Menu Close

Преглед на мундщука Zyppah

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продукти против хъркане на Zyppah

Хъркането засяга почти половината от американците в даден момент от живота им. Това се случва, когато мускулите на езика и гърлото се отпускат по време на сън, свивайки дихателните пътища. Zyppah предлага продукти, предназначени да намалят хъркането.

Мундщукът Zyppah е хибриден стил както на устройство за напредване на долната челюст (MAD), така и на устройство за задържане на езика (TRD). Той отваря дихателните пътища чрез леко придвижване на челюстта напред, както и потискане на езика, предотвратяване на падането му назад и запушване на дихателните пътища.

Zyppah предлага мундщука си в най-различни цветове. Те също произвеждат разтвор за почистване на мундщука и ленти за нос против хъркане. Мундщукът Zyppah е произведен в САЩ от изчистена от FDA пластмаса, която не съдържа латекс, не е токсична и не съдържа BPA. Езикът за задържане на езика е направен от мека гума. Ще се съсредоточим върху оригиналния мундщук Zyppah, покривайки неговите материали, ценообразуване, оразмеряване, производителност и фирмени политики.

Разбивка на прегледа на мундщука Zyppah

Мундщукът Zyppah е изработен от пластмаса с мека гумена каишка за език. Мундщукът се почиства лесно и издържа на повечето потребители около 9 до 12 месеца. Проектиран така, че да пасва на повечето уста на възрастни, той предлага персонализирано напасване на кипене и захапване. Той използва както MAD, така и TRD технология. В резултат мундщукът Zyppah е ефективно решение за много възрастни, които изпитват умерено хъркане.

Мундщукът Zyppah не се препоръчва за тези с диагноза сънна апнея, TMJ, астма или заболяване на венците. Трябва да се консултирате със своя зъболекар, преди да го използвате, ако имате зъбни коронки или протези. Устройството не трябва да се използва в рамките на 6 месеца след зъболекарска работа.

Материали и опции

Мундщукът Zyppah е направен така, че да пасва на повечето уста за възрастни и разполага с приспособление за кипене и ухапване за персонализирано впечатление.

За да поставите този мундщук, внимателно го пуснете в съд с много гореща вода и оставете устройството във водата за 30 секунди. През това време използвайте прибори, за да държите внимателно устройството под водата, така че да е напълно потопено.

Когато приключат 30-те секунди, използвайте прибора внимателно да издигнете устройството от водата за езиковата лента. Оставете го да се охлади за 5 до 10 секунди. След това поставете устройството в устата си, като първо създавате впечатление за долните си зъби. Придвижете леко челюстта напред, за да подравните горните си зъби с плочата на захапката и захапете, за да създадете най-доброто впечатление. След това поставете устройството под студена вода, за да зададете формата.

Продукт Размер
Материал Тип мундщук
Мундщук Zyppah Универсален Пластмаса, каучук Хибридно устройство за напредване на долната челюст (MAD), устройство за поддържане на езика (TRD)
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Разликата в цената между мундщуци против хъркане, която може да варира от 25 до 150 долара, обикновено се свежда до това от какво са направени и как са конструирани.

Мундщукът Zyppah е в горния край на този диапазон поради конструкцията си. Това е хибридно устройство с функции както на MAD, така и на TRD. Zyppah предлага мундщуци в пет цвята, някои
от които се различават леко в цената.

Ценообразуване на мундщука Zyppah

Продукт Цена
Мундщук Zyppah 100 долара

Изпълнение на мундщука

Когато сравняват устройства против хъркане, купувачите трябва да вземат предвид няколко различни фактора. Те включват регулируемостта на мундщука, цялостния му дизайн, колко лесно се почиства и колко дълго се очаква да продължи. Също така е важно да имате предвид личните предпочитания и нужди. Например, тези, които са склонни да скърцат със зъби през нощта, вероятно ще се нуждаят от по-траен мундщук.

Докато повечето мундщуци против хъркане са или MAD, или TRD, мундщукът Zyppah комбинира двата стила в едно. Това помага да се увеличи общата ефективност на мундщука за намаляване на хъркането.

Изпълнение на мундщука

 • Регулируем ли е мундщукът?

  Мундщукът Zyppah не се регулира странично, но предлага персонализиран монтаж на кипене и захапване. Универсалният размер е проектиран да побере широк кръг потребители.

 • Колко дълго ще продължи мундщукът?

  За много клиенти мундщукът Zyppah издържа 9 до 12 месеца, но това може да варира значително. Тези, които скърцат със зъби, ще трябва да сменят устройството по-често.

 • Как го почиствате?

  Почиствайте мундщука Zyppah редовно с вода за уста или с почистващ препарат Zyppah. Това ще помогне за намаляване на бактериите и потенциално удължаване на живота на устройството.

  Пастата за зъби не трябва да се използва за почистване, тъй като може да остави остатъци върху мундщука. Въпреки че може да се почиства с четка за зъби, накисването на устройството в почистващ разтвор не се препоръчва.

 • Изисква ли рецепта?

  Мундщукът Zyppah не изисква рецепта. Въпреки това, тези, които имат корони или друга стоматологична работа, трябва да се консултират със своя зъболекар преди да използват мундщука Zyppah.

Как работи мундщукът Zyppah?

Хъркането се причинява от тъканта в задната част на гърлото, която вибрира, докато дишате. Един от начините за справяне с този проблем е да се поддържат отворени дихателните пътища. Съществуват два вида устройства без рецепта, които са предназначени да направят това: устройства за задържане на езика (TRD) и устройства за напредване на долната челюст (MAD). TRD действат чрез натискане на езика, за да отворят дихателните пътища, докато MAD работят чрез леко придвижване на долната челюст напред.

Мундщукът Zyppah има характеристиките както на MAD, така и на TRD. Позиционира долната челюст напред с помощта на фиксирани плочи за захапване и задържа езика с мека гумена лента.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продукти против хъркане на Zyppah

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  Мундщукът Zyppah може да бъде закупен директно на уебсайта на Zyppah или чрез търговци на дребно, като Amazon.

  Zyppah изпраща поръчки в рамките на САЩ и за избор на международни местоположения.

 • Доставка

  Поръчки, направени директно през уебсайта на Zyppah, се изпращат в рамките на 3 до 5 работни дни. Предлагат се стандартни и приоритетни опции за доставка. Компанията не изпраща до PO Box.

  Не се изисква сглобяване, но монтажът на кипене и захапване ще трябва да бъде завършен преди носене на устройството.

 • Пробен период

  Zyppah предлага 90-дневна политика за връщане. Клиентите могат да изберат да върнат мундщука за възстановяване, ако не са доволни, или могат да изберат безплатна еднократна подмяна. Това се отнася за всички поръчки, закупени директно от уебсайта на Zyppah.

  Когато се поръчва от търговци на трети страни, политиките за проба и връщане варират.

 • Гаранция

  Понастоящем Zyppah не предлага гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector