Menu Close

Преглед на мундщука VitalSleep

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продукти против хъркане на VitalSleep

Snore Reliever Company, LLC стартира VitalSleep с цел да помогне на хъркащите и техните партньори да получат по-добър сън през нощта. Неговата продуктова линия се фокусира върху предмети, създадени за намаляване на хъркането, като цервикална възглавница и мундщук. Купувачите могат да намерят и продукти за поддържане на мундщука, включително почистващо устройство и разтвор за почистване с пяна.

Мундщукът VitalSleep е основната претенция на компанията за слава. Това устройство за напредване на долната челюст (MAD) държи долната челюст напред, така че да не пада назад и да оказва натиск върху дихателните пътища. Предлага се в размер за мъже и малко по-малък размер за жени. За по-персонализирано прилепване, собствениците използват самоформован процес на монтиране, за да гарантират, че устройството седи удобно в устата им. Системата Accu-Adjust също позволява прецизни микрорегулировки, така че да можете да позиционирате мундщука въз основа на нивото си на хъркане.

Ще обясним ценовите, оразмеряващите и фирмените политики на VitalSleep Mouthpiece. Също така ще обсъдим работата на мундщука и ще отговорим на някои въпроси, които може да имате преди да купите.

Разбивка на прегледа на мундщука VitalSleep

VitalSleep е произведен в САЩ с материали, които са одобрени от FDA и са медицински. Състои се от полипропилен и етилен-винил ацетат и има найлонови винтове, които позволяват корекции. VitalSleep не съдържа BPA, латекс или метал.

Това устройство за напредване на долната челюст (MAD) използва персонализиран дизайн на кипене и захапване. Тъй като VitalSleep лепи към устата, а долната част е регулируема, прилягането на VitalSleep е по-специфично за индивида. Устройството оформя зъбите и венците на всеки спящ и потребителите могат да избират колко напред искат да бъде долната им челюст, дори ако това се променя всяка нощ.

В сравнение с други мундщуци против хъркане, VitalSleep също се предлага с щедри политики. Спящите могат да върнат мундщука си за пълно възстановяване на покупната цена в рамките на 60 дни и могат да се насладят на безплатни заместители за първата година.

Материали и опции

Мундщукът VitalSleep се предлага в два размера: мъжки и дамски. За да се поберат различни уста, размерът на жените е с 10% по-малък от този на мъжете.

И двата размера имат дизайн за кипене и захапка за допълнително персонализиране. За да поставите нов мундщук VitalSleep на зъбите си, просто го поставете в гореща вода (най-малко 170 градуса по Фаренхайт) за 60 секунди и след това в студена вода за три секунди. Докато се гледате в огледало, поставете мундщука в центъра на устата си и захапете за 30 секунди. Накрая поставете VitalSleep в студена вода за още 30 секунди, за да настроите впечатлението.

Ако този опит не успее или зъбите ви се сменят с течение на времето, можете да загреете и презаредите мундщука. Всяка поръчка се предлага с една година безплатни замени, което може да облекчи натиска да се опитате да приведете годни още при първия опит.

Продукт Опции за размер Материал Тип мундщук Размери
Мундщук VitalSleep Мъжки размер, женски размер Полипропилен и етилен-винил ацетат Устройство за напредване на долната челюст (MAD) Мъжки: 52 mm (дължина) x 60 mm (ширина) x 27 mm (височина)
Превъртете L – R за повече подробности

Информация за цените

Ценовата цена на мундщука VitalSleep е еднаква както за мъжете, така и за жените. Въпреки че VitalSleep е висококачествен мундщук, той се предлага на много по-ниска цена от много подобни устройства. Освен това компанията често прави отстъпки, които предлагат значителни икономии от препоръчаната от производителя цена на дребно. Купувачите на бюджета и тези, които не са сигурни дали ще се възползват от мундщука против хъркане, могат да намерят тази по-ниска цена по-достъпна.

Предлагат се и два пакета, които могат да понижат цената допълнително. Единият пакет включва два мундщука VitalSleep, две маски за сън и почистващ препарат, докато другият се състои от един мундщук VitalSleep, почистващ препарат, маска за сън, тапи за уши и платнена торбичка.

Ценообразуване на мундщука VitalSleep

Продукт Цена
Мундщук VitalSleep 100 долара

Изпълнение на мундщука

На пазара има няколко мундщука против хъркане, но мундщукът VitalSleep е уникален със своите качествени материали, адаптивност, достъпност и щедри фирмени политики.

Мундщук VitalSleep

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Мундщукът VitalSleep е регулируем. Прилепва към зъбите и венците на спящия за сигурно и удобно прилепване. Траверсите могат да регулират позиционирането на долната тава чрез системата Accu-Adjust, която включва завъртане на винт с помощта на инструмент, който се доставя с мундщука.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  При нормална употреба VitalSleep трябва да продължи една до две години. Това обаче ще варира в зависимост от условията на потребителя и честотата на използване. Ако устройството се износи преди едногодишната марка, клиентите получават безплатна подмяна.

 • Как го почиствате?

  Собствениците могат да почистят своя мундщук VitalSleep с помощта на четка за зъби и паста и / или таблетки за протези. Компанията произвежда и специален почистващ препарат, предназначен да убие 99% от микроби и бактерии, както и ултразвуково устройство за почистване.

 • Изисква ли рецепта?

  Мундщукът VitalSleep не изисква рецепта. Заинтересованите клиенти могат просто да закупят устройството директно чрез компанията. Въпреки това, те могат да предпочетат да се консултират със своя лекар за съвет дали устройството против хъркане е добър вариант за тях.

Как работи мундщукът VitalSleep?

Хъркането обикновено е резултат от стесняване на дихателните пътища, когато мускулите на гърлото се отпуснат. Устройствата за напредване на долната челюст като VitalSleep противодействат на този ефект, като внимателно повдигат долната челюст напред, така че да не пада назад и да оказват натиск върху дихателните пътища. Това също премества основата на езика, за да намали вероятността той да падне към задната част на устата.

За да преместите челюстта, докато седите удобно в устата, VitalSleep има адаптивно прилягане, което оформя вашите зъби и венци. Формувате мундщука, като го нагрявате за кратко, поставяте го в устата си и прехапвате, след което го охлаждате, за да настроите впечатлението. Този процес може да се повтори, ако зъбите ви се сменят или ако не получите правилното напасване при първия опит.

Патентованата система Accu-Adjust позволява на траверсите да регулират позиционирането на долната си челюст на интервали от 1 милиметър (mm) до максимум 8 mm. Инструментът за настройка се предлага с мундщука VitalSleep. Използвайки инструмента, за да завъртите винта по посока на часовниковата стрелка, позиционирате долната челюст по-напред. Тази регулируемост може да бъде от полза за тези с различни ухапвания, форми на челюстта и нива на хъркане.

Нископрофилният дизайн позволява на мундщука VitalSleep да почива по-удобно в устата на спящия, докато голям отвор в центъра позволява на спящия да диша.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продукти против хъркане на VitalSleep

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Мундщукът VitalSleep е достъпен онлайн чрез уебсайта на VitalSleep. Понастоящем не се предлага от други търговци на дребно.

 • Доставка

  Доставката е безплатна в рамките на САЩ и до повечето международни дестинации. Купувачът носи отговорност за всички митнически такси.

  Поръчките обикновено се изпращат в деня, в който са направени. Когато поръчката се изпрати, клиентите ще получат имейл за потвърждение с информация за проследяване.

  Повечето поръчки се доставят в рамките на 2 до 4 работни дни. Поръчките извън Съединените щати могат да отнемат 7 до 10 работни дни, за да пристигнат.

 • Пробен период

  Мундщукът VitalSleep се предлага с 60-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни през този срок, можете да върнете мундщука за пълно възстановяване на покупната цена.

  Ако клиентите не успеят да поставят мундщука си правилно, те също могат да получат безплатна подмяна през първата година.

 • Гаранция

  Едногодишна гаранция защитава мундщука VitalSleep. Тази гаранция включва безплатни замени и размяна на размери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector