Menu Close

Най-добрите водоустойчиви протектори и подложки за матраци

Влагата от разливи и аварии може да причини непоправими щети на матрака. Той не само може да разруши структурната цялост на леглото с течение на времето, но също така може да насърчи появата на мухъл и плесен. Това може да ограничи продължителността на живота на матрака и потенциално да анулира правилата за гаранция и / или проба за сън.

Водоустойчивите протектори и подложки са прост и достъпен начин за защита на вашия матрак, като по този начин потенциално удължават използваемия му живот. Въпреки че предпазват от течности, много водоустойчиви подматрачни подложки и протектори също осигуряват известна степен на защита срещу алергени и акари, за да насърчат по-чиста повърхност на съня.

Протекторите обикновено са проектирани да защитават срещу замърсявания и влага, без да променят значително усещането за повърхността на съня, докато подложките традиционно добавят омекотяване. Предлагат се водоустойчиви опции и в двете продуктови категории, така че кое е най-доброто за вас, може да зависи от комфорта на съществуващия ви матрак.

Ще споделим нашите най-добри снимки за най-добрите водоустойчиви протектори и подложки за матраци, ще обясним какво ги прави уникални и ще подчертаем някои от факторите, които могат да ви помогнат да решите кой вариант е най-подходящ за вас.

Най-добрите водоустойчиви протектори и подложки за матраци

информация за продукта

GhostBed GhostProtector

Най-доброто като цяло

GhostBed GhostProtector

Цена:  $ 100

Материал:  смес от памук и микрофибър

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят тих протектор
 • Горещи траверси
 • Хора, които предпочитат мек протектор за матраци
Акценти:
 • Патентованата материя е създадена, за да остане хладна
 • Ластикът поддържа протектора здраво закрепен
 • Водоустойчивата подложка е без шум

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите GhostBed

GhostProtector от GhostBed е водоустойчив протектор, който работи с широка гама матраци. Той разполага със собственически материали, които са предназначени да предпазят матрака ви от разливи и алергени. Цената на стикера на GhostProtector е в рамките на средния диапазон за висококачествен, водоустойчив протектор за матраци.

Долният слой защитава от течности, докато горният използва няколко различни функции, за да подобри съня ви. Мекият плетен материал е направен от смес от памук и микрофибър, която е проектирана да фитилира влагата и да помага за регулиране на температурата. Този материал също така позволява на въздуха да циркулира, така че топлината на тялото ви да не попадне под протектора. Еластични ъгли без приплъзване захващат краищата на матрака ви, за да осигурят плътно прилепване.

GhostBed е проектирал този протектор да бъде безшумен и антимикробен, което го прави добра опция за чувствителни траверси. Можете да изперете и изсушите този протектор у дома, въпреки че производителят препоръчва сушене на линии за най-добри резултати. GhostProtector се предлага в седем стандартни размера, включително разделен крал и безплатни кораби в съседните САЩ, въпреки че GhostBed не приема връщане на този продукт, той е подкрепен с 10-годишна гаранция.

Sweet Zzz Охлаждащ матрак протектор

Най-ценно

Sweet Zzz Охлаждащ матрак протектор

Цена:  $ 59

Материал:  Tencel лиоцел Полиуретанова мембрана

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Екологично съзнателни потребители
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 14 инча
Акценти:
 • Евкалиптовите влакнести материали предлагат изключително охлаждане
 • Безопасен за бебета и малки деца
 • Мие се в пералня за лесна грижа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Sweet Zzz

Водоустойчивите протектори за матраци често спят неудобно на топло, защото полиуретановата бариера може да ограничи въздушния поток и да накара външния материал да абсорбира телесната топлина. Охлаждащият матрак протектор от Sweet Zzz отговаря на името си благодарение на 100% състава си Tencel. Произведен от естествено дишащ евкалипт, Tencel регулира температурата много добре и е подходящ за всеки, който обикновено намира протекторите за матраци твърде горещи – както и тези, които живеят в по-топъл климат.

Tencel също е копринено гладък и не трябва да създава проблеми за хора с чувствителна кожа. Тъй като протекторът е получил сертификат OEKO-TEX Standard 100, той се счита за безопасен за възрастни или деца на всяка възраст. Дълбочината на джоба е 14 инча, така че този продукт трябва да е съвместим с повечето матраци на пазара.

Когато протекторът трябва да се почисти, трябва да го измиете в студена вода на лек цикъл и да изсушите в сушилня на ниско ниво. Избягвайте да използвате белина или гладене на протектора, тъй като това анулира гаранцията.

Охлаждащият матрак протектор е на разумни цени и Sweet Zzz осигурява безплатна доставка в съседните САЩ Вашият протектор може да бъде върнат в рамките на 50 дни от първоначалната поръчка. Ако решите да го запазите, ще получите и петгодишна гаранция.

Нектар матрак протектор

Най-удобно

Нектар матрак протектор

Цена:  $ 99

Материал:  Ватиран памучен плот, полиуретан и полиуретанова подложка

За кого е най-добре:
 • Тези с високопрофилни матраци
 • Купувачи, които искат покритие без приплъзване
 • Траверси, търсещи опция от плюш
Акценти:
 • Ватиран горен слой се чувства мек
 • Проектиран да побира матраци с височина до 22 инча
 • Памучен плат спи прохладно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Nectar

Траверсите, които искат протектор, който да е едновременно функционален и удобен, най-вероятно ще намерят протектора за матрак Nectar подходящ. Въпреки че не е толкова дебел като матрак, този модел е създаден, за да подобри цялостния комфорт на съществуващия ви матрак, като същевременно го предпазва от износване.

Капитонираният връх на Nectar има меко и леко плюшено усещане. Изработена от памук, тази горна материя е предназначена да диша и да помага за регулиране на температурата, докато слоят отдолу действа като водоустойчива бариера. Този протектор е проектиран да бъде безшумен и устойчив на алергени и прах.

Целият протектор е разтеглив и пасва на широк диапазон от височини на матраците, включително високопрофилни матраци с височина до 22 инча. Ъглите се прилепват здраво около леглото ви, за да се гарантира, че протекторът не се движи по време на употреба.

Ценовата точка за този протектор е наравно с другите висококачествени конкуренти и вероятно ще има приличен живот. За най-добри резултати производителят препоръчва машинно пране и сушене в сушилня, като се използва най-ниската настройка на нагряване. Пазаруващите могат да закупят протектора за матраци Nectar в шест стандартни размера, вариращи от близнаци до калифорнийски крал.

Доставката е безплатна за купувачи в съседните САЩ и връщанията се приемат в рамките на 50 дни след покупката. Nectar подкрепя този протектор с 5-годишна гаранция.

Бруклин спално бельо луксозен охлаждащ матрак протектор

Най-добро охлаждане

Бруклин спално бельо луксозен охлаждащ матрак протектор

Цена:  $ 99

Материал:  полиестер, TitanCool, полиуретанова мембрана

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които живеят в топъл климат
 • Хора с алергии
Акценти:
 • Изграден от проводящ материал, проектиран да отвежда топлината
 • Създаден за защита срещу течности, акари, бактерии и дървеници
 • Включва молекула за фазова промяна, проектирана да поддържа температурата на кожата на 88 градуса

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите за спално обзавеждане в Бруклин

Съставен от същата първокласна материя, използвана в покритието на матрака Brooklyn Aurora, Brooklyn Bedding Luxury Cooling Mattress Protector е създаден за охлаждане.

Този хипоалергичен протектор в стил монтиран лист се състои от полиестер с полиуретанова подложка. Полиестерът е мек и гладък, а полиуретановата подложка е дишаща и безшумна, като същевременно предпазва от течности, бактерии, акари и дървеници.

Това, което отличава Brooklyn Bedding Luxury Cooling Mattress Protector от другите опции на пазара, е неговата повърхностна инфузия на TitanCool. Този патентован материал за фазова промяна (PCM) е проектиран да умерява температурата на кожата до 88 градуса, за да помогне на спящия да поддържа по-комфортна температура през цялата нощ.

Луксозният охлаждащ матрак протектор Brooklyn Bedding се предлага в шестте стандартни размера на матрака и пасва на модели с дебелина до 14 инча. Той подлежи на 30-дневна политика за връщане.

Плюшени легла Органичен памучен протектор за матраци

Най-добър лукс

Плюшени легла Органичен памучен протектор за матраци

Цена:  $ 199

Материал:  GOTS сертифицирана органична памучна полиуретанова мембрана

За кого е най-добре:
 • Екологични купувачи
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат гаранционното покритие
Акценти:
 • Без оцветители и сурови химикали
 • Състои се от трико от органичен памук с тънка полиуретанова подложка
 • Предлагат се размери на разтегателен диван

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на PlushBeds

Построен, за да бъде практически неоткриваем под монтиран чаршаф, протекторът за матрак от органичен памук PlushBeds помага за запазването на матрака, без да влияе на усещането му.

Сертифициран от GOTS органичен памучен трико се използва както в горната част, така и в перваза, което прави протектора както дишащ, така и влагозащитен за по-добър контрол на температурата. Долната му страна е ламинирана с тънък слой полиуретан за защита срещу течности и акари, без много шумолене, понякога свързано с водоустойчиви слоеве.

В допълнение към шестте стандартни размера на матрака, протекторът за матрак PlushBeds Organic Cotton също се предлага в разделен крал, разделен калифорнийски цар, разтегателен диван с две единични легла, пълен разтегателен диван и размери на кралицата на разтегателен диван. Този протектор в стил монтиран лист може да побере матраци с дебелина до 14 инча.

5-годишната ограничена гаранция покрива квалифициращи дефекти. Нови, неотворени продукти могат да бъдат върнати за възстановяване на покупната цена минус разходите за доставка.

Протектор за мечки

Най-добър хипоалергичен

Протектор за мечки

Цена:  $ 110

Материал:  памук и полиестер

За кого е най-добре:
 • Хора, чувствителни към алергени
 • Спящи, които вече притежават мечешки матрак
 • Купувачи, които търсят лесен за пране протектор
Акценти:
 • Създаден да устои на акари, бактерии и алергени
 • Горният слой насърчава въздушния поток
 • Платът е проектиран така, че да отвежда влагата

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Bear

Чувствителните траверси могат да помогнат за ограничаване на броя на дразнителите, които срещат през нощта, като използват хипоалергичен протектор за матраци. Протекторът за матрак Bear е създаден, за да устои на течности и да предпази леглото ви от алергени, акари, прах и бактерии. Протекторът работи като монтиран чаршаф и трябва да побира високопрофилни матраци с височина до 18 инча. Bear предлага този протектор на цена, подобна на другите добре изработени модели.

Тези, които вече притежават матрак от Bear, могат да намерят този протектор особено привлекателен. Той е създаден, за да допълни съществуващите функции за охлаждане на Bear Bear, въпреки че работи добре с други марки. Горният слой на протектора е направен от смес от памук и полиестер, която е предназначена да диша и да насърчава въздушния поток. Той също така притежава собствената адаптивна технология HeiQ на Bear, която е проектирана да отвежда излишната топлина и влага.

Bear препоръчва да измиете протектора си със студена вода по деликатния цикъл на вашата машина и да сушите в барабан с ниска температура Купувачите могат да закупят този водоустойчив протектор за матраци в шест различни измерения. Подкрепена е с 10-годишна гаранция и Bear предлага безплатна доставка чрез FedEx до държави в съседните САЩ. Покупката ви включва 100-дневен пробен период на сън, който започва при доставката.

Layla Охлаждащ матрак протектор

Най-мека

Layla Охлаждащ матрак протектор

Цена:  $ 129

Материал:  полиестер

За кого е най-добре:
 • Тези с матраци с височина до 14 инча
 • Траверси, които искат мек протектор
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Вградените ъгли здраво се прикрепят към матрака
 • Горната материя е мека на допир
 • Помага за регулиране на температурата

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за продуктите на Layla

Охлаждащият протектор за матраци от Layla предлага на траверсите традиционната защита на водоустойчив калъф за матраци, както и няколко други елемента, които са предназначени да ви държат хладни и удобни. Докато цената му е в горната част на средната стойност, протекторът на Layla има дизайн, който може да си заслужава за купувачите, които искат добавени функции.

Долният слой предпазва от до 38 паунда вода на квадратен инч. Най-горният слой е изработен от полиестерна материя, която се чувства мека на допир. Този материал се отличава със собственически влакна, които са проектирани да останат хладни и да ви предпазят от прегряване. Шестоъгълните шевове помагат да се осигури трайността и дълголетието на протектора.

Layla е изградила този протектор, за да бъде хипоалергичен и устойчив на прах, акари и други алергени. Дълбочината на джоба е предназначена за работа с матраци с височина до 14 инча. Всеки ъгъл има вграден ластик, който предпазва протектора от изместване.

Охлаждащият матрак протектор е лесен за пране и може да се пере и суши у дома. Предлага се в шест размера, включително калифорнийски крал. Тези от съседните САЩ се класират за безплатна доставка и имат 30-дневен срок за връщане. Layla подкрепя своя протектор с 1 година гаранция.

Подматрак срещу матрак Топър

Adblock
detector