Menu Close

Най-добрите утешители за пух

Одеялото може да придаде топлина и уют на леглото, а пухеното одеяло често се търси заради изолационното си усещане. Наличието на висококачествено спално бельо е от полза за траверси, тъй като може да помогне за създаването на релаксираща обстановка в спалнята и да регулира температурата през нощта.

Пуховият одеяло е изпълнен с меките клъстери, намиращи се под перата на патици и гъски, които осигуряват изолация. Пухът е издръжлив, топъл и идеален за редица климатични условия и предпочитания за сън. Но днес на пазара има голямо разнообразие от пухови одеяла и може лесно да бъдете претоварени като купувач.

В допълнение към различните видове пухени одеяла, които съществуват, купувачите може също да искат да обмислят етичната природа на пуха и начина, по който той се произвежда. Има начини да се гарантира, че пуховият одеяло е направен с висококачествени строителни методи и с отговорни източници, което ще разделим по-късно.

Ще помогнем на купувачите да изберат пухови одеала, които отговарят на техните нужди, с рецензии за нашите най-добри снимки на пазара днес. Ще включим подробна информация за ценообразуването и ефективността на най-добрите пухови одеяла, в допълнение към ръководството на купувача, което разбива плюсовете и минусите на пуховите одеяла. И накрая, ние ще отговорим на често задавани въпроси за пуховете, включително как да се грижим за тях.

Най-добрите утешители за пух

информация за продукта

Brooklinen Down Comforter

Най-доброто като цяло

Brooklinen Down Comforter

Цена:  $ 249

Материал на корицата:  памук
Материал за пълнене:  надолу

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Траверси, които искат ковчег, който могат да използват целогодишно
 • Купувачи, които искат щедро изпитание за сън и гаранционно покритие
Акценти:
 • Избор от три тежести за комфорт през всички сезони
 • Произведено в Канада с етичен източник
 • 365-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Brooklinen

Brooklinen Down Comforter е лек и може да се използва целогодишно, вместо да го изключва всеки сезон. Купувачите имат своя избор на лек, който е по-добър за горещи траверси и по-топъл климат, целогодишен, който е малко по-топъл, но все пак дишащ, и ултра-топъл, който е проектиран за допълнително тегло и уют.

Черупката от 100% памук има сатенена тъкан с лек блясък. Памукът е силно дишащ и насърчава циркулацията на въздуха в одеялото, което спомага за разсейване на топлината и поддържане на удобните траверси.

Пълнежът на пухените клъстери варира в зависимост от теглото на одеялото и е етично произхождащ от Европа, както и от фермите Hutterite в Канада. Лекият Brooklinen Down Comforter е изпълнен с 650 мощност за намаляване на мощността, докато всесезонната версия е пълна със 700 мощности за пълнене, а ултра-топлата версия има 750 мощности за намаляване. Конструкцията на преградната кутия поддържа равномерно разпределение на пълнежа надолу и предотвратява изместването или слепването на групите надолу.

Необходима е допълнителна поддръжка, за да поддържа Brooklinen Down Comforter да изглежда по най-добрия начин, а излъчването му навън може да помогне на групите надолу да поддържат своето таванско помещение. Купувачите могат също да разпръснат одеялото в сушилнята без топлина. Всички малки разливи или петна трябва да бъдат почистени на място. По-големите петна ще изискват професионално химическо чистене, което може да намали продължителността на живота на пухената одеяло. Препоръчва се завивка, за да се предпази одеялото, а утешителят Brooklinen Down е проектиран с ъглови бримки, които помагат да се поддържа одеялото на мястото му.

Brooklinen Down Comforter се произвежда в размери twin / twin XL, full / queen и king / California king. Brooklinen предлага 365-дневен пробен период на сън, така че купувачите могат да изпробват Down Comforter през всичките четири сезона. Облеклото е покрито с доживотна гаранция.

