Menu Close

Преглед на Buffy Breeze Comforter

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Buffy

Buffy стартира през 2017 г. и продава одеяла, възглавници, комплекти чаршафи и протектор за матраци. Компанията обикновено произвежда продукти, използващи влакна, произведени от евкалипт, коноп и рециклирана пластмаса. Всички продукти на Buffy също са вегански и без жестокост.

Buffy произвежда два ковчега: Buffy Breeze и Buffy Cloud. Cloud е водещият утешител на компанията, наричан преди това Buffy. И двата ковчега се предлагат в едни и същи размери, но техните материали и цени се различават. Buffy Breeze Comforter, върху който ще се спрем, е по-скъпият вариант на утешителя.

Утешителят Buffy Breeze струва повече от облака Buffy, тъй като Breeze е пълен с естествени влакна. Breeze съдържа пълнеж, получен от евкалипт, в сравнение с рециклирания PET пълнеж в облака. И двете покривала са изработени от лиоцел, получен от евкалипт.

Ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за Buffy Breeze, за да определите дали това е подходящият утешител за вас. Ще разгледаме материалите на Breeze, конструкцията, ценообразуването, производителността и пробния период.

Разбивка на прегледа на Buffy Breeze Comforter

Buffy Breeze е подходяща опция за клиенти, които търсят мека, растителна основа. Капакът и пълнежът на одеялото са произведени от евкалипт. Той е веган и без жестокост, което означава, че не съдържа животински продукти (като пух) или продукти, тествани върху животни.

Ще се съсредоточим върху Buffy Breeze Comforter, но също така ще включим информация за флагманския модерен утешител на компанията – Cloud. Облакът се чувства подобен на Бриз и се предлага в същите опции за размер. За разлика от Бриз, облакът е пълен с рециклиран синтетичен пълнеж. В резултат на това той има по-ниска цена и е малко по-малко дишащ от бриза.

Материали и конструкция

Както престилките Buffy Breeze, така и Buffy Cloud се предлагат в същите три варианта за размер. Те също споделят един и същ тип черупки: лиоцел, получен от евкалипт. Материалът за пълнене е единствената разлика между двата модела утешители, въпреки че и двата вида пълнеж са меки и се разглеждат като алтернативи.

Buffy Breeze съдържа изцяло естествен пълнеж, в сравнение със синтетичния пълнеж на Buffy Cloud. Синтетичният пълнеж в Cloud Comforter е направен от рециклирана пластмаса.

Въпреки че съдържат различни пълнежи, и двете одеяла се чувстват сходно меки. Въпреки това пълнежът на Breeze, базиран на евкалипт, е по-дишащ от синтетичния пълнеж на Cloud.

Продукт Опции за размер Материал за пълнене Материал на черупката
Утешител на Бъфи Бриз Twin / Twin XL, Full / Queen или King / California King Запълване на влакна на основата на евкалипт Лиоцел от Евкалипт
Buffy Cloud Comforter Twin / Twin XL, Full / Queen или King / California King Рециклиран PET пълнеж Лиоцел от Евкалипт
Превъртете L – R за повече подробности

Цени и оразмеряване

Buffy Breeze Comforter струва повече от Buffy Cloud Comforter. Тази разлика в цената е резултат от различни материали за пълнене. Получените от евкалипт влакна запълват бриза, докато рециклираният PET запълва облака. Изцяло естествените влакна обикновено струват повече за получаване и обработка, отколкото синтетичните влакна.

Изцяло естествените влакна също са по-дишащи от синтетичните влакна. В резултат Breeze Comforter може да е по-добрият вариант за тези, които са склонни да спят горещо или които живеят в по-топъл климат. Облакът може да е по-добър вариант за купувачи с
ограничен бюджет.

Продукт Цена
Утешител на Бъфи Бриз Twin / Twin XL: $ 179
Full / Queen: $ 219
King / California King: $ 259
Buffy Cloud Comforter Twin / Twin XL: $ 129
Full / Queen: $ 159
King / California King: $ 199

Рейтинги за изпълнение на Comforter

Тук ще се фокусираме изключително върху представянето на Buffy Breeze Comforter.

Като цяло спящите оценяват Buffy Breeze Comforter положително. Изцяло естественият утешител се чувства лек и свръхмек. Когато се полагат подходящи грижи, Бризът трябва да издържи добре с течение на времето. Въпреки това може да се изравнява малко, така че може да се наложи траверси да го раздухват от време на време, за да запазят формата си.

Получените от евкалипт материали, които съставляват Бриза, му придават усъвършенствана дишаща способност. В резултат на това Бризът се отличава с поддържане на температурен неутралитет през цялата нощ. Горещите траверси са склонни да открият, че не прегряват под Бриза, както биха могли при други одеяла.

Бъфи препоръчва химическо чистене на Breeze Comforter. За да защитите черупката на одеялото и да избегнете честото пране, се препоръчва използването на завивка с одеяло. Вместо да измиват редовно одеялото, траверсите могат вместо това да измият капака.

Утешително изпълнение

Качество на запълване

Заради пълнежа, получен от евкалипт, Бризът се чувства мек и дишащ. Естественият пълнеж е изключително издръжлив и комфортът трябва да се задържи добре с течение на времето. Ако траверсите открият, че пълнежът се слепва или сплесква, раздухването на одеялото трябва да му помогне да върне първоначалната си форма и таванско помещение.

Качество на черупката

Черупката на Breeze е направена от лиоцел на основата на евкалипт, което я прави дишаща. Черупката на растителна основа е предназначена да устои на акари, плесени и други алергени. Освен това е мек на допир, въпреки че купувачите може да искат да използват завивка, за да предпазят одеялото и да удължат живота му.

Мекота

Спящите, използващи Buffy Breeze, се наслаждават на пухкаво, ултра меко усещане. Въпреки че е алтернативен пуховик, Breeze също е сравнително лек. Той не се чувства толкова тежък, колкото другите одеяла на пазара.

Контрол на температурата

Buffy Breeze Comforter превъзхожда при поддържане на температурата неутрална през цялата нощ. Неговата растителна основа за пълнене на влакна и лиоцелна обвивка правят Breeze Comforter силно дишащ. Тази одеяло работи изключително добре за хора, които са склонни да спят горещо и за тези, които живеят в топъл климат.

Трайност

Когато се полагат подходящи грижи, Buffy Breeze Comforter трябва да продължи много години. Одеялото обаче трябва да се почиства само на химическо чистене. Ако клиент машина или ръка измие бриза, това може да повлияе на издръжливостта на утешителя. Използването на завивка с Breeze Comforter може да помогне за удължаването на живота му.

Грижи и почистване

Buffy препоръчва химическо чистене като предпочитан метод за почистване на Buffy Breeze. Спящите могат да рискуват да повредят одеялото, ако го поставят в пералня или сушилня или ако го измият на ръка.

Най-добрият начин да защитите Buffy Breeze е да използвате завивка с него. Покривало за завивка помага да не се замърсява одеялото, така че няма да изисква почистване толкова често. Освен това предпазва от нормално износване.

Отстъпки и сделки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Buffy

Политики за пробен период, гаранция и доставка

 • Наличност

  The Buffy Breeze Comforter е достъпен онлайн от уебсайта на Buffy. Бъфи изпраща Breeze Comforter до САЩ и Канада, но не и в международен план.

  Други онлайн търговци, като Amazon и Bed, Bath и Beyond, също продават Buffy Breeze.

 • Доставка

  Buffy предлага безплатна доставка до САЩ, включително Хавай и Аляска. Те също доставят до Канада, но се прилагат такси за доставка. Понастоящем Бъфи не доставя никъде в международен план извън САЩ и Канада. Поръчките обикновено се изпращат на следващия работен ден.

  Повечето поръчки на Buffy се изпращат чрез FedEx или UPS. Наземните пратки на FedEx и UPS обикновено отнемат от 1 до 5 работни дни, за да пристигнат, след като бъдат изпратени.

  Поръчките Buffy, изпратени до пощенски кутии, отнемат до 10 работни дни, за да пристигнат, тъй като се изпращат чрез пощенската служба на САЩ. Поръчките за Канада могат да отнемат до две седмици, за да пристигнат.

 • Пробен период

  Утешителите Buffy се предлагат със 7-дневен безплатен пробен период на сън. През това време Бъфи задържа картите на клиента за цената на продукта, но не завършва пълна транзакция. Клиентите могат да спят с Breeze Comforter до 7 нощи, преди да решат дали искат да го запазят или да го върнат. Ако решат да върнат одеялото в този период, предстоящото таксуване се премахва в рамките на 1 до 2 дни.

  Одеялата Buffy също се предлагат с 30-дневен период на връщане. През този период клиентите могат да инициират безплатно връщане чрез изпращане на имейл до компанията.

  Разликата между редовния период на връщане и безплатния пробен период е естеството на таксуването на картата. След приключване на безплатния пробен период, клиентът се таксува. Ако клиент инициира връщане, след като е бил таксуван, той ще получи възстановяване на сумата 7 до 10 дни след връщането на одеялото.

 • Гаранция

  Buffy покрива производствени дефекти след 30-дневния период на връщане за всеки отделен случай.

  Клиентите трябва да изпратят имейл на Buffy, ако възникнат проблеми след периода на връщане.

  Непокритите щети включват тези от нормално износване, козметични недостатъци, изгаряния, петна и разкъсвания, причинени от клиента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector