Menu Close

Най-добрите слушалки за сън

Много хора се борят да заспят и / или да заспят, ако има звуци като хъркане от партньор или шумове от трафика. Въпреки че може да не успеете да предотвратите тези смущения, слушалките за сън могат да ги блокират, за да ви помогнат да получите качествената почивка, от която се нуждаете.

Може да се изкушите да използвате любимите си чифт слушалки за сън, но имайте предвид, че нормалните слушалки не са създадени за тази цел. В повечето случаи те няма да работят правилно и носят потенциални рискове. За щастие има широка гама от опции и стилове за слушалки, създадени специално за сън. Докато слушалките от висок клас за сън могат да струват повече от $ 250, ще намерите и бюджетни опции на цена под $ 100.

Това ръководство ще обсъди нашите предложения за най-добрите слушалки за сън и какво ги отличава. Ще споделим и други важни съвети, които да ви помогнат да решите дали комплект слушалки за сън е подходящ за вас.

Най-добрите слушалки за сън

информация за продукта

DubsLabs Bedphones Sleep Headphones

Най-доброто като цяло

DubsLabs Bedphones Sleep Headphones

Цена:  $ 89

Тип слушалки:  над ухото
Свързаност:  Безжична

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Тези, които се борят да спят, използвайки слушалки за уши или слушалки над ушите
 • Хора, които приемат телефонни разговори в леглото
Акценти:
 • Компактен размер
 • Удобно прилягане лежи от външната страна на ухото
 • Вграден микрофон за лесни разговори

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на DubsLabs

Слушалките за сън DubsLabs Bedphones стоят зад нас благодарение на своя компактен дизайн и впечатляваща гъвкавост.

Тези слушалки почиват от външната страна на ухото и се увиват с гумена мембрана за по-удобно и сигурно прилепване. Телта може да се постави пред или зад врата, в зависимост от това, което спящият намира за най-удобно. Предлагат се кабелни и безжични конструкции за свързване към външни устройства, но и двете имат кабели, които свързват слушалките. Плъзгачът за кабел позволява корекции, за да направи прилепването по-сигурно.

Вграденият микрофон и дистанционното са вградени в спалните за лесен отговор на повикване. Дистанционното позволява на потребителя да възпроизвежда, поставя на пауза и да пропуска музика. Слушалките са с дебелина по-малка от четвърт инч и едва забележими за странични траверси. Докато спалните телефони са създадени специално за сън, техният тънък и лек дизайн може да се хареса и на туристи, спортисти и всеки друг, който търси по-удобна възможност за слушане.

Всеки комплект нощни телефони се доставя с торбичка и резервни пяни. Те са съвместими с повечето телефони и устройства, при условие че имат mp3 плейъри и стандартен 3,5 мм жак за слушалки. Потребителите с iPhone 7 или по-нова версия ще трябва да използват своя адаптер. Безжичната версия на Bedphones има акумулаторна 180mAh, 13-часова батерия.

Клиентите могат да върнат своите телефони за легло в рамките на 30 дни след покупката им за пълно възстановяване. Едногодишната гаранция предпазва от дефекти на слушалките.

Joseche Sleep Headphones Bluetooth Eye Mask

Най-ценно

Joseche Sleep Headphones Bluetooth Eye Mask

Тип слушалки:  лента за глава
Свързаност:  Безжична

За кого е най-добре:
 • Бюджетни купувачи
 • Спящи, които използват маска за очи
 • Пътуващите
Акценти:
 • Ултратънки високоговорители, вградени в маска за очи
 • Блокира светлината за здрав сън
 • Високоговорителите могат да бъдат преместени за качество на звука и за намаляване на натиска върху ушите

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Joseche

Ниската цена и първокласните функции правят Bluetooth маската за очи Joseche Sleep Headphones чудесен избор за бюджетни купувачи.

Тази маска за очи разполага с ултратънки вградени високоговорители с Bluetooth технология за лесно използване със смарт устройства. Високоговорителите могат също да бъдат преместени, така че да почиват по-удобно на ушите и да произвеждат по-добро качество на звука. Вграденият микрофон позволява удобни телефонни разговори в леглото.

Самата маска за очи се състои от памук и полиестер. Въпреки че този материал ефективно блокира светлината, той също така диша. Маската съдържа допълнително омекотяване за повишен комфорт, а широката велкро лента позволява на потребителите да регулират размера, без да оказват прекалено голям натиск върху една зона.

Тъй като маската лежи върху лицето, поддържането й чисто е важно. Високоговорителите и контролния панел на тази маска могат да бъдат премахнати, така че тъканта около тях да може да се пера в пералня. Bluetooth маската за очи на Joseche Sleep Headphones има 240mAh батерия, която осигурява до 9 часа време за възпроизвеждане на зареждане, за да ви издържи през нощта.

Купувачите могат да отговарят на условията за безплатна 30-дневна политика за връщане на Amazon, ако маската не се използва.

Слушалки QuietOn

Най-добър лукс

Слушалки QuietOn

Цена:  $ 219

Тип слушалки:  25-40 dB
Свързаност:  Безжична

За кого е най-добре:
 • Странични, гръбни, стомашни и комбинирани траверси
 • Тези, които предпочитат безжични слушалки
 • Траверси, които харесват наушници
Акценти:
 • Потискане на шума
 • Ненатрапчив, компактен дизайн
 • Отлично качество на звука

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите QuietOn

Ненатрапчивият им размер и елегантен дизайн правят слушалките QuietOn луксозен избор за спални слушалки.

Тези малки безжични слушалки за уши са изградени от пластмаса, полиуретанов каучук, неръждаема стомана и злато. Те имат отличителен и изискан дизайн в черно и злато. Накрайниците за уши с пяна им помагат да се лепят удобно по ухото ви, а всеки комплект накрайници за уши се доставят с малки, средни и големи размери, така че да можете да изберете най-подходящата за вас опция. QuietOn също продава допълнителни накрайници за уши, ако имате нужда от подмяна или предпочитате различно усещане.

Слушалките QuietOn имат активна технология за премахване на шума. Микрофонът взема проби от околния шум и високоговорителят използва фазово изместен звук, за да го блокира. Можете да използвате превключвател, за да превключвате между режимите на заглушаване и слуха. Режимът на заглушаване използва технологията за активно премахване на шума, докато режимът на слуха ви позволява да разговаряте с партньора си. Докато повечето слушалки са създадени за възпроизвеждане на музика или звуци, слушалките QuietOn са създадени изключително за отмяна на шума.

Тъй като тези слушалки са доста малки и не изпъкват много, те са подходящи за всички позиции за сън. Те работят независимо от интелигентните устройства, така че не е нужно да се притеснявате за проблеми с връзката. Всяка двойка слушалки се доставя с кутия за зареждане и кабел. Батерията може да издържи до 20 часа на зареждане. QuietOn предлага 14-дневна гаранция за връщане на парите и 1-годишна гаранция за тези слушалки.

Безжични слушалки HoomBand

Най-добра лента за глава

Безжични слушалки HoomBand

Тип слушалки:  лента за глава
Свързаност:  Безжична

За кого е най-добре:
 • Хора, които се наслаждават на околните звуци или медитират преди лягане
 • Тези, които намират други слушалки за прекалено обемисти или неудобни
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Ултра тънки слушалки, обвити в мека пяна и дишаща материя
 • Приложението включва бял шум, ASMR и програми за медитация
 • Непорочно качество на звука

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на HoomBand

Слушалките в стил лента за главата станаха популярни сред траверсите през последните години поради безпроблемния им дизайн. HoomBand е отличителен продукт, благодарение отчасти на удобната си конструкция. Слушалките са подплатени със слой от мека пяна, за да ви попречат да усещате жиците, а дишаща мрежеста обвивка от плат осигурява допълнителни подплънки. Това ви позволява да използвате слушалките, докато спите в странично, гръбно или стомашно положение.

Слушалките са проектирани с Bluetooth 5.0 аудио за отлично качество на звука. Съответното интелигентно приложение HoomBand е безплатно и съвместимо с Android и iOS устройства. Приложението включва вградени аудио програми, включително бял шум за подпомагане на съня и маскиране на външни звуци, ръководени медитации и сесии за хипноза. Не е необходимо да плащате за абонамент, за да се насладите на оригиналното съдържание на приложението, а нови програми се добавят редовно.

Покритието може да се почисти на място с хладка вода, ако е необходимо. Можете също така да премахнете и регулирате подложката от пяна за слушалките за по-персонализирано прилягане.

Цената на стикера на HoomBand е наравно с другите слушалки за сън, но клиентите могат да спестят пари, като закупят две или три ленти за глава едновременно. Можете също да добавите калъф за носене към вашата поръчка. HoomBand препоръчва лентата за глава за слушатели, които са на 12 или повече години. Доставката е на евтина фиксирана цена за всичките 50 държави, а покупката ви ще включва 100-дневен пробен период на сън.

SleepPhones Безжични Bluetooth слушалки за сън

Най-удобно

SleepPhones Безжични Bluetooth слушалки за сън

Цена:  $ 80

Тип слушалки:  над ухото
Свързаност:  Безжична

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят по-голям избор
 • Слушатели, които предпочитат усещането за лента за глава
 • Спортисти
Акценти:
 • Напълно безжичен дизайн
 • Предлага се в три размера и пет цвята
 • Две опции от плат – топла и уютна за студен климат и мека и дишаща за топлите сезони

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите SleepPhones

Отличителни материали, солидна конструкция и богат избор от стилове правят безжичните Bluetooth слушалки за сън SleepPhones изключително удобни за траверси.

За слушалките се предлагат две различни материи. SheepCloud Fleece е мек, топъл и размит, което го прави подходящ за по-студен климат; цветовите опции включват сиво, лавандула и черно. SheepCloud Breeze е създаден за дишане и отнемане на влага, така че може да се хареса на спортисти и горещи траверси; тя се предлага в черно, сиво, орхидея и синьо. И двете тъкани са хипоалергенни и са направени от смес от полиестер и еластан. Частта от плат на лентата за глава може да се пере в машина, след като се премахнат електронните компоненти.

Предлагат се три размера за слушалките, за да се осигури удобно прилепване. Ултра тънките високоговорители с възможност за Bluetooth почиват в лентата на плат, за да доставят висококачествен звук, като същевременно намаляват околния шум. Тези слушалки работят с повечето съвместими с Bluetooth устройства в обхват от 15 до 30 фута. Акумулаторна батерия може да играе до 10 часа между зарежданията, а USB зарядното се предоставя при покупка. С покупката си клиентите могат също да изтеглят звуци за заспиване и приложение за iPhone без допълнително заплащане.

Безжичните Bluetooth слушалки за сън SleepPhones се предлагат с 1-годишна ограничена гаранция и 30-дневна политика за връщане.

Слушалки за сън CozyPhones

Най-доброто за малки деца

Слушалки за сън CozyPhones

Тип слушалки:  над ухото
Свързаност:  Кабелна

За кого е най-добре:
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Хора, които обичат да носят лента за глава или маска за сън
 • Бегачи
Акценти:
 • Може да се носи като лента за глава или маска за сън
 • Ултратънките високоговорители са удобни във всяка позиция на сън
 • Тъканта от руно предлага уютно усещане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на CozyPhones

За много траверси лентата за глава е удобен начин да запазят ушите си топли, докато слушат любимите си звуци. Слушалките за сън CozyPhones не само постигат това, но и са достатъчно гъвкави за други цели. Спящите могат да го носят през деня за удобно слушане или да го издърпват надолу над очите си, за да блокират светлината.

Тази лента за глава използва високоговорители с дебелина по-малка от четвърт инч и покрита с пяна, така че траверсите могат да лежат отстрани без дискомфорт. Високоговорителите могат да бъдат преместени за оптимално прилягане. Те се свързват с вашето устройство с плетен кабел, предназначен да устои на заплитане. Слушалките са съвместими с почти всяко устройство.

Поларният плат прави лентата за глава уютна и удобна и е изключително широка, за да разпределя по-равномерно налягането. След отстраняване на високоговорителите и други електронни компоненти платът на лентата за глава може да се пере. Когато не се използват, траверсите могат да приберат слушалките в пътната си чанта.

Слушалките за сън CozyPhones в първоначалното им неизползвано състояние могат да бъдат върнати за възстановяване на покупната цена за първите 30 дни. Този продукт се предлага с 180-дневна ограничена гаранция.

