Menu Close

Най-добрите електрически одеяла

Електрическите одеяла са чудесен начин да запазите топлината и уюта си в студено време, независимо дали имате разтегнато на леглото си или прибрано около вас на дивана, докато гледате телевизия.

Съвременните електрически одеяла са безопасни, ефективни и удобни. Те варират от базови модели с прости циферблати, до такива с множество настройки и функции за автоматично изключване, до изключително големи версии с два контролера за двойки. Освен че ви топлят, електрическите одеяла могат да действат като гигантски нагревателни подложки, за да успокоят болки, болки и дори симптоми, причинени от медицински състояния като фибромиалгия.

С толкова много възможности, изборът на най-доброто електрическо одеяло може да включва редица съображения, предизвикващи главоболие. За да улесним процеса за нашите читатели, ние съставихме списък с най-добрите ни предложения, както и ръководство за закупуване, използване и грижа за електрическо одеяло. Независимо дали търсите най-добрата стойност или луксозен модел, ние ще ви помогнем да намерите най-доброто електрическо одеяло за вашите нужди.

Най-добрите електрически одеяла

информация за продукта

LL Bean Heated Одеяло

Най-доброто като цяло

LL Bean Heated Одеяло

Цена:  $ 209

Материал:  Лице: 100% Primalush полиестер Гърб: 100% полиестер минки
Нагревателни настройки:  5 настройки Единичен контролер за двойни Двойни контролери за пълен / кралица и крал

За кого е най-добре:
 • Всеки, който търси електрическо одеяло с ултратънко окабеляване
 • Хора, живеещи в много студен климат
 • Двойки с различни предпочитания за топлина
Акценти:
 • Ултратънките проводници не нарушават комфортното усещане на одеялото
 • Двойните зони за отопление са полезни за двойки
 • Пет възможности за нагряване и полезна настройка за предварително загряване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на LL Bean

Иновативен дизайн, изключително меко усещане с много тънки окабелявания и някои от най-равномерните отопления, които сме открили в електрическо одеяло, се събират, за да изпъкнат LL Bean Heated Blanket. С два неутрални нюанса и три размера за избор, ние вярваме, че почти всеки би намерил нещо, което да хареса на това отлично електрическо одеяло.

Самото одеяло се състои от три слоя: изключително мек горен слой, изолационен слой за оптимално задържане на топлина и кадифен долен слой с канали, предназначени да задържат и насочват топлината. Дизайнът се отличава и с изключително тънки и гъвкави окабелявания, за да се намали обемът. Когато се комбинира с дебелия плюшен плат, това прави електрическо одеяло, което драпира и се чувства като обикновено хвърляне. Патентована италианска технология също така гарантира, че одеялото се нагрява равномерно, с минимални горещи или студени петна, които да отнемат от успокояващата топлина на одеялото.

Опциите за предварително загряване и пет настройки за нагряване могат да бъдат достъпни от контролера за осветяване, който според някои е твърде ярък в тъмна стая. Двойният размер има единична зона на нагряване, докато размерите full / queen и king предлагат двойни зони на топлина с контролер за всяка страна. Одеялото разполага и с автоматично изключване от съображения за безопасност.

LL Bean Heated Blanket може да се пера в пералня на студено, след което да се суши в сушилня на ниско ниво или да се окачва, за да изсъхне на сянка. Той може да бъде върнат в рамките на една година, ако не сте напълно удовлетворени и компанията ще обмисли връщане след една година въз основа на производствени недостатъци или материални недостатъци.

Serta Perfect Sleeper Реверсивно затопляно хвърляне

Най-добър обратим

Serta Perfect Sleeper Реверсивно затопляно хвърляне

Материал:  Страна 1: 100% полиестер микрофибър Страна 2: 100% изкуствен полар
Настройки за отопление:  5 настройки Единичен контролер

За кого е най-добре:
 • Всеки, който търси електрическо хвърляне за излежаване
 • Клиентите с по-ограничен бюджет
 • Хора, които се радват на усещането за руно от шерпа
Акценти:
 • Обратим дизайн
 • Копринен плюшен плат от едната страна; уютен плат от шерпа от друга
 • Бюджет

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Serta

Реверсивните одеяла са чудесна възможност за спане или свиване на дивана, а Serta Perfect Sleeper Reversible Heated Throw комбинира мек полиестерен плюш с шерпа руно за уютно усещане. Това одеяло с големи размери прикрива окабеляването зад дебел плат, което предотвратява неудобните обемисти, като същевременно увеличава максимално мекото и пухкаво усещане.

Като по-малко одеяло с размер на хвърляне, този модел има единична топлинна зона и контролер. Пет настройки на бутонния контролер позволяват на потребителите да намерят идеалната си температура, въпреки че тя може да не стане толкова гореща, колкото някои по-скъпи модели. От съображения за безопасност одеялото разполага с 4-часово автоматично изключване.

Руното на шерпа е по-грубо на допир от по-копринената плюшена страна, но запазва повече топлина, така че много собственици избират да използват одеялото с плюшената страна нагоре. Това хвърляне е идеално за използване на дивана благодарение на 8,5-футовия шнур, който позволява да се навива, където пожелаете.

И плюшената, и шерпата са изработени от 100% полиестер, а самото одеяло може да се пере на студено, след като електрическите компоненти бъдат премахнати. Той е безопасен за сушене на ниско ниво или може да се окачи, за да изсъхне. Няма гаранция от производителя и политиките за връщане могат да варират в зависимост от това къде сте избрали да закупите одеялото.

По-остро изображение с подгряващо одеяло

Най-доброто за носене

По-остро изображение с подгряващо одеяло

Материал:  100% полиестерно руно
Нагревателни настройки:  3 настройки Единичен контролер

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат топлина, докато работят, четат или гледат телевизия
 • Клиентите, които намерят обикновени одеяла с ръкави, не ги топлят
 • Всеки, който иска да използва отопляеми одеяла, вместо да включи термостата през деня
Акценти:
 • Дизайнът на одеялото с ръкави е идеален за четене, гледане на телевизия и др.
 • Освобождава ръцете ви
 • Маслено меко усещане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите Sharper Image

Носещите се одеяла – плюшени, извънгабаритни хвърляния с ръкави, които са изрязани, за да прилягат удобно по тялото – са чудесен начин да запазите топлината, като същевременно държите ръцете си свободни. Sharper Image съчетава този стил с три температурни настройки, за да повиши уюта и да ви стопли, независимо какво правите.

Нагревателният елемент е разположен над гърдите и може да се управлява от кабелния контролер за три настройки на ниско, средно и високо. Въпреки че този дизайн работи добре за повечето хора, той прави одеялото по-малко полезно за тези, които искат да лекуват болки в цялото си тяло.

Дебелата, 100% полиестерна тъкан на одеялото създава маслено меко усещане, което се спуска по тялото като обикновено одеяло. С ширина 59 инча и височина 78 инча, той има стил „най-подходящ за повечето“, който ще покрива повече върху по-малките рамки, но все пак ще бъде удобен за по-големите. Изключително широките ръкави правят одеялото да се чувства луксозно. На три килограма одеялото е леко и едва ли ще възпрепятства лесното движение.

Одеялото за носене с по-остро изображение може да се пере на ниско ниво след изключване на контролера и щепсела, въпреки че трябва да се окачи, за да изсъхне. Връщанията не са налични за продукти за спално бельо Sharper Image като този, но компанията предлага 1-годишна ограничена гаранция за одеялото, ако има производствени или материални дефекти.

Докосване на Class Micro Flannel Electric Одеяло

Най-добър лукс

Докосване на Class Micro Flannel Electric Одеяло

Цена:  $ 179,99

Материал:  Страна 1: 100% полиестер фланела Страна 2: 100% полиестер кадифе
Настройки на топлина:  8 настройки Двойно управление за дама и крал Единично управление за пълно / двойно

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които търсят отопляемо одеяло с програмируем таймер
 • Тези, които се интересуват от множество температурни настройки
 • Двойки с различни предпочитания за топлина
Акценти:
 • Обратима, с кадифено-меки и подобни на фланели повърхности
 • Разширени функции, включително програмируеми таймери
 • Тънките кабели разпределят равномерно топлината, без да добавят насипно състояние

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продукти от Touch of Class

Въпреки че отлични електрически одеяла се предлагат в широк диапазон от ценови точки, луксозните одеяла с отопление могат да си струват допълнителната инвестиция. В дебелото, внимателно пришито одеяло Touch of Class има ултратънки и гъвкави проводници, които осигуряват равномерно нагряване при осем температурни настройки, с редица практически допълнителни функции. Клиентите могат да избират измежду пет стилни цвята и три размера (пълен / двоен, кралица и крал), за да гарантират, че одеялото идеално отговаря на техните нужди и стая.

Въпреки че одеялото е 100% полиестер, използва различни стилове тъкани, за да осигури размери и текстура. Едната страна има меко и гладко усещане за микро фланела, докато обратната страна е направена от кадифен плюш. Освен че изглеждат и се чувстват страхотно, тези текстурирани тъкани също помагат да се предотврати плъзгането на одеялото по леглото. Горният ръб има сатенена облицовка за полиран външен вид, докато останалите три страни използват добре изграден мини-фланечен кант.

Електрическите компоненти на одеялото го правят изключително практичен избор. Осем настройки улесняват намирането на вашата идеална температура, а тънките кабели излъчват топлина равномерно, без да добавят насипно състояние. Собствениците могат да програмират одеялото да се включва или изключва, когато решат, а 10-часовото автоматично изключване дава спокойствие, като същевременно позволява пълноценен сън. Шнур от 16 фута означава, че одеялото може да се използва почти навсякъде, дори на тавански легла.

Touch of Class Micro Flannel Electric Blanket може да се пере в пералня и да е безопасна в сушилня, с плат, който изсъхва бързо и равномерно. Компанията предлага 5-годишна ограничена гаранция за производствени или материални дефекти.

Одеяло от руно Biddeford Comfort Knit

Най-удобно

Одеяло от руно Biddeford Comfort Knit

Материал:  100% полиестерно руно
Нагревателни настройки:  10 настройки 1 зона и единичен контролер за двойни и пълни 2 зони и двойни контролери за дама и крал

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат множество температурни настройки без високата цена
 • Всеки, който цени дълбокия, уютен плюш
 • Двойки с различни предпочитания за топлина
Акценти:
 • Отделно регулиране на топлината за всяка страна на одеялото
 • Плътно, плюшено усещане
 • Бързо време за загряване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите Biddeford одеяла

Въпреки че всички модели, които сме избрали за този списък, са удобни, одеялото от руно Biddeford Comfort Knit се откроява с дебела полиестерна материя за върховен комфорт.

Тази дебела изработка лесно предотвратява потребителите да забелязват електрическите компоненти, освен да усещат тяхната успокояваща топлина. Внимателно зашитият, набразден дизайн държи проводниците на място, като същевременно добавя текстура и стил във вашата стая. Клиентите могат да избират между пет релаксиращи цвята при покупка, както и четири размера (близнак, пълен, кралица и крал).

За разлика от повечето други одеяла на тази цена, моделът на Biddeford предлага десет различни температурни настройки, които са достъпни чрез контролер в стил набиране. Въпреки че му липсват функции като програмируем таймер, относително бързото време за загряване и щедрото 10-часово автоматично изключване го правят идеален спътник за студените зимни нощи. Двойките също ще оценят двойните топлинни зони в размера на дамата и царя, всеки със собствен контролер.

Одеялото от полар Biddeford Comfort Knit може да се пере в машина и може да се суши в сушилня на ниско ниво. Компанията предлага 5-годишна ограничена гаранция за производствени и материални дефекти.

Как да изберем затоплено одеяло

Adblock
detector