Menu Close

Бруклин Легла Sedona Review Review

Идеален за:

 • Странични траверси
 • Двойки, които търсят баланс между изолация на движение и отскачане
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези с остри точки на натиск

Съображения:

 • Спящите на стомаха, които тежат над 230 паунда, може да не получат достатъчно опора за правилно подравняване на гръбначния стълб
 • Тези, които не се радват на прегръдката на мемори пяна, може да не харесат близкото съответствие на Sedona Hybrid
 • Хората с проблеми с мобилността могат да имат по-трудности при смяната на позициите на Sedona Hybrid, отколкото при някои хибридни модели

Ценови диапазон:

$ 1249 – $ 2899

Тип матрак:

Хибрид

Твърдост:

Среден (5)

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding е едно от най-големите имена в индустрията за сън директно към потребителите. Компанията произвежда чаршафи, одеяла, възглавници, основи, регулируеми основи, маски, протектори за матраци и матраци.

Основната му линия матраци се състои от шест модела. Подписът, Аврората, Седоната, Спартанецът, Блумът и Хибридът на Бауери. Brooklyn Bedding произвежда и няколко други модела, които не са на основния сайт, включително Arctic Dreams, Arctic Dreams Hybrid, Plank, Propel, Rubix и Titan.

Brooklyn Bedding Sedona Hybrid е най-новият модел в матрачната линия на Brooklyn Bedding, пуснат на пазара през август 2020 г. Този хибриден матрак е най-луксозният модел в основната линия матраци и като такъв носи и най-високата цена. Sedona Hybrid има средно усещане, така че е близо до средата на диапазона от опции за твърдост, произведени от Brooklyn Bedding. С дебелина 14 инча, той е един от най-известните модели на компанията.

Ще се задълбочим в конструкцията на матрака, оразмеряването, ценообразуването, производителността и политиките. Преди да закупите новия хибриден матрак Sedona, прочетете нашия преглед, за да научите какво го прави уникален и да решите дали това е най-добрият вариант за вас.

Бруклински легла Sedona Video Review

Гледайте видеоклипа по-долу, за да видите как се представи Бруклинската постелка Sedona, когато беше изпитана в лабораторията на Sleep Foundation.Разбивка на матрака за матраци в Бруклин

Хибридният матрак Sedona е хибриден модел, което означава, че съчетава слоеве пяна с серпентина на намотката. Този модел има средно усещане, оценява се около 5 по 10-степенната скала на твърдост. Повечето траверси предпочитат матрак в този диапазон на твърдост, така че на мнозина ще им е удобно, независимо от теглото и предпочитаната позиция на сън.

Шест общо слоя съставляват матрака, като първите три действат като негова система за комфорт. Първият слой се състои от 1 инч патентован пенопласт, проектиран за отзивчивост и контур за облекчаване на налягането. На следващо място, 2-инчов слой гел вливаща се мемори пяна добавя поддържащо люлеене, докато пренася топлината от тялото на спящия. Друг 1-инчов слой гел вливаща се мемори пяна подобрява охлаждането и осигурява дълбока поддръжка на компресията.

1-инчов преходен слой от пенопласт улеснява разликата между системата за комфорт и системата на спиралите. Ядрото е 8-инчов слой от бобини Ascension X. Всяка от тези намотки е отделно обвита, така че да може да се движи независимо за по-добра опора и изолация на движението. Тази система на бобини също прави леглото по-отзивчиво и дишащо. В основата на матрака има последен 1-инчов слой от пенопласт, който да поддържа пружинната система. Пяните преминаха тестване на трети страни, за да получат сертификат CertiPUR-САЩ.

Капакът на матрака има плетен панел, който включва усъвършенствани охлаждащи прежди, за да спомогне за поддържането на комфортна температура на повърхността, като прехвърля топлината от тялото на спящия.

Твърдост

Тип матрак

Среден – 5

Хибрид

Строителство

Sedona Hybrid се състои от шест различни слоя. Три от тези слоеве се комбинират, за да направят системата за комфорт. Те включват 1 инч пенопласт, 2 инча гел вливаща се мемори пяна и 1 инч гел вливаща се мемори пяна. След това има 1-инчов преходен слой от пенопласт, 8-инчово ядро ​​с намотка и крайна 1-инчова основа от пенопласт. Плетено покритие, което съдържа усъвършенствани охлаждащи прежди, покрива матрака.

Материал на корицата:

Плета с усъвършенствани охлаждащи прежди

Комфортен слой:

1, пенопласт

2 am гел-влива пяна памет

1, гел-влива пяна памет

Преходен слой:

1 Преходен пенопласт

Ядро за поддръжка:

8 ″ Джобни намотки

1, пенопласт

Цени и размери на матраците

Като луксозен модел, Sedona Hybrid се предлага на по-висока цена от средната за хибридните модели. Въпреки че е малко по-скъп от някои хибридни модели, допълнителните разходи могат да бъдат оправдани от неговите усъвършенствани материали и усещане в стил курорт. Освен това промоционалните оферти често приближават цената до средната цена на хибриден матрак.

Хибридният матрак Sedona се предлага в шестте стандартни размера на матрака и някои по-рядко срещани опции, включително пълна XL, къса кралица и разделен калифорнийски крал. Brooklyn Bedding също произвежда персонализирани размери на матраци при поискване, въпреки че може да се наложат такси за доставка. Клиентите могат да се свържат с екипа за поддръжка на клиенти на Brooklyn Bedding за повече информация.

Размери Размери Височина Тегло Цена
Близнак 39 “х 75” 14 “ Няма данни. $ 1249
Twin XL 39 “х 80” 14 “ Няма данни. $ 1549
Пълна 54 “x 75” 14 “ Няма данни. 1999 г.
Пълен XL 54 “x 75” 14 “ Няма данни. $ 2399
Кралица 60 “x 80” 14 “ 110 lbs. $ 2399
Кратка кралица 60 “x 75” 14 “ Няма данни. $ 2399
Крал 60 “x 80” 14 “ Няма данни. $ 2899
Разделен крал 38 “x 80” 14 “ Няма данни. $ 1599
Калифорнийски крал 72 “x 84” 14 “ Няма данни. $ 2899
Превъртете L – R за повече подробности

Отстъпки и сделки

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Изпълнение на матрака

Изолация на движението

Комфортната система на Sedona Hybrid се състои от три отделни слоя пяна: 1-инчов слой пенопласт, 2-инчов слой мемори пяна и още 1 инч слой мемори пяна. Тази щедра система за комфорт може да поеме повечето вибрации, когато някой спящ смени позицията си или стане през нощта, което може да спаси партньора му от ненужни смущения в съня.

Тъй като Sedona Hybrid има сърцевина на бобината, отскачането на пружинната система може да доведе до някакъв трансфер на движение. Това обаче трябва да бъде минимално, тъй като бобините са индивидуално обвити, за да ограничат разпространението на движението.

В сравнение с други хибридни модели, изолацията на движение на Sedona Hybrid е много добра. Някои хибридни модели, особено тези с по-тънки комфортни слоеве, могат да позволят по-голямо движение да се разпространи през спиралната система до повърхността на съня.

Облекчаване на налягането

Sedona Hybrid притежава изключителни свойства за облекчаване на налягането, което бихме очаквали от повечето хибридни модели със средно усещане.

Неговата богата система за комфорт е отговорна главно за това облекчаване на налягането. Траверсите могат да потънат в трислойната система за комфорт на Sedona Hybrid, а пенопластът и мемори пяната ще разпределят теглото си по-равномерно, за да облекчат точките на натиск.

Теглото и положението също могат да повлияят на общото ниво на облекчаване на налягането. Sedona Hybrid печели високи оценки за повечето пози за сън и групи тежести, въпреки че може да предложи най-доброто облекчаване на налягането за странични траверси, които тежат под 230 паунда.

Контрол на температурата

Sedona Hybrid превъзхожда при регулиране на температурата. Тази черта е често срещана при хибридните модели, поставяйки Sedona Hybrid в една линия с подобно конструирани матраци.

Контролът на температурата започва с капака на матрака, който включва панел, изтъкан от усъвършенствани охлаждащи прежди за регулиране на повърхностната температура на леглото чрез отнемане на телесната топлина. Най-горният слой пенопласт позволява по-голям въздушен поток от повечето мемори пяна, за да може да излезе прекомерна топлина. Под това два слоя гел вливаща се мемори пяна допълнително пренасят топлината далеч от траверса. И накрая, системата за дишаща бобина позволява на топлината да излиза от сърцевината на матрака.

Поддръжка на ръба

Хибридните модели често имат поддържащи ръбове благодарение на своите спирални системи, а същото важи и за Sedona Hybrid. Неговият периметър не трябва да се спуска прекомерно, когато човек седи или спи близо до него. Това може да осигури по-голяма използваема повърхност за сън и може да улесни влизането и излизането от леглото.

Лесно движение

Поради комбинацията от отзивчивост и поддръжка, хибридните модели често се представят доста добре при тестове за лекота на движение. По същия начин Sedona Hybrid печели солидни оценки в тази категория на производителността, въпреки че може да е по-трудно да преминете напред, отколкото някои хибридни модели, поради широката си система за комфорт и щедрото използване на мемори пяна. Въпреки това, повечето хора едва ли ще се борят да сменят позицията си върху матрака или да се чувстват в капан в леглото.

Комфортната система се състои от три слоя: слой от пенопласт и два слоя мемори пяна. Мемори пяната обикновено прегръща тялото и реагира по-бавно на промените в налягането, което може да направи малко по-трудно придвижването. Пяната с памет също поддържа, за да ограничи прекомерното потъване, така че не трябва да бъде много ограничаващо. Неговата отзивчива сърцевина на бобината също придава на Sedona Hybrid пружиниращо усещане, което може да улесни движението на спящия човек.

Секс

Тъй като хибридните модели съчетават някои от най-добрите елементи на изцяло пяна и вътрешен пружинен матрак, те често са популярни сред двойки, които търсят повърхност за сън, благоприятна за секс. Sedona Hybrid има някои очевидни предимства за любовна дейност, но не получава толкова високи резултати, колкото някои други хибридни модели.

Благодарение на сърцевината на бобината, Sedona Hybrid реагира и има известен отскок и много двойки отдават приоритет на тези черти в матрака. Трислойната система за комфорт добавя забележително контуриране, което може да осигури сцепление. Въпреки това, това може също да направи малко по-трудно придвижването и може да намали част от отскока на сърцевината на бобината.

Изпускане на газове

Производственият процес често води до изпускане на газове, които попадат в матрака, когато е компресиран за пратка. Тези миризми са особено често срещани при модели, които съдържат синтетична пяна, но може да се очаква „нова миризма на матрак“ при почти всеки матрак.

Подобно на други хибридни модели, Sedona Hybrid е доста дишаща, което трябва да помогне на миризмите да се разсеят по-бързо. Повечето първоначални миризми трябва да се излъчват в рамките на няколко часа, ако оставите матрака на добре проветриво място.

Миризмите извън газовете обикновено се считат за безвредни, но спящите, които са чувствителни към миризми, може да предпочетат да оставят новия си хибриден матрак Sedona в отделна стая, докато миризмите се изветрят.

Спящ стил и телесно тегло

Странични
спящи: Широките ханши и раменете на страничния спящ могат да приложат повече сила върху матрака, отколкото останалата част от тялото, което води до точки на натиск. Sedona Hybrid се бори с натрупването на налягане, като се адаптира към формата на страничен траверс и разпределя силата на тяхното тегло по-равномерно. Неговата трислойна система за комфорт очертава и осигурява дълбока компресионна поддръжка, което го прави отлична опция за много странични траверси.

Средното усещане на Sedona Hybrid може да е най-идеално за странични траверси, които тежат под 230 паунда. За повечето хора в този диапазон на тегло, Sedona Hybrid ще бъде достатъчно мек, за да приспособи бедрата и раменете си и достатъчно твърд, за да поддържа подравняването на гръбначния стълб. Много странични траверси, които тежат над 230 килограма, също ще се радват на изключително освобождаване от натиск, съчетано с добра опора. Въпреки това, някои странични траверси в тази група тежести могат да се борят да поддържат правилно подравняване на гръбначния стълб поради отпускане около бедрата и раменете.

Задни траверси:
Задните траверси обикновено разчитат на своите матраци за подкрепа повече от облекчаване на натиска, но те често предпочитат матрак, който има достатъчно да даде контур на бедрата си, за да постигне най-доброто подравняване на гръбначния стълб. Трислойната система за комфорт на Sedona Hybrid включва слой от пенопласт и два слоя мемори пяна, които внимателно притискат бедрата на задния спящ, осигурявайки дълбока компресионна поддръжка без прекомерно потъване.

Sedona Hybrid може да е най-подходящ за траверси с тегло между 130 и 230 паунда. Средното му усещане трябва да балансира контурирането и подкрепата за повечето индивиди от тази тегловна група. Sedona Hybrid се представя добре и за траверси от други теглови групи, но има някои потенциални недостатъци. Тези, които тежат под 130 килограма, могат да предпочетат малко по-контуриране около бедрата си, докато траверсите с тегло над 230 килограма могат да потънат твърде дълбоко за идеално подравняване на гръбначния стълб.

Спящи на стомаха:
Напрежението на гръбначния стълб и дискомфортът, свързан с него, са често срещани проблеми за спящите в стомаха. Това се случва, защото повечето хора са склонни да бъдат по-тежки около средата си и спането по корем може да позволи на това тегло да плъзга средната част на спящия твърде дълбоко в матрака, издърпвайки гръбначния стълб извън подравняването. Трислойната система за комфорт на Sedona Hybrid оформя тялото на спящ стомах, облекчавайки натиска, като същевременно осигурява подкрепа.

Като се има предвид средното си усещане, Sedona Hybrid е може би най-подходящ за спящи на стомаха, които тежат под 230 килограма. Леглото не трябва да се чувства твърдо в предната част на телата им, но също така е вероятно да бъде достатъчно подкрепящо, за да не могат средните им секции да потънат много далеч. Стомашните траверси с тегло над 230 вероятно ще потънат в повече, което може да натовари лумбалната област на някои индивиди.

Под 130 lbs. 130-230 lbs. Над 230 lbs.
Странични траверси добре Отлично Отлично
Задни траверси Отлично добре добре
Спящи за стомаха добре добре Честно
Превъртете L – R за повече подробности

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Хибридният матрак Sedona се доставя в САЩ и Канада. Пазаруващите могат да закупят матрака чрез уебсайта на Brooklyn Wedding и в шоурумите на Brooklyn Bedding, които се намират в Аризона и Юта.

 • Доставка

  Хибридният матрак Sedona се доставя безплатно чрез FedEx в съседните Съединени щати. Повечето поръчки пристигат 3-4 работни дни след изпращането им. Таксите за доставка на поръчки за матраци до Аляска и Хавай започват от 125 долара. Поръчките за матраци до Канада се изпращат чрез DHL, а цените започват от 250 долара за матрак.

  Матраците се компресират и опаковат в кутия за изпращане. Превозвачът обикновено оставя кутия с матрак навсякъде, където клиентът обикновено получава пакети. След това клиентът е отговорен за това, че го внася в дома си, поставя го в избраната от тях стая, извлича го от опаковката му и го настройва.

 • Допълнителни услуги

  Понастоящем доставката на бяла ръкавица и премахването на стар матрак не са налични за Sedona Hybrid.

 • Сън Проба

  Клиентите имат 120-дневен пробен период, за да решат дали Sedona Hybrid е подходящ за тях. Те трябва да опитат леглото в продължение на поне 30 дни, за да се адаптират към промяната. Ако след това не сте доволни от вашия матрак, можете да се свържете с Brooklyn Bedding за опции. Ако леглото е твърде твърдо, Brooklyn Bedding може да осигури горнище за омекотяване на повърхността. В противен случай клиентите могат да обменят матрака си за друг модел или да го върнат за пълно възстановяване на покупната цена.

 • Гаранция

  Sedona Hybrid се предлага с 10-годишна гаранция, която предпазва от определени дефекти, включително отпечатъци от 1 инч или повече, дефекти, които водят до цепене и / или напукване на пяна, и дефекти или влошаване на клетъчната структура на пяната. Brooklyn Bedding ще поправи или замени матрака, ако установи, че има квалифициращ дефект.

  Само оригиналният собственик отговаря на условията за тази гаранция и се изисква доказателство за покупка. Матраците, които са оцветени, изгорени, нарязани, оставени компресирани за 60 дни или повече или физически повредени по друг начин, не отговарят на условията за гаранционно покритие. Щетите също не трябва да са резултат от неправилна основа.

  Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *