Menu Close

Най-добрите алтернативни утешители надолу

Макар че пуховете са популярни, те не са правилният избор за всички. Пуховите алтернативни одеяла предлагат на купувачите хипоалергенна опция, с много от същите предимства на пуховете. Алтернативата за пух е предназначена да имитира усещането за пух без високата цена или използването на животински продукти.

Тъй като алтернативата надолу е термин, който обхваща различни пълнежи, с много опции на пазара днес, е лесно за купувачите да бъдат объркани. Използваните материали и строителни методи оказват влияние върху това колко топъл и издръжлив ще бъде алтернативният пуховик. Преди да направят покупка, купувачите ще искат да обмислят обстановката на спалнята си, климата и други предпочитания.

Ще прегледаме нашите най-добри избор за най-добрите алтернативни утешители, въз основа на обширни тестове на продукти, проучвания и проверени отзиви на клиентите. Също така ще разделим основните съображения за купувачите, за да им помогнем да изберат най-добрия утешител.

Най-добрите алтернативни утешители надолу

информация за продукта

Brooklinen Down Alternative Comforter

Най-доброто като цяло

Brooklinen Down Alternative Comforter

Цена:  $ 229

Материал на корицата:  100% памук сатен
Материал за пълнене:  алтернатива от полиестер надолу

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се радват на усещането за високи одеяла, които осигуряват добра изолация
 • Хора, които са алергични към истински пух
 • Купувачи, които търсят утешител с множество опции за тегло
Акценти:
 • Гладкото покритие от сатен осигурява луксозно меко усещане
 • Предлага се в избор от три различни тежести
 • Щедра 365-дневна политика за връщане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Brooklinen

Алтернативният утешител Brooklinen Down е един от най-добрите ни избор, отчасти благодарение на избора си на дизайн. Можете да избирате измежду три различни тегла според вашите лични предпочитания за топлина и охлаждане, както и местния климат, в който живеете.

Лекият вариант е най-подходящ за горещи траверси и по-топло време, докато ултра-топлият утешител осигурява повече изолация за хора, които са склонни да спят студено. Всесезонната опция предлага баланс на другите две тежести, което го прави подходящ за всяко време на годината.

Одеялото е изпълнено с обръснати алтернативни влакна, които имитират мекотата и височината на автентичния пух. Черупката е съставена от дълъг щапелен памучен сатен с изключително гладко усещане за ръце, идеално за хора с чувствителна кожа.

Кутиите за прегради са зашити, за да съдържат влакната и свеждат до минимум изместването или слепването, докато дебелите тръбопроводи около краищата предотвратяват изтичането на пълнежа. Всеки ъгъл е снабден с ъглова бримка, за да поддържа одеялото на място, когато се използва завивка.

Brooklinen препоръчва точково почистване на одеялото с мек сапун, ако се появят леки петна. Трябва да почистите одеялото на сухо, ако е силно замърсено. Предлагат се три размера: близнак / близнак XL, пълен / кралица и крал / калифорнийски крал.

Всички американски поръчки отговарят на условията за безплатна наземна доставка. Brooklinen ви позволява да върнете одеялото в рамките на 365 дни от първоначалната поръчка, дори ако сте спали на него или сте го почистили.

Алтернативен утешител за спално бельо & Hutch

Най-ценно

Алтернативен утешител за спално бельо & Hutch

Цена:  $ 96

Материал на корицата:  Почистен микрофибър
Материал за пълнене:  алтернатива от полиестер надолу

За кого е най-добре:
 • Страдащи от алергии
 • Спящи, които искат да използват одеялото целогодишно
 • Купувачи, които търсят множество цветови опции
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Мие се в пералня за лесна грижа
 • Покритието от микрофибър с четка е копринено меко
 • Предлага се в различни цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Linens & Hutch

Алтернативният утешител Linens & Hutch Down е на конкурентни цени с издръжлива конструкция, което го прави чудесен избор за пазаруващите. Мекото, гладко усещане на одеялото е подходящо за целогодишна употреба.

Изтъканата двойно четкана обвивка от микрофибър предотвратява изтичането на пълнежа, докато се чувства мека и уютна за траверси. Алтернативното пълнене с влакна с микро пух е леко и топло, имитиращо усещането за естествен пух. Linens & Hutch Down Alternater Comforter е хипоалергичен.

Подобно на много пухови одеала, Linens & Hutch Down Alternater Comforter използва шевове за прегради, за да поддържа пълненето равномерно разпределено, като същевременно увеличава таванското помещение на одеялото. В резултат на това одеялото запазва формата си, без да е необходимо редовно пухкане.

Купувачите могат да перат одеялото в студена вода и да го изсушат в сушилня с ниска топлина, а обвивката на одеялото не изчезва с времето. Утешителят Linens & Hutch се предлага в множество цветове и купувачите могат да го използват самостоятелно или като завивка.

Linens & Hutch предлага политика за връщане от 101 нощи със 100% гаранция за връщане на парите. Компанията има високи оценки за обслужване на клиенти.

Buffy Cloud Comforter

Най-удобно

Buffy Cloud Comforter

Цена:  $ 159

Материал на корицата:  Евкалиптови влакна
Материал за пълнене:  Рециклиран PET пълнеж

За кого е най-добре:
 • Вегански купувачи
 • Траверси, които искат мек, лек вариант
 • Хора, които търсят всесезонен утешител
Акценти:
 • Въздушният пълнеж е мек и лек
 • Изработено от рециклирани и естествени материали
 • Дишаща лиоцелна обвивка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Buffy

Buffy Cloud Comforter е проектиран да се чувства лек и ефирен. Спящите, които искат мек пуховик с високо усещане, вероятно ще оценят пълнежа на Cloud, който е направен от рециклирани PET пластмасови бутилки. След обработката влакното се продухва и напластява с въздух, което създава леко одеяло, подходящо за всички сезони.

Триъгълните шевове поддържат пълнежа на място и помагат да се предотврати значително събиране. 100% рециклираният пълнеж е обвит в капак от 300 клетки за лиоцели. Lyocell, тъкан, получена от дървесна маса от евкалипт, е известна със своето копринено усещане и издръжливост. За да запазят живота на одеялото, траверсите трябва да го предпазват с завивка и да избягват машинно пране. За най-добри резултати се препоръчва химическо чистене.

В допълнение към снабдяването с рециклирани материали, Buffy използва устойчиви практики като компенсиране на емисиите на CO2 и събиране на евкалипта си от регенеративни гори. Cloud Comforter е проектиран да устои на плесени, плесени и акари и се предлага в три размера.

Цената на утешителя е наравно с другите алтернативни опции. The Buffy Cloud се предлага с безплатна 7-дневна пробна версия и е подкрепена от 30-дневен период на връщане и безплатни връщания. Бъфи доставя Cloud Comforter безплатно до всичките 50 щата.

Алтернативна вложка за завивка от туфи и игли

Най-добър целогодишен

Алтернативна вложка за завивка от туфи и игли

Цена:  $ 175

Материал на корицата:  100% памук от камбрик
Материал за пълнене:  алтернатива от полиестер надолу

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат щедро изпитание за сън и гаранционно покритие
 • Купувачи, които искат да избират между леки или средни тежести
 • Двойки
Акценти:
 • Дишащата обвивка от 100% памук отвежда влагата
 • Зашитата конструкция поддържа запълване на място
 • Избор на леки или средни опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Tuft & Needle

Алтернативната завивка Tuft & Needle Down се предлага в две тежести, лека и средна, за да отговарят на различни нужди и предпочитания. Горещите траверси и тези, които живеят в по-топъл климат, може да предпочетат лекия вариант, докато тези, които искат по-високо таванско помещение и по-уютно усещане, трябва да изберат средното тегло.

100-процентовата памучна обвивка от камбрик се отличава с плътно тъкане с леко усещане за ръка. Дишащата обвивка отвежда влагата и добавя въздушен поток през утешителя. Леката алтернативна вложка за завивка T&N Down има вшита конструкция, която поддържа запълването равномерно разпределено. Средният вариант използва конструкция на преграда за допълнително таванско помещение и топлина.

Висококачественият полиестерен пълнеж от микрофибър е устойчив на слепване и сплескване. Одеялото за завивка е сертифицирано по OEKO-TEX Standard 100, което означава, че не съдържа вредни химикали.

T&N Down Alternative Duvet Insert има ъглови завивки и може да се сдвои с капак за лесна грижа. Когато е необходимо, завивката за завивка може да се измие със студена вода и мек препарат и да се изсуши на сушилня с ниска температура.

Купувачите могат да избират между двойни / двойни XL, пълни / кралица и кралски / калифорнийски кралски размери, с един цвят бяла опция. Вложката за завивка е извънгабаритна, за да осигури допълнително покритие, което е от полза за двойките.

Tuft & Needle предлага 100-дневен пробен период за сън за купувачите и покрива алтернативната подложка за завивка Down с 2-годишна ограничена гаранция.

Луксозен алтернативен утешител Kassatex

Най-добър лукс

Луксозен алтернативен утешител Kassatex

Цена:  $ 199

Материал на корицата:  100% памук (400TC)
Материал за пълнене:  алтернатива от полиестер надолу

За кого е най-добре:
 • Купувачи с по-голям бюджет
 • Тези, които искат своя избор на нива на топлина
 • Спящи с алергии
Акценти:
 • Налични леки и всесезонни тежести
 • Луксозен брой 400 конци, покритие от 100% памук
 • Шевовете с прегради поддържат пълненето равномерно разпределено

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Kassatex

Kassatex Luxury Down Alternative Comforter е луксозна опция, с топло и възвишено усещане, което много прилича на това на одеялото за гъши пух.

Памучната обвивка с 400 броя конци има хрупкава тъкан, която предотвратява изтичането на пълнеж, като същевременно отвежда влагата и увеличава въздушния поток през одеялото. 3D конструкцията на шевовете на преградната кутия помага на утешителя да поддържа високия си таван и равномерно разпределение на пълнежа.

Kassatex използва уникален алтернативен пълнеж от гъши пух за допълнителна топлина и изолация. Купувачите могат да избират между леки или тежести през целия сезон. Лекият вариант е най-подходящ за горещи траверси и летни месеци, докато през целия сезон е подходящ за целогодишна употреба. Одеялото е хипоалергенно.

Примките за завивки позволяват на Kassatex Luxury Down Alternative Comforter да се използва с завивка, която може да го предпази от нормално износване или петна. Въпреки това, утешителят Kassatex е сравнително лесен за почистване. Може да се пере в пералня в деликатен цикъл, с допълнителен цикъл на изплакване, за да се отстранят остатъците от перилен препарат. След това може да се суши в барабан с ниска топлина и да се почистват тенис топки, за да се разпуши алтернативното пълнене надолу.

Алтернативният утешител Kassatex Luxury Down се произвежда в двойни, кралични и кралски размери. Kassatex предлага 60-дневна политика за връщане.

Алтернативна подложка за завивка Silk & Snow Down

Най-меко

Алтернативна подложка за завивка Silk & Snow Down

Цена:  $ 120

Материал на корицата:  100% памук
Материал за пълнене:  100% алтернативен микрофибър

За кого е най-добре:
 • Хора, които са алергични към истински пух
 • Екологично съзнателни потребители и тези, които предпочитат да не купуват стоки на животинска основа
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Плюшеното, възвишено алтернативно пълнене се прави с рециклирани материали
 • Гладката памучна обвивка е дишаща и лесна за чувствителна кожа
 • Ръбове, подсилени с трайни тръбопроводи, за да се предотврати изтичането на пълнежа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Silk & Snow

Повечето пухени алтернативни одеяла не съдържат животински продукти и това е голяма точка за продажба за потребителите, които правят покупката на продукти с устойчив и етичен произход основен приоритет. Silk & Snow отива още по-далеч с тяхната алтернативна подложка за завивка Down, която съдържа пълнеж, произведен от рециклирани пластмасови бутилки. Пълнежът – заедно с памучната обвивка – са сертифицирани по OEKO-TEX, така че няма да се налага да се притеснявате и за вредните химикали.

Памукът се чувства доста гладък на допир и е подходящ за хора с акне, обриви и чувствителна кожа. Вшитите прегради минимизират преместването и натрупването, което е често срещан проблем за този тип одеяло, докато здравите тръби по периметъра помагат за предотвратяване на разкъсвания и разкъсвания по краищата, където пълнежът може да излезе.

Можете да избирате измежду две различни тегла за завивката. Всесезонната опция тежи 375 грама на квадратен метър (gsm), което я прави достатъчно лека за горещо и влажно време. Зимният одеяло има тегло от 500 gsm, което осигурява изолация, когато температурите се спускат без прегряване през по-топлите времена на годината.

Вложката за завивки е на конкурентни цени в сравнение с други пухови алтернативни одеяла, а Silk & Snow осигурява безплатна доставка на сушата в съседните САЩ и провинция Канада. Покупката ви включва пробен период на сън от 100 нощи и едногодишна гаранция.

Тихоокеанско крайбрежие Спокойни нощи надолу Алтернативен утешител

Най-добро охлаждане

Тихоокеанско крайбрежие Спокойни нощи надолу Алтернативен утешител

Цена:  $ 160

Материал на корицата:  100% памук
Материал за пълнене:  Grand Loft European Fiberfill

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат таванско помещение и пухкавост на традиционния пух
 • Спящи, които са склонни да прегряват
 • Купувачи, които търсят лек, всесезонен утешител
Акценти:
 • Мие се в пералня
 • 500 броя конци, покритие от 100% памук
 • Подкрепена от 3-годишна ограничена гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо на Тихоокеанското крайбрежие

Тихоокеанското крайбрежие е основано през 1884 г. с акцент върху пухови одеяла и други спални. Restful Nights Down Alternative Comforter споделя подобно усещане и конструкция с традиционното спално бельо на марката, но с пълнеж от фибри вместо пух. Това води до лек и висок утешител, който се представя добре през цялата година.

Европейското фибро покритие Grand Loft на Тихоокеанското крайбрежие е алтернатива, която се противопоставя на слепването или сплескването с течение на времето. Фибрите са леки и проектирани да регулират температурата в най-различни условия, което го прави подходящ за всички сезони.

Restful Nights Down Alternative Comforter има меко покритие от 100% памук с 500 броя конци. Капакът работи с пълнежа за влакна, за да увеличи дишането и да помогне за предотвратяване на прегряване. Шиенето на кутията за прегради е предназначено да поддържа пълнежа на място, като същевременно помага на утешителя да поддържа таванското помещение. Одеялото може да се използва с завивка, тъй като включва завивки в ъглите.

Тихоокеанското крайбрежие Restful Nights Down Alternative Comforter се предлага в двойни, пълни / цари и големи размери и може да се пера в пералня и суши в сушилня. Тихоокеанското крайбрежие предлага безплатна доставка в съседните САЩ. Утешителят също се предлага с 30-нощно изпитание за сън и е подкрепено от 3-годишна ограничена гаранция.

Какво представлява Down Alternater Comforter?