Menu Close

Най-добрите cpap маркучи

Непрекъснатото лечение с положително налягане в дихателните пътища (CPAP) е ефективно лечение от първа линия за облекчаване на симптомите на сънна апнея. CPAP терапията изисква машина CPAP, която изпомпва въздух под налягане, маска, която създава уплътнение около устата и / или носа ви, и маркуч, който доставя въздуха под налягане към вашата маска.

Докато повечето хора отделят много време за избора на подходящата CPAP машина и маска, маркучът CPAP често е последваща мисъл. Вашият CPAP маркуч обаче действа като решаващ канал между вас и вашата CPAP машина.

Не всички маркучи CPAP са еднакви. Различните модели се различават по отношение на съвместимостта и функциите. Например, повечето потребители избират стандартен маркуч, но отопляем маркуч може да бъде полезен, ако използвате и овлажнител CPAP. Ще споделим нашите най-добри предложения за най-добрите маркучи CPAP и ще разделим това, което трябва да знаете, когато купувате тази важна част от CPAP оборудването.

Най-добрите CPAP маркучи

информация за продукта

Ултралеки CPAP тръби

Най-доброто като цяло

Ултралеки CPAP тръби

Цена:  $ 5

За кого е най-добре:
 • Активни траверси
 • Търсещи стойност
 • Всеки, който пътува с CPAP машина
Акценти:
 • Отличава се с лек и гъвкав дизайн
 • Съвместим с повечето CPAP единици и маски
 • Лесно, евтино надграждане за всяка CPAP система

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на CPAPshop

Стандартните CPAP тръби, включени в много CPAP машини и маски, могат да бъдат обемисти и донякъде твърди. Някои траверси може да смятат, че теглото на стандартната тръба, окачена на CPAP маската им, е неудобно. А за тези, които се мятат през нощта, тръбите могат да възпрепятстват движението.

Ултралеката CPAP тръба е просто, евтино надграждане, което може да подобри комфорта на CPAP терапията. Тази специализирана тръба е направена да бъде лека и гъвкава. Тези качества трябва да улеснят честото сменяне на пози за сън, без да се чувствате ограничени.

Въпреки лекия си дизайн, тази тръба успява да се чувства издръжлива и устойчива. Неговата спирална структура на стената е проектирана да предотврати срутването на тръбата. Ниското му тегло също е предимство за тези, които пътуват често със своята CPAP система. Ясната, гладка вътрешна повърхност улеснява почистването и поддръжката.

Ултралеката CPAP тръба е оборудвана със стандартен 22-милиметров свързващ маншет и е съвместима със CPAP единици и маски, които отговарят на стандартните тръби. Тази тръба се предлага в широк диапазон от размери и е защитена с 90-дневна гаранция.

Нагреваема тръба на Philips Respironics DreamStation

Най-доброто за собствениците на DreamStation CPAP машини

Нагреваема тръба на Philips Respironics DreamStation

Цена:  $ 50

За кого е най-добре:
 • Потребители на машини на Philips Respironics DreamStation CPAP
 • Траверси, които искат да предотвратят кондензацията на овлажнител CPAP
 • Тези, които искат да увеличат комфорта на своята CPAP терапия
Акценти:
 • Поддържа равномерна температура вътре в маркуча
 • Съвместим с DreamStation CPAP машини и повечето CPAP маски
 • Помага за предотвратяване на кондензация, свързана с овлажнители CPAP

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Philips Respironics

Philips Respironics DreamStation Heated CPAP Tubing е специализиран CPAP маркуч, предназначен за използване с машини Philips Respironics DreamStation CPAP и BiPAP и отоплителния овлажнител Philips Respironics DreamStation.

Новите потребители на CPAP често изпитват сухота в устата и носа, тъй като тялото не се е адаптирало към постоянния въздушен поток, преминаващ през гърлото и носа им всяка вечер. Това може да доведе до забележима жажда, възпалено гърло и кървене от носа.

Нагреваемата CPAP тръба на Philips Respironics DreamStation е предназначена да облекчи тези симптоми чрез равномерно нагряване и поддържане на зададена температура за въздуха, циркулиращ през вашия овлажнител, машина и маска CPAP.

Когато се сдвоява с нагреваем овлажнител на Philips Respironics DreamStation, тази загрята CPAP тръба подобрява овлажняването на въздуха, тъй като топлият въздух задържа повече влага. Това също помага за предотвратяване на кондензацията от обединяване във вашата CPAP тръба. Въпреки че тази тръба е съвместима с DreamStation CPAP машини, маркучът няма да се загрее, ако е свързан към машината, без овлажнителят да работи.

CPAP тръбите на Philips Respironics DreamStation Heated CPAP се предлагат със стандартна дължина 6 фута. Нагрятата тръба е проектирана да побере CPAP маски със стандартни маншети с диаметър 22 милиметра. Тръбите са добре конструирани и издръжливи, с 90-дневна гаранция, която покрива дефекти.

Как да изберем CPAP маркуч

Adblock
detector