Menu Close

Преглед на мундщука за решение за хъркане за добро утро

Вземете 20% отстъпка с код: SLEEPFOUNDATION

MPowrx е канадска компания за здраве и уелнес, основана през 2005 г. Разработена от зъболекар и специалист по сън д-р Лесли Дорт, основният продукт на компанията е мундщукът Good Morning Snore Solution, пуснат през 2008 г. и е одобрен от FDA без рецепта. лечение на хъркане.

Хъркането често се причинява от отпускането на мускулите на езика и гърлото, докато спим. Дълбокото дишане вибрира тази отпусната тъкан, причинявайки характерния дрон на хъркането. Good Morning Snore Solution стабилизира езика през цялата нощ, за да стегне мускулите на гърлото и да намали вибрациите на тъканите.

Изработена от стоматологична пластмасова смола, която не съдържа BHA и BPA, мундщукът Good Morning Snore Solution не трябва да бъде персонализиран или коригиран. Потребителите поставят фланеца между зъбите и устните си, за да задържат устройството на място, след което изстискат малка крушка, за да създадат вакуум, който улавя върха на езика им. Предлага се в два размера, оригинален и малък / млад възрастен, и трябва да продължи между 12 и 24 месеца.

Накрайникът за хъркане с добро утро се справя добре в клинични изпитвания и сред потребители, но други фактори също могат да повлияят дали е идеален за вас. Ще прегледаме как работи устройството, неговите материали и конструкция, както и други важни съображения, които могат да ви помогнат да решите дали отговаря на вашите нужди.

Разбивка на мундщука за решение за хъркане за добро утро

Good Morning Snore Solution е одобрен от FDA мундщук за стабилизиране на езика, изработен от пластмасова смола със стоматологичен клас. Неговият прототип се представя добре в клинични изпитвания, а също така е подкрепен от 30-дневна гаранция за удовлетворение, за да даде на клиентите шанс да решат дали е подходящ за тях.

Това устройство е достатъчно малко, за да не притеснява повечето хора, но достатъчно голямо, за да предотврати случайно поглъщане. За разлика от устройствата срещу хъркане с дизайн на напредване на долната челюст, Добро утро не е необходимо да се коригира или персонализира и може да се използва от повечето хора с протези и / или нарушение на ТМС. Вероятно ще бъде ефективно за повечето хора, чието хъркане е причинено от тегло, консумация на алкохол, анатомия на езика и устата или прекомерна мускулна релаксация. Дизайнът на Good Morning обаче изисква от потребителите да дишат през носа си през нощта. Ако имате хронична назална конгестия или друго състояние, което ограничава способността ви да дишате през носа, доброто утро не е решението за хъркане за вас. Страдащите от сънна апнея също трябва да предават този мундщук, тъй като хъркането, свързано със сънна апнея, е сериозна медицинска грижа, която налага специализирано лечение, очертано от квалифициран медицински специалист.

Материали и оразмеряване

Мундщукът за хъркане с добро утро е направен от същата пластмасова смола без BHA и BPA, обикновено използвана за създаване на дентални устройства. Предлага се както в оригинални, така и в малки / малки размери за възрастни, но иначе е универсален дизайн, който се вписва директно от кутията и не изисква никакви корекции или персонализиране.

Оригиналният размер е най-добрият вариант за повечето хора, въпреки че младите възрастни между 18 и 26 години и тези с по-малки уста трябва да вземат предвид размера на малкия / младия възрастен. Прекалено големият мундщук може да причини възпаление на венците или да се почувства прекалено обемист, докато твърде малък може да не е толкова ефективен.

Продукт Размер
Материал Тип мундщук
Мундщук за хъркане за добро утро Оригинален, малък / млад възрастен Стоматологична пластмасова смола Запазване на езика
Превъртете L – R за повече подробности

Цени

Мундщукът за решение за хъркане Good Morning е около средната цена за устройство против хъркане и това не се различава между двата размера. Повечето хора откриват, че „Добро утро“ трае една година, въпреки че някои потребители съобщават, че използват тяхното в продължение на две години без проблеми. Това се разпада на относително ниска месечна цена.

Цената на мундщука за добро утро за хъркане

Продукт Цена
Мундщук за хъркане за добро утро 90 долара

Изпълнение на мундщука

В клинично изпитване, проведено от изобретателя на мундщука, 73% от субектите са имали значителни подобрения, когато са използвали решението за добро утринно хъркане. Потребителските отзиви подкрепят тези констатации, тъй като по-голямата част са доволни от ефективността на мундщука. Устройството обаче изисква начален период на настройка. През първите 4 седмици на употреба, много хора намират решението за добро утринно хъркане неудобно. Може да отнеме време, за да се научите как да преглъщате, докато носите устройството, а някои хора се събуждат, за да установят, че са го изместили през нощта. Тези проблеми обикновено се разрешават, след като потребителят свикне с устройството.

Ефективността на мундщука за хъркане с добро утро също зависи от причината за хъркането ви. Въпреки че се представя добре за повечето хора, той е неподходящ за хора, които хъркат поради сънна апнея или запушване на носа.

Мундщук за хъркане за добро утро

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Дизайнът на Good Morning Snore Solution не изисква никакви корекции или персонализиране. Предлага се обаче в два размера.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  Докато повечето хора трябва да очакват Добро утро да продължи една година, някои клиенти съобщават, че техният е оцелял две години без забележими щети.

 • Как го почиствате?

  MPowrx препоръчва накисването на мундщука за 10 минути в смес от студена вода и почистващ разтвор, предназначен за протези, фиксатори или предпазители за уста. Можете също така да използвате смес от студена вода и паста за зъби. След накисване трябва да изплакнете устройството в студена вода и да го оставите да изсъхне на въздух, преди да го използвате или съхранявате.

 • Изисква ли рецепта?

  Мундщукът за хъркане с добро утро се предлага без рецепта. FDA го разреши като медицинско изделие, което се продава без рецепта.

 • Има ли странични ефекти?

  Много потребители изпитват леки странични ефекти, като чувствителност на езика, сухота в устата и лигавене, по време на първоначалния период на корекция. Те обикновено отшумяват в рамките на 4 седмици. Въпреки това, някои хора могат да получат продължаващи странични ефекти, като дразнене на венците. Ако нежеланите реакции са значителни или постоянни, консултирайте се с Вашия лекар.

Как работи мундщукът за решение за хъркане на добро утро?

Докато хъркането може да бъде причинено и от други фактори – сънната апнея и носните проблеми са два от най-често срещаните – повечето хора хъркат, защото тъканите и мускулите в устата и гърлото се отпускат, докато спят, което позволява значителни вибрации поради дълбоко дишане. Повечето мундщуци против хъркане работят, като намаляват количеството мускули и тъкани, които са достатъчно отпуснати, за да вибрират, и решението за добро утринно хъркане не е по-различно.

Повечето от конкурентите на „Добро утро“ обаче имат дизайн в стил нощна охрана, който стяга мускулите и тъканите чрез преместване на долната челюст напред. За сравнение „Добро утро“ работи, като внимателно улавя върха на езика на потребителя. Този дизайн държи езика напред и на място през цялата нощ, намалявайки мускулната релаксация, като същевременно позволява по-естествено положение на челюстта. Поради тези разлики „Добро утро“ може да се използва от някои хора, които не могат да използват устройства за напредване на долната челюст, като тези, които носят протези или имат нарушение на ТМС.

„Добро утро“ има нископрофилен дизайн, който е малко вероятно да притеснява повечето спящи. Въпреки това, хората, които спят по корем или които са активни спящи, могат да го изместят през нощта. Докато потребителите могат да затегнат уплътнението на мундщука, като покрият отвора със зехтин или просто изтласкват повече въздух, преди да поставят езика си, твърде плътното уплътнение може да е неудобно или да причини дразнене на езика.

 

Отстъпки и сделки

Вземете 20% отстъпка с код: SLEEPFOUNDATION

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Мундщукът за решение за хъркане Good Morning може да бъде закупен само от официалния му уебсайт. Доставката е достъпна до Съединените щати, Канада, Обединеното кралство, Австралия, Европа и Азиатско-Тихоокеанския регион.

 • Доставка

  MPowrx използва различни куриери в различни региони. Компанията доставя от местоположения в САЩ, Канада, Обединеното кралство и Австралия, така че времето за доставка за повечето клиенти в тези страни е в рамките на 3-5 работни дни. Пратките до клиенти в континентална Европа или Азиатско-Тихоокеанския регион обикновено отнемат 5-15 работни дни, за да пристигнат. Прилагат се такси за доставка.

 • Пробен период

  Мундщукът за решение за хъркане Good Morning е подкрепен от 30-дневна гаранция за удовлетворение. Компанията предлага да се позволи няколко седмици да се коригират преди връщането на устройството, но връщанията могат да бъдат инициирани по всяко време през този период. Възстановяването на покупната цена се издава след връщане на продукта.

 • Гаранция

  MPowrx не предлага гаранция за мундщука за добро утринно хъркане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector