Menu Close

Най-добрите cpap chinstsps.

Машините с непрекъснато положително налягане в дихателните пътища (CPAP) са стандартно лечение за сънна апнея и много потребители на CPAP използват каишка, за да гарантират, че лечението им е успешно. Машините CPAP доставят постоянен поток въздух под налягане чрез маска, която може да покрие носа, ноздрите (под формата на маска за носната възглавница ) или цялото лице.

Маските за нос и възглавница за нос са най-удобната опция за много хора, но потребителите трябва да дишат само през носа, за да получат пълната полза от лечението си. Еластичните CPAP каишки осигуряват решение за потребители, които дишат през устата си, докато спят. Те внимателно държат устата затворена, намалявайки изтичането на въздух и подобрявайки ефективността на лечението с CPAP.

Както при другите CPAP аксесоари, изборът на правилния CPAP каишка може да бъде сложен и объркващ процес. CPAP каишката трябва да бъде ефективна, издръжлива и достатъчно удобна за носене през нощта. За да помогнем на нашите читатели да намерят най-добрия CPAP каишка за техните нужди, ние ще покрием всичко, което трябва да знаете, преди да направите покупка.

Най-добрите CPAP Chinstraps

информация за продукта

ResMed CPAP Chinstrap

Най-доброто като цяло

ResMed CPAP Chinstrap

Цена:  $ 19

За кого е най-добре:
 • Хора, които се нуждаят от нежна подкрепа на брадичката
 • Клиенти, които търсят ултра лек CPAP каишка
 • Всеки, който стане клаустрофобичен, когато използва обемна каишка
Акценти:
 • Лек, регулируем дизайн
 • Без обемисти ремъци
 • Меката памучна подложка за брадичката намалява дразненето

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите ResMed

CPAP каишките с единична котва каишка са стандарт по някаква причина, тъй като те предлагат на потребителите стабилност, без да добавят насипно състояние към техните CPAP шапки. Този модел на ResMed, известен производител на CPAP, е отличен пример за стила с една лента. Цялата лента за брадичка е дълга 27 инча, осигурявайки достатъчно място за регулиране с дизайн на велкро затваряне. Лентата за котва е достатъчно широка за комфорт, без да се чувства обемна и е надеждно зашита за дълготрайна издръжливост. Поддръжката се осигурява от мека памучна прашка, която е достатъчно голяма, за да осигури сигурност, но не толкова широка, че да се забие в гърлото на потребителя.

Въпреки че е ефективен за много потребители на CPAP, този каишка не е правилният вариант за хора, които се нуждаят от значително напрежение, за да държат челюстта си затворена. Той също се предлага само в един размер, ограничавайки неговата приспособимост за потребители, които се нуждаят от по-малка каишка. Обикновеният клиент, който търси лек каишка, вероятно ще открие, че този модел осигурява сигурността, от която се нуждаят, с минимална настройка. ResMed стои зад техния продукт с 90-дневна гаранция за производствени дефекти и недостатъци.

Топаз регулируем каишка

Най-ценно

Топаз регулируем каишка

Цена:  $ 21

За кого е най-добре:
 • Хора, които се нуждаят от по-силна подкрепа на брадичката
 • Неспокойни траверси, които изтласкват еднокотлените брадички
 • Всеки, който търси както опции за размер, така и настройка
Акценти:
 • Две опорни точки за допълнителна сигурност
 • Лесна за настройка
 • По-малко скъп

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Topaz

Потребителите на CPAP, които се движат, докато спят, или които се нуждаят от повече напрежение, за да държат челюстта си затворена, вероятно ще оценят леката стабилност на този регулируем каишка. Предлага се в два размера, голям и много голям, които имат максимален размер съответно от 22 до 25 инча или от 26 до 28 инча. Подбрадникът също има два велкро панела – един в горната част на главата и един в основата на черепа – за лесно регулиране. Освен велкро, целият каишка е изработен от лек, удобно еластичен полиуретан. Широките ленти и дебелината на полиуретана също трябва да предотвратяват дразненето.

Въпреки че полиуретанът е удобен материал, тези с особено чувствителна кожа могат да го раздразнят. Освен това е по-малко дишащ от органични материали като памук, така че топлите траверси, склонни към изпотяване, може да поискат да изберат друг модел. Освен тези опасения, ние открихме, че регулируемият подложка за топаз е една от най-удобните и ефективни опции на пазара. Вероятно ще работи добре за почти всички потребители на CPAP, включително тези, които се чувстват клаустрофобични в други модели с много ленти.

Как да изберем CPAP Chinstrap

Изборът на CPAP каишка, като избора на CPAP маска или други CPAP консумативи, е изключително личен. Това, което работи за един човек, може да не работи за друг, така че е изключително важно да имате предвид собствените си нужди, когато пазарувате. Някои хора трябва да изпробват повече от една каишка, преди да открият какво им работи. Докато каишките обикновено не са прекалено скъпи, образованието за това как да изберете правилния модел може да улесни избора на правилния вариант за начало.

Какво да имате предвид при закупуването на CPAP Chinstrap

Качествата, които трябва да търсите в CPAP каишка, могат да бъдат разделени на седем различни категории. Отделните категории може да са повече или по-малко важни за вас, но трябва да обмислите всяка от тях внимателно, преди да направите покупка. Въпреки това, най-важният фактор при закупуването на CPAP каишка винаги трябва да бъде съветът на вашия медицински екип.

Оразмерете и подредете
CPAP каишка, която приляга правилно, трябва да поддържа челюстта, вместо да държи устата затворена. Трябва да е удобно, с достатъчно напрежение, за да не отваряте уста през нощта. Много CPAP каишки, включително регулируеми опции, се предлагат в различни размери. Те могат да се различават при различните производители, което означава, че трябва да прочетете отзивите и внимателно да измерите главата си, преди да закупите.

Дизайн
CPAP каишките се предлагат в широка гама от дизайни. Стандартната лента за брадичка има единична котва през горната част на главата ви, както и подложка за брадичката, изработена от мек плат. Други дизайни имат втора колан за закрепване около задната част на черепа ви, използвайте мрежеста капачка, за да закотвите две брадички за по-добра стабилност, или са проектирани да се закачат на шапките на маската ви.

Съвместимост с маски
Въпреки че повечето CPAP каишки са проектирани да работят с всички CPAP маски, някои специализирани дизайни на маски или каишки може да не функционират добре заедно. Преди да закупите каишка, разгледайте както шапките си, така и лентата за брадичка, за да разберете как ще паснат заедно. Също така е важно да прочетете всяка налична информация, тъй като производителят на каишка може да признае всяка несъвместимост на маската.

Материали
Всеки подгъващ ремък CPAP има три характеристики, които обикновено използват различни материали: подложка за брадичката, колан за презрамки или ремъци и затваряне. Някои хора може да предпочетат такъв, направен изцяло от памук със закопчалки с катарами, докато други може да открият, че полиуретановият плат с подплата с велкро закопчалки работи по-добре за техните нужди. Клиентите трябва да обмислят своите предпочитания за комфорт, физически ограничения и чувствителност на кожата, преди да вземат решение за каишка.

Устойчивост
Докато средният каишка трябва да продължи поне една година, висококачественият CPAP каишка може да продължи до 2 години. И обратното, някои каишки започват да показват признаци на износване и трябва да бъдат заменени след по-малко от 6 месеца. Цената не винаги е показател за издръжливост, но моделите от уважавани производители обикновено издържат по-дълго от по-евтините опции от по-малко известни конкуренти.

Цена
Висококачествените CPAP каишки обикновено струват между 15 и 35 долара. Тяхната цена обикновено се базира пряко на тяхната сложност, което означава, че повечето модели с единична лента струват по-малко от тези с множество анкерни ленти или опори за брадичката. Особено като се има предвид достъпността на още по-сложни модели, от решаващо значение е покупката да се основава на това, от което се нуждаете, а не на това, кои са най-евтините каишки.

Гаранция
Ако CPAP каишката има гаранция, вероятно е краткосрочно предложение, което покрива производствени дефекти или недостатъци. Търговците на дребно на трети страни могат също да предложат собствена гаранция или гаранция за удовлетворение. Ако се интересувате от закупуване на CPAP каишка с гаранция, най-добрите ви опции вероятно ще бъдат каишките, направени от реномирани производители на CPAP или продавани от специализирани търговци на аксесоари за CPAP.

Често задавани въпроси за CPAP Chinstraps

Докато CPAP каишките са по-малко сложни от много други CPAP аксесоари, много клиенти все още имат въпроси, дори след като направят проучване. Вашият здравен екип е в най-добра позиция да отговори на всякакви други притеснения или задълбочени въпроси, които може да имате относно това, кое CPAP chinstrap е точно за вас.

Как да използвам каишка с CPAP машина?

Повечето хора, които използват CPAP каишка, я носят под шапката на маската си, но някои маски и каишки работят по-добре, когато каишката се носи върху шапките. Разположението на подложката също зависи от дизайна на маската, тъй като някои имат тръби в зони, които биха били покрити или блокирани от котвата на подложката на подложката. Маските с тръби за върха на главата са по-склонни да влизат в конфликт с каишките, носени върху шапките.

Колко струват CPAP каишките?

CPAP каишките обикновено струват между 15 и 35 долара в зависимост от тяхната сложност и издръжливост. Еднолентовите каишки обикновено са най-евтините, докато сложните модели с множество ленти или опори за брадичката имат ценови точки в горния край на скалата. Допълнителни функции, като подплата от руно, също могат да увеличат цената на каишката. Както при всички CPAP аксесоари, важно е да изберете най-ефективния модел за вашите нужди, дори ако има налични по-евтини опции.

Покриват ли се подгъващите ленти на CPAP от застраховка?

Въпреки че някои застрахователи покриват CPAP машини, аксесоари като CPAP подбрадници обикновено не се покриват. Тези аксесоари не се считат за съществени за лечението, така че се очаква клиентите да поемат сами разходите. Важно е обаче да запомните, че – въпреки че се считат за несъществени – CPAP каишките са ключов елемент от CPAP лечението за хора, които използват маски за нос и са склонни да дишат през устата си. Ако решите да не използвате CPAP каишка, тъй като тя не е покрита от застраховка, може да искате да преминете към маска за цялото лице, която може да се използва независимо от позицията на устата.

Мога ли да направя своя CPAP каишка за CPAP?

Тъй като CPAP каишките са относително евтин аксесоар, препоръчваме на нашите читатели да си купят каишка, а не да си правят сами. Като се има предвид очевидната простота на CPAP каишките, не е изненадващо, че някои хора избират да направят свои собствени. Домашно приготвените каишки може да изглеждат ефективни, но най-често срещаните дизайни имат значителни недостатъци. Еластичните опции, например, са склонни бързо да загубят своята еластичност и следователно своята ефективност. Превръзките на аса се стягат, докато ги носите, което ги прави още по-лоша опция, която може да причини мускулно напрежение или други проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector