Menu Close

Преглед на матрака Bear Pro

Идеален за:

 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Траверси, които предпочитат съответстващото, но отзивчиво усещане на матрак със смесена пяна
 • Двойки и спящи
 • Атлетични хора и такива с физически взискателни професии

Съображения:

 • Поддръжката на ръба на Bear Pro е доста слаба, така че трябва да очаквате известно потъване при влизане и излизане от леглото
 • Матракът създава забележимо количество отработени газове, когато е нов
 • Клиентите в Аляска и Хавай трябва да заплатят допълнителни такси за доставка
 • В допълнение към 10-годишната гаранция на Bear Pro, матракът се предлага с отделна 1-годишна гаранция

Ценови диапазон:

$ 895 – $ 1495

Тип матрак:

Пяна

Твърдост:

Средна фирма (6)

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Bear е онлайн марка „легло в кутия“, която работи от 2014 г. В момента компанията предлага три индивидуални матрака. Този преглед ще се фокусира върху най-новия модел на Bear, Bear Pro.

Bear Pro е конструиран с комфортни слоеве от мек инфузионен пенопласт и гелна мемори пяна върху преходни и основни слоеве плътен пенопласт. Матракът има средно твърдо усещане, което съответства на 6 по скалата на твърдост 1-10. Той е с дебелина 12 инча, което го прави високопрофилен модел.

Забележителна черта на Bear Pro е покритието му, направено от Celliant, иновативен материал, създаден да насърчава оксигенацията на здрави тъкани, да регулира телесната температура и да помага на тялото да се възстанови след тежки дейности. Други модели Bear, като водещите Bear Mattress и Bear Hybrid, също имат Celliant капаци.

Звучи ли Bear Pro като подходящ матрак за вас? Продължавайте да четете нашия преглед на матраци Bear Pro, за да научите всичко за този модел по отношение на конструкцията, ценообразуването, рейтинга на производителността и препоръките за спални места.

Bear Pro Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се е представил Bear Pro Mattress, когато е бил изпробван в лабораторията на Sleep Foundation.
Разбивка на преглед на матраци Bear Pro

Bear Pro се счита за матрак със смесена пяна, тъй като разполага с комфортни слоеве с два различни вида пяна. Най-добрият комфортен слой е направен от вдъхновена от мед пенопласт. Този материал е доста отзивчив, създавайки лек отскок на повърхността на матрака. Медта има и естествени охлаждащи свойства, за да помогне на пяната да поддържа комфортна температура.

Вторият комфортен слой е пяна с гел памет. Този материал предлага по-близко контуриране на тялото, отколкото пенопласта в горния слой. В резултат на това ще забележите комбинация от съответствие и отзивчивост, когато лежите на Bear Pro. Това балансирано усещане е често срещано при матраци със смесена пяна.

Bear Pro също така съдържа преходен слой от плътен пенопласт, последван от 7-инчово поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност. Тези два слоя стабилизират целия матрак, за да поддържат тялото ви в равномерна равнина и ви предпазват от прекалено дълбоко потъване. Въпреки това – както е в случая с много изцяло пяна модели – Bear Pro има слаба поддръжка на ръба. Вероятно ще забележите увисване по периметъра, когато се качвате и слизате от матрака.

Както в случая с други матраци Bear, Bear Pro е обвит в калъф, изработен от плат Celliant. Този авангарден материал е проектиран да абсорбира телесната топлина, да я преобразува в инфрачервена енергия и да предава енергията обратно в тялото ви през кожата ви. Този процес има за цел да увеличи вашата кислородна тъкан, да подобри кръвообращението ви, да регулира температурата ви и да помогне на тялото ви да се възстанови след тренировки и други физически дейности.

С височина 12 инча, Bear Pro се счита за високопрофилен модел.

Твърдост

Тип матрак

Средна фирма – 6

Изцяло пяна

Строителство

Матракът Bear Pro е изграден от четири слоя, включително двуслойна комфортна система, преходен слой и поддържащ слой. Всички тези слоеве се състоят от пяна, въпреки че точният състав варира между слоевете, за да осигури баланс между контурирането и поддържането.

Материал на корицата:

Celliant плат

Комфортен слой:

1, Меден пенопласт

1.5 ″ пяна с памет (с гел)

Преходен слой:

2.5 ″ пенопласт

Ядро за поддръжка:

7 ″ HD пенопласт

Цени и размери на матраците

Ценовата точка на Bear Pro съответства на средния модел на смесена пяна от онлайн марка матраци. В сравнение с други модели на Bear, Bear Pro има цена от средно ниво. Струва повече от водещия Bear Mattress и по-малко от Bear Hybrid.

Когато купувате своя Bear Pro, ще имате възможност да свържете този матрак с протектор за матрак Bear и / или фон дьо тен и рамка. Закупуването на тези артикули в пакет ще струва по-малко, отколкото да ги купувате поотделно.

Стандартната наземна доставка е безплатна за клиенти в съседните САЩ. Тези, които живеят в Аляска, Хавай или Канада, трябва да платят допълнителни такси за доставка. Доставка с бяла ръкавица с пълно обслужване – която включва настройка в дома и премахване на стар матрак – също се предлага срещу допълнително заплащане.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 12″ 60 lbs. $ 895
Twin XL 39 “х 80” 12″ 60 lbs. $ 995
Пълна 54 “x 75” 12″ 70 lbs. 1195 долара
Кралица 60 “x 80” 12″ 80 lbs. $ 1,295
Крал 76 “x 80” 12″ 100 lbs. $ 1495
Калифорнийски крал 72 “x 84” 12″ 100 lbs. $ 1495
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Bear Pro изолира движението много добре. И двата комфортни слоя пяна абсорбират движението от траверси и елиминират повечето пренасяния по повърхността. Това може да намали нарушенията на съня и да осигури добра нощна почивка за вас и вашия партньор. Матракът също е напълно безшумен.

Изцяло дунапренените матраци обикновено превъзхождат изолацията на движение в сравнение с други видове матраци, изградени с по-отзивчиви компоненти, като латексови слоеве или стоманени намотки. Най-горният слой от пенопласт на Bear Pro има лек отскачащ ефект, но материалът все още минимизира трансфера до забележима степен.

Облекчаване на налягането

Bear Pro предлага средно твърдо усещане. Слоевете от пенопласт и мемори пяна се припокриват тясно и равномерно. Тези, които са с тегло 230 килограма или по-леки – особено траверси за странични и задни спирки – трябва да изпитат повече облекчаване на налягането.

Хората, които тежат повече от 230 килограма, може да потънат твърде много и да почувстват допълнителни точки на натиск в раменете, бедрата и други чувствителни зони. Ако попадате в тази група тежести, тогава по-твърдият и поддържащ матрак вероятно ще бъде по-подходящ за вашето тяло.

Контрол на температурата

Bear Pro е изграден с покритие от плат Celliant, което може да помогне за регулиране на температурата ви, като абсорбира топлината от тялото ви, преобразува я в инфрачервена енергия и предава тази енергия обратно във вас през кожата ви. Комфортният слой от пенопласт, напоен с мед, може също да компенсира поглъщането на топлина, за да помогне на повърхността да остане хладна.

Въпреки това, много хора откриват, че изцяло пяна легла като Bear Pro задържат и улавят твърде много телесна топлина, което кара матрака да спи на топло в процеса. Ако тежите повече от 230 килограма, може също да потънете дълбоко и да се чувствате прекалено горещи.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба на Bear Pro е в най-добрия случай честна. Подобно на други матраци с пълна пяна, този модел има тенденция да потъва доста, когато седите или спите близо до периметъра. Това може да направи качването и слизането от леглото донякъде трудно – особено за хора с тегло над 230 килограма – и може да не се чувствате много сигурни да спите край краищата.

Тъй като пяната се разпада с течение на времето, очаквайте потъването на периметъра на Bear Pro да се влоши. Ако споделите леглото си с партньор, това може да ограничи и двама ви до центъра на матрака.

Лесно движение

Bear Pro има тенденция да потъне малко, ако се движите по повърхността, когато влизате и излизате от леглото. Въпреки това, матракът има средно твърдо усещане и ще се чувства по-стабилен от изцяло пяна легла, построени с по-меки комфортни слоеве. Хората, които тежат повече от 230 паунда, вероятно ще имат по-трудно време да се движат с Bear Pro в сравнение с хората, които тежат 230 паунда или по-малко.

Секс

Bear Pro предлага известна отзивчивост на повърхността, но неговите комфортни слоеве все още са малко в съответствие. За много двойки тези атрибути са идеални за секс. Матракът няма да потъне прекалено дълбоко или да ограничи движенията ви, но умереното съответствие на леглото осигурява прилично сцепление. Леглото също е напълно безшумно, което го прави дискретен за секс, ако в съседната стая спят други хора.

Липсата на поддръжка на ръба на Bear Pro обаче може да е недостатък за някои двойки. Нестабилен периметър, който е склонен към потъване, може да затрудни използването на цялата повърхност на матрака за вас и партньора ви.

Изпускане на газове

След като разопаковате Bear Pro, вероятно ще забележите някаква силна негазова миризма. Това е често срещано явление за матраци с пяна. Пяната отделя частици, известни като летливи органични съединения (ЛОС), които носят подобна на химикали миризма, която много хора намират за неприятна.

Матракът може да продължи да излъчва миризма няколко дни, след като бъде изваден от опаковката му. Препоръчваме да изпуснете матрака навън в добре проветриво помещение, преди да спите върху него. Очаквайте по-голямата част от миризмите да се разсеят в рамките на около седмица. Повечето собственици на Bear Pro нямат проблем с дългосрочната миризма.

Спящ стил и телесно тегло

Вашият опит с Bear Pro частично ще зависи от вашия тип тяло и предпочитаната позиция на сън.

Странични траверси: Страничните траверси обикновено предпочитат по-меки матраци, които осигуряват амортизация на раменете и бедрата. Подплата на тези зони поддържа и подравнява гръбначния стълб, което от своя страна може да намали точките на натиск в цялото тяло.

Средното твърдо усещане на Bear Pro означава, че повърхността може да не се чувства достатъчно плюшена за странични траверси с тегло под 130 паунда, докато тези с тегло над 230 паунда може да потънат твърде много в матрака. Въпреки това, страничните траверси, които тежат между 130 и 230 паунда, трябва да изпитват удобно контуриране на тялото, равномерна опора и отлично облекчаване на налягането.

Задни спящи : Задната позиция на съня естествено насърчава подравняването на гръбначния стълб. За много от тези траверси най-добрият матрак ще се съобрази достатъчно плътно, за да облекчи точките на натиск, като същевременно остане равномерен по повърхността. Очакваме задните траверси с тегло под 130 килограма да се чувстват най-комфортно на Bear Pro. Тези индивиди ще потънат малко в матрака, но плътните му преходни и опорни слоеве ще предотвратят прекомерното потъване.

Ако сте заден спящ, който тежи 130 килограма или повече, тогава може да не намерите Bear Pro като подкрепа. Това важи особено за тези, които тежат повече от 230 килограма. Средно твърдото усещане осигурява по-голяма подкрепа, отколкото бихте почувствали на по-мек матрак, но леглото все пак може да потъне твърде дълбоко под гърба, бедрата и други зони, където носите по-голямо тегло.

Спящи в стомаха: Спането на стомаха може да бъде проблематично за някои. Склонни сме да носим доста голямо тегло в стомаха си, а сънят с лицето надолу може да причини прекомерно потъване и допълнителни болки във врата, раменете и кръста. Средно твърдият дизайн на Bear Pro трябва да осигури адекватна подкрепа за траверси с тегло до 230 паунда, но повечето все пак ще почувстват поне известно потъване.

За спящите на стомаха, които тежат над 230 килограма, Bear Pro най-вероятно ще се почувства прекалено мек. В резултат на това те могат да получат прекомерно потъване около средната част и допълнителни точки на натиск. Стомашните траверси в тази тегловна група обикновено предпочитат матраци с изключително здрави опорни системи, като вътрешни отпечатъци и хибриди с дебели намотки.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично добре
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Награди за матрака Bear Pro

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Bear Pro се продава изключително на уебсайта на Bear. Този модел не е достъпен от търговци на трети страни или онлайн пазари, включително Amazon.com. Bear оперира един шоурум само за гледане в Хобокен, Ню Джърси, където можете да тествате лично матрака, но всички покупки трябва да бъдат направени онлайн.

  Bear ще изпрати матрака навсякъде в САЩ и Канада. Въпреки това само поръчки в съседните САЩ ще отговарят на условията за безплатна наземна доставка. Другите клиенти трябва да платят допълнителни такси за доставка въз основа на тяхното конкретно местоположение.

 • Доставка

  Bear Pro е компресиран, опакован в пластмаса и вакуумно запечатан за доставка. Този процес, известен също като „ролно опаковане“, позволява на производителя да постави матрака в стандартна кутия за доставка.

  В зависимост от това къде пребивавате, матракът трябва да достигне адреса ви в рамките на два до седем работни дни от първоначалната ви поръчка. Bear доставя продукти чрез FedEx. Може да успеете да координирате конкретна дата на доставка, като използвате FedEx Delivery Manager, който е безплатен. Няма да е необходимо да сте вкъщи или да подписвате пакета, когато матракът пристигне.

  Преди да разопаковате Bear Pro, носете пакета в стаята, където планирате да го използвате. Извадете кутията и пластмасовата обвивка с нож и гледайте как матракът се разширява. Тя трябва да достигне пълната си форма за 24 до 48 часа. За да избегнете повреда на матрака, Bear препоръчва да го разопаковате в рамките на 90 дни от датата на доставка.

 • Допълнителни услуги

  Доставката на White Glove се предлага срещу фиксирана такса от $ 150. Тази услуга включва вътрешно сглобяване на Bear Pro (заедно с основа за легло Bear, ако го поръчате) и премахване на стария ви матрак и основа, основа, или пружина за кутия. Таксата от 150 долара не се възстановява, ако решите да върнете матрака.

 • Сън Проба

  Bear предлага 100-дневен пробен период за сън за Bear Pro. Трябва да изпробвате матрака поне 30 нощи, преди да поискате връщане или замяна. Този „период на пробив“ гарантира, че матракът има достатъчно време да се адаптира към тялото ви. Всеки клиент и пребиваване са ограничени до едно изпитание за сън на Мечка.

  Bear не взима такса за възстановяване или обработка за връщане на матраци. Компанията ще ви помогне в намирането на благотворителна организация във вашия район, където матракът може да бъде дарен. Ако даряването на матрака не е възможно, матракът ще бъде рециклиран.

 • Гаранция

  Гаранцията Bear Pro е с продължителност 10 години. Тази гаранция е напълно непропорционална. Това означава, че Bear няма да ви таксува нищо освен някои такси за транспорт и транспорт, ако матракът има дефект и трябва да бъде поправен или заменен. В допълнение към гаранцията за матрака, покритието от плат Celliant се предлага с отделна едногодишна гаранция.

  Разпознатите дефекти включват провисване или отпечатъци от тялото на повърхността, които са с размери 1 инч или по-дълбоки, физически недостатъци в матрака, които причиняват преждевременното му разделяне или напукване на пяна и материални дефекти, свързани с покритието. Гаранцията не може да се прехвърля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *