Menu Close

Най-добрият протектор за матраци за нощно омокряне

Мокрото в леглото е доста често срещано явление. Някои проучвания показват, че това може да се случи при до 20% от децата под 5 и 10% от децата под 10 години. Освен това възрастни с уринарна инконтиненция също могат да получат нощно напикаване. Като медицинско състояние, нощното напикаване е известно още като нощно напикаване.

Докато нощното напикаване е често срещано, то често е заклеймено. Това може да повлияе на самочувствието на детето и да повлияе на семейните отношения. Децата обикновено израстват от мокри мокри, когато придобият по-голям контрол над телата си, но междувременно родителите може да искат да опростят живота си и да защитят матрака на детето, като използват водоустойчив протектор за матраци.

Влагата може трайно да повреди матрака, което води до продължителни петна и миризми. Някои правила за гаранция могат дори да бъдат анулирани, ако има доказателства за нощно напикаване. Протекторът за матраци за нощно омокряне е лесно и обикновено достъпно решение, което улеснява почистването, без да променя значително усещането за леглото.

По-долу ще намерите нашия най-добър протектор за матраци за кирки за легло за матраци за матраци за мокри мокри. Това ръководство също така ще разгледа по-отблизо факторите, които могат да повлияят на производителността, комфорта и удобството на протектора за матрак за нощно напикаване.

Най-добрите протектори за матраци за нощно омокряне

информация за продукта

Saatva водоустойчив протектор за матраци

Най-доброто като цяло

Saatva водоустойчив протектор за матраци

Цена:  $ 145

Материал:  Органичен памук с полиуретанова бариера срещу влага

За кого е най-добре:
 • Тези, които обикновено намират протекторите за матраци твърде горещи
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 16 инча
 • Потребители, които предпочитат да закупят продукти за справедлива търговия
Акценти:
 • Влажният органичен памук няма да улови твърде много телесна топлина
 • Влагата се проветрява за допълнителна дишане
 • 360-градусова еластична подплата предотвратява преместването и поддържа протектора на място

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Saatva

Водоустойчивият протектор за матраци Saatva е съставен от органичен памук, което го прави по-мек и по-дишащ от много конкурентни протектори. Полиуретановата бариера за влага също се вентилира с малки отвори за насърчаване на допълнителен въздушен поток. В резултат на това този протектор е чудесен вариант за хора, които обикновено спят на топло спално бельо.

Дебел, силиконов ластик обгръща целия периметър, за да запази слоя на място през цялата нощ. Дълбочината на джоба е 16 инча, така че протекторът ще бъде съвместим с повечето матраци, продавани днес.

Протекторът е напълно измит в машина и се държи добре с течение на времето, дори ако трябва често да го перете. Предлагат се шест размера, вариращи от близнаци и близнаци XL до крал и крал в Калифорния. Saatva произвежда този протектор във фабрика, която е спечелила сертификат за справедлива търговия, като дава на купувачите спокойствие относно условията на работа на компанията.

Наземната доставка е безплатна за всички клиенти в съседния САЩ Saatva предлага и пробен период от 45 нощувки, който включва безплатна доставка обратно, ако решите да не запазите протектора.

Защитен матрак Viscosoft Micro Cotton Ring

Най-ценно

Защитен матрак Viscosoft Micro Cotton Ring

Цена:  $ 30

Материал:  памучно-полиестерна хавлиена бариера с полиуретанова влага

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи протектор с меко усещане
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 18 инча
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Махровият материал е луксозно мек
 • Ултра издръжлива водоустойчива подложка
 • Изключително ниска цена на стикера

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Viscosoft

Ако пазарувате с ограничен бюджет, Micro Cotton Ring Spun Mattress Protector от Viscosoft е надежден, водоустойчив продукт, който няма да изтощи банковата ви сметка. Екстериорът е съставен от памучна и полиестерна хавлиена смес, напомняща на любимия ви халат, докато бариерата за влага е направена от изключително здрав полиуретан, който осигурява дълготрайна защита срещу разливи и повреди от течности.

Въпреки хавлиената изработка, протекторът няма да регулира усещането на вашия матрак до забележима степен. Дебела еластична лента обгражда границата, а дълбочината на джоба е с дебелина 18 инча, така че протекторът се отличава със стабилност и трябва да остане на място през нощта за повечето собственици на матраци. Предлагат се и шестте стандартни размера матраци.

Протекторът може да се пере и суши във вашите домакински машини. Viscosoft препоръчва прането му с други постелки или кърпи, за да се намали рискът от повреда на бариерата срещу влага. Също така трябва да измиете протектора, преди да го използвате за първи път.

Ценовата точка за този топпер е много разумна, като се има предвид неговия мек, но издръжлив дизайн, а доставката е безплатна за всички клиенти в съседния САЩ Viscosoft позволява връщане в рамките на 60 дни от първоначалната ви поръчка, дори ако сте използвали или почистили протектор през това време.

Охлаждащ матрак протектор за спално бельо Brooklyn

Най-добро охлаждане

Охлаждащ матрак протектор за спално бельо Brooklyn

Цена:  $ 129

Материал:  TitanCool смяна на фаза с тъкан

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 14 инча
 • Купувачи, които търсят протектор с прилична гаранция
Акценти:
 • Материалът за фазова промяна осигурява постоянно охлаждане
 • Памучният хавлиен добавя усещане за копринено мека повърхност
 • Подкрепена с 3-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите за спално бельо Booklyn

Често оплакване относно протекторите за матраци е, че те предлагат ограничен въздушен поток поради бариерите срещу влага и в резултат на това спят неудобно горещо. Луксозният охлаждащ протектор за матраци от Brooklyn Bedding отговаря на името си благодарение на вливане на материал за промяна на фазата, който е проектиран да отвежда топлината от тялото ви и да поддържа комфортна температура на повърхността. Протекторът се чувства хладен на допир и е добър вариант за хора, които са горещи в леглото или живеят в по-топъл климат.

Външният материал се състои от памучна хавлиена материя с много меко усещане за ръка, докато тънкият полиуретанов слой действа като ефективна бариера срещу влага, без да възпрепятства въздушния поток. Протекторът е проектиран също така да е хипоалергенен и да предпазва от акари, както и бактерии, дървеници и други замърсители. Дълбочина на джоба от 14 инча го прави съвместим с повечето днешни матраци.

За лесна и удобна грижа протекторът може да се измие и изсуши във вашите машини у дома. Brooklyn Bedding предлага всичките шест стандартни размера матраци.

Brooklyn Bedding предлага безплатна наземна доставка навсякъде в долните 48 щата. Покупката ви включва пробен период на сън, който ви позволява да тествате протектора за период до 30 дни и да го върнете, ако не сте доволни. Тези, които държат протектора си, ще получат 3-годишна гаранция.

Slumber Cloud Dryline протектор за матраци

Най-добър лукс

Slumber Cloud Dryline протектор за матраци

Цена:  $ 189

Материал: Материал за  последваща промяна на фазата с полиуретанова бариера за влага

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 20 инча
 • Тези, които намират други протектори за твърде груби
Акценти:
 • Собствената материя Outlast предлага отлично охлаждане и контрол на температурата
 • Мека плетена повърхност за допълнителен комфорт
 • Щедра 20-инчова дълбочина на джоба

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Slumber Cloud

Slumber Cloud е марка за спално бельо, която е спечелила внимание за иновативни материали и протекторът за матраци Dryline не прави изключение. Протекторът е конструиран с помощта на Outlast, собствена тъкан, проектирана да задържа, съхранява и освобождава телесната топлина, без да влияе на температурата ви. Резултатът е протектор, който служи като ефективна бариера за течности и петна, без да спите прекалено топло.

Външната материя е мека полиестерна плетка, така че повърхността няма да се чувства прекалено абразивна за хора с чувствителна кожа. Благодарение на 20-инчовата дълбочина на джоба, протекторът е съвместим с почти всеки продаван днес матрак, включително луксозни плотове за възглавници и други високопрофилни модели. Почистването на протектора е лесно: просто го измийте и подсушете в домашните си машини.

Dryline се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака. Предвид впечатляващия и издръжлив дизайн, цената на стикера му е много разумна. Slumber Cloud също предлага безплатна доставка до всички 50 щата, както и американски военни адреси. Можете също така да върнете протектора в рамките на 60 дни от поставяне на оригиналната поръчка, ако не сте доволни от него.

Авокадо органичен водоустойчив протектор за матраци

Най-добър органичен

Авокадо органичен водоустойчив протектор за матраци

Цена:  $ 119

Материал:  GOTS сертифициран органичен памук (2 слоя) полиуретанова мембрана

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат умерена, не водоустойчива течна защита за матрака си
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 17 инча
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Произведено от сертифициран по GOTS органичен памук
 • Ватиран с абсорбиращ пълнеж от влакна
 • Издръжливост над средната, благодарение на производството на дълги щапелни памуци

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продукти от авокадо

Органичният протектор за матраци от авокадо е един от най-устойчивите протектори на пазара днес. Черупката е съставена от органичен памук, сертифициран от Global Organic Textile Standard (GOTS), един от водещите световни органи за този тип материали, и същото важи за памучните влакна, ватирани на повърхността. Въпреки че протекторът не е напълно водоустойчив, памукът е силно абсорбиращ и трябва да предпазва матрака от незначителни до умерени разливи. Протекторът също е подходящ за вегани, а памукът е сертифициран по справедлива търговия.

Периметърът е двойно зашит, за да се предотврати разкъсвания или разкъсвания, които позволяват на пълнежа да избяга. За полата се използва и органичен памук, който се отличава с дебел еластичен банер, който свежда до минимум дърпането в ъглите за по-сигурно прилепване. Дълбочината на джоба е 17 инча, така че протекторът трябва да е съвместим с повечето днешни матраци.

Протекторът може да се пера в машина или да се почиства на място, в зависимост от вашите лични предпочитания. При подходящи грижи пълнежът трябва да бъде равномерно разпределен по ватираните джобове, без почти никакво преместване или натрупване. Предлагат се и шестте стандартни размера матраци.

Въпреки че цената на стикера за този продукт може да е малко стръмна, неговият издръжлив и екологичен дизайн ще бъде добра инвестиция за някои купувачи. Авокадото предлага и безплатна доставка в рамките на съседните САЩ. Като бизнес с отрицателен въглерод, компанията инвестира в проекти за компенсиране на емисиите от корабоплаването. Всяка покупка включва пробен период от 100 нощувки и гаранция за 1 година.

Naturepedic органичен водоустойчив протектор за детско креватче

Най-доброто за креватчета

Naturepedic органичен водоустойчив протектор за детско креватче

Цена:  $ 69

Материал:  трико от органичен памук с полиуретанова бариера срещу влага

За кого е най-добре:
 • Родители, които искат да инвестират в охлаждащ протектор за своето дете
 • Тези, чийто матрак на детето е с дебелина до 6 инча
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Трико от органичен памук е силно дишащо
 • Преградата за влага е спечелила одобрение от GOTS
 • Налични са 3 стила за различни настройки на креватчето

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Naturepedic

Инвестирането в протектор за матрака за детско креватче може да ви спести значителна сума пари по пътя. Naturepedic Organic Waterproof Crib Protector се предлага в три различни стила, за да приспособи различни оформления. Можете да изберете вграден протектор с квадратна форма с дълбочина на джоба 6 инча, вграден протектор с овална форма с дълбочина на джоба 3 инча или плосък лист, който не включва еластични ъгли.

И трите стила са изработени от трико от органичен памук, изключително мек и дишащ материал, за да запази детето ви удобно. Полиуретановата бариера за влага също е спечелила одобрение GOTS за допълнително спокойствие. Технологията DrySleep осигурява отличен контрол на влагата чрез блокиране на течности, като същевременно позволява на водните пари да се разсейват. Това не само намалява изпотяването и лепкавостта, но също така елиминира нуждата от материали като PVC или бутанов каучук.

Протекторът може да се измие и изсуши във всяка домакинска машина за бърза и удобна грижа, когато вашето мъниче претърпи инцидент. И трите версии на протектора са на разумни цени и Naturepedic предлага безплатна доставка навсякъде в съседните САЩ. Ще получите 30-дневен срок за връщане с покупката си, както и 1-годишна гаранция, ако решите да запазите протектора.

Как да изберем протектор за матрак за нощно омокряне

Подходящият протектор за матраци за мокри мокри може да предотврати повреда и да удължи живота на леглото. Протекторите за матраци обаче се различават по своите стилове, материали и изпълнение, така че изборът на най-добрия протектор за матраци за нуждите на вашето семейство изисква известно обмисляне и проучване. По-долу ще разгледаме най-важните фактори, които да вземем предвид при избора си.

Опции за стил

Протекторите за матраци се предлагат в различни стилове. Основните разлики включват дебелината на протектора и начина, по който протекторът пасва. Всеки стил има потенциални плюсове и минуси, които могат да го направят по-добър или по-малко подходящ за някои клиенти. Най-добрият избор за вас ще зависи от вашите нужди и предпочитания.

Вграден протектор: Вграден протектор за матрак покрива ъглите на леглото като монтиран чаршаф, с ластик по периметъра, за да го закрепи на място. Тези протектори обикновено се вписват в широка гама от матрачни профили и са лесни за сваляне за почистване. Вградените протектори традиционно предпазват само повърхността на матрака, оставяйки останалите пет страни открити. Друг недостатък е липсата на омекотяване за повечето. Те може да не са идеални, ако се надявате да коригирате усещането за матрак.

Вградена подложка: Вграден протектор за матрак за подложка се закрепва към леглото с еластичен периметър, което улеснява поставянето и свалянето за почистване. Основната разлика между вградения протектор за матрак и вградената подложка е, че подложката, по дефиниция, добавя амортизация, за да регулира усещането за повърхността на съня. Подобно на монтираните протектори, обаче, монтираната подложка обикновено предпазва само горната част на леглото.

Калъф за матраци: Калъфът за матрак покрива всички страни на леглото за 360-градусова защита. За да приложите кутията, подпрете матрака, спуснете го върху него и го затворете с цип. Докато обвивките обикновено предлагат несравнима защита, процесът, свързан с тяхното включване и изключване, може да възпре някои клиенти. Те също могат да бъдат скъпи в сравнение с протектори и подложки.

Подложка: Протекторът за подложка лежи върху повърхността на матрака без еластични ъгли, за да го задържи на място. Вместо това обикновено разчита на монтирания лист, за да го закотви. Това може да бъде един от най-удобните варианти, когато става въпрос за почистване и оформяне на леглото, но може да се измести през нощта и да остави зоните на повърхността открити.

Материали

Няколко различни материала могат да бъдат използвани за изработване на протектор за матраци. Мнозина използват двуслоен дизайн с мек, абсорбиращ горен слой и водоустойчив долен слой, за да балансират комфорта и защитата.

Водоустойчиви подложки

Водоустойчивата подложка е важен фактор, който родителите трябва да вземат предвид при избора на протектор за матрак за дете, което се мокри в леглото. Докато родителите искат да защитят матрака, те също трябва да гарантират, че протекторът е безопасен за децата им.

Винил: Докато някои производители използват подложка от винил, много от тях сега я избягват поради опасения относно фталатите, които са свързани със здравословни състояния като астма, увреждане на бъбреците, увреждане на черния дроб и рак. Винил обикновено съдържа относително висок процент фталати, така че много родители предпочитат да изберат протектор за матраци без винил.

Полиуретан: Полиуретанът е най-често срещаният материал за подложка. Той предпазва леглото от течности и е свързан с по-малко известни рискове за здравето от винила. IPolyurethane често се използва и в медицински приложения.

Материали от най-горния слой

Памук: Памукът е естествен материал, популярен със своята мекота, дишане и отнемане на влага. Тези черти го правят доста често срещан в протекторите за матраци за нощно напикаване.

Полиестер: Полиестерът е синтетичен полимерен материал. Получената тъкан обикновено е издръжлива и бързосъхнеща, така че често се използва в протектори за матраци.

Район: Районът използва целулозни влакна от естествени източници, като дърво. Тази тъкан има тенденция да абсорбира повече течност от памука, поради което някои производители на протектори за матраци я използват. Тъй като коприната често се извлича от бамбук, много производители я посочват като такава в своите маркетингови материали, но не бива да се бърка с чисти бамбукови влакна.

Лиоцел: Лиоцелът е вид вискоза, изградена също от целулозни влакна. Основната разлика е в обработката. Lyocell обикновено е мек, гладък и влагозадържащ. Подобно на вискозата, лиоцелът може да бъде посочен като бамбук в маркетинговите материали. Може да го видите и като Tencel, който е популярна марка лиоцел.

Смеси: Смесените тъкани съдържат два или повече вида материали, описани по-горе. Този тип плат може да има предимствата и / или недостатъците на всеки от компонентите, които съдържа.

Други фактори за разглеждане

Дишане: Дишането се отнася до това колко добре въздухът може да циркулира през протектора на матрака. В някои случаи хидроизолацията може да ограничи въздушния поток и да предизвика натрупване на топлина върху повърхността на съня. Повечето производители вземат предвид дишането, за да осигурят защита срещу флуиди, без да прекъсват циркулацията на въздуха.

Потенциал на шума: В зависимост от материала, някои водоустойчиви протектори за матраци издават шумолене или шумолене, когато спалнята се движи или сменя позицията си. Това може да е проблематично за траверси, които се събуждат лесно. Много производители обаче изработват протекторите си за матраци, за да бъдат почти безшумни.

Гаранция и връщане: Всяка компания има свои собствени политики за гаранция и връщане. Повечето имат гаранции, които предпазват от дефекти в производството и изработката. Някои имат и правила за връщане, които позволяват на клиентите да върнат неизползвани протектори за матраци в оригиналната им опаковка. Поради личния характер на водоустойчивите протектори за матраци, те почти никога не се връщат, ако се използват.

Защита от дървеници и алергени: Тъй като повърхността на матрака е покрита със защитен слой, повечето водоустойчиви протектори за матраци предлагат и защита срещу алергени и акари. Протекторите за обвивки също често предпазват от дървеници, като ги улавят вътре и им пречат да влизат в контакт с матрака. Капаните дървеници обикновено умират от глад.

Често задавани въпроси за протектори за матраци

Имам ли нужда от протектор за матрак?

Независимо дали ще изберете да използвате протектор за матрак, е лично решение, но много хора биха се възползвали от протектор, дори ако не намокрит леглото. Много гаранции за матраци се анулират, ако матракът е оцветен или има признаци на повреда от вода, така че водоустойчивият протектор може да ви попречи да анулирате неволно вашата гаранция.

Освен това протекторите за матраци често предпазват и от алергени, плесени и акари, така че правилният протектор за матраци може да ви помогне да поддържате хигиенна повърхност на съня и да удължите живота на вашия матрак.

Как да измия протектор за матраци?

Инструкциите за грижа за протектора за матраци се различават в зависимост от модела, но повечето са перални в машината и могат да се сушат. Винаги следвайте инструкциите за грижа, приложени към протектора, за да запазите качеството и дълголетието му.

Всички протектори за матраци водоустойчиви ли са?

Не всички протектори за матраци са водоустойчиви. Някои просто предпазват матрака от обезцветяване на повърхността, докато други осигуряват допълнителна защита срещу алергени и други замърсители. Ако търсите водоустойчив протектор за матраци, прочетете внимателно описанието на продукта.

Каква е разликата между протектор за матрак и подматрачна подложка?

Протекторът за матрак обикновено предпазва матрака, без да променя значително усещането му, докато подматрачната подложка обикновено е по-дебела, за да добави омекотяване към повърхността на съня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector