Menu Close

Преглед на мундщука ZQuiet

Вземете 10% отстъпка, не е необходим код.

ZQuiet е основана през 2008 г. с дебюта на мундщука против хъркане ZQuiet. Оттогава компанията произвежда цяла гама продукти против хъркане и шумопотискане, включително мундщуци, тапи за уши, назални дихателни средства и позиционни помощни средства за сън.

Мундщукът ZQuiet се произвежда в два размера, като всеки напредва челюстта в различна степен. Уникалният дизайн на живата панта има нисък профил, с универсално прилепване, което е предназначено да бъде подходящо както за мъже, така и за жени. Мундщукът ZQuiet е изработен от мек термопластичен полимер за допълнителен комфорт.

В момента ZQuiet предлага два модела мундщук, оригиналния мундщук ZQuiet и мундщука ZQuiet Firm. Ще се спрем на оригиналния мундщук ZQuiet. Ще обсъдим неговите материали, измервания, производителност, цена и фирмени политики, за да ви помогнем да определите дали този мундщук е подходящ за вас.

Разбивка на прегледа на мундщука ZQuiet

Накрайниците против хъркане се превърнаха в популярни решения за хъркане, които обикновено са по-достъпни и по-малко инвазивни от другите опции. Мундщукът ZQuiet е устройство за авансиране на долната челюст без рецепта (MAD), което използва клинично доказана технология.

Мундщукът ZQuiet е създаден, за да позволи на потребителя да движи челюстта си и да диша естествено. Може да се използва от кутията и не изисква процес на монтиране преди употреба. Мундщукът ZQuiet се произвежда в САЩ.

Мундщукът е подходящ за тези, които искат стил, който е лесен за използване, тъй като има универсално прилягане и не изисква кипене или персонализирано формоване преди употреба.

Материали и опции

ZQuiet включва два размера с всяка поръчка на мундщука: един, който придвижва долната челюст с 2 милиметра напред и друг, който изнася челюстта с 6 милиметра напред. И двете са класифицирани като MAD. Компанията препоръчва да започнете с размер 2 милиметра и да преминете към размер 6 милиметра, в случай че хъркането ви продължи.

Накрайникът е направен от гъвкав, медицински пластмасов термопластичен полимер. Той е преминал задълбочени потребителски тестове и е разрешен от FDA. Освен това не съдържа BPA, силикон и латекс.

Продукт Опции за размер
Материал Тип мундщук
Мундщук ZQuiet + 2 мм, + 6 мм Термопластичен полимер Устройство за напредване на долната челюст (MAD)
Тих твърд мундщук + 2 мм, + 6 мм Термопластичен полимер Устройство за напредване на долната челюст (MAD)
Превъртете L – R за повече подробности

Цени

ZQuiet включва два мундщука при всяка покупка, което позволява на купувачите да изпробват два различни размера, за да намерят най-подходящото. Към всяка поръчка има и калъф за съхранение на устройството.

Тези, които се интересуват от изпробване на мундщука, имат възможност да платят пробна такса преди покупката. Това позволява на купувачите да изпробват мундщука в продължение на 30 дни. Ако купувачът е недоволен, той може да го върне в рамките на пробния период, без да плаща за устройството. Ако решат да го запазят, в края на пробния период им се начислява пълната цена. Мундщукът ZQuiet също е подкрепен от 60-дневна гаранция.

Клиентите, които знаят от кой размер или модел се нуждаят, имат възможност да закупят единични мундщуци, както и абонаменти, които осигуряват отстъпка от цената на дребно. Абонаментите се доставят на всеки 4 или 6 месеца и могат да бъдат коригирани или анулирани по всяко време.

Ценообразуване на мундщука ZQuiet

Продукт Цена
Мундщук ZQuiet $ 100 (2 броя)
ZQuiet твърд мундщук $ 44

Изпълнение на мундщука

Една от забележителните характеристики на ZQuiet Mouthpiece е широкият диапазон на движение на челюстите, който потребителите получават поради гъвкавия и лек дизайн. Възможността да го използвате незабавно без формоване или корекции го прави привлекателна опция за тези, които търсят удобство.

Когато оценяват мундщук, купувачите може да разгледат изискванията за регулируемост, дълголетие, почистване и предписание.

Мундщук ZQuiet

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Мундщукът ZQuiet не може да се регулира. Спящите могат да решат кой от двата размера им подхожда по-добре, въз основа на това колко е необходимо напредване на челюстта.

  Ако мундщукът е твърде голям, потребителите имат възможност леко да подрязват краищата с малки ножици. След като бъдат подрязани, краищата на мундщука трябва да бъдат запълнени с дъска за емоции.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  Мундщукът е проектиран да продължи поне една година. Продължителността на живота му обаче зависи от употребата и грижите. Компанията препоръчва подмяна на устройството на всеки 4 до 6 месеца, ако е необходимо.

  Тези, които стискат или скърцат със зъби през нощта, трябва да сменят мундщука на всеки 3 месеца. Мундщукът ZQuiet Firm може да е за предпочитане за тези потребители, тъй като е направен с по-твърд материал и по-здрава панта.

 • Как го почиствате?

  Мундщукът ZQuiet може да се почиства с помощта на топла вода, мек сапун и четка за зъби. Използването на паста за зъби за почистване на устройството не се препоръчва, тъй като може да повреди или обезцвети повърхността.

  ZQuiet произвежда и почистващ разтвор, който може да се използва. Уредът може да се изтърка с разтвора и четка за зъби преди изплакване. Тази формула не съдържа хлор и персулфат.

 • Изисква ли рецепта?

  Не е необходима рецепта за закупуване на мундщука ZQuiet. Купувачите с медицински проблеми или стоматологична работа трябва да се консултират със своя лекар или стоматолог преди употреба.

Как работи мундщукът ZQuiet?

Хъркането е резултат от отпускане на езика и мекото небце и частично блокиране на дихателните пътища. Честите причини за хъркането включват консумация на алкохол, наднормено тегло и позиция на сън.

Мундщукът ZQuiet работи подобно на други MAD, като напредва долната челюст, за да отвори дихателните пътища, намалявайки вибрациите на тъканите в задната част на гърлото.

Мундщукът ZQuiet се различава от другите мундщуци поради ниския си профил и шарнирния дизайн, което прави мундщука по-малко натрапчив от подобни продукти, които използват твърда пластмасова външна обвивка. Това позволява на потребителя по-широк обхват на движение на челюстта и по-голям въздушен поток.

Устройството е проектирано да бъде подходящо за хора във всяка позиция за сън. Въпреки че мундщукът ZQuiet е предназначен да пасва удобно на повечето хора, той не може да се регулира. Тези, които предпочитат повече персонализиране, може да поискат да разгледат други опции.

Отстъпки и сделки

Вземете 10% отстъпка, не е необходим код.

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  В момента мундщукът ZQuiet се предлага в САЩ на официалния уебсайт на ZQuiet и Amazon.com.

  ZQuiet се предлага в избрани международни държави чрез съответните уебсайтове на ZQuiet или местни доставчици на
  трети страни.

  Продуктите ZQuiet са достъпни и за закупуване от избрани стоматолози и лекари.

 • Доставка

  ZQuiet кораби в рамките на Съединените щати и техните територии. Стандартната доставка е безплатна, докато ускорената доставка се предлага срещу допълнително заплащане.

  Поръчки, направени от понеделник до петък преди 11 ч. EST, трябва да бъдат изпратени същия ден.

  Поръчките се изпращат от Източното крайбрежие и обикновено отнемат 5 до 7 работни дни, за да пристигнат със стандартна доставка.

 • Пробен период

  Купувачите имат възможност да закупят 30-дневен пробен период, преди да платят за мундщука ZQuiet. Пробният период струва $ 10, плюс всички приложими такси за доставка. Ако не върнете мундщука в този период, пълната покупна цена ще бъде начислена след приключване на пробния период.

  Ако не сте доволни от продукта, мундщукът може да бъде върнат в рамките на пробния период. Изисква се разрешение за връщане (RMA). Пробният период и таксите за доставка не се възстановяват.

 • Гаранция

  ZQuiet предлага 60-нощна по-добра гаранция за сън.

  Ако не сте доволни по някаква причина, мундщукът може да бъде върнат с RMA по време на гаранционния период за възстановяване или кредитиране на покупната цена. Подрязването или модифицирането на мундщука не анулира гаранцията.

  Доставката, обработката и пробните такси не се възстановяват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector