Menu Close

Най-добри летни одеяла

Някои хора преживяват горещите летни месеци само с плосък чаршаф, но тези, които обичат да използват одеяло през лятото, знаят колко трудно може да бъде да намерите подходящото. С зашеметяващ набор от стилове и налични материали, изборът на одеяло, което ще ви държи комфортно, но хладно дори при най-високите температури, може да бъде поразителен.

За да улесним нашите читатели при избора на лятно одеяло, ние избрахме летните одеяла, които смятаме за най-добрите на пазара. Вероятно няма нито едно одеяло, което да е идеално за всички, така че ние разделихме класирането си в различни категории.

Одеялата може да изглеждат като обикновена покупка, но има много подробности, които трябва да знаете, преди да вземете решение. Събрахме информация за факторите, които трябва да имате предвид, преди да купите, както и подробности за най-добрите материали за лятно одеяло, което ще ви хареса през целия сезон.

Най-добрите летни одеяла

информация за продукта

eLuxury All Season Metro Одеяло

Най-доброто като цяло

eLuxury All Season Metro Одеяло

Цена:  $ 154,99

Материал:  100% памук
Размери:  68 “x 90” 88 “x 90” 108 “x 90”

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които търсят стил и комфорт без висока цена
 • Хора, които предпочитат одеяла с мека текстура
 • Всеки, който търси изключително достъпно, практично памучно одеяло
Акценти:
 • Избор от шест цвята
 • Лек, дишащ дизайн
 • Луксозно усещане на достъпна цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на eLuxury

Лятно одеяло, което едновременно изглежда и се чувства страхотно, не трябва да се предлага с висока цена, както е доказано от Metro Blanket на eLuxury’s All Seasons. Това одеяло има ниска цена, както и стилна текстура, набор от атрактивни цветове и комфортно меко усещане.

Леко и ефирно, това одеяло добавя тегло и летна топлина към всяко легло. Има фина шеврон текстура, която добавя измерение, без да се жертва мекото усещане на одеялото от 100% памук. Клиентите могат да го закупят в три размера (двойни, пълни / кралични и кралски) и всеки е леко голям, за да покрие елегантно и удобно да покрие тези, които споделят леглото. Селекция от пет неутрални цвята, включително тъмносиньо, улеснява намирането на подходящия нюанс, за да добавите класически акцент към вашата спалня.

Въпреки че се предлага на пазара като всесезонен модел, ние вярваме, че това леко одеяло ще работи най-добре през най-топлите месеци. Лекото му текстуриране обаче го прави идеален за наслояване и е практичен избор за всичко – от спалните за гости до сгушването на дивана. Подобно на повечето памучни одеяла, това се пере в пералня и може да се суши в сушилня на ниски настройки за лесна грижа.

Стандартно текстилно памучно одеяло All Seasons

Най-ценно

Стандартно текстилно памучно одеяло All Seasons

Цена:  $ 59

Материал:  100% памук
Размери:  80 “x 90” 90 “x 90” 108 “x 90”

За кого е най-добре:
 • Купувачи в търсене на голяма стойност
 • Клиенти, търсещи лукс в хотелски стил
 • Всеки, който цени универсалното памучно одеяло
Акценти:
 • Умереното тегло е подходящо за всеки климат
 • Мека, 100% памучна конструкция
 • Достъпна ценова точка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за стандартни текстилни продукти

Лек и дишащ памук, привлекателно текстурирано усещане и много достъпна цена правят памучното одеяло Standard Textile All Seasons отличителен избор. Одеялото е популярно в луксозните хотели по целия свят, което ви позволява да върнете у дома усещането за хотелска екстравагантност за част от разходите, които може да очаквате.

Памукът е идеален материал за летни одеяла, тъй като отвежда потта през цялата нощ и диша лесно за точното количество топлина със задоволително тегло. Тази версия добавя текстурирано усещане както за визуален, така и за тактилен интерес, без обичайната топлина на текстурираното тъкане.

Одеялото се предлага в двойни, кралични и кралски размери, както и в избор на цвят бял или естествен. Подобно на повечето памучни одеяла, той лесно може да се пере в пералня, както и да се суши в барабан на ниско ниво.

Има няколко недостатъка на този отличен избор, но не всеки ще се радва на усещането от това одеяло. Тези, които предпочитат по-последователна текстура, могат да предпочетат одеяло с по-гладко тъкане, а не леко неравномерното усещане на тази опция, докато хората, които спят хладно през лятото, може да предпочетат одеяло с повече тегло.

Одеяло за вафли Boll & Branch

Най-добър лукс

Одеяло за вафли Boll & Branch

Цена:  $ 180

Материал:  100% GOTS органичен памук
Размери:  74 “x 91” 96 “x 96” 112 “x 96”

За кого е най-добре:
 • Желаещите да платят повече за добре направен органичен лукс
 • Купувачи в търсене на всесезонно одеяло, което да остане хладно през лятото
 • Всеки, който търси текстурирано одеяло, за да добави измерение без тегло
Акценти:
 • Избор от четири неутрални нюанса
 • Изработена от 100% органичен памук
 • Вафлената текстура улавя джобовете въздух, за да остане хладна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Boll & Branch

Одеялото за вафли Boll & Branch предлага класическа елегантност и комфорт, които ще ви издържат през лятото и останалата част от годината. Вафлените одеяла са класически избор по основателни причини – не само изглеждат добре, но и текстурата им улавя джобове въздух, за да ви помогне да се чувствате комфортно при редица температури. Памукът отвежда влагата и диша лесно за лятна употреба, но одеялото също се сдвоява добре с по-тежки слоеве през по-хладните месеци.

Изработено от 100% органичен памук, одеялото се предлага в четири неутрални нюанса, които биха могли да изглеждат чудесно във всяка спалня. Предлагат се три размера – близнак, пълен / кралица и крал / крал Калифорния – а самите одеяла са щедро оразмерени, за да се покрият над ръба на матрака ви. Памукът се почиства лесно, а одеялото Boll & Branch може да се пере в домашни условия, ако е необходимо.

Макар да очакваме, че повечето хора ще се радват на това добре направено одеяло, не всеки ще се чувства удобно с неговата цена. Също така е малко вероятно да се хареса на тези, които предпочитат по-меко докосване, тъй като вафлената текстура може да се почувства груба за някои хора. Въпреки това, Boll & Branch предлага 30-дневен пробен период и безплатни връщания, което прави това одеяло безрисков избор за летен лукс.

BedVoyage Одеяло с бамбуково легло

Най-удобно

BedVoyage Одеяло с бамбуково легло

Цена:  $ 130

Материал:  100% вискоза от бамбукови влакна
Размери:  90 “x 108” 94 “x 116”

За кого е най-добре:
 • Хора с чувствителна кожа
 • Вегани и екосъзнателни купувачи
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Изключително охлаждане благодарение на вискоза от бамбукова изработка и отворен дизайн
 • Мек, хипоалергичен и веган
 • 3 цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите BedVoyage

Характеристиките BedVoyage Oversized Bamboo Bed Blanket покриват всички основи за типичен летен слой. Одеялото е изработено изцяло от вискоза от бамбук за изключителна дишане и отнемане на влага във влажни нощи, а отворената конструкция насърчава стабилната циркулация на въздуха. Материята също е луксозно мека и гладка, както и хипоалергенна. Това може да е от полза за хора с акне, дразнене и друга чувствителност на кожата.

Бамбукът, използван за производството на одеялото, е органично отгледан и е с устойчив източник. Освен това този артикул се счита за вегански, тъй като никакви панди или други животни не са увредени или изместени, за да получат бамбука. Сертификатът OEKO-TEX също показва, че одеялото не съдържа никакви сурови или токсични химикали.

Клиентите могат да избират измежду три цветови варианта: масло, шампанско и бяло. Одеялото се предлага и като кралица или крал / крал в Калифорния, и двете са проектирани за големи размери. Собствениците могат да перат и изсушат одеялото в своите домакински машини.

В сравнение с други летни одеяла, получени от бамбук, този продукт има много разумна цена. BedVoyage позволява връщане в рамките на 60 дни през по-голямата част от календарната година, а компанията удължава пробния период до 90 дни през празничния сезон.

Уютно земно бамбуково одеяло

Най-добро охлаждане

Уютно земно бамбуково одеяло

Цена:  $ 335

Материал:  100% вискоза от бамбукови влакна
Размери:  68 “x 86” 96 “x 100” 112 “x 100” 40 “x 31”

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат големи одеяла
 • Горещи траверси и хора, които живеят във влажни места
 • Купувачи, които дават приоритет на закупуването на продукти с устойчив произход
Акценти:
 • Изработен от плат, получен от див бамбук без пестициди
 • Луксозно гладко усещане за ръка
 • Отвежда влагата за потни траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Cosy Earth

Уютното земно бамбуково одеяло е тъкано, а не плетено, но вискозата от бамбуков материал все още насърчава отличната дишане и регулиране на температурата дори през летните месеци. Гладката, пухкава текстура също осигурява прилична изолация, когато температурите спаднат.

Платът е получен от сертифициран от USDA органичен бамбук, отглеждан без пестициди, така че този продукт трябва да се хареса и на екологично съзнателни лица. Одеялото не съдържа оцветители или токсични химикали, което го прави безопасно за всички възрасти. Независимо дали сте избрали близнак, кралица / пълна или крал, одеялото е извънгабаритно и трябва да е съвместимо с всяко легло. Предлага се и размер на бебето.

Предлага се един цвят – бял, но тоналните сатенени граници добавят стилни детайли към дизайна. За да почистите одеялото, измийте го в машина на студен цикъл без белина, перилен препарат или омекотител, след което изсушете в сушилня при нормална настройка. Можете също така да окачите одеялото на всеки четири до шест месеца, за да освежите плата.

Ценовата точка на одеялото отразява луксозната му конструкция и материали от най-високо ниво, но Cosy Earth ще доставя безплатно на клиентите във всичките 50 държави. Вашата поръчка ще включва 100-дневен пробен период на сън с безплатна доставка и пълно възстановяване на продукта.

Одеяло за прилепнало легло Sunday Citizen

Най-меко одеяло

Одеяло за прилепнало легло Sunday Citizen

Цена:  $ 165

Материал:  100% микрофибър
Размер:  60 “x 80” 90 “x 90” 102 “x 90”

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат мекото усещане на ръцете за спалното си бельо
 • Хора, които се нуждаят от уютни одеяла дори в по-топъл климат
 • Купувачи, които търсят одеяло с множество цветови опции
Акценти:
 • Изработена от плюшена плетка от микрофибър
 • Дишащ и уютен за целогодишна употреба
 • 7 цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Sunday Citizen

Одеялото за прилепнало легло Sunday Citizen е добър пример за одеяло, което предлага страхотно охлаждане през топлите месеци и уютно, изолиращо усещане през по-студените периоди от годината. Плетеният материал от микрофибър насърчава въздушния поток и регулира температурата доста добре, а луксозно мекото усещане на тъканта трябва да се хареса на хората с чувствителна кожа.

Клиентите могат да избират измежду седем различни цвята, вариращи от бял и почти бял до по-живи нюанси като въглища, флот и тен на Сахара. Предлагат се също размери с двойни / пълни, кралици и кралици. Това одеяло е по-голяма версия на Snug Throw на Sunday Citizen, която се произвежда от същия материал и може да е по-подходяща за купувачи, които търсят по-дребни покрития. Освен това, Snug Sham Set ви позволява да координирате възглавниците си с одеялото.

Тъй като одеялото е направено от чист микрофибър, ще можете да го перете и сушите във всяка домакинска машина за евтина и удобна грижа. Не забравяйте да перете на лек цикъл и да сушите сушене на ниско, за да удължите живота на одеялото.

Одеялото се задържа добре с течение на времето и ценовата му точка е доста достъпна, което го прави избор на висока стойност за купувачите с ограничен бюджет. Наземната доставка е безплатна за всички поръчки в САЩ и Канада. Тези, които не са доволни от одеялото за плътно легло, могат да върнат артикула в рамките на 90 дни след направяне на поръчката си.

Фирменият магазин за текстурирани вафлени одеяла

Най-доброто одеяло на Tencel

Фирменият магазин за текстурирани вафлени одеяла

Цена:  $ 189

Материал:  65% памук, 35% Tencel лиоцел
Размер:  70 “x 96” 80 “x 96” 90 “x 96” 110 “x 96”

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се наслаждават на усещането от текстурирани одеяла
 • Горещи траверси
 • Екосъзнателни хора
Акценти:
 • Изработена от ултра дишаща смес от памук и Tencel
 • Луксозно плюшена текстура
 • Сертифициран по OEKO-TEX 100

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на The Company Store

Много траверси се наслаждават на мекото усещане на спално бельо с вафлена текстура. Фирменият магазин увеличава антето с текстурираното одеяло за вафли, което е конструирано с незаличима плюшена смес от памук и лиоцел Tencel – и двете са ценени, че са естествено гладки и копринени. Одеялото е предварително измито, за да подобри това луксозно усещане и трябва да продължи да омеква с течение на времето с последващи цикли на пране.

Tencel е получен от устойчиво отглеждани и събрани дървета, което прави одеялото добър вариант за тези, които предпочитат да купуват екологични продукти. Предлагат се двойни, пълни, кралични и кралски, а тези, които искат по-малко покритие, могат да изберат одеяло с големи размери, направено от същия текстуриран материал.

Не са необходими специални грижи за почистване на одеялото – просто машинно пране на студен, нежен цикъл с подобни цветове и нехлорен белина, след което сушене в барабан на ниска настройка. Одеялото е получило сертификат OEKO-TEX 100, което показва, че не съдържа никакви вредни химикали и е подходящо за всички възрасти.

Фирменият магазин предлага безплатна наземна доставка при всички поръчки от $ 50 или повече, което се отнася за одеялото във всеки размер. Компанията също така позволява връщане в рамките на 90 дни от първоначалната покупка, дори ако сте използвали или почиствали одеялото.

Как да изберем лятно одеяло

Купуването на лятно одеяло може да изглежда лесно решение, но има широк спектър от фактори, които трябва да се вземат предвид, преди да направите покупка. Ще ви преведем през детайлите, които да имате предвид, когато вземате решение, както и кои материали да търсите в идеалното лятно одеяло.

Независимо дали харесвате прохладен комфорт или искате тегло, подходящо за лятото, ние ще покрием това, което трябва да знаете, за да намерите подходящото одеяло за вашите нужди.

Какво да имате предвид при закупуването на лятно одеяло

Точно както при другите аксесоари за сън, изборът на подходящото лятно одеяло означава да имате предвид редица фактори. Те се различават по важност – както като цяло, така и в зависимост от вашите лични нужди и предпочитания, но всеки от тях е от решаващо значение, за да се вземе предвид. Някои влияят върху усещането и топлината на одеялото, докато други имат по-голям ефект върху дълголетието на одеялото, лекотата на грижите или външния му вид.

В зависимост от личната важност на всяка категория, може да се радвате да се задоволите с одеяло, което не е идеално за някои от тях. Други обаче трябва да ръководят покупката ви, тъй като в дългосрочен план вероятно ще останете нещастни с одеяло, което не отговаря на вашите нужди.


Одеялата с размер се предлагат в широк диапазон от размери, от по-малки хвърляния до онези, предназначени да елегантно да се завесят през легло с кралски размери. Летните одеяла се предлагат в много размери, но повечето са предназначени за легло. Хвърлянията обаче може да са чудесна възможност за използване на диван или ако вие и вашият партньор по сън искате различен тип одеяло.

Материали
Различните материали имат различни свойства и решението между тях може да означава жертване на едно качество за друго. Смесите също са често срещани, като съчетават качествата на един материал с друг и понякога преодоляват недостатъците им. Ще разгледаме по-задълбочено материалите в следващия раздел, тъй като те са един от най-важните фактори при избора на лятно одеяло.

Weave
Различните тъкания имат различна текстура и външен вид, но тъканията също могат да повлияят на това колко топло е одеялото. Например, одеялата за тъкане на вафли са изненадващо топли, въпреки че обикновено са леки поради запазващите топлината качества на дизайна им в джоба. Възможно е обаче да изберете лятно одеяло с иначе твърде топло тъкане, като изберете такова със силно дишаща материя.

Одеялата за стил / шарка
трябва да ви държат комфортно през цялата нощ, но най-добрите също добавят стил и интерес към вашата спалня. Памучните и синтетичните одеяла обикновено се предлагат в широк спектър от модели и плътни цветове, докато одеялата, изработени от вълна, обикновено са едноцветни или се предлагат в големи, прости модели. Много хора предпочитат да закупят лятно одеяло в прости, неутрални цветове, които изглеждат чудесно във всяка спалня.

Грижи
Много малко летни одеяла имат подвижно покривало. Поради това е изключително важно да помислите как одеялото може да бъде почистено и обгрижвано, преди да го закупите. Синтетичните тъкани и памукът са най-лесни за грижа, докато други опции може да изискват химическо чистене. Независимо от избора ви на одеяло, използването на плосък лист под него е най-лесният начин да го поддържате чист през лятото.

Цена
Летните одеала обикновено са по-евтини от тези, предназначени за зимата, тъй като обикновено са по-тънки и поради това използват по-малко тъкан. Органичните материали, особено вълната, обикновено са по-скъпи от синтетичните тъкани, въпреки че памукът също е изключително достъпен.

Връщане
Повечето търговци предлагат връщане на одеяла, но малцина ще приемат одеяло, което е било използвано или е излязло от оригиналната опаковка. Ако сте на оградата за вашата покупка, не забравяйте да прочетете внимателно политиката за връщане, преди да купите или отворите новото си одеяло.

Какви материали са най-подходящи за летни одеяла?

Материалът, от който е направено одеяло, влияе върху неговото усещане, топлина, тегло, грижа и външен вид. Тъй като това са притесненията на повечето хора, когато купуват лятно одеяло, лесно е да разберете защо изборът на материал си струва да се разгледа по-отблизо.

Като цяло, предпочитаната тъкан за повечето летни одеяла е 100% памук. Памукът е уникално подходящ за лятното време, тъй като е силно дишащ, позволяващ добър въздушен поток и по-хладен сън, като същевременно отвежда влагата, за да избегнете усещане за лепкавост през горещите летни нощи. Той има леко, но задоволително тегло, което се харесва на почти всички траверси и е много по-лесно да се грижи за него, отколкото за други естествени материали, като вълна.

Повечето одеяла, които не са изработени от памук, са направени с помощта на вълна или синтетични материали. Въпреки че са популярни и много удобни при подходящите условия, повечето вълнени и синтетични одеяла са твърде топли за лятна употреба. Има и изключения, разбира се, като леки вълнени одеяла, особено тези, направени от кашмир. Синтетичните тъкани обикновено са по-малко дишащи от естествените материали, но памучно-полиестерните смеси и някои други леки сортове все още могат да бъдат удобен избор на достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector