Menu Close

Най-добри охлаждащи дюшеци

Ако обичате почти всичко във вашия матрак, но искате да направите малки промени, за да персонализирате средата на съня си, заслужава да се обмисли подматрачна подложка. Подматрачната подложка е тънък слой, който седи върху текущия ви матрак и е закрепен с еластични презрамки или пола, подобна на монтиран чаршаф. Подматрачната подложка не само ви позволява да персонализирате усещането за вашия матрак, но и добавя слой защита.

Въпреки че подматрачната подложка не променя непременно цялостната твърдост на вашия матрак, тя може да промени определени качества като регулиране на температурата. Охлаждаща подматрачна подложка активно или пасивно регулира температурата и предотвратява съня горещо. Някои са направени от дишащи материали, като памук или вълна, докато други се вливат с гел, за да изтеглят топлината от тялото и да разсейват влагата. Някои стилове използват технология за активно охлаждане на повърхността на матрака.

Ще покрием нашите най-добри избор за най-добрите охлаждащи подматрачни подложки и какво да търсите, когато пазарувате. Също така ще разгледаме какъв тип охлаждаща подматрачна подложка е най-подходяща, заедно с отговори на често задавани въпроси.

Най-добрите охлаждащи дюшеци

информация за продукта

Спящ облак Седефен подматрачник

Най-доброто като цяло

Спящ облак Седефен подматрачник

Цена:  $ 199

Материал на покритието:  смес от вискоза и памучен плат Outlast
Пълнеж:  Полиестерни влакна

За кого е най-добре:
 • Спящи, които се колебаят между прекалено горещо и прекалено студено
 • Страдащи от алергии
 • Тези, които искат матрак, който се почиства лесно
 • Хора с високопрофилни матраци
Акценти:
 • Разполага с технология Outlast, която помага за регулиране на температурата
 • Побира матраци с дълбочина до 20 инча
 • Измиване в машинно производство

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Slumber Cloud

Подложката за матраци Slumber Cloud Nacreous се откроява със собствената си технология Outlast, която е проектирана за оптимално регулиране на температурата. Outlast е материал за фазова промяна (PCM), който има способността да абсорбира, съхранява и връща топлината.

Подплатата на подложката е проектирана да намали натрупването на топлина и влага, когато сте прекалено горещи, но също така отделя топлина, ако започнете да се охлаждате. Допълнителна технология за регулиране на температурата е добавена към горния капак. Технологията PCM може да се хареса на двойки с различни температурни предпочитания, тъй като подматрачната подложка е проектирана да се адаптира към уникалните нужди на всеки човек.

Подложката се предлага в шестте стандартни размера матраци, както и разделен крал. Купувачите могат да избират между синьо и бяло, които се различават леко в изработката. Най-горната материя на синия модел се състои от 40% вискоза Outlast и 60% памук, докато горният панел на бялата подложка е със 100% лиоцел. И двата състава са ефективни при регулиране на температурата.

Подложката разполага с малко количество подложка от полиестерни влакна за по-голяма дишане, без да променя цялостното усещане на вашия матрак. Еластичният му перваз има 360-градусов захват, за да осигури плътно прилепване, а подложката ще побере матраци с профили между 5 инча и 20 инча.

Подложката за матраци в седеф е хипоалергенна и се пере в пералня. Той идва с 60-дневна пробна версия, а Slumber Cloud предлага безплатна доставка за всички поръчки в САЩ.

Подложка за матрак с медна възглавница ViscoSoft

Най-ценно

Подложка за матрак с медна възглавница ViscoSoft

Цена:  $ 75

Материал на корицата:  Вливаща се от мед тъкан
Пълнеж:  надолу алтернативни влакна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Страдащи от алергии
 • Тези, които търсят омекотяваща подматрачна подложка
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Тъканта за отнемане на влага е проектирана да помага за регулиране на температурата
 • Мие се в пералня, за да се предотврати натрупването на миризми и бактерии
 • Алтернативното пълнене омекотява повърхността на съня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на ViscoSoft

Подматрачната подложка ViscoSoft с медна възглавница е с дишащ, топлоизолиращ дизайн, с вливаща мед мед и алтернативно пълнене. Медните нишки са предназначени да предотвратят натрупването на бактерии и да намалят миризмите във вашата среда за сън. Този модел е хипоалергенен и се пере в пералня, което го прави подходящ избор за тези с чувствителност към околната среда.

Подложката разполага с дълбока джобна пола, която може да побере матраци с височина до 18 инча. Здравият ластик помага да се насърчи плътно и сигурно прилепване, което прави по-малко вероятно подматрачната подложка да се измести през цялата нощ.

Поради своите 750 грама на квадратен метър (GSM) алтернативно пълнене на влакна, подложката има усещане за плюш. Това може да помогне за омекотяването на твърд матрак и да осигури допълнителна амортизация за раменете и бедрата.

Подматрачната подложка от медна възглавница е подкрепена от 60-дневен период на връщане и 3-годишна гаранция. ViscoSoft осигурява и безплатна доставка на подматрачната подложка.

Подложка за органични матраци Saatva

Най-добър органичен

Подложка за органични матраци Saatva

Цена:  $ 175

Материал на покритието:  Най-горен панел: GOTS-сертифициран органичен памук Страничен панел: GOTS-сертифициран органичен памук, еластан
Пълнеж:  Органичен памук

За кого е най-добре:
 • Купувачи с екологично съзнание
 • Тези, които искат лесна за почистване подматрачна подложка
 • Траверси, които са чувствителни към химикали и синтетични материали
 • Хора с дебел матрак
Акценти:
 • Изработена от сертифициран органичен памук
 • Дишащ и отнемащ влагата
 • Мие се в пералня за лесна грижа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Saatva

Подложката за органични матраци Saatva естествено отвежда влагата и топлината за по-хладна среда за сън. Памукът е лек и дишащ, а подложката за органичен матрак Saatva използва 100% памук, сертифициран по Глобален органичен текстилен стандарт (GOTS), във ватирана конструкция. Изработва се без използване на химикали или синтетични материали.

Броят на нишките 300 на подложката за органични матраци Saatva е мек и дишащ, позволяващ въздух да тече през подматрачника. Страничните панели от органичен памук с широка еластична лента фиксират подложката към матрака. Подложката може да побере матраци с дебелина до 16 инча, което я прави чудесен избор за тези с по-високи профили на матраци. Подматрачната подложка включва 0,75 инча плюшен памучен пълнеж, така че ще добави малко мекота към матрака.

Подложката за органични матраци Saatva е лесна за почистване, тъй като може да се пере в пералня в нежен цикъл и да се суши в сушилня. Подматрачната подложка се предлага в стандартни размери с двойни размери от калифорнийския крал. Saatva предлага и опция Upper-Flex за размера на кралицата и краля, която съответства на матрака с разделен връх Saatva Upper-Flex.

Saatva предлага 45-дневен пробен период за сън за подложка Organic Mattress и изплаща пълно възстановяване, ако решите да върнете подложката. Компанията моли всяко спално бельо да се измие, преди да се върне. Подложката за органични матраци е покрита от едногодишна ограничена гаранция.

Охлаждащ матрак протектор за спално бельо Brooklyn

Най-добър водоустойчив

Охлаждащ матрак протектор за спално бельо Brooklyn

Цена:  $ 129

Материал на корицата:  TitanCool фаза, променяща материал, вливащ се в материал
Попълване:  N / A

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси, които са склонни към изпотяване
 • Тези, които не искат да променят твърдостта или нивото на комфорт на матрака си
 • Траверси, които искат водоустойчив протектор за матраци
 • Страдащи от алергии
Акценти:
 • Изграден от проводящ материал, проектиран да отвежда топлината от тялото
 • Водоустойчив и устойчив на бактерии, акари и дървеници
 • Може да се пере и суши в машина

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите за спално бельо Booklyn

Охлаждащият матрак протектор Brooklyn има охлаждащо на допир усещане и дишаща конструкция. Протекторът за матрак подобрява цялостната дишане на матрака и отвежда топлината от тялото. Устоява на прахови акари и други алергени.

Фирмената технология TitanCool се влива в повърхността на охлаждащия матрак протектор. Този материал за фазова промяна (PCM) увеличава проводимостта на протектора и отвежда топлината от тялото. Дишащата еластична изработка увеличава въздушния поток.

Купувачите, които искат лесна за почистване подматрачна подложка, ще оценят, че охлаждащият матрак протектор Brooklyn Bedding може да се пере в пералня в хладна или топла вода и да се суши в барабан на ниска степен. Подматрачната подложка добавя слой защита към матрака, намалявайки нормалното износване. Водоустойчивата изработка предотвратява разливи от оцветяване на матрака отдолу.

Охлаждащият матрак Protector Brooklyn Bedding е тънък калъф, така че траверсите не трябва да очакват от него да добави мекота или да промени твърдостта на матрака. Той е идеален за купувачи, които искат да защитят матрака си от разливи и петна, като същевременно подобрят цялостната му дишане.

Brooklyn Bedding предлага 30-дневен пробен период за охлаждане на матрака Protector.

GhostBed GhostProtector

Най-добро охлаждане

GhostBed GhostProtector

Цена:  $ 100

Материал на корицата:  смес от памук и микрофибър
Пълнеж:  Ламиниран водоустойчив материал

За кого е най-добре:
 • Хора, които спят горещо
 • Леки траверси, които се притесняват от шумни подматрачни накладки
 • Деца, склонни към мокрене в леглото
Акценти:
 • Охлаждаща, влагозадържаща тъкан
 • По-тихи от пластмасовите дюшеци
 • Водоустойчив дизайн

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите GhostBed

GhostBed е компания за матраци и постелки, която включва охлаждащи свойства в много от своите продукти, а GhostProtector не прави изключение. Тази подматрачна подложка има различни функции, които са предназначени да поддържат тялото хладно, като същевременно осигуряват слой за защита на матрака.

GhostProtector е направен с памучна смесена тъкан и не съдържа пластмаса, което е често срещан материал, използван в протекторите за матраци. Памучната смес е дишаща материя, предназначена да отвежда влагата от тялото и да поддържа тялото хладно. Това е в контраст с пластмасовите протектори за матраци, които понякога улавят топлината. Памучната конструкция също така прави GhostProtector по-тиха повърхност за спане, отколкото пластмасовите подматрачни накладки, които са склонни да се кривят през нощта.

GhostProtector разполага с 2-инчова еластична лента, за да поддържа матрака стабилно на място. Освен това е водоустойчив, за да предпази матрака от петна и разливи. GhostBed не позволява връщане на протектора, но е подкрепено с 10-годишна гаранция.

Уютна земна бамбукова подматрачна подложка

Най-удобно

Уютна земна бамбукова подматрачна подложка

Материал на корицата:  Вискоза, получена от бамбук
Пълнеж:  Пълнеж от влакна, получен от бамбук

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси или хора, живеещи във влажен климат
 • Лица, които са чувствителни към химикали
 • Тези, които искат да се уверят в по-дълъг пробен период и гаранция
 • Траверси, които не искат да променят нивото на твърдост на матрака си
Акценти:
 • Лек дизайн с тънък профил
 • Конструкция от мека материя, изработена от вискоза, получена от бамбук
 • Предлага се със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Cosy Earth

Подматрачникът Cosy Earth Bamboo е лек модел с тънък профил. Дишащата вискоза, получена от бамбук, е особено подходяща за горещи траверси или за живеещи във влажен климат, тъй като помага за отвеждането на влагата и регулирането на температурата.

Подложката е хипоалергенна. Уютната земя произвежда бамбук от сертифицирани от USDA биологични ферми, което означава, че той не съдържа химикали и пестициди. Компанията не използва багрила, а подложката е с естествен бял цвят. Получената от бамбук вискоза е силно дишаща, което помага на подматрачната подложка да предотврати натрупването на влага и бактерии.

Подложката се предлага в двойни, кралични, кралски и калифорнийски кралски размери и побира матраци с дълбочина до 20 инча. Той има здрава еластична лента, която помага да се запази подложката на място. За да се запази структурната цялост на матрака и мекото усещане, той трябва да се пере в пералня в деликатна обстановка.

Cosy Earth предлага безплатна доставка и връщане за поръчки в САЩ. Подложката за бамбукови матраци е подкрепена от 100-дневен пробен период и 10-годишна гаранция.

Подматрачник Ooler

Най-новаторски

Подматрачник Ooler

Цена:  $ 1399

Материал на корицата:  смес от поли / тенцел
 Пълнеж : 3.2 мм силиконови тръби

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат прецизен контрол върху температурата на леглото
 • Купувачи с по-голям бюджет
 • Тези, които искат подматрачна подложка, която може да се сдвои с приложение за смартфон
 • Двойки
Акценти:
 • Високотехнологични и хидро-задвижвани
 • Температурните настройки варират от 55 до 115 градуса по Фаренхайт
 • Оптимизируем за един или два траверса

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите Chili

За разлика от подматрачните подложки, които пасивно регулират температурата, подматрачникът Chili Ooler активно персонализира температурата на леглото с хидравлична подложка и контролен блок. Това дава възможност на траверсите да зададат температура за леглото между 55 и 115 градуса по Фаренхайт за персонализиран комфорт.

Жакардовата плетка hi-loft на подматрачната подложка има лиоцелна повърхност Tencel за дишане. Подложката разполага и с отразяващо енергията водоустойчиво дъно от полиестер. Хидравличната подложка е с дебелина 0,375 инча и включва 0,125-инчови тръби с непропускливи съединители. Водата тече през каналите и регулира температурата на подложката.

Подматрачникът Ooler се управлява от прикрепен модул с резервоар за вода. Блокът за управление има нисък профил, така че да може да се побере под леглото. Той автоматично се почиства с UV светлина. Има променлив околен шум, който може да се регулира на контролния блок.

Системата за сън Ooler може да бъде оптимизирана за един или два траверса. Предлага се в размери наполовина кралица, наполовина крал, наполовина крал Калифорния, кралица, крал и крал Калифорния. Полуразмерите са предназначени за един спален и покриват половината от матрака. Цели размери покриват целия матрак и включват два контролни блока. Това е от полза за двойки с различни предпочитания за комфорт, тъй като всяка страна може да бъде индивидуално регулирана.

Подматрачната подложка се сдвоява с приложение за смартфон за контрол на температурата, персонализируеми графици и известия. Спящите могат да настроят функцията Warm Awake вместо будилник. Тази опция бавно затопля леглото, за да ви събуди естествено. Доказано е, че системата за сън Ooler подобрява качеството на съня и намалява изпотяването при горещи траверси.

Chili предлага пробен период за сън от 90 нощи за системата за сън Ooler, въпреки че клиентът носи отговорност за всички разходи за доставка в случай на връщане. Компанията покрива системата за сън Ooler с 2-годишна ограничена гаранция.

Как да изберем охлаждаща подматрачна подложка

Adblock
detector