Фирменият магазин LaCrosse Down Comforter

Най-ценно

Фирменият магазин LaCrosse Down Comforter

Цена:  $ 269

Материал на корицата:  100% памук (295 TC)
Материал за пълнене:  Сертифициран по RDS 500-550 мощност за пълнене / запълване с пера

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат изключително плюшени постелки
 • Хора, които намират други пухени одеяла за прекалено топли
 • Купувачи, които търсят утешител с множество опции за тегло
Акценти:
 • Изключително плюшен вид и усещане
 • Избор от четири варианта за тегло за различни нива на топлина
 • Защитена с доживотна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на спалното бельо на The Company Store

Фирменият магазин предлага богат асортимент от тегло, който е необичаен за този тип спално бельо. Клиентите могат да избират леки, средни, допълнителни или ултра тежести. Като се имат предвид опциите за размер, вашите опции варират от 20 до 55 унции. Пухът и перата имат мощност на запълване 500-500, така че независимо от теглото, което изберете, одеялото не трябва да се чувства прекалено тежко или топло. Това го прави подходящ за целогодишна употреба.

Пълнежът също е сертифициран от Responsible Down Standard, така че собствениците могат да бъдат спокойни, знаейки, че няма животни, които да са пострадали, за да произведат одеялото. Дишаща памучна обвивка обхваща пълнежа, а преградите са компактни, зашити и двойно зашити, за да осигурят прилично запазване на формата и малко или никакво преместване. Одеялото има ъглови връзки за допълнителна стабилност, когато използвате завивка.

Фирменият магазин препоръчва прането на одеялото в шайба с предно зареждане, но може да се суши в барабан във всяка домакинска машина. Сушенето с тенис топки или маратонки може да помогне за осигуряване на добро възстановяване на формата и равномерно разпределение на запълването.

Цената на този одеяло зависи от избрания размер и тегло, но всички опции са на разумни цени предвид висококачествените му материали и дълготрайна конструкция. Безплатна наземна доставка е достъпна за клиенти в съседните САЩ за всички поръчки от $ 50 или повече, което се отнася за всяка опция за размер / тегло на одеялото. Фирменият магазин предлага и доживотна гаранция за допълнително спокойствие.

Тихоокеанско крайбрежие Classic Down Comforter

Най-удобно

Тихоокеанско крайбрежие Classic Down Comforter

Цена:  $ 220

Материал на корицата:  100% памук
Материал за пълнене:  550 Fill Power HyperClean Down

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат всесезонен утешител
 • Лица, които се движат или се преместват често през нощта
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Защитното надолу покритие и шевовете с диамантени кутии помагат да се запази пълненето на място
 • Завивките могат да се използват за закрепване на одеялото в завивката
 • Подкрепена от 3-годишна ограничена гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо на Тихоокеанското крайбрежие

Тихоокеанското крайбрежие произвежда пухени одеяла и други спални постелки от 1884 г., използвайки комбинация от традиционни европейски методи и съвременни практики. Classic Down Comforter разполага със 100% памучен калъф и 550 пълнителя, което го прави подходящ за целогодишна употреба.

Запълването HyperClean на Classic Down Comforter е измито и изплакнато минимум осем пъти, което е над индустриалния стандарт. Този процес има за цел да филтрира праха и мръсотията, които обикновено дразнят тези, които страдат от алергии. Освен това, Тихоокеанското крайбрежие подкрепя ковчега с гаранция без алергии, която позволява на спящите да върнат ковчега за възстановяване в рамките на 30 дни, ако това предизвика дразнене.

Капакът на Classic Down Comforter е конструиран с помощта на 240 нишки, устойчиво на надолу тъкане, което предотвратява проникването на пълнежа през плата. Облеклото също има дизайн на диамантена кутия, за да предпази пуха от смяна или слепване през цялата нощ.

Тихоокеанското крайбрежие препоръчва химическо чистене или професионално пране на одеялото. Одеялото е проектирано с ъглови бримки, които да се използват с завивка, което може да помогне за удължаване на времето между почистванията.

Classic Down Comforter се предлага в двойни, пълни / кралични и кралски размери. Тихоокеанското крайбрежие предлага безплатна наземна доставка в рамките на съседните САЩ, а одеялото е подкрепено от 3-годишна ограничена гаранция. Продуктите на Тихоокеанското крайбрежие също се предлагат с 30-дневен пробен период на сън, по време на който купувачите могат да върнат продукта за възстановяване, с изключение на разходите за доставка.

Дюля All-Season Premium Down Comforter

Най-добър целогодишен

Дюля All-Season Premium Down Comforter

Цена:  $ 200

Материал на корицата:  100% памук сатен
Материал за пълнене:  650 запълване мощност бяло запълване

За кого е най-добре:
 • Хората, които обичат да спят с пухени одеяла през цялата година
 • Тези, които предпочитат високо спално бельо
 • Пазаруващи с животни
Акценти:
 • Премиум, сертифициран по RDS запълване
 • Гладка и дишаща памучна сатенена обвивка
 • Шитият дизайн спомага за равномерното разпределение на запълването

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо от дюля

Често срещано оплакване за пухените одеяла е, че те спят прекалено горещо. Това може да се отдаде на естествените изолационни свойства на пух, тъй като това оперение поддържа птиците топли на по-ниски температури. Всесезонният успокоител за пухове от дюля е изключение от тази тенденция. Висококачественото пълнене надолу кара одеялото да се чувства много високо и уютно през по-студените периоди от годината, но дишащата памучна сатенена обвивка също ви помага да останете хладни, когато температурите скочат.

Пълнежът се състои от бял пух с 650 запълвания, който е получил сертификат от Responsible Down Standard, осигуряващ хуманно отношение, за да улесни любителите на животните. Всяка от преградите на черупката е зашита, за да разпредели пълнежа равномерно през одеялото и да предотврати излизането на пух.

Всеки ъгъл е снабден с бримки, за да завърже одеялото на място, когато се използва завивка. Предлагат се двойни, пълноценни / кралични и кралски / калифорнийски кралски размери. Одеялото може да се пере и суши във всяка домакинска машина, въпреки че можете да изберете и химическо чистене.

Цената на стикера за този артикул е равна на средната одеяло. Дюлята осигурява безплатна наземна доставка за всички поръчки. Компанията също така ви позволява да върнете одеялото в рамките на 365 дни след първоначалната си покупка, дори ако сте го използвали или почиствали. Това изпитание за сън е много по-дълго от средното.

Вложка за завивка от коприна и сняг

Най-добър лек

Вложка за завивка от коприна и сняг

Цена:  $ 290

Материал на корицата:  100% памук
Материал за пълнене:  100% патица Candian

За кого е най-добре:
 • Етично мислещи купувачи
 • Тези, които предпочитат леката одеяло
 • Горещи траверси
Акценти:
 • 600 мощност за пълнене Канадската патица е сертифицирана по RDS
 • Лек и изолиращ в еднаква степен
 • 100% памучно покритие подпомага въздушния поток

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Silk & Snow

Купувачите, които предпочитат пух, но живеят в топъл климат, могат да се насладят на завивката Silk & Snow Down. Този ковчег се предлага в две тежести, едната от които е подходяща за горещи траверси и за тези, които искат пухена ковдра със средно ниво на изолация. Одеялото е леко, но осигурява подходяща изолация. Тези, които искат допълнителна топлина, могат да изберат всесезонния модел.

Пухът, включен в ковчега Silk & Snow, е сертифициран по RDS и идва от ферма в провинция Квебек. Това сертифициране гарантира, че патешкото пухче е етично произведено, което съзнателните потребители вероятно ще оценят. Калъфът е направен от 100% памук, който подпомага въздушния поток. Въпреки че този модел има луксозна цена, материалите и конструкцията са висококачествени и вероятно ще издържат.

Silk & Snow препоръчва точково или химическо почистване, а не машинно пране. Можете също да използвате завивка, за да запазите живота на одеялото. Траверсите могат да закупят този модел в три размера: двойни / двойни XL, пълни / кралица и крал / калифорнийски крал. Доставката и връщането са безплатни до съседните САЩ и Канада, а покупката Ви включва 1-годишна гаранция. Купувачите имат 100 нощи, за да опитат завивката Silk & Snow Down.

Утешител за бяла гъска пуха Riley Home

Най-добрият гъши пух

Утешител за бяла гъска пуха Riley Home

Цена:  $ 379

Материал на корицата:  100% дълъг щапелен памук
Материал за пълнене:  бял гъши пух с мощност 700-750

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат своя избор на нива на топлина
 • Купувачи, които търсят одеяло за машинно пране
 • Клиенти, които искат пухена ковдра с гаранционно покритие
Акценти:
 • Премиум бял гъши пух за високо таванско помещение и топло, уютно усещане
 • Отговорното сертифициране Down Standard гарантира етично отношение към животните
 • Допълнително топла, 750 запълваща мощ предлага изключителна топлина за студен климат

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Riley Home

При избора на пухена ковдра е важна проследимостта на веригата за доставки. Райли се придържа към насоките на стандарта Responsible Down, като гарантира, че пухът е снабден по хуманен начин. Утешителят за бял гъши пух Riley Home е направен с висококачествен пух и се предлага в две плътности, така че купувачите могат да изберат предпочитаното ниво на топлина.

100% дългият щампован памучен корпус се отличава със сатенено тъкане с фини ивици. Памукът гарантира, че въздухът може да циркулира из одеялото, което спомага за разсейването на топлината. Конструкцията на преградната кутия помага да се запази запълването на място. Утешителят White Goose Down Comforter може да се използва с завивка, тъй като има пришити контури за връзки за завивка.

Запълването надолу в Riley Home White Goose Down Comforter зависи от избраната плътност. Целогодишното тегло се пълни със 700 пълнеж бял гъши пух, който е по-подходящ за целогодишна употреба и тези, които са склонни да спят на топло. Допълнително топлата опция е препълнена с бял гъши пух с мощност 750 запълване, което води до по-голямо тегло, което поддържа трапезите топли в по-студена среда.

Въпреки че Утешителят за бяла гъска е дишащ и се предлага в две плътности, той все още може да спи на топло за някои. Гъшият пух образува по-големи клъстери и обикновено е по-топъл от патешкия пух. Това води до високо таванско и уютно усещане.

Утешителят за бял гъши пух Riley Home се предлага в двойни, пълни / кралици и кралски размери в бяло. Riley Home предлага 100-дневна политика за връщане и приема връщане на ново или внимателно използвано спално бельо с оригиналната му опаковка. Утешителят за бял гъши пух Riley Home е покрит с 5-годишна гаранция.

Кралско египетско спално бельо Утешител за гъши пух

Най-добра тежка категория

Кралско египетско спално бельо Утешител за гъши пух

Цена:  $ 209

Материал на корицата:  100% египетски памук
Материал за пълнене:  бял гъши пух с мощност 600-750

За кого е най-добре:
 • Ценни купувачи
 • Тези, които искат множество цветови опции
 • Траверси, които искат пуховик с високо таванско помещение
Акценти:
 • Първокласен гъши пух с нива на мощност 600, 650, 700 и 750
 • Луксозно покритие от 100% египетски памук
 • Леко извънгабаритни дизайн виси над краищата на матрака

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на спално бельо от египетски легла

Royal Egyptian Bedding произвежда утешителя за гъши пух в няколко варианта, всеки от които е на разумни цени и добре конструиран. Докато гъшият пух може да бъде скъп, Royal Egyptian Bedding Goose Down Comforter предлага страхотна стойност за купувачите.

100-процентовата египетска памучна обвивка е дишаща и мека, поради използваните дълги щапелни памучни влакна. Гладкото тъкане позволява на въздуха да тече през одеялото, като същевременно предотвратява изтичането на пълнежа надолу.

Royal Egyptian Bedding предлага своя Утешител за гъши пух в множество нива на мощност на пълнене, включително 600, 650, 700 и 750. Колкото по-висока е мощността на пълнене, толкова по-топло и изолиращо ще бъде утешителят. Опциите за по-ниска мощност са по-подходящи за използване през летните месеци или целогодишно при умерен климат.

Групите бял гъши пух, използвани като пълнеж, се почистват, за да се премахнат алергени, прах и бактерии. Утешителят за гъши пух трябва да се подлага на професионално химическо почистване само при необходимост.

Купувачите разполагат с 30 дни, за да изпробват Royal Egyptian Bedding Goose Down Comforter, а компанията насърчава купувачите да дадат на утешителя няколко часа да се раздуе напълно и да достигне максималния си таван, след като бъде изваден от опаковката му. Одеялото се предлага в двойни / двойни XL, пълни / кралица и крал / калифорнийски крал размери, като всеки от тях е леко голям, за да виси повече над краищата на матрака. Има няколко цветови опции за купувачи.

Какво е Down Comforter?

Adblock
detector