Menu Close

За нас

Работим под предпоставката, че сънят е стълб на здравето и че качествената информация за съня насърчава цялостното здраве. На Safe-Sleep.eu ще намерите изчерпателна здравна информация, извлечена от висококачествени източници и прегледана от експерти в областта. Нашата цел е да създадем надеждни ресурси, които да ви помогнат да се грижите за здравето си и да получите съня, от който се нуждаете и заслужавате.

Нашата цел е да превърнем Safe-Sleep.eu в източника за надеждна информация за съня. Сайтът разполага с медицински съвет, обширни статии, базирани на науката за съня, и изчерпателни прегледи на различни продукти за сън и уелнес. SleepFoundation.org ще продължи да публикува авторитетни, навременни изследвания за съня и здравето.

Въз основа на две десетилетия опит в дигиталното публикуване и фокус върху здравето и благосъстоянието, нашият опит в създаването на ангажиращо, достъпно съдържание ще ни позволи да упълномощим читателите с основани на факти ресурси, които могат да разширят знанията си и да допринесат за съня и здравето им.

Редакционна политика

Съдържанието и данните за здравето на съня, които се появяват на SleepFoundation.org, преминават през строг процес на проверка преди публикуването. Нашият екип от медицински и здравни писатели изпращат оригиналната си работа на нашия панел за медицински преглед, съставен от лекари, психиатри и други медицински специалисти. Нашите препоръки за продукти се основават на вътрешни тестове и анализи, както и на проверен опит на собственика, подбран от проучвания и анкети, пряка обратна връзка и автентични отзиви за продукти. Нашите рейтинги и препоръки за продукти се правят независимо от взаимоотношенията ни с производителите.

За да научите повече за нашата здравна редакционна политика, моля, кликнете тук.

За да научите повече за нашия процес на преглед на продукти за сън, моля, посетете страницата ни с методология за изследване на продукти тук.

Разкриване на реклама

SleepFoundation.org получава финансиране от партньорски връзки с повечето компании в индустрията за сън. Реалността е, че финансирането от нашите партньорства е това, което ни позволява непрекъснато да изграждаме по-задълбочена информация за съня, да работим с най-добрите експерти в съня и да провеждаме изследвания. Ние се стремим да бъдем възможно най-прозрачни относно нашите процеси на тестване и как вземаме решенията около препоръките за продукти. Никога не позволяваме на нашите финансови взаимоотношения да влияят върху съдържанието, което създаваме.

Имаме конкретни насоки, които следваме, за да гарантираме, че рекламата никога няма да попречи на редакционната почтеност. За да научите повече за това как се финансираме, моля, прочетете пълното ни разкриване на рекламата тук.

Политика за поверителност

SleepFoundation.org е посветена на защитата на поверителността на читателите и клиентите. За да научите повече за нашата политика за поверителност, моля, посетете

Условия за ползване

Цялото съдържание на нашия сайт е само с информационна цел и не е предназначено да замести професионални медицински съвети, диагностика или лечение. Винаги потърсете съвет от Вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравни грижи с всички въпроси, които може да имате относно медицинско състояние. Ако смятате, че може да имате спешна медицинска помощ, незабавно се обадете на Вашия лекар или на 112.