Menu Close

Преглед на Smart Nora

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите Smart Nora против хъркане

Smart Nora е стартираща компания в Торонто, фокусирана върху съня и уелнес. Първоначално стартиран с кампания Kickstarter, Smart Nora Snoring Solution в момента е единственият продукт на компанията. Устройството е проектирано да ви помогне да спрете хъркането, преди вие или вашият партньор да се събудите.

Smart Nora използва въздушно налягане за леко повдигане и спускане на възглавницата ви, ангажирайки мускулите на гърлото, които предотвратяват хъркането. Тази техника е значително различна от другите устройства против хъркане. Smart Nora може да е отличен избор за траверси, които искат да минимизират нарушенията на съня от хъркане, но предпочитат да не носят устройство в леглото. Smart Nora е проектирана да работи с всяка възглавница и за всяка позиция на сън.

Smart Nora не е предназначен за лечение на сънна апнея или други нарушения на съня. Това е устройство, предназначено да ви предпази от хъркане и не е предписано от лекар. Моля, обърнете се към медицински специалист, ако сте диагностицирани с нарушение на съня или ако подозирате, че може да имате такова.

Всички устройства против хъркане имат една и съща широка цел да предотвратят хъркането, но как те постигат тази цел варира в широки граници. Ще разгледаме как работи Smart Nora, за кого е предназначен и колко струва. Ще го сравним и с други решения за хъркане, за да ви помогнем да определите кой е най-добрият избор за вас.

Разбивка на Smart Nora Review

Smart Nora е уникално, базирано на технологии решение за сън. На най-основното си ниво устройството има два основни компонента. Микрофонът Pebble се монтира над главата ви и слуша за признаци на хъркане. Когато микрофонът открие хъркането, той комуникира чрез Bluetooth с надуваема вложка под възглавницата ви. Вложката кара възглавницата ви да се движи внимателно, което насърчава въздуха да премине през гърлото ви, без да хърка.

Това устройство е особено подходящо за траверси, които искат да спрат хъркането, но които не се нуждаят от медицинска намеса. Smart Nora е значително по-скъпа от другите по-традиционни устройства против хъркане, но може да бъде привлекателна за хора, които не искат да носят устройство като предпазител за устата в леглото. Основната цел е да ви попречи да хъркате през цялата нощ или да събудите партньора си, ако споделяте леглото. Smart Nora изисква минимална настройка и е лесна за използване, въпреки че се нуждае от редовно зареждане.

Компоненти и опции

Smart Nora се предлага в един размер, който трябва да работи с всички възглавници, въпреки че производителят препоръчва използването на възглавница с кралица. Основните компоненти на Smart Nora включват микрофон Pebble, надуваема вложка за възглавница и основа. Устройството се доставя също с калъф за носене, Pebble стенен монтаж и зарядни устройства.

И микрофонът Pebble, и основата изискват зареждане. Pebble издържа най-малко една седмица между зарежданията, докато основата трябва да се включва всяка вечер. Производителят препоръчва основата да е включена, докато сте вкъщи, така че да е готова за употреба всяка вечер

Продукт Компоненти Тип против хъркане Размери
Умна Нора – Калъф за пренасяне
– Пластмасова вложка за възглавница
– Микрофон „Pebble“
– Монтаж над главата
– Зарядни устройства
– Основа
Решение за хъркане с възглавница 10 “x 7” x 4 “
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Smart Nora има по-висока цена от много други устройства против хъркане. Например, мундщуците и предпазителите за уста обикновено са половината от цената на Smart Nora.

Някои траверси може да открият, че всичко, което им е необходимо, за да спрат хъркането, е възглавница с по-високо таванско помещение. Smart Nora обаче има дълъг живот и може да се хареса на траверси, които не искат да носят аксесоар през нощта и за които смяната на възглавниците не е работила.

Smart Nora е значително по-евтина от някои други методи, включително хирургия и регулируеми легла. Освен това трапезите не трябва да купуват нова възглавница, за да използват Smart Nora. Устройството е лесно за използване със съществуващата възглавница.

Интелигентни цени на Нора

Продукт Цена
Умна Нора 359 долара

Характеристики и производителност

Smart Nora е удобно за ползване решение против хъркане, предназначено да подобри съня на хората, които хъркат, както и на техните партньори, ако споделят леглото. Това не е медицинско изделие и не трябва да се използва като такова. Хората с нарушения на съня трябва да се консултират с лекарите си, за да научат за най-добрите си възможности.

Smart Nora е по-малко инвазивна от другите устройства против хъркане, като предпазители за устата и фиксатори на езика. Устройството е предназначено за използване от всякакъв тип спални, независимо от тяхната позиция на спане или тип възглавница. Лесните за използване функции и адаптивни настройки на Smart Nora трябва да я направят подходяща за повечето спящи.

Умна Нора

 • Smart Nora работи ли с някаква възглавница?

  Smart Nora е проектирана да работи с всяка възглавница, независимо от размера или пълнежа. Спящите отзад, отстрани и стомаха могат да използват Smart Nora.

  За най-добри резултати производителят препоръчва да сдвоите Smart Nora с кралична възглавница. Вложката за възглавница може да стърчи от по-малки калъфки за възглавници. И обратно, вложката може да не се простира достатъчно далеч в размери, по-големи от дама, за да поддържа напълно възглавницата.

 • Има ли персонализируеми настройки?

  Надуваемата вложка за възглавница е регулируема. Спящите могат да променят предпочитанията си, за да превключват между ниско, средно или високо таванско помещение.

  Микрофонът Pebble има пет настройки. Можете да промените чувствителността на микрофона, за да отчете високия фонов шум, особено тихите спални или нивата на шум между тях.

  Smart Nora има и функция за забавяне, която позволява 30 минути да заспи, преди микрофонът да започне да работи.

 • Как го настройвате?

  Трите основни компонента на Smart Nora са надуваемата вложка за възглавница, основата и микрофонът Pebble.

  Траверсите трябва да монтират камъчето директно на стената или таблата на около 10 инча над главите им, като използват лепяща лента или винт. Надуваемата вложка лесно се плъзга във вашата калъфка за възглавници. Свързващата въздушна тръба преминава към основата, която може да се постави на пода или да се скрие от погледа.

 • Изисква ли рецепта?

  Smart Nora не изисква рецепта. Това устройство не трябва да се използва за лечение на сънна апнея или други нарушения на съня и не е заместител на предписаното от лекар лечение.

 • Вдига ли шум?

  Много леки траверси могат да се събудят, когато помпата се включи за първи път. Лекият шум и движение, причинени от помпата, може да отнеме известно привикване, въпреки че здравите траверси вероятно няма да го забележат. Производителят препоръчва да изпробвате Smart Nora в продължение на поне 7 дни, за да осигурите време за приспособяване към съня с устройството.

Как работи Smart Nora?

Хъркането обикновено се случва, когато мускулите на гърлото и езика ви не са толкова ангажирани, колкото по време на редовното дишане. Когато тези мускули се отпуснат, дихателните пътища могат да се стеснят. Това кара въздуха, който преминава при всяко вдишване, да вибрира, което води до хъркане. Smart Nora внимателно движи възглавницата ви, за да създаде повече напрежение в мускулите на гърлото. След като тези мускули са правилно ангажирани, дихателните Ви пътища се отварят отново и отново трябва да започнете да дишате нормално.

Smart Nora има три основни компонента: камъчето, надуваемата вложка за възглавница и свързващата помпа.

Smart Nora Pebble е микрофон, който улавя хъркащи звуци, преди да станат твърде силни. Pebble използва Bluetooth, за да предупреди помпата, когато открие тежко дишане или леко хъркане, при което помпата и надуваемата вложка работят заедно, за да повдигнат и спуснат леко възглавницата ви.

Надуваемата вложка лежи под възглавницата, което означава, че траверсите отзад, отстрани и стомаха могат да използват Smart Nora. Вложката работи и с всякакъв вид възглавница. Въпреки това, хората, които обичат да преобръщат или пренастройват възглавницата си през нощта, могат да имат затруднения с използването на Smart Nora, тъй като вложката трябва да остане под възглавницата, за да функционира правилно.

В допълнение към Smart Nora има и други видове устройства против хъркане, които купувачите могат да обмислят. Капачки за уста и мундщуци държат челюстта или езика ви под определени ъгли, за да създадат отворени дихателни пътища. Използването на възглавница с по-високо таванско помещение или регулируемо легло също може да помогне за ограничаване на хъркането. И двете решения помагат на езика ви да не седи твърде назад в устата, докато спите.

За двойки и двете страни могат да използват своя собствена Smart Nora, въпреки че е възможно хъркането на един партньор да активира и двете устройства. Smart Nora не трябва да се използва от деца или кърмачета.

Smart Nora не е медицинско изделие и не е заместител на машина за терапия с положително налягане в дихателните пътища (PAP).

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите Smart Nora против хъркане

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Клиентите могат да закупят Smart Nora Snoring Solution директно от уебсайта на производителя. Устройството не е достъпно за закупуване от търговци на трети страни.

 • Доставка

  Smart Nora доставя устройството безплатно в САЩ (включително Аляска и Хавай), Канада и Австралия. Устройствата се изпращат чрез DHL в рамките на 2 дни след покупката.

  Smart Nora се предлага във филцова кутия, която може да се използва за пътуване. Включени са всички компоненти, необходими за сглобяване, а настройването на устройството е лесно.

 • Пробен период

  Устройствата Smart Nora се предлагат с 30-дневен пробен период, по време на който клиентите могат да върнат продукта за пълно възстановяване на сумата. Клиентите, желаещи да върнат своето устройство, могат да поискат етикет за безплатна доставка от производителя.

 • Гаранция

  Smart Nora е покрита от едногодишна ограничена гаранция, която предлага защита за производствени дефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector