана органична вълна

Комфортен слой:

2 ″ GOLS-сертифициран органичен, извит Dunlop латекс (3 зони)

3 ″ GOLS-сертифициран органичен Dunlop латекс

Ядро за поддръжка:

4 ″ GOLS-сертифициран органичен Dunlop латекс

Цени и размери на матраците

Цените на латексния матрак от авокадо са средни за изцяло латексови легла с високо качество. Латексът е известен като един от най-скъпите материали за матраци.

Въпреки че латексният матрак от авокадо струва повече от другите видове матраци, разходите може да се изплатят с времето. Изцяло латексовите легла с високо качество могат да издържат много години, дори десетилетие или две. Въпреки че изцяло латексното легло струва повече предварително, не е необходимо да се подменя толкова бързо, колкото повечето изцяло пяна или хибридни модели.

В допълнение към шестте стандартни размера на матрака, матракът от авокадо от латекс се предлага и в разделен размер на Калифорния.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 38 “x 75” 9 “ 93 lbs. $ 1,199
Twin XL 38 “x 80” 9 “ 99 lbs. $ 1,299
Пълна 54 “x 75” 9 “ 128 lbs. $ 1499
Кралица 60 “x 80” 9 “ 149 lbs. 1,799 долара
Крал 76 “x 80” 9 “ 186 lbs. $ 2399
Калифорнийски крал 72 “x 84” 9 “. 185 lbs. $ 2399
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Прехвърлянето на движение на латексния матрак от авокадо не е основен проблем за повечето спящи. Въпреки че латексът има тенденция да пренася движения повече от някои други материали за матраци, Авокадо конструира леглото по начин, който противодейства на тази тенденция. Комфортен слой от „вълнообразен“ латекс със зигзаг ръб помага да се изолира движението.

Латексният матрак от авокадо не изолира движението, както и някои други матраци, особено тези с ултрасъобразни комфортни слоеве от мемори пяна. Мемори пяната е известна като матрачен материал, който поема, а не пренася движението. Спящите, които споделят легло и са особено чувствителни към движенията на партньора си, могат да предпочетат легло с по-съобразени комфортни слоеве.

Облекчаване на налягането

Латексният матрак от авокадо осигурява облекчаване на налягането, но степента зависи от теглото на съня и предпочитаната позиция на сън. Тъй като матракът се оценява на 7 от 10 по скалата за твърдост, леглото може да създаде точки за натиск за някои траверси с тегло под 130 паунда.

Повечето спящи, които тежат между 130 и 230 паунда, трябва да изпитват облекчаване на налягането върху матрака от авокадо с латекс. Нивото на твърдост насърчава подравняването на гръбначния стълб при траверси в този диапазон на тегло. Когато гръбнакът на спящия е подравнен, е по-малко вероятно да изпитват точки на натиск и дискомфорт.

Извитият комфортен слой на матрака Avocado Latex добавя към този ефект. Зониран е с различни нива на твърдост, за да се оформи по-добре на тялото на спящия и да поддържа гръбнака му. Това трябва да позволи на бедрата и раменете им да потънат, за да облекчат натиска, като същевременно ограничат увисването.

Контрол на температурата

Латексът естествено превъзхожда създаването на температурна неутрална повърхност за траверси. В резултат на това тези, които са склонни да спят горещо, могат да намерят комфорт на латексния матрак от авокадо. Неговите латексни слоеве Dunlop не абсорбират много топлина през цялата нощ, така че повечето траверси няма да се събудят прегряти или изпотени. Дишащото памучно покритие и регулиращият температурата вълнен слой допълнително се борят с прекомерното задържане на топлина.

Мемори пяната е материалът на матрака, най-известен с това, че абсорбира топлината. Поради тази причина, латексният матрак от авокадо е по-добър при контрол на температурата от повечето матраци с комфортни слоеве от мемори пяна. Хибридни легла с намотки и латекс като Avocado Green често са дори по-добри да поддържат температура неутрална поради въздушния поток през слоя на намотката. Спящите, които имат големи проблеми да останат хладни, могат да изберат Avocado Green за крайна температурна неутралност.

Поддръжка на ръба

Латексният матрак от авокадо оценява приблизително средно по отношение на поддържането на ръба. Подпора на ръба определя доколко повърхността на матрака е използваема. Силните ръбове позволяват на траверсите да използват цялата повърхност на матрака без риск от преобръщане.

Повечето траверси нямат проблем с ръбовете на латексния матрак от авокадо. Някои траверси, особено тези с по-големи тежести, които са склонни да седят или спят близо до периметъра на матрака, може да предпочетат матрак с по-здрави ръбове. Поддръжката на ръба е особено важна за хората, които споделят легло с партньор, дете или домашен любимец, тъй като е по-вероятно да се наложи да използват повече от повърхността на матрака.

Лесно движение

Спящите имат малко проблеми с движението по повърхността на латексния матрак от авокадо. Тъй като леглото не е ултра съответстващо, то не „прегръща” тялото и не създава съпротива. Движението обикновено е доста лесно при латексните матраци, които са по-отзивчиви, отколкото съответстващи.

Движението на латексния матрак от авокадо обаче не е толкова лесно, колкото при някои други модели латекс. Латексът от авокадо е конструиран по начин, който противодейства на естествената отзивчивост на слоевете му. Зиг-заг в “вълнообразния” извит слой Dunlop помага да се абсорбират движенията и да се намали подсказването на леглото, което може да е от полза за изолацията на движението, но може да намали лекотата на движение.

Секс

Латексният матрак от авокадо дава висока оценка за секс поради отзивчивото му усещане. Еластичните матраци са склонни да улесняват, вместо да възпрепятстват движението по повърхностите им. В резултат на това матраците от латекс поддържат секса по начин, по който повечето легла с мемори пяна не го правят. С мемори пяна, спящите често се чувстват сякаш потъват в леглото по време на секс, което затруднява движението.

Зеленият матрак от авокадо, който съдържа смес от намотки и латексови слоеве, е едно от малкото легла, които са по-високи за секс от матрака от авокадо с латекс. Той е по-подскачащ от латекса на авокадото, така че улеснява движенията още повече.

Изпускане на газове

Подобно на почти всички новопроизведени продукти, латексният матрак от авокадо може да има лека миризма. Клиентите могат да очакват да забележат леката миризма при разпаковане на матрака. Латексът обаче не произвежда толкова силна неприятна миризма, колкото мемори пяната. Вместо това произвежда слаба миризма, която трябва бързо да се разсее.

Тъй като латексният матрак от авокадо съдържа естествени и органични материали, не-латексните части на леглото създават малко или никаква миризма. Покритието от памук и вълна не е обработено с химически забавители на горенето, които биха могли да създадат миризма, а леглото не съдържа химически лепила, които да задържат слоевете заедно.

Спящ стил и телесно тегло

Колко добре се представя матракът от латекс от авокадо, варира в зависимост от характеристиките на всеки спален.

Странични траверси:
Страничните траверси с тегло над 230 паунда оценяват положително латексния матрак от авокадо. 3-инчовият слой “извит” или зиг-заг латекс Dunlop е разделен на три зони. Тези зони осигуряват целева подкрепа, която насърчава подравняването на гръбначния стълб в страничните траверси, позволявайки на по-тежките части на тялото да потънат по-дълбоко в матрака.

Като цяло нашите странични траверси, които са тествали латекса от авокадо, не са склонни да му се наслаждават толкова, колкото тези с други предпочитания за позиция на съня. По-специално, страничните траверси с тегло под 130 паунда може да имат проблеми с намирането на комфорт на това легло. Това е така, защото е твърдо, така че по-леките индивиди не потъват много дълбоко. В резултат на това те са по-склонни да изпитват точки на натиск около бедрата и раменете си.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено изискват среден или твърд матрак. С оценка от 7 на 10 за твърдост, матракът от авокадо от латекс се представя добре с тази група. Твърдостта на леглото осигурява необходимата лумбална опора, която предпазва долната част на гърба на спящия човек да се извива или потъва в леглото твърде дълбоко. Зонирането на комфортния слой подобрява лумбалната опора с по-твърдо усещане в близост до средата на леглото, за да ограничи потъването, докато леко притиска бедрата на задния спящ.

От задните траверси, тези с тегло над 130 килограма вероятно ще намерят латексния матрак от авокадо за най-удобен. Тази група дава на леглото оценка „отлично“ поради лумбалната опора, която осигурява. Спалните траверси извън този диапазон на тегло също оценяват високо матрака. Въпреки това, някои траверси с тегло под 130 килограма може да предпочетат по-мек матрак.

Спящи за стомаха :
Подобно на задните траверси, стомашните траверси с всички тегла оценяват положително латексния матрак от авокадо. От всички траверси, трапезите на стомаха са склонни да изискват най-здравите матраци, за да се предотврати потъването в средната част, което може да натовари гръбначния стълб. Оценката за твърдост на 7 от 10 авокадо латекс осигурява адекватна подкрепа и намалява шанса за лумбален натиск.

Стомашните траверси с тегло над 130 паунда дават на матрака от авокадо латекс „отличен“ рейтинг благодарение на фината си амортизация и обилната подкрепа. По-леките траверси също оценяват леглото положително, но тези, които тежат под 130 килограма, може да предпочетат малко по-мек модел.

Матрак от авокадо от латекс

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Беден Честно добре
Задни траверси добре Отлично Отлично
Спящи за стомаха добре Отлично Отлично
Превъртете L – R за повече подробности

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Клиентите могат да закупят матраци от авокадо онлайн, директно от компанията. Авокадо също продава матраци и спално бельо от три магазина за тухли в Южна Калифорния и един в Ню Джърси.

  Авокадо изпраща матраци безплатно до никъде в САЩ, включително Аляска и Хавай. Те не предлагат международна доставка.

 • Доставка

  Матраците от авокадо се доставят безплатно до всяко място в САЩ, включително Аляска и Хавай. Авокадото не се доставя в международен план.

  Латексният матрак от авокадо трябва да е готов за изпращане 4-6 работни дни след като клиентът направи поръчката си, а сроковете за доставка варират в зависимост от местоположението. Авокадото доставя повечето матраци чрез FedEx. Тъй като латексният матрак от авокадо е по-тежък, авокадото може да го изпрати чрез компания за доставка, наречена AGS. Тази услуга за доставка е безплатна и води до това, че матракът се доставя близо до входната врата.

  Авокадо компресира и навива матраци преди изпращане. Те са запечатани в два слоя пластмаса и са опаковани в кутия. Клиентите, които изберат безплатна доставка, трябва да преместят пакета в избраната от тях стая, след което да отворят кутията и двата слоя пластмаса, за да може матракът да се разшири. Клиентите могат да легнат на новото си легло в рамките на 30 минути, но може да отнеме до един ден, за да се разширят напълно.

 • Допълнителни услуги

  Авокадото предлага вътрешна доставка, която струва фиксирана такса от 249 долара. С доставката вкъщи клиентите планират четиричасов период от време, през който матракът ще бъде доставен. Доставчикът внася матрака вътре и го настройва, така че клиентът не трябва да го носи или да го разопакова сам.

  Премахването на стар матрак е включено в доставката вкъщи. Авокадо отбелязва, че премахването на стари матраци не е налично на всички места. Само матраци и пружини могат да бъдат премахнати. Премахването на стари рамки за легло или други мебели не е включено.

 • Сън Проба

  Латексният матрак от авокадо се предлага с едногодишно изпитание за сън. Това изпитание започва в деня на доставка на матрака. В рамките на пробната година клиентите могат да върнат матрака и да получат пълно възстановяване на сумата. Авокадото не начислява никакви такси за връщане или възстановяване на матраци, върнати по време на пробния период.

  Авокадото изисква клиентите да опитат матрака за минимум 30 дни, преди да могат да инициират връщане, защото понякога траверсите отнемат дни или седмици, за да се приспособят към ново легло.

 • Гаранция

  Латексният матрак Avocado се предлага с 25-годишна частично пропорционална ограничена гаранция, валидна само за първоначалния купувач на матрака. Съгласно гаранцията, Avocado ще замени квалифициращите дефектни матраци с нов матрак от същия модел.

  Траверсите трябва да държат латексния си матрак от авокадо на основа за легло, която отговаря на спецификациите, посочени от авокадо, или гаранцията е невалидна. Ако клиентите не отворят новия си матрак в рамките на 30 дни от доставката, гаранцията също се отменя.

  Покритите дефекти включват видими вдлъбнатини от 1 инч или повече, недостатъци, които карат латекса да се напука или разцепи, и некозметични дефекти в капака на матрака, като разплитащи се шевове или разкъсване на тъкани.

  Гаранцията не покрива вдлъбнатини в матрака, които са с дълбочина по-малка от един инч. Гаранцията също така не покрива щети, които се считат за резултат от злоупотреба или злоупотреба, като петна, изгаряния и плесен.

  През първите 10 години от гаранцията, Avocado няма да таксува за допустими ремонти или замени.

  За остатъка от гаранционния период, замяната ще изисква транспортни и / или транспортни такси и пропорционално таксуване въз основа на възрастта на матрака. През единадесетата година собственикът ще получи 50% от първоначалната покупна цена плюс такси за доставка. Тази ставка ще се покачва с 5% всяка година до 21-ва година, след което собствениците ще плащат 95% от първоначалната цена за замени.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *