Menu Close

Най-добър охлаждащ матрак Toppers

Изследванията показват, че идеалната температура за сън е около 65 градуса по Фаренхайт. Въпреки че има много фактори, които допринасят за температурата на средата на съня ви, важността на вашия матрак не бива да се подценява. Матраците, които не позволяват място за въздушен поток, могат да уловят топлината на тялото и да доведат до неприятно топла нощ.

Ако вярвате, че вашият матрак може да е виновникът за безсънните ви нощи, но не сте готови да инвестирате в нов, охлаждащият матрак може да е най-доброто решение. Охлаждащите матраци могат да бъдат изработени от латекс, вълна, гел-мемори пяна или други материали, които отвличат топлината от спалното място. Те обикновено са с дебелина от 2 до 4 инча и са проектирани да лежат върху матрака ви, осигурявайки по-хладна повърхност за взаимодействие на тялото ви.

Ние ще обхванем всичко, което трябва да знаете за избора на най-добрия охлаждащ матрак, включително нашите най-добри препоръки и препоръки за избор на матрак на базата на материал, тип тяло, предпочитана позиция на сън и др.

Най-добрите охлаждащи матраци

информация за продукта

Tempur-Pedic TEMPUR-Adapt + охлаждащ топер

Най-доброто като цяло

Tempur-Pedic TEMPUR-Adapt + охлаждащ топер

Цена:  $ 499

Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Хора с тегло под 230 килограма
 • Тези, които изпитват точки на натиск
Акценти:
 • 3-инчовият мемори пяна се гордее с висококачествени материали
 • Покритието е проектирано да бъде хладно на допир
 • Патентованата пяна облекчава налягането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Tempur-Pedic

Tempur-Pedic е индустриална електроцентрала, що се отнася до продуктите за сън с мемори пяна. TEMPUR-Adapt + Cooling Topper разполага с 3 инча патентована мемори пяна, която се отличава с облекчаване на налягането, което го прави особено подходящ за странични траверси. Въпреки че ценовата му точка е по-високата от средната, TEMPUR-Adapt + е изработен от висококачествени материали, които вероятно ще имат дълъг живот.

TEMPUR ES, патентованата пяна, използвана в този топпер, е проектирана с максимално облекчаване на налягането. Тази пяна е проектирана така, че да се чувства по-мека от някои от другите пяна на паметта на Tempur-Pedic и тясно очертава, за да облекчи точките на натиск. Траверси с тегло над 230 килограма може да открият, че този топпер не предлага достатъчно строга опора и може да потънат твърде дълбоко в пяната, за да им е удобно.

Въпреки че мемори пяната често може да задържи телесната топлина, потребителите трябва да открият, че капакът на този топпер помага за регулиране на температурата по-добре от някои други модели изцяло пяна. Капакът е дишащ и е проектиран да се чувства хладен на допир. Той се пере и е устойчив на акари и алергени. Купувачите могат да закупят този топпер в шест стандартни размера. Доставката е безплатна за тези, които живеят в съседните САЩ Въпреки че връщанията не се приемат, TEMPUR-Adapt + Cooling Toppers е подкрепена с 10-годишна гаранция.

Viscosoft Active Cooling Copper Topper

Най-ценно

Viscosoft Active Cooling Copper Topper

Цена:  $ 393

Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Търсещи стойност
 • Купувачи, които търсят по-дебел топпер
Акценти:
 • Регулируемите презрамки държат горната част здраво закрепена
 • Мемори пяната изолира движението
 • Плътният контур на Foam насърчава подравняването на гръбначния стълб

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Viscosoft

Купувачите, които искат да подобрят ефективността на матрака си с по-високопрофилен топпер, ще оценят Active Cooling Copper Topper от Viscosoft. Със своята конкурентна цена, този топпер също е добър избор за купувачи с ограничен бюджет. Топърът се отличава с два нанесени от мед пяна, един от пенопласт, а другият от мемори пяна. Заедно тези слоеве осигуряват комбинация от опора и облекчаване на налягането, подходяща за траверси с тегло до 230 паунда.

Active Cooling Copper Topper има 4-инчов висок профил, така че траверсите вероятно ще почувстват прегръдката, с която е известна пяната с памет. Страничните и задните траверси може да се радват най-много на този топ, тъй като той може да не осигурява достатъчна подкрепа за хората, които спят по корем. Страничните траверси често усещат точки на натиск под бедрата и раменете си, които този топер е проектиран да облекчава.

Хората, които спят горещо, но предпочитат усещането за мемори пяна пред други материали, също могат да намерят този модел за достоен избор. Матраците и покривките от пяна често могат да спят горещо, но Viscosoft използва пяна с мед, за да смекчи този проблем. Тези видове пяна са проектирани да помагат за регулиране на температурата, като отвличат телесната топлина от вашия матрак и я освобождават.

Калъфът от плат също е проектиран да спи на хладно и може да се пере в домашната ви машина. Еластичните презрамки поддържат капака здраво закрепен към вашия матрак. Viscosoft доставя Active Cooling Copper Topper безплатно на съседните американски купувачи имат 60 нощи, за да изпробват своя топпер и това е подкрепено с 3-годишна гаранция.

Охлаждащ гел с пяна за охлаждане PlushBeds

Най-добър лукс

Охлаждащ гел с пяна за охлаждане PlushBeds

Цена:  $ 501

Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат множество опции за размер
 • Хора, които спят горещо
 • Странични траверси
Акценти:
 • Предлага се в два профила
 • Вливащата се с гел мемори пяна спи прохладно
 • Облекчава натиска в ханша и раменете

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци PlushBeds

Cooling Gel Memory Foam Topper от PlushBeds е луксозен модел, който е проектиран да спи хладно и да облекчава налягането. Изработен от напоена с гел мемори пяна, този топпер се предлага в 2 или 3-инчови опции за профил. Въпреки че може да не е толкова бюджетен, колкото другите модели, някои траверси ще намерят висококачествените материали и комфорт на стойност на допълнителните разходи.

Мемори пяната често може да се чувства гореща през нощта, с която PlushBeds се бори, като използва пяна с памет с отворени клетки, предназначена да разсейва телесната топлина. Гелът, който се влива в пяната, също е предназначен да се чувства хладен на допир.

Двойките, които имат различни графици на сън или тези, които се мятат и обръщат, вероятно ще оценят изолационните качества на движението на този топпер. Вместо да прехвърля движение през повърхността на матрака, мемори пяната абсорбира движението, така че да не безпокоите партньора си.

PlushBeds е проектирал този топпер да бъде хипоалергенен, антимикробен и устойчив на прах. Можете да закупите този модел в шест размера и можете да изберете да добавите дишаща калъф от органичен памук. Траверсите, които предпочитат по-дълбока възглавница, трябва да изберат 3-инчовия модел. Cooling Gel Memory Foam Topper се доставя безплатно в рамките на САЩ и носи 5-годишна гаранция.

Layla матрак от пяна с памет

Най-добро освобождаване на налягането

Layla матрак от пяна с памет

Цена:  $ 299

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Траверси с остри точки на натиск
 • Тези, които обичат прегръдката на мемори пяна
 • Хора, които предпочитат плюшена повърхност за сън
Акценти:
 • Усещане за прегръдка на тялото на мемори пяна
 • Инфузията с меден гел намалява натрупването на топлина
 • Спи по-хладно от много пенопласти

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Layla

Layla Memory Foam Mattress Topper използва инфузия с меден гел за балансиране на контурирането и охлаждането.

Докато пяната с памет прегръща тялото на спящия, за да облекчи натрупването на налягане, тя също може да улови топлина срещу тях. Layla Memory Foam Mattress Topper се бори с това с вливане на меден гел, който отвежда топлината и добавя антимикробни свойства за по-чиста повърхност на съня. Калъфът на топпера използва същата шестоъгълна капитонирана тъкан като матраците му.

Този топер е с дебелина 2 инча и има меко (3) усещане, така че може да е най-подходящ за траверси под 230 килограма, които искат да омекотят малко повърхността на леглото си, като същевременно се радват на подкрепата на матрака си. Топърът също трябва да подобри облекчаването на налягането за повечето траверси, като същевременно намали преноса на движение по повърхността на леглото. Въпреки това, мекото му усещане и близкото съответствие не може да бъде толкова отзивчив, колкото много двойки биха искали за секс, но може да добави сцепление.

Предлага се всеки от шестте стандартни размера матраци. Можете да опитате Layla Memory Foam Mattress Topper у дома по време на 120-нощния си пробен период. 5-годишната гаранция предпазва от напукване или цепене на пяна и дефекти в капака.

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Най-удобно

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Цена:  $ 299

Твърдост:  Средно мека (комфорт) Средно твърда (поддръжка)

За кого е най-добре:
 • Двойки
 • Хора с точки на болка или натиск по гръбначния стълб
 • Купувачи, които търсят топпер с мемори пяна с над средно дълготрайност
Акценти:
 • Зонираният изцяло пянен дизайн осигурява подобрено контуриране и подкрепа в цялото тяло
 • Изолира движението и намалява трансфера за двойки
 • 2 опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Amerisleep

Често срещано оплакване относно мембраните от пяна е, че материалът абсорбира и улавя топлината на тялото, което кара траверсите да се чувстват неудобно топли. Lift by Amerisleep е проектиран с най-горния слой Bio-Pur, запазена пяна с памет с отворени клетки, която предлага по-добра от средната дишане и не трябва да задържа топлината до прекомерна степен – особено за тези, които тежат 230 килограма или по-малко. Дишащото покривало също помага на съня да се охлади.

За оптимален контрол на температурата, купувачите трябва да изберат ниво на твърдост за асансьора, което съответства на техния тип тяло и позиция на сън. Средно меките (4) усещат контури доближаващи се до тялото, което го прави най-подходящ за странични траверси и тези, които тежат под 130 килограма. Средно твърдото (6) усещане предлага повече подкрепа, осигурявайки по-добър повърхностен въздушен поток за тези в диапазона от 130-230 паунда и траверси за гърба или стомаха.

Лифтът е и страхотен топпер за двойки. Най-горният слой Bio-Pur и основата от пенопласт с висока плътност изолират движението и почти елиминират трансфера, за да помогнат за намаляване на нощните смущения за партньорите в съня. Друга удобна характеристика е дъното на капака с микро захват, което предотвратява преместването и поддържа горната част на място, когато някой от вас влезе и излезе от леглото.

3-инчовият профил на Lift и двуслойната конструкция правят горнището много ефективно при регулиране на усещането за вашия матрак, независимо дали сте избрали средно меко или средно твърдо усещане. Ценовата му точка също е разумна предвид висококачествената му конструкция, а доставката е безплатна за всички клиенти в съседния САЩ Amerisleep подкрепя топпера с петгодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Най-подкрепящи

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Цена:  $ 299

Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат близко съобразен топпер
 • Двойки
 • Комбинирани траверси
Акценти:
 • Зонираното оформление предлага целенасочено облекчаване на налягането
 • Усещане за близко съответствие с минимално потъване
 • Охлаждаща смес от пяна с отворени клетки и подплата от влакна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Molecule

Матракът Molecule AirTEC е многослоен топер, който използва някои от същите пяни, намерени в матраците Molecule.

Топърът разполага с охлаждащо покритие от влакна, предназначено да отвежда топлината далеч от траверса. Под това има 1-инчов слой пяна MolecularFlo, която е предназначена да има по-голям въздушен поток от традиционната мемори пяна. Това е последвано от инч отворена клетка AirTEC пяна, синтетична пяна, направена да имитира плаващите и дишащи свойства на латекса. И накрая, един сантиметър пяна RecoveryFlo добавя известна подкрепа.

Контурните пени в матрака Molecule AirTEC помагат за предотвратяване на движението през леглото, което прави това добър избор за хора, които спят с партньор.

Пяните се произвеждат с помощта на процес на разпенване с променливо налягане, който минимизира емисиите и отпадъците. Молекулата подкрепя матрака с 30-дневен пробен период на сън и 5-годишна ограничена гаранция.

Pod Pro Cover

Най-новаторски

Pod Pro Cover

Цена:  $ 1,595

Твърдост:  N / A

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат пряк контрол върху температурата на леглото си
 • Двойки
 • Купувачи, които се интересуват от усъвършенствана технология за проследяване на съня
Акценти:
 • Персонализиращ се контрол на температурата на съня
 • Разделеният дизайн позволява на двойките да имат свои собствени температурни настройки
 • Биометричните сензори събират полезни данни за съня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Eight Sleep

Eight Sleep Pod Pro Cover е прикрепящ се матрак, който ви позволява да използвате усъвършенстваната технология за контрол на температурата и проследяване на съня на Eight Sleep на текущия си матрак. Капакът е проектиран да увива около 10- до 16-инчов матрак и да закрепи течно охлаждащата подложка с цип. Регулируеми, затягащи презрамки фиксират капака към матрака.

Топерът се управлява изцяло чрез приложението за смартфон Eight Sleep. Чрез приложението можете ръчно да регулирате температурата на подложката, както е необходимо, както и да задавате автоматични периоди на отопление и охлаждане през нощта. Pod Pro Cover има функция за обучение, която му позволява да прави автоматични настройки на температурата въз основа на вашите лични модели на сън.

Водата тече през охладителната подложка към външно устройство на главината, което регулира температурата си според желаните от вас настройки през цялата нощ. Наличните температури варират от 55 до 110 градуса по Фаренхайт. Докато Pod Pro Cover се прикрепя към горната част на съществуващ матрак, той е достатъчно тънък, за да не промени значително усещането за леглото.

Горната част на матрака има двузонова настройка, което означава, че всяка страна на леглото проследява данните за съня поотделно и може да бъде персонализирана така, че да отговаря на персонализираните настройки за отопление и охлаждане на всеки спален.

Pod Pro Cover се доставя безплатно до съседните САЩ и е подкрепен от 30-дневен пробен период, както и 2-годишна гаранция.

Как да изберем охлаждащ матрак