Как да изберем слушалки за сън

Когато купувате слушалки за сън, качеството и комфортът са сред най-важните атрибути. Тъй като комфортът е субективен, обаче, изборът на най-добрия вариант за вас може да изисква известно проучване и обмисляне. По-долу ще разгледаме подробно някои от факторите, които се различават между слушалките, като стил, окабеляване, цена и производителност.

Стил

Стилът на слушалките се отнася до формата и начина, по който се побира върху или в ушите ви. Спящите могат да намерят някои стилове за по-удобни от други въз основа на техните лични предпочитания и позиция на сън.

Над ухото
Над ухото е по-традиционен стил. Слушалките се плесват около външната част на ухото за плътно прилепване, докато плътна лента се увива около горната част на главата, за да държи високоговорителите на място. Тъй като този дизайн обикновено е обемист, той не е често срещан в слушалките за спане.


Слушалки за уши On-ear много приличат на стилове за уши, тъй като почиват извън ухото. Слушалките в ушите обаче са малко по-малки и са разположени на самото ухо, вместо да го прилепват. Тъй като са малко по-компактни, може да са по-подходящи за спане, отколкото моделите над ушите.

В ухото
Често наричани слушалки, слушалките за уши седят в ушния канал. Те са компактни и могат да побират всички позиции за сън. Въпреки това, някои спящи може да не харесат усещането за слушалките, почиващи в ушния им канал.

Лента за
глава Лента за глава и маска за сън обикновено съдържат високоговорители, обвити в плат, който спящият може да носи като конвенционална дреха. Тъй като много от тези модели имат допълнителни подплънки около ухото, те могат да бъдат изключително удобни за страничен сън.

Кабелна или безжична

Купувачите могат да избират между кабелни и безжични слушалки и всяка от тях носи потенциални предимства и недостатъци.

Кабелните слушалки се свързват със смартфон, таблет или друго устройство с помощта на кабел. Въжето може да представлява риск от удушаване и може да е неудобно за траверси, които често сменят позициите си през нощта. Собствениците обаче не трябва да зареждат слушалките и те са съвместими с повечето устройства. Кабелните слушалки също са по-бюджетни.

Безжичните слушалки не се свързват директно с устройство за възпроизвеждане на звук. Вместо това те обикновено използват Bluetooth. Понятието „безжична“ може да бъде измамно, тъй като някои от тези слушалки все още имат жица, свързваща слушалките една с друга. И все пак траверсите са много по-малко склонни да се заплитат в шнура. Безжичните слушалки ще трябва да се зареждат редовно и трябва да се използват със съвместимо устройство.

Бюджет

Цената на слушалките за сън започва от по-малко от $ 20 и може да надхвърли $ 200. Тази голяма вариация в цената се определя до голяма степен от тяхната технология.

Бюджетните опции обикновено свършват работата, но може да не са толкова трайни или напреднали. Опциите с по-висока цена трябва да имат по-добра яснота и баланс на звука. Някои от опциите с по-тежки етикети с цени също имат подобрена технология за блокиране на шума. Допълнителните разходи за слушалки от висок клас може да са оправдани за слушатели, които искат изключително качество на звука и тези, които се борят да спят поради околния шум.

Други фактори

Позиция за сън
Спящите в стомаха и гърба може да могат да използват практически всеки стил слушалки, въпреки че позицията им за сън вероятно ще повлияе дали предпочитат да поставят кабела на кабелните слушалки пред или зад главите си. Страничните траверси обикновено имат по-силни предпочитания, тъй като силата на възглавницата върху слушалките може да бъде неудобна при по-големи, обемисти модели. Поради това повечето странични траверси предпочитат ленти за глава, маски за сън или други нископрофилни дизайни, които не оказват прекалено голям натиск върху ушите им.


Спящите с тегло обикновено предпочитат леки слушалки. По-тежките модели могат да бъдат по-забележими и по-малко удобни, особено при смяна на позициите.

Дължина на кабела
При кабелните модели дължината на кабела може да е критична. По-дългият кабел ще ви позволи да поставите повече пространство между слушалките и вашето устройство, но също така оставя по-голяма дължина, в която бихте могли да се заплетете, ако се хвърлите.

Размери
Докато някои слушалки се предлагат само в един размер, много от тях имат множество опции за оразмеряване, за да се поберат различни форми на глава и уши. Намирането на подходящото прилягане може да помогне на вашите слушалки да останат на място, без да жертвате комфорта.

Гаранция
Гаранционната политика добавя допълнителен слой защита, ако възникнат дефекти. Някои слушалки за сън имат гаранционни политики, докато други нямат. Повечето гаранции за слушалки предлагат една до две години защита.

Грижи
Повечето слушалки изискват редовно почистване, но инструкциите за това как да почистите слушалките се различават при различните производители. Лентите за глава и маските за сън често се перат, след като високоговорителите и другите електронни части са премахнати. Други могат да бъдат изтрити с подходящ почистващ разтвор. Спазването на инструкциите на производителя за грижа може да ви помогне да поддържате хигиеничните си слушалки за сън, без да ги повредите.

Безопасно ли е да спите с включени слушалки?

Слушалките могат да подобрят качеството на съня и да сведат до минимум прекъсванията през нощта. Сънят със слушалки обаче има някои потенциални недостатъци. Сериозните наранявания са изключително редки, но осъзнаването на рисковете може да ви помогне да предприемете стъпки за тяхното смекчаване.

Нарушение на слуха и / или загуба: Силните шумове могат да повлияят на слуха ви, така че слушането на музика с висока сила на звука може да бъде проблематично.

Външен отит: Известно още като „ухо на плувеца“, това състояние възниква, когато външният ушен канал се възпали. Силната музика и слушалките, изпъкнали в ушния канал, могат да причинят външен отит.

Натрупване на ушна кал: Ако слушалките образуват плътно уплътнение над ушния канал, може да няма достатъчно циркулация, за да се разсее ушната кал. Това е особено често при наушниците. С течение на времето ушната кал може да се събере около тъпанчето, което може да е неудобно и в някои случаи да изисква медицинска помощ и лечение.

Разсейване: Въпреки че блокирането на шума често е целта на носенето на слушалки, това също може да представлява потенциална опасност, тъй като траверсите може да са по-малко забележими при спешни случаи.

Удушаване: Много слушалки за сън използват проводници за свързване към устройство или за връзване на слушалките една към друга. Тези жици биха могли да увият гърлото на спящия и да блокират дихателните пътища.

Използването на слушалки, предназначени за сън, може да помогне за ограничаване на тези рискове. Винаги бъдете наясно с тяхното разположение и ги отстранете, ако забележите някакъв дискомфорт. Когато се съмнявате, говорете с Вашия лекар, за да определите дали слушалките за сън са безопасен вариант за Вас.

Други опции за намаляване на шума през нощта

Въпреки че слушалките за сън могат да помогнат за блокиране на шумовете, които пречат на съня ви, те не са единственото решение. Други опции също могат да ограничат нощните шумове.

Тапи за уши: Тапите за уши отдавна са популярно решение за шумни ситуации. Докато спящите няма да могат да слушат музика, медитации или звуци на сън, тапите за уши могат да бъдат удобен и рентабилен начин за блокиране на често срещани смущения, като хъркането. Някои модели също са създадени специално за траверси. Тапите за уши от висок клас могат да бъдат почти толкова скъпи, колкото слушалките, но бюджетните опции струват само стотинки. Имайте предвид обаче, че някои здравословни проблеми, свързани със слушалките – като ухото на плувеца и натрупването на ушна кал – могат да се отнасят и за тапи за уши.

Машини за бял шум: Машините за бял шум помагат да заглушат околния шум, като произвеждат звук, много подобен на статичен радио или телевизия. Тъй като машините с бял шум често имат жакове за слушалки, много от тях могат да се използват със слушалки.

Звукови приложения: Звуковите приложения могат да включват звуци за сън, истории, медитации и / или песни, предназначени да помогнат на слушателите да се отпуснат и да се отпуснат. Тези звуци могат също да отвличат вниманието от някои външни шумове, като преминаващи коли. Обикновено можете да възпроизвеждате звукови приложения през високоговорителя на устройството, отделен високоговорител или слушалки.

Модификации на стаите: Въпреки че са нискотехнологично решение за намаляване на шума през нощта, простите модификации на стаите също могат да бъдат много ефективни. Добавянето на килими и завеси може да помогне за заглушаване на звуците за по-спокойна обстановка в спалнята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector