Menu Close

Преглед на мундщука на SnoreRX

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на продукти против хъркане SnoreRx

Хъркането е често срещан проблем, като почти половината от всички възрастни спящи го изпитват в даден момент от живота си. SnoreRX е основана през 2009 г. с цел да се справи с този проблем. Компанията е специализирана в мундщуци, проектирани да намалят или премахнат хъркането

Всички продукти на SnoreRX са проектирани и произведени в Калифорния. SnoreRX предлага две устройства за напредване на долната челюст (MAD): SnoreRX и SnoreRX Plus. MAD е мундщук, който помага за намаляване на хъркането, като движи долната челюст напред, като по този начин отваря дихателните пътища. 

SnoreRX е микрорегулируем, което позволява на потребителите да изместват позицията на долната челюст на стъпки от 1 милиметър. Освен това методът за монтиране на кипене и захапване създава персонализирано впечатление за прецизно напасване. Той също така разполага с отворен фронт, който позволява вентилация и дишане през устата. 

Мундщукът SnoreRX е направен с изчистена от FDA кополимерна пластмаса, същият материал, използван в атлетичните предпазители за уста за предотвратяване на наранявания на челюстта и устата. Изграден е с по-твърди подложки от външната страна и по-меки, персонализиращи се подложки от вътрешната страна. Мундщукът SnoreRX Plus предлага всички същите функции, с добавяне на пълна странична настройка за допълнителен комфорт. 

Ще разгледаме материалите, ценообразуването, производителността и фирмените политики за оригиналния мундщук SnoreRX.

Разбивка на прегледа на мундщука на SnoreRX

Мундщукът SnoreRX е адаптивна и регулируема MAD, предназначена да намали или премахне хъркането. Изработена е от кополимерна пластмаса, изчистена от FDA. Устойчивата конструкция води до по-дълъг живот от повечето MAD, като за повечето потребители трае около година и половина.

Този мундщук е особено подходящ за пазаруващи с ценност купувачи, които искат траен мундщук. Може да не е подходящ за тези с лошо прилепнали корони, мостове или протези. Тези, които предпочитат минималистичен дизайн, може да не харесат по-големия размер на мундщука SnoreRX, тъй като може да попречи на устата да се затвори напълно около устройството.

Материали и опции

Мундщукът SnoreRX е проектиран с универсално прилягане и адаптивна хапка. Персонализираните отпечатъци могат да се направят у дома, като се използва методът на кипене и хапене.

Този процес обикновено отнема по-малко от 5 минути. SnoreRX препоръчва да докарате чаша вода до пълно кипене в микровълновата фурна. След това потопете мундщука, като използвате прикрепената дръжка за точно 60 секунди. След като извадите устройството от врящата вода от дръжката, незабавно го потопете във втори контейнер с хладна вода за няколко секунди, за да отстраните горещата вода. След това центрирайте зъбите си в горната и долната бразда и захапете здраво за около 30 секунди, за да прилепнете мундщука към зъбите.

След като впечатлението е направено правилно, потопете мундщука в хладна вода за около 5 минути, за да го настроите.

Продукт Опции за размер Материал Тип мундщук
Мундщук SnoreRX Универсален Кополимерна пластмаса Устройство за напредване на долната челюст (MAD)
Мундщук SnoreRX Plus Универсален Кополимерна пластмаса Устройство за напредване на долната челюст (MAD)
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Устройствата за напредване на долната челюст (MAD) могат да варират в широки цени, но повечето струват между 50 и 150 долара. Основните фактори, които влияят върху цената, са материалът и адаптивността.

Мундщукът SnoreRX се приземява към средата на този среден ценови диапазон. Ценовата точка на SnoreRX се дължи на изчистената от FDA конструкция от съполимерна пластмаса и микрорегулируемостта. Мундщукът SnoreRX Plus струва повече от SnoreRX, тъй като предлага увеличена странична регулируемост за допълнителен комфорт.

SnoreRX предлага отстъпка за купувачи, поръчали два мундщука от същия стил.

Ценообразуване на мундщук SnoreRX

Продукт Цена
Мундщук SnoreRX 99 долара
Мундщук SnoreRX Plus $ 124

Изпълнение на мундщука

Когато пазаруват мундщук против хъркане, купувачите може да помислят за неговата регулируемост, очаквана продължителност на живота, инструкции за почистване и дали се нуждае от рецепта или не.

Мундщукът SnoreRX предлага регулируемост за потребителите, което може да помогне за цялостен комфорт и ефективност. Трайната конструкция вероятно ще се хареса на купувачите, които не искат допълнителни разходи за често подмяна на мундщука.

Купувачите ще искат да следват инструкциите за грижа, предоставени от производителя, за да предотвратят всякакви повреди или преждевременно износване.

Мундщук SnoreRX

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Мундщукът SnoreRX е регулируем. Долната част на челюстта може да се регулира постепенно и да се коригира по всяко време. Приспособяването е допълнително персонализирано чрез метода за монтиране на кипене и захапване.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  Очаква се мундщукът SnoreRX да издържи до година и половина, което го прави по-издръжлив от други MAD. Устройството може да се наложи да бъде заменено по-рано, ако сте склонни към смилане или стискане на зъбите, тъй като това може да изхаби пластмасата.

 • Как го почиствате?

  SnoreRX препоръчва ежедневно почистване на мундщука, като го четкате с четка за зъби и паста за зъби. Редовното почистване помага да се предотврати натрупването на бактерии.

  Препоръчва се и дезинфекциране на мундщука със специално проектиран спрей за предпазител за уста. Оставете мундщука да изсъхне напълно след всяко почистване.

  Купувачите трябва да избягват използването на сурови химикали, таблетки за протези и абразивни почистващи препарати, когато се грижат за мундщука SnoreRX.

 • Изисква ли рецепта?

  Мундщукът SnoreRX не изисква рецепта, въпреки че компанията съветва да уведомите стоматолога си, че го използвате при периодичните си прегледи.

Как работи мундщукът SnoreRX?

Хъркането се причинява от вибрациите на тъканите в задната част на гърлото. Това може да се случи, тъй като дихателните пътища са ограничени. Преместването на езика и долната челюст напред може да помогне за отваряне на дихателните пътища и намаляване на хъркането.

Има два често срещани типа устройства против хъркане, които помагат да се поддържат дихателните пътища отворени, докато спите: устройства за задържане на езика (TRD) и устройства за напредване на долната челюст (MAD). TRD използват всмукване, за да притиснат езика надолу и да поддържат дихателните пътища отворени, докато MAD работят, като внимателно преместват долната челюст напред.

SnoreRX е MAD, който може да се регулира на стъпки от 1 милиметър, за да напредне челюстта напред. Това го прави подходящ за голямо разнообразие от траверси. След като бъде извършено персонализираното монтиране на кипене и захапване, SnoreRX препоръчва носенето на мундщука на настройката 1 милиметър през първата нощ, след това регулиране с 1 милиметър на вечер, докато се достигне желаната настройка. Повечето потребители установяват, че хъркането им е намалено с настройка от 3 до 5 милиметра.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на продукти против хъркане SnoreRx

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  SnoreRX може да бъде закупен на уебсайта на компанията, както и чрез търговци на трети страни като Walgreens.

 • Доставка

  SnoreRX доставя до Съединените щати, Канада, Австралия и Европейския съюз (с изключение на Хърватия).

  Американските поръчки се изпращат директно от съоръжението на компанията в Южна Калифорния.

  В други страни пратката ще идва от местен склад за изпълнение.

  Предлагат се стандартни и ускорени методи за доставка. Тарифите за доставка варират в зависимост от държавата и начина на доставка. Всички мита и данъци са отговорност на клиента.

  Не се изисква сглобяване, но монтирането на кипене и захапване трябва да се извърши, преди мундщукът да може да се използва.

 • Пробен период

  Когато се закупи директно от уебсайта на SnoreRX, мундщукът SnoreRX се предлага с 30-нощно изпитание за сън.

  В случай на връщане, клиентите получават възстановяване на цената на продукта.

 • Гаранция

  Понастоящем SnoreRX не предлага гаранция за своя мундщук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *