Menu Close

Най-добрите матраци за матраци от пера

Матракът е допълнителен слой, добавен към горната част на матрака, за да промени усещането му. Топерите могат да направят леглото по-меко или по-твърдо и те могат да добавят повече амортизация или опора. Докато избирате подходящия матрак за вас, можете да подобрите преживяването си при сън, комбинирането му с правилния матрак може да изведе повърхността на съня ви на следващото ниво

Няколко различни материали обикновено се използват в матраци, включително латекс, пенопласт, мемори пяна, пух алтернатива, пух и пера.

Перни матраци, наричани още пера, обикновено съдържат пера, пух или комбинация от двете. Пухът и перата, използвани в топпер, могат да идват от патици, гъски или и от двете. Перушините от пера са може би най-известни със своята мекота и лукс, но много траверси оценяват и тяхната дишане, отзивчивост и добавена подкрепа.

Дори ако сте стеснили търсенето си на топпер до перушини, ще имате много възможности за избор. На пазара се предлагат много перушини и техните уникални материали и дизайн оказват пряко въздействие върху тяхното представяне. Ще разгледаме нашите най-добри предложения за най-добрите матраци от пера, ще обясним какво ги прави уникални и ще разгледаме някои от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид, докато пазарувате.

Най-добрите матраци за матраци от пера

информация за продукта

Парашут за матрак надолу

Най-доброто като цяло

Парашут за матрак надолу

Цена:  $ 359

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Траверси от всички теглови групи
 • Комбинирани траверси
 • Хора, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Отговорен пух стандартно сертифициран европейски бял пух
 • Двукамерният дизайн осигурява омекотяване, като същевременно минимизира потъването
 • Конструкцията на преградната кутия поддържа пълненето равномерно разпределено

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Parachute

Матракът за матрак Parachute Down е луксозен топпер, който балансира плюшеност и подкрепа. Това перушинно легло с мощност 550 е изградено от две камери. Горната камера има по-меко усещане за амортизиране на повърхността, докато долната камера е по-твърда, за да ограничи провисването и потъването.

Първокласният, изцяло естествен европейски бял пух съставлява пълнежа. Общо съдържа 85% пух и 15% пух и пера. Използването предимно на пух дава на топпера особено меко, уютно усещане, без толкова голям риск от изпъкнали валове от пера. Сатенена обвивка от памук обхваща пълнежа и пропуска въздуха към и извън горната част, за да може да излезе прекомерна топлина.

Благодарение на конструкцията на преградната кутия, пухът и перото се пълнят добре и остават равномерно разпределени по повърхността. Този топпер е с дебелина 3 инча, оставяйки достатъчно място за спалния да потъне и да се наслади на луксозен хотелски усещане. Парашут използва пух, който е сертифициран от стандарта Responsible Down, което означава, че птиците са били обгрижвани за спазване на определени насоки за хуманно отношение. Топърът е само на сухо почистване.

Налице е безплатна вътрешна наземна доставка в рамките на Съединените щати. Матракът с парашут надолу е подходящ за 60-дневна политика за връщане и 3-годишна гаранция.

Стандартно текстилно пухче

Най-ценно

Стандартно текстилно пухче

Цена:  $ 269

Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат изключително меки повърхности за сън
 • Странични и задни траверси
 • Съзнателни животни индивиди
Акценти:
 • Изключително меко, подобно на облак усещане
 • Сертифициран от Responsible Down Standard и OEKO-TEX Standard 100
 • Слоеве от чисто пух и плътно перо запълват баланса плюшеност и опора

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за стандартни текстилни матраци

Най-добрите капки за пера осигуряват баланс на мекота и подкрепа, което води до усещане като облак, без прекомерно потъване. Такъв е случаят със стандартния текстилен пух от перо, който се отличава с горен слой плюшен чист пух върху втори слой, който се състои предимно от пълнеж от пера. Повечето траверси ще потънат малко под повърхността, но основният слой осигурява прилична армировка за странични и задни траверси, които тежат до 230 паунда.

Черупката на топпера е направена от дишащ памук, който компенсира топлоизолационните свойства на пуха до забележима степен. Дебелите шевове за прегради помагат на горната част да поддържа пълна форма с минимално натрупване или преместване, а също така предотвратява изтичането на пълнежа. Шевовете са тръбопроводи за допълнителна стабилност.

Пухът и перата са получили сертификат от Responsible Down Standard, гарантирайки, че горната част е без жестокост. Перото също е сертифицирано по OEKO-TEX Standard 100, което означава, че не съдържа никакви вредни химикали и е безопасно за всички възрасти.

Ценовата точка на Down Featherbed е доста разумна в сравнение с други подобни конструкции. Стандартният текстил предлага също пълно възстановяване на сумата и безплатна доставка при всички инициирани връщания в рамките на 90 дни от първоначалната ви покупка.

Down & Feather Co. Natural Nights Goose Down Topper

Най-добър лукс

Down & Feather Co. Natural Nights Goose Down Topper

Цена:  $ 2424

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Хората, които се наслаждават на облачното усещане за висок таван
 • Горещи траверси
 • Купувачи с големи бюджети
Акценти:
 • Премиум унгарски гъши пух създава изключително високо усещане
 • Калъф, произведен от органичен египетски памук с дълги щапелни влакна
 • Над средното дишане и охлаждане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Down & Feather Co.

Natural Nights Goose Down Topper от Down & Feather Co. олицетворява много от характеристиките, които хората са очаквали от луксозните легла от пера. Топърът съдържа големи клъстери от унгарски гъши пух с мощност на пълнене 700+, осигуряваща много плюшено и възвишено усещане.

Черупката – изработена от 100% дълъг щапелен египетски памук – също е безупречно изработена. Памукът е спечелил сертификат от Global Organic Textile Standard, докато пълнежът е сертифициран от Responsible Down Standard, така че собствениците могат да бъдат спокойни, като знаят, че и двата компонента на топпера са произведени по устойчив и етичен начин.

Памукът също така насърчава отлично дишане и охлаждане, за да противодейства на свойствата на улавянето на топлината на пуха, което води до регулиране на температурата над средното за този тип топер. Двойното зашиване между преградите също намалява възможността за разкъсвания и разкъсвания, което може да предотврати изтичането на пълнежа и да удължи живота на топпера. Можете да избирате между двойни, пълни, кралици и размери.

Скъпата цена на този топпер отразява неговия висок клас състав и дизайн и може да го ограничи до купувачи с големи бюджети. Като допълнителен стимул, Down & Feather Co. ще предостави 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти. Също така ще можете да изпробвате топпера до 30 нощи, преди да решите дали да го върнете или да го запазите.

Тихоокеанско крайбрежие надолу върху горната част на пера

Най-удобно

Тихоокеанско крайбрежие надолу върху горната част на пера

Цена:  $ 385

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Хора, които са алергични към пух
 • Тези, които предпочитат дебели, плюшени легла от пера
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Пухът Hyperclean се измива старателно, за да се намали алергичният потенциал
 • Основата от пера Resilia осигурява поддръжка, без да се прави компромис с мекотата или тавана
 • 30-дневен пробен период и 3-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци от тихоокеанското крайбрежие

Много хора не са в състояние да се насладят на приветливо плюшеното усещане за пух и пух от пух по проста причина: тези материали предизвикват симптоми на алергия, които влияят негативно на съня. Тези хора са главни кандидати за перото надолу отгоре от Тихоокеанското крайбрежие. Пухът Hyperclean, който образува най-горния слой на този топпер, се измива най-малко осем пъти до всички, но елиминира алергените. Всяка покупка е подкрепена и с гаранцията за безплатна алергия на Тихоокеанското крайбрежие, която гарантира, че купувачите ще получат пълно възстановяване на сумата, ако получат някакви неприятни симптоми.

Слоят пера от Resilia съставя основния слой. Перата осигуряват по-голяма опора, отколкото надолу, така че повечето траверси могат да потънат в горната част и да се насладят на усещането, подобно на облак, без да потъват прекомерно и да стигнат отдолу. Черупката е съставена от 230 памучни нишки за насърчаване на циркулацията на въздуха и поддържане на повърхността хладна.

Мощността на запълване от 525 поддържа горната част да се чувства луксозно възвишена. Дебелото синьо кордиране по границата помага за предотвратяване на разкъсвания и разкъсвания, които позволяват пълнежът да избяга, а отстрани са оборудвани с дръжки, които помагат за раздуването на горната част. Не трябва да миете машината отгоре – препоръчва се химическо чистене – но може да забележите почистване на черупката, ако се появят петна.

В допълнение към гаранцията за алергия, всяка покупка е подкрепена с 3-годишна стандартна гаранция срещу структурни дефекти. Пробният период за сън на Тихоокеанското крайбрежие продължава 30 нощи и всички връщания отговарят на условията за безплатна доставка. Стандартната наземна доставка също е безплатна за всички поръчки от $ 75 или повече в съседните САЩ

Топър за матрак Brooklinen

Най-меко

Топър за матрак Brooklinen

Цена:  $ 349

Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Хора, които обичат да спят на изключително плюшени повърхности
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят топпер с продължително изпитание за сън
Акценти:
 • Произведено в Канада с помощта на ултра-високо 600 запълване мощност бял пух
 • Дишаща памучна обвивка
 • Щедър 365-нощен пробен период

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Brooklinen

Матракът Top Brooklinen Down предлага балансирано усещане, което е трудно да се постигне с легла от пера. Топерът съдържа 600 бяла патица с пълнеж, за да създаде луксозно висок слой, който ще направи всеки матрак да се чувства по-мек, но белите пера образуват основния слой, за да осигурят прилична цялостна подкрепа. И докато дишаща памучна обвивка циркулира въздух и помага на топпера да заспива хладно, пухът и бащите също изолират добре топлината и предлагат много топлина.

Произведен в Канада, топперът разполага с големи кутии за прегради, които доста добре разпределят пълнежа и намаляват нуждата от постоянно раздуване. Brooklinen предлага три размера: пълен, кралица и крал. За да запазите структурата на топпера и да удължите живота му, трябва само да го почиствате на сухо, ако е необходимо и никога да не се опитвате да го перете в машина.

Цената за този топпер е съвсем разумна, като се има предвид таванското помещение и качеството на пълненето му с пух, и Brooklinen ще го изпрати безплатно за всички американски поръчки. Всяка покупка идва с пробен период, който позволява на клиентите да тестват топпера за цяла година и да го върнат, ако не са доволни.

The Company Store Legends Hotel Ultimate Down Featherbed

Най-високото таванско помещение

The Company Store Legends Hotel Ultimate Down Featherbed

Цена:  $ 679

Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хората, които обикновено намират пера с липса на подкрепа
 • Потребители, съзнаващи животните
Акценти:
 • По-твърдо, по-подкрепящо усещане
 • Сертифициран за отговорен стандарт
 • Устойчивото покритие от кепър от памук помага да се запълни пера

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеците The Company Store

Обикновено перушините предлагат плюшено усещане, на което се наслаждават много спящи, но някои намират тези горнища за прекалено меки и в резултат на това потъват прекалено. Legends Hotel Ultimate Down Featherbed от The Company Store се откроява от конкуренцията, благодарение отчасти на средно усещане, което се противопоставя на дълбоко потъване за хора с тегло до 230 паунда – особено странични и задни траверси.

Запълването се състои предимно от бели пера, които осигуряват прилично укрепване, заедно с прилично количество пух, за да осигурят възвишеното усещане, което хората са очаквали от този тип топер. Тези материали са сертифицирани от Responsible Down Standard, като се гарантира, че няма животни да бъдат увредени или малтретирани, за да се получи топер.

Черупката е изработена от памучен кепър, гладък и издръжлив материал, който е по-малко вероятно да се разкъса или скъса от сатен и перкал, така че бягащите пера и пух не би трябвало да представляват проблем. Дълбоките прегради също помагат за равномерното разпределение на пълнежа и предотвратяват слепването или изместването. Топърът трябва да се почиства само на място, а не на химическо чистене или машинно измиване.

Докато цената на стикера за този топпер е малко стръмна, The Company Store ще доставя безплатно навсякъде в долните 48 щата за поръчки от $ 50 или повече. Всички връщания се почитат в рамките на 90 дни от първоначалната покупка, дори ако сте спали на топпера.

Как да изберем перка за матрак