Menu Close

Най-добри подгряващи подложки за матраци

С наближаването на зимата може да е време да извадите постелките си за студено време. Но ако искате алтернатива на тежкото, обемисто спално бельо или не можете да стоите топло през нощта, без да включите термостата си, може да си струва да се обмисли подгряващ подматрачен диск.

Електрическите нагревателни дюшеци предлагат регулируеми настройки, които затоплят леглото ви, за да ви запазят уют през нощта, като същевременно използват само част от мощността в сравнение с централното отопление. Модерните подложки за отопление варират от прости и ефективни системи до разширени опции както с отопление, така и с охлаждане. Ще ви преведем през нашите подборки за най-добрите подгряващи подложки за матраци и това, което трябва да знаете, за да изберете подходящия за вашите нужди.

Най-добрите отопляеми дюшеци

информация за продукта

система за сън chiliPAD

Най-добър лукс

система за сън chiliPAD

Цена:  $ 499

Материал на корицата:  смес от полиестер и памук
Пълнеж:  Силиконови тръби

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи отопление и охлаждане
 • Двойки
 • Купувачи, които не искат подложка на телена основа
Акценти:
 • Системата за контрол на температурата предлага както отопление, така и охлаждане
 • Безжичната конструкция използва вода за отопление
 • Индивидуален контрол на температурата от всяка страна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите chiliPAD

Системата за сън chiliPAD е усъвършенствана подматрачна подложка, която не разчита на метални проводници за осигуряване на топлина. Вместо това, меката подложка от полиестер-памук съдържа силиконови тръби от медицински клас, които циркулират вода с контролирана температура.

Прикрепеният блок за контрол на температурата държи резервоарния резервоар, който циркулира вода в тръбната система на chiliPAD. Устройството разполага с димируем цифров дисплей, който ви позволява да прецизирате температурата, както и автоматично изключване, когато водата е ниска.

Системата за заспиване chiliPAD се предлага с ръчно безжично дистанционно управление, захранвано от батерии, за да можете да контролирате температурата на подложката си на разстояние до 20 фута. За разлика от повечето отопляеми подложки на пазара, chiliPAD осигурява както отопление, така и охлаждане между 55 и 110 градуса по Фаренхайт, което прави тази система за сън изключително универсална за целогодишна употреба.

ChiliPAD е луксозна подгряваща подматрачна подложка с подходяща цена. Предлага се на половина и цели размери за матраци кралица, крал и Калифорния. Целите размери включват два контролни блока за двоен контрол на температурата, важна характеристика за двойки с различни предпочитания. Хидравличната подложка се пере в машината за лесна грижа. Той също така идва с пробен период за сън от 90 нощи и 2-годишна ограничена гаранция.

Подложка за подматрак със слънчев лъч

Най-ценно

Подложка за подматрак със слънчев лъч

Материал на корицата:  100% полиестер
Попълване:  Полиестер и ThermoFine отоплителна технология

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Тези, които предпочитат семпъл дизайн
 • Траверси, които обичат да загряват предварително матрака си
Акценти:
 • Прост, рентабилен дизайн
 • 10 настройки за нагряване
 • Надеждна отоплителна система с телена основа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Sunbeam

Подматрачната подложка Sunbeam е проста, но надеждна подложка с отопляемо легло, която осигурява достатъчно мощност за отопление на достъпна цена. Тази подматрачна подложка е изработена от трайна, ултра-мека 100% полиестерна материя и разполага с електрическа отоплителна система на базата на електрическа тел ThermoFine. Тънкият профил на подложката му позволява да затопли леглото ви, без да променя нивото на комфорт на вашия матрак.

Подгряващата подматрачна подложка включва ръчен кабелен контролер с лесен за използване завъртащ се диск и 10 настройки за регулиране на температурата на подложката. Подложката има и настройка за предварително загряване, за да загреете матрака си преди лягане, както и функция за автоматично изключване, която изключва подложката след 10 часа.

Подматрачната подложка Sunbeam се закрепва към вашия матрак подобно на монтиран чаршаф и приляга на матраци с височина до 16 инча. Sunbeam се предлага в четири стандартни размера (двойна, пълна, кралица и крал) и може да се пере в пералня и да е безопасна в сушилня. Въпреки това, без двустранен контрол на температурата, Sunbeam може да не е най-добрият избор за двойки с различни предпочитания. Подгряващият подматрак Sunbeam е защитен с 5-годишна ограничена гаранция.

Подгряваща подложка CozyWinters Shield Life

Най-добри характеристики

Подгряваща подложка CozyWinters Shield Life

Цена:  $ 499

Материал на корицата:  памук
Пълнеж:  Термична кашмирена подплата и медна телена мрежа

За кого е най-добре:
 • Спящи, които предпочитат ултра-препечени температури в леглото
 • Хора с лоша циркулация или болки в кръста
 • Тези, които са склонни да заспиват, докато използват загрята подложка
Акценти:
 • 5-слойният дизайн включва термична подложка от кашмир и медна антимикробна мрежа
 • Далечна инфрачервена (FIR) технология
 • Температурен диапазон от 86 до 140 градуса F (30 до 60 градуса C)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на CozyWinters

Подматрачната подложка Shield Life от CozyWinter може да се похвали с високотехнологичен дизайн, който използва технологията Far Infrared (FIR). Този тип отопление не разчита на електромагнитно излъчване. Вместо това вградените влакна произвеждат инфрачервени лъчи, които затоплят тялото и могат също така да подобрят циркулацията, без да причиняват наранявания или вредни последици за здравето. Докато опитът на спящите с този тип отопление ще варира, някои проучвания също показват, че инфрачервеното отопление може да облекчи дискомфорта за хора с болки в долната част на гърба.

Подложката е изградена от пет отделни слоя, въпреки че нейният профил е относително тънък и не трябва драстично да променя усещането за повърхността на съня ви. Мекият памук съставя външната обвивка, докато вътрешността съдържа двуслоен теленен елемент, кашмирен термопласт и медна телена мрежа, която има антимикробни свойства.

Можете да регулирате подложката навсякъде между 80 и 140 градуса по Фаренхайт, което я прави особено подходяща за хора, които предпочитат много уютен сън или място за сядане. Таймерът за автоматично изключване може да бъде настроен до 10 часа, което ви позволява да спите с подложката през цялата нощ. Подложката трябва да лежи върху повърхността на матрака ви и да няма первази. Предлагат се стандартни, пълни, кралични и кралски размери.

Докато цената на стикера за тази подложка е малко висока, нейната усъвършенствана конструкция и широк температурен диапазон ще бъдат добра инвестиция за купувачите, които търсят максимална топлина. Неизползваните и неповредени подложки могат да бъдат върнати за пълно възстановяване в рамките на 30 дни от получаването, а покупката ви ще включва едногодишна гаранция на производителя.

система за сън chiliPAD

Най-добър лукс

система за сън chiliPAD

Цена:  $ 499

Материал на корицата:  смес от полиестер и памук
Пълнеж:  Силиконови тръби

За кого е най-добре:
 • Тези, които търсят както отопление, така и охлаждане
 • Спящи, които искат да контролират подматрачната си подложка чрез мобилно приложение
 • Купувачи с по-голям бюджет
Акценти:
 • Управлява се чрез приложение за смартфон
 • Иновативна система за отопление и охлаждане
 • Температурен диапазон между 55 и 115 градуса

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите chiliPAD

Chilisleep OOLER е една от най-модерните налични системи за сън. Ако търсите луксозен вариант с най-новите технологии, OOLER си струва да се помисли.

OOLER се предлага с електрическо управление и мрежест подматрак, които се управляват от мобилно приложение. OOLER използва електрическа енергия за отопление или охлаждане на водата. След това системата изпомпва контролираната от температурата вода през мрежа от силиконови тръби, разпределени равномерно в мрежестата подложка на OOLER. Това ви позволява да контролирате по-фино температурата на вашия матрак в сравнение с традиционните подложки за отопление на легло на основата на тел.

Можете да настроите контролния блок на OOLER някъде между 55 до 115 градуса по Фаренхайт за възможности за отопление и охлаждане. Контролният блок съдържа резервоара за вода на системата с автоматична система за почистване с UV светлина. Реверсивният подматрачен подложка може да се пере в машина и се отличава с мрежеста горна част от памучна смес и дъно на Tencel. Мобилното приложение ви позволява безжично да контролирате температурата на матрака си, да зададете график за сън и автоматично да затопляте или охлаждате матрака си преди лягане.

Подматрачник за цифрово затопляне Brookstone Navien Mate

Най-удобно

Подматрачник за цифрово затопляне Brookstone Navien Mate

Цена:  $ 449

Материал на корицата:  100% органичен памук
Попълнете:

За кого е най-добре:
 • Екологично съзнателни потребители
 • Тези, които искат равномерно отопляем матрак
 • Хора, които спят с партньор
Акценти:
 • Нагрява с помощта на контролирана температура вода
 • Двойното управление гарантира, че и двете страни на леглото са удобни
 • 100% органичен памучен калъф

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Brookstone

Цифровият подгряващ подматрак Navien Mate от Brookstone използва вода с контролирана температура, за да загрее повърхността на съня ви. Въпреки че има доста висока цена на стикер, траверсите, които искат нагрята подложка, проектирана за максимален комфорт, може да помислят за предлагането на Brookstone.

Вместо електрически намотки, подложката използва тръби, пълни с затоплена вода. За да настроите системата, налейте вода в отделния нагревателен уред и свържете тръбите към подложката. Уредът използва малък мотор за загряване на водата, която след това циркулира в подложката, за да създаде равномерно затоплена повърхност. Хората, които спят с партньори, ще се радват на двойния контрол на температурата, който се увеличава на стъпки от 1 градус.

Температурата може да се регулира прецизно. След като водата циркулира през тръбата, тя се връща в отоплителното тяло, където се проверява температурата, за да се гарантира, че е правилна. Калъфът е направен от 100% органичен памук, който е достатъчно тънък, за да не пречи на усещането за вашия матрак. Можете да закупите тази подложка в три различни стандартни размера и включва чанта за съхранение. Brookstone подкрепя подматрачника Navien Mate с 2-годишна гаранция.

Фирменият магазин ватиран подгряващ подматрачник

Най-доброто за дълбоки матраци

Фирменият магазин ватиран подгряващ подматрачник

Цена:  $ 149

Материал на корицата:  смес от памук
Пълнеж:  Синтетичен пълнеж

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи допълнителна амортизация
 • Двойки
 • Всеки, който притежава матрак с висок профил
Акценти:
 • Значителен ватиран връх от влакна предлага допълнителна амортизация
 • Опростена система за отопление с 10 кабела
 • Функция за автоматично изключване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на The Company Store

С ватиран памук и синтетичен пълнеж, ватиран подгряващ подматрак на Company Store предлага мек, омекотяващ комфорт. Подложката на Company Store е проектирана като монтиран чаршаф, с полиестерни страни и еластичен ластик, който може да побере матраци с височина до 22 инча.

Капитонираната подгряваща подматрачна подложка използва дизайн с отопление с електрическа жица, за да осигури равномерна топлина по повърхността на подложката. Подложката е направена със 100% памучен горен панел, а капитонираният дизайн държи полиестерното влакно на място, като същевременно предлага допълнително таванско и омекотяване. Този дизайн ще добави забележителен плюш към вашия матрак.

Отличаващ се с 10 регулируеми топлинни настройки, подложката на Store Store е оборудвана с жичен контролер с цифров дисплей. Освен това има вградено 10-часово автоматично изключване.

Капитонираният подгряващ подматрак на фирмения магазин може да се пере в пералня. Предлага се в четири стандартни размера: двойна, пълна, кралица и крал. Размерите на кралицата и краля включват два температурни регулатора, така че партньорите, които споделят едно и също легло, могат индивидуално да контролират настройката на топлината от тяхната страна на леглото. Тази подложка е защитена от 5-годишната ограничена гаранция на Фирмения магазин.

Sunbeam водоустойчива подгряваща подматрачна подложка

Най-добър водоустойчив

Sunbeam водоустойчива подгряваща подматрачна подложка

Материал на корицата:  100% памук (200TC)
Пълнеж:  Полиестер

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се нуждаят от допълнителна защита за матрака си
 • Търсещи стойност
 • Хора, които искат да настроят фино температурата на матрака си с бюджет
 • Тези с матрак с висок профил
Акценти:
 • Мие се в пералня за лесна грижа
 • Водоустойчив
 • 20 предварително зададени настройки за отопление

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Sunbeam

Водоустойчивият подгряващ подматрак Sunbeam се гордее с всички силни страни на достъпния подгряващ подматрак Sunbeam с добавен слой защита срещу разливи и петна.

Sunbeam е традиционна нагрята подматрачна подложка на телена основа, която използва собствена технология ThermoFine, за да достави равномерна топлина по повърхността на вашия матрак. Подложката е снабдена с лесен за използване контролер за цифров дисплей, който позволява на траперите да избират между 20 различни предварително зададени опции за отопление. Той включва настройка за предварително загряване за тези, които обичат да затоплят матрака си преди лягане, и функция за автоматично изключване за допълнителна безопасност.

Водоустойчивият подгряващ подматрак Sunbeam е изработен от 100% памук и водоустойчива подложка. В горната част на подложката има ватирана конструкция с брой конци 200. Подобно на стандартния подгряващ подматрак на Sunbeam, тази версия има опростен дизайн. Той се плъзга върху матрака ви като монтиран чаршаф, а полата побира матраци с висок профил с височина до 19 инча.

Тази подложка се предлага в пет стандартни размера: двойна, пълна, кралица, крал и калифорнийски крал. Той също така може да се пере в пералня и да е безопасен за сушене.

Какво е подгряваща подматрачна подложка?