Menu Close

Преглед на хибридния матрак Beautyrest

Идеален за:

 • Хора под 230 паунда, особено странични и задни траверси
 • Тези, които искат добра комбинация от комфорт, подкрепа и отзивчивост
 • Двойки, които лесно се обезпокояват от движение

Съображения:

 • Траверси над 230 паунда може да открият, че този модел не е достатъчно твърд
 • Някои може да открият, че този модел спи горещо през топлите нощи
 • Спящите в стомаха могат да открият, че това легло има твърде много потъване около бедрата

Ценови диапазон:

$ 1199 – $ 1699

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Beautyrest.

Хибридният матрак Simmons Beautyrest е водещ продукт на компанията за матраци Simmons. Това е хибриден матрак, което означава, че използва комбинация от метални намотки и слоеве от пяна, за да създаде удобен и издръжлив дизайн. Това е легло със средно усещане, около 5 от 10 по скалата на твърдост. Beautyrest Hybrid е на умерени цени за хибриден модел.

Simmons е една от най-старите компании за матраци в Съединените щати, с дата на основаване през 1870-те. Те предлагат много различни модели матраци, но тяхната водеща продуктова линия е линията Simmons Beautyrest. Този преглед на матраци на Simmons Beautyrest Hybrid ще се фокусира специално върху модела Beautyrest Hybrid, въпреки че има няколко качествени матрака под името „Beautyrest“, като луксозния хибрид Beautyrest Black.

Докато по-голямата част от матраците Simmons все още се продават в магазините за физически матраци, няколко избрани модела вече са достъпни за онлайн покупка. Beautyrest Hybrid е един от малкото матраци на Simmons, които се предлагат за онлайн покупка, за да бъдат изпратени до вашата врата.

Ще покрием всичко, което трябва да знаете за този матрак, за да ви помогнем да решите дали е подходящ за вас. Ще обсъдим подробности за конструкцията, материалите, производителността, фирмените политики и много други.

Разбивка на хибридния матрак на Beautyrest

Simmons Beautyrest Hybrid е качествен и удобен матрак с умерена твърдост. На нашата скала за твърдост от 1-10, Beautyrest Hybrid е около 5. Това го прави универсално легло, което ще бъде подходящо за голямо разнообразие от траверси и стилове на сън.

Това е хибриден матрак, което означава, че съчетава метални намотки със слоеве пяна. Намотките осигуряват основния поддържащ слой, докато три уникални слоя пяна подобряват комфорта и отзивчивостта. Имайте предвид, че този дизайн е едностранен, така че не може да се преобръща като традиционните матраци. За да удължите живота му, можете да въртите матрака на всеки шест месеца, но той не трябва да се преобръща.

Beautyrest Hybrid използва дебел слой джобови намотки като основен опорен слой. Джобните намотки са метални пружини, които са индивидуално увити в плат. Тъй като са разделени, те могат да се движат независимо един от друг, осигурявайки по-отзивчиво усещане и по-персонализирана поддръжка. Поддържащият слой на намотката е с дебелина приблизително 9,5 инча. Твърд пеномерен периметър обгражда слоя на намотката, като помага за подобряване на поддържането на ръбовете и поддържане на цялостната форма на леглото. Като цяло, хибридите са склонни да осигуряват по-добра опора на ръба, отколкото матраците с пълна пяна, и Beautyrest Hybrid не е по-различен.

Комфортната система от три части се състои от два слоя пяна с гел, напоена с памет, и един слой от стандартна пяна за комфорт от пенопласт. Симънс използва охлаждащ гел в слоевете си от пяна с памет, за да подобри способността на леглото да поддържа хладна и комфортна температура. Това е важна характеристика, тъй като традиционната пяна с памет има тенденция да спи горещо.

И накрая, капитонирано покритие от плат покрива матрака, предпазвайки го от повреди. Капакът разполага със специален охлаждащ материал, който помага да се поддържа комфортна температура на съня. Това покривало е интегрирано в матрака, така че не може да се сваля или да се пере. За всеки, който търси допълнителна защита, добавянето на предпазител за матрак е добра идея.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Beautyrest Hybrid използва трислойна система за комфорт, използваща два слоя гел вливаща се мемори пяна и един слой стандартен пенопласт. Основната опорна система е дебел слой от твърди джобни намотки или метални намотки, които са индивидуално увити в плат.

Материал на корицата:

Еластична материя „Cool-to-the-touch“

Комфортен слой:

1 ”гел мемори пяна

2 ”гел пяна с памет

1 ”пяна със среден комфорт (пенопласт)

Ядро за поддръжка:

Джобни намотки

Цени и размери на матраците

Като цяло, Beautyrest Hybrid се оценява доста добре за хибриден матрак с това качество. Хибридите са сред най-скъпите видове матраци средно.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 40 “x 76” 13.5 “ 56 lbs. $ 1199
Twin XL 40 “x 81” 13.5 “ 59 lbs. $ 1229
Пълна 55 “x 76” 13.5 “ 80 lbs. $ 1279
Кралица 61 “x 81” 13.5 “ 99 lbs. $ 1299
Крал 78 “x 81” 13.5 “ 130 lbs. $ 1699
Калифорнийски крал 73 “x 85” 13.5 “ 127 lbs. $ 1699
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Beautyrest.

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Легло с добра изолация на движението ще ви позволи да сменяте позициите си и да влизате и излизате от леглото, без да безпокоите значително партньора си. Това е важен фактор за всеки, който споделя леглото си с партньор, дете или домашен любимец, но не е основен фактор за единични траверси.

Хибридът Simmons Beautyrest се представя много добре в тази категория. Използвайки джобови намотки (които се движат независимо една от друга), този матрак елиминира много от проблемите с прехвърлянето на движение, които са често срещани в традиционните вътрешни легла.

В допълнение към джобовите намотки, многослойните пянасти слоеве на Beautyrest Hybrid също помагат да се сведе до минимум прехвърлянето на движение. Пяната има тенденция да абсорбира движението, като не позволява движението от едната страна на леглото да повлияе на противоположната страна.

Облекчаване на налягането

Отслабването на налягането се отнася до способността на матрака да облекчава натиска върху целевите области на тялото, включително общите точки на натиск. Като цяло, най-важните зони за насочване включват бедрата, раменете и врата.

Beautyrest Hybrid осигурява много добро облекчаване на налягането. Това е умерено твърдо легло, което позволява адекватно съобразяване с цел повишаване на комфорта, като същевременно се поддържа опората, необходима за правилно подравняване на гръбначния стълб.

Три инча мемори пяна помага да се люлее тялото, облекчавайки натиска. Подлежащите джобови намотки се движат независимо една от друга, позволявайки допълнителна подкрепа – и допълнителна подарък – там, където е най-необходимо.

Контрол на температурата

Контролът на температурата се отнася до способността на леглото да поддържа комфортна температура на съня през нощта. Това е забележителен фактор за всички, но е особено важен за тези, които живеят в горещ климат, и за хората, които са склонни да спят горещо.

Beautyrest Hybrid се представя прилично в тази категория, при оценка 2/5. Матракът използва относително дебел слой мемори пяна, който има тенденция да улавя телесната топлина. Въпреки че към пяната се добавя охлаждащ гел, нашите тестери все пак установиха, че това легло запазва повече телесна топлина от средния хибриден матрак.

Този матрак се съобразява добре с тялото, което е чудесно за комфорт. Това обаче води и до по-топло усещане и повече задържане на телесна топлина. Включените бобини помагат за подобряване на въздушния поток, но като цяло температурната неутралност е по-слабото място на този матрак.

Поддръжка на ръба

Поддръжката на ръба се отнася до здравината и опората на матрака около външния периметър. Най-важно е за тези, които изпитват затруднения при влизането и излизането от леглото, или хората, които обичат да седят отстрани на матрака.

Най-красивият хибрид се представя добре за подкрепа на ръба. Неговият дебел слой от джобови намотки, заобиколен от твърда периметрова пяна, осигурява добра основа за матрака. Трите инча мемори пяна причиняват известно потъване около ръба при прилагане на натиск, но като цяло опората на ръба на този матрак е солидна.

Лесно движение

Лесното движение се отнася до това колко лесно матракът го прави да се движи или да сменя позициите си. Това е важен фактор за възрастните хора, които могат да изпитват дискомфорт при смяна на позициите през нощта. Обикновено матраците с изцяло пяна имат по-малко лекота на движение, отколкото вътрешните легла, тъй като пяната има тенденция да позволява на тялото да потъва в повече.

Като хибриден матрак, този модел пада квадратно в средата. Трите слоя пяна отговарят на тялото, което може да означава, че са необходими малко повече усилия за смяна на позициите. Но основната опора на намотките, в комбинация със средната степен на твърдост на матрака, затвърждава усещането за леглото и улеснява придвижването.

Секс

При двойките е важно да се вземе предвид как матракът се представя по време на сексуални дейности. Като цяло двойките искат комбинация от отскок, комфорт и липса на шум. Хибридните матраци, като този популярен модел от Simmons, представляват добра възможност за тези фактори.

Хибридът Simmons Beautyrest постига добри резултати за двойки. Неговият хибриден дизайн означава, че има достатъчна пружинираност (от джобовите намотки), както и добър комфорт и сцепление от слоевете пяна. По време на секс двойките могат да забележат някакъв шум, идващ от намотките на матрака. Тъй като обаче намотките са индивидуално прибрани в плат, има значително по-малко шум, отколкото при традиционното вътрешно пружинно легло.

Изпускане на газове

Изпускането на газове се отнася за кратък период, в който новите матраци отделят неприятна миризма. Миризмата е нормален страничен продукт от производствения процес, а отделянето на газове обикновено продължава само 1-3 дни след първото поставяне на леглото.

Най-красивият хибрид постига добри резултати при изпускане на газове. Ще има известна миризма поради включването на мемори пяна. Този матрак обаче се доставя в голям контейнер с размер на матрак, за разлика от повечето онлайн опции за матраци, които се доставят компресирани в малки кутии. Тъй като този модел не се доставя компресиран, част от изпускането на газове вече е трябвало да се осъществи, преди да стигне до дома ви.

Спящ стил и телесно тегло:

Странични траверси:
Повечето странични траверси ще открият, че Beautyrest Hybrid е много удобен и поддържащ матрак. Комбинацията от слоеве пяна и навити бобини означава, че има достатъчно подаръци, за да позволят на раменете и бедрата ви да потънат в матрака, но достатъчно подкрепа, за да поддържате гръбнака си подравнен. Обикновено страничните траверси ще открият, че този матрак осигурява добро облекчаване на налягането, контуриране и поддръжка, което води до комфортно преживяване на съня като цяло.

Поради средния си рейтинг на твърдост, Beautyrest Hybrid ще бъде най-подходящ за странични траверси под 230 паунда. За тези над 230 паунда матракът все още има добри резултати, но някои хора може да са по-добре на по-твърдо легло.

Задни траверси:
По-голямата част от траверсите ще предпочитат средно или средно твърдо усещане. Този матрак пада на около 5 от 10 по скалата за твърдост, което може или не може да бъде достатъчно твърдо за траверси. Подкрепата на този матрак трябва да е достатъчна за повечето, така че голяма част от това ръководство се свежда до личните предпочитания за това колко твърдо искате да се чувствате в леглото си.

Спалните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще почувстват, че този матрак е много здрав. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, ще открият, че твърдостта е достатъчна за осигуряване на подкрепа, но някои ще предпочетат по-твърдо усещане. За задните траверси с тегло над 230 килограма този матрак може да не се чувства достатъчно твърд и може да се бори да осигури необходимата опора за правилно подравняване на гръбначния стълб.

Спящи за стомаха:

Спящите за стомаха обикновено предпочитат по-твърди легла. Особено ако носите повече тежест около средната си част, може да откриете, че леглата със средна твърдост позволяват прекомерно потъване около тазобедрената област. Недостатъчната опора в бедрата може да доведе до неправилно подравняване на гръбначния стълб, което може да допринесе за болки в гърба и други проблеми.

Тъй като това е среден матрак по отношение на твърдост, той може да даде твърде много за много траверси. Спящите в стомаха, които тежат по-малко от 130 килограма, трябва да се справят добре с хибрида Beautyrest, но спящите в стомаха, които тежат повече от това, може да пожелаят да потърсят по -твърд матрак.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси Отлично Отлично добре
Задни траверси Отлично добре Честно
Спящи за стомаха Отлично Честно Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Beautyrest.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Beautyrest Hybrid се предлага директно от производителя и при избрани онлайн търговци. Предлага се и в избрани физически магазини на Simmons в САЩ.

  Понастоящем корабоплаването е достъпно само за съседните САЩ. Той не е достъпен в Аляска, Хавай и в международен план.

 • Доставка

  Beautyrest Hybrid се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Доставката на White Glove, пълна с настройка и монтаж в дома, е достъпна без допълнителни разходи. Този матрак е опакован в пластмаса и напълно некомпресиран.

 • Допълнителни услуги

  • Безплатна доставка на Бяла ръкавица
  • Безплатно премахване на стария ви матрак
 • Сън Проба

  Симънс предлага 100-дневен пробен период за сън у дома на Beautyrest Hybrid. Ако не сте доволни от новото си легло през първите 100 дни, можете да се свържете със Simmons за пълно възстановяване на сумата. Техният екип ще координира вземането на вашия матрак. С това изпитание не се дължи такса за връщане или такса за възстановяване.

 • Гаранция

  Simmons предлага 10-годишна ограничена гаранция за този матрак. Гаранцията покрива дефекти в производството и материалите. Ако вашият матрак се повреди и е покрит от гаранцията, можете да получите подмяна или ремонт. Не се включват разходи за рекламации, но клиентът може да носи отговорност за транспортните такси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *