Menu Close

Най-добрите дюшеци за странични траверси

Спането отстрани е една от най-популярните позиции, но носи някои потенциални недостатъци. За много хора най-големият проблем е натрупването на натиск около бедрата и раменете им, което може да допринесе за болки и болки. Прекалено твърдият матрак може да добави към проблема, докато твърде мекият матрак може да остави бедрата и раменете на страничния спящ да потънат твърде дълбоко и да натоварят гръбначния стълб.

Докато подмяната на матрака е едно потенциално решение, страничните траверси могат да регулират усещането за повърхността на съня си, за да отговорят по-добре на техните нужди, без да инвестират в изцяло ново легло. Матраците са удобно и достъпно решение. Тези допълнителни слоеве обикновено измерват между 1 и 4 инча дълбочина и те се опират върху съществуващия матрак, за да действат като допълнителен комфортен слой.

Ще подчертаем нашите най-добри предложения за най-добрите матраци за странични траверси, ще обясним тяхната конструкция и ефективност и много други. Също така ще продължим подробно какво трябва да търсят купувачите, когато купуват матрак.

Най-добрият матрак за странични траверси

информация за продукта

Tempur-Pedic TEMPUR-Topper Supreme

Най-доброто като цяло

Tempur-Pedic TEMPUR-Topper Supreme

Цена:  $ 399

Материал:  пяна с памет
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Тези, които тежат под 230 килограма
 • Траверси отзад и отстрани
 • Хора с болки, свързани с натиска
Акценти:
 • Ядро от материал TEMPUR отблизо, за облекчаване на болки и болки
 • Устойчивата конструкция е устойчива на увисване и вдлъбнатини
 • Подвижно, миещо се покритие

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Tempur-Pedic

Първоначално проектирана от НАСА, пяната с памет TEMPUR има силни съответстващи свойства, което прави Tempur-Pedic TEMPUR-Topper Supreme удобен избор за странични траверси.

Този 3-инчов дебел топпер използва сърцевина от TEMPUR, която реагира на топлината, теглото и формата на тялото на всеки човек, за да оформя тялото по оптимална опора и облекчаване на налягането. Обвит е във ватиран полиестерен капак, който е устойчив на алергени и акари. Капакът може да се свали и измие, за да се поддържа по-хигиенична повърхност на съня.

Като среден (5) топпер, TEMPUR-Topper Supreme може да е най-подходящ за лица с тегло под 230 килограма. И двете странични и задни траверси в тази група тежести вероятно ще получат добра комбинация от конформиране и опора, така че горната част може да е идеална за комбинирани траверси и двойки с различни предпочитания за позиция.

Нашите тестери оценяват добре TEMPUR-Topper Supreme за неговото съответствие, изолация на движението и шум, но печели по-ниски оценки при отзивчивост и регулиране на температурата.

Докато TEMPUR-Topper Supreme може да улавя топлина поради близкото си съответствие, горещите траверси може да помислят за TEMPUR-Adapt + Cooling Topper, който има подобна конструкция, но използва хладно на допир покритие.

Предлагат се и шестте стандартни размера матраци. TEMPUR-Topper Supreme се предлага с 10-годишна ограничена гаранция.

Brooklyn Bedding Memory Foam Topper (4 PCF)

Най-ценно

Brooklyn Bedding Memory Foam Topper (4 PCF)

Цена:  $ 119

Материал:  2-3 “4 PCF мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Странични и комбинирани траверси
 • Купувачи, които искат различни варианти на височина
Акценти:
 • Мемори пяната изолира движението
 • Контури отблизо за облекчаване на точките на натиск
 • Предлага се в 2 или 3-инчови профили

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци за матраци Brooklyn Bedding

Спящите, които искат да подобрят матрака си, без да разбиват банката, трябва да помислят за Бърклин спално бельо за пяна. Този топпер е изработен от тясно контурираща се пяна с памет и има достъпна цена. Купувачите могат да избират между 2-инчови и 3-инчови опции за профил, които са едновременно средни (5) по скалата на твърдост и подходящи за странични траверси. Тези, които търсят по-дълбока амортизация и контуриране, трябва да изберат 3-инчовия модел.

Съставът от пяна с памет на топпера има средна плътност, която се оценява на 4 паунда на кубичен фут, което означава, че осигурява равномерна поддръжка за траверси с тегло до 230 паунда. Страничните траверси могат да намерят този топ за най-удобен, тъй като мемори пяната е добре известна с това, че облекчава точките на натиск под зони като бедрата и раменете.

Добавянето на този топер към вашия съществуващ матрак също може да помогне за изолиране на движението. Мемори пяната абсорбира движението и намалява вероятността партньорите да събудят другия, когато сменят позициите за сън или стават от леглото.

Brooklyn Bedding не включва покривало с този топпер. Използването на такъв не е необходимо, но тези, които искат лесна за почистване опция, може да помислят за закупуване на такава. Мемори пяната е сертифицирана от Certi-PUR, което означава, че не включва никакви вредни химикали. Купувачите в съседните САЩ се радват на безплатна доставка и 30-дневен пробен период за сън. Brooklyn Bedding подкрепя този топпер с 3-годишна гаранция.

Графит Топер Саатва

Най-добър лукс

Графит Топер Саатва

Цена:  $ 275

Материал:  1 “Графит вливаща се пяна памет 2” Преходен пенопласт
Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Лица, търсещи подкрепа
 • Тези с различни предпочитания към материалите
 • Спящи, които се мятат през нощта
Акценти:
 • Три варианта на конструкция за различни вкусове
 • Сертифициран органичен памучен калъф за дишане и контрол на влагата
 • Еластичните ъглови ленти държат горнището на място

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Saatva

Матракът за матрак Saatva предлага странични траверси с поддържащо облекчаване на налягането и богат избор от опции за материали. Този модел се предлага в три различни материала: графит, латекс и пяна.

Графитната версия съдържа 3 инча вливана от графит мемори пяна, която помага да се отдели топлината от тялото, като същевременно осигурява изключително облекчаване на налягането.

Естественият латекс Talalay съставлява сърцевината на 1,5-инчовия латекс. Този материал е дишащ, издръжлив и по-отзивчив.

Версията с пяна е най-бюджетната опция от линията. Съдържа 1,5 инча пенопласт за люлеене и поддръжка.

Силите варират в зависимост от материалите. Графитната версия печели най-високи резултати при съответствие, а опциите за графит и пяна изолират добре движението. Латексната версия оценява високо температурна неутралност и отзивчивост. Всички те са близо до средно меки или 4 по 10-степенната скала на твърдост, така че те трябва да помогнат за омекотяване на повърхността на матрака, без да се отпушват под налягане.

Всяка версия е обвита в покритие от плат, за да екранира сърцевината. Лентите за закрепване по ъглите помагат да се осигури плътно прилепване към матрака и да се намали рискът от изместване.

Матракът Saatva се предлага в шестте стандартни размера на матрака. Прилага се 45-дневна политика за връщане и 1-годишна ограничена гаранция.

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Най-удобно

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Цена:  $ 299

Материал:  Bio-Pur мемори пяна, HD пенопласт
Твърдост:  Средно мека (комфорт) Средно твърда (поддръжка)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси, които предпочитат мемори пяна
 • Странични и задни траверси
 • Купувачи, които искат да избират от множество нива на твърдост
Акценти:
 • Зонираната система предлага целенасочена поддръжка
 • Дъното на MicroGrip предпазва горната част от плъзгане около матрака ви
 • Налични са две опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Amerisleep

Повдигащият матрак Amerisleep е пяна, която се предлага в две нива на твърдост. Страничните траверси могат да се радват най-много на средно мекия (4) модел „Комфорт“, тъй като той има по-голяма амортизация от средно твърдата (6) горна част „Подкрепа“. Спящите за стомаха и гърба, както и тези с тегло над 230 паунда, може да предпочетат по-твърдата опция.

Средно меката горна част е изработена от пяната с памет Bio-Pur на Amerisleep, която е проектирана да поставя точките на натиск на траверсите, без да причинява усещането за потъване, което може да дойде с някои по-малко плътни мемори пяни. Средно твърдият модел се отличава с пяна Affinity, която е пенопласт с висока плътност и предлага допълнителна поддръжка. Тази опция също има зонирана система, която е насочена към зони с високо налягане за допълнително облекчение.

Пяната традиционно запазва топлината, която Amerisleep се опитва да се бори със своите патентовани материали. Всяка от пяните Bio-PUR и Affinity има дизайн с отворени клетки, който позволява засилена циркулация на въздуха. Въпреки че този топпер няма да регулира температурата, както и моделът от латекс, това е добър вариант за горещи траверси, които предпочитат плътната прегръдка на мемори пяна.

Дишаща, опъната плетена обвивка обвива горнището, докато патентованата технология MicroGrip предотвратява изместването на основата. Купувачите могат да закупят матрака за повдигане в шест стандартни размера. Amerisleep доставя своя продукт безплатно на клиенти в съседните САЩ и включва 5-годишна гаранция при покупка.

Латекс за по-малко топер

Най-добро освобождаване на налягането

Латекс за по-малко топер

Цена:  $ 339

Материал:  2-3 “вентилиран латекс Talaylay
Твърдост:  мека (3), средна (5), средно твърда (6)

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи значително намаляване на налягането
 • Хора, които спят горещо
 • Екологично съзнателни потребители
Акценти:
 • Talalay латекс предлага отзивчива поддръжка
 • Предлага се в три нива на твърдост и два профила
 • Топерът е направен от латекс с един източник

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от латекс за по-малко дюшеци

Страничните траверси често трябва да облекчават точките на натиск, но не всеки предпочита усещането за близко контуриране на мемори пяна. Латексът е отличен вариант за хора, които искат както отзивчива подкрепа, така и облекчаване на натиска. Латексът за по-малко матрак се предлага в две опции за профил и три нива на твърдост, което го прави добър избор за широк спектър от спални видове. Всички версии на топпера разполагат с латекс Talalay с един произход, който е издръжлив и еластичен.

Спящите, които тежат под 130 паунда и харесват максимално омекотяване, могат да предпочетат мекия (3) модел, докато тези, които искат комбинация от подкрепа и облекчение, вероятно ще намерят средния (5) вариант най-подходящ. Хората, които тежат над 230 паунда, и тези, които спят по корем ще открият, че средно твърдата (6) топер осигурява най-голяма подкрепа. Траверсите, които искат само леко да подобрят съществуващия си матрак, трябва да изберат 2-инчов профил, докато тези, които искат да променят усещането за матрака си, могат да закупят 3-инчовата версия.

Латексът Talalay е естествено неутрален по температура. Латексът също е перфориран, за да увеличи въздушния поток, така че топлината на тялото ви не трябва да се улавя в материала. Този топпер не се доставя с покривало, въпреки че можете да закупите отделно покритие от органичен памук.

Латекс за по-малко е проектирал този топпер да бъде хипоалергенен. Той е подкрепен с 5-годишна гаранция срещу структурни и материални дефекти.

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Най-добър въздушен поток

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Цена:  $ 299

Материал:  Мемори пяна, пенопласт
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези, които търсят баланс на подкрепа и облекчаване на натиска
Акценти:
 • Трислоен дизайн за балансирано контуриране, опора и въздушен поток
 • Охлаждащ капак с влакна, проектирани да отвеждат топлината
 • Собственият слой AirTEC подобрява циркулацията на въздуха, като същевременно добавя плаваемост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Molecule

Матракът MOLECULE AirTEC за матраци има уникална конструкция, която подобрява цялостната му производителност.

Докато много топери използват само един слой пяна, 3-инчовият дебел матрак MOLECULE AirTEC е съставен от три слоя за по-балансирано усещане.

Най-горният слой използва 1 инч MolecularFLO, същия патентован пенопласт във водещия матрак MOLECULE 2. Тази пяна с отворени клетки е проектирана за пет пъти по-голяма дишане от традиционната пяна с памет, така че топлината да може да излиза. След това 1-инчов слой патентован материал AirTEC използва матрица от отворени клетки за несравнима циркулация на въздуха и по-плаващо усещане. Последният слой е 1 инч пяна RecoveryFLO, изработена в подкрепа на подравняването на гръбначния стълб.

Покритие от смес от полиестер, полиетилен, еластан обвива горнището. Охлаждащите влакна помагат за отвеждането на топлината, за да стабилизират повърхностната температура.

Средният усет на MOLECULE AirTEC Mattress Topper е около 5 по 10-степенната скала на твърдост, което го прави подходящ за странични траверси от всички теглови групи, особено тези, които тежат под 130 килограма.

В нашите тестове, матракът за матрак MOLECULE AirTEC спечели най-високите си оценки в издръжливостта, подкрепата, освобождаването от налягането, регулирането на температурата и изолацията на движение. Някои двойки обаче могат да предпочетат по-отзивчива повърхност за секс.

Матракът MOLECULE AirTEC се предлага в шестте стандартни размера матраци и се предлага с 5-годишна ограничена гаранция и 30-нощно изпитание за сън. Той е сертифициран от CertiPUR-САЩ, което означава, че е тестван независимо за разрушители на озоновия слой, живак, олово и редица други вещества, които могат да бъдат вредни.

Плюшен органичен матрак от бреза

Най-добър органичен

Плюшен органичен матрак от бреза

Цена:  $ 400

Материал:  латекс Talalay
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Двойки
 • Горещи траверси
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Капакът от органичен памук и вълна насърчава дишането
 • Латексът облекчава налягането и предлага подкрепа
 • Издръжлив и вероятно да продължи

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Birch

Брезата е добре известна с това, че изработва удобни продукти от висококачествени материали и Плюшеният органичен матрак Топър не прави изключение. Този топпер е направен от естествен латекс Talalay, който е увит в органична покривка от вълна и памук. Спящите трябва да открият, че тази средна (5) твърдост се чувства устойчива и подкрепяща.

Топерът на Бреза може да е твърде твърд за траверси под 130 килограма и за тези, които предпочитат дълбоко контуриране. Той обаче е достатъчно отзивчив и подкрепящ, за да бъде удобен за странични траверси с тегло над 230 килограма. Този топпер е издръжлив, добре изработен и вероятно ще има дълъг живот.

Латексът е естествено дишащ. Покритието от памук и вълна подобрява това качество, а също така отвежда влагата, за да ви поддържа сухи. Памукът насърчава въздушния поток, докато вълната регулира температурата. Тази комбинация гарантира, че няма да ви стане много горещо, докато спите. Въпреки че калъфът не може да се пере, той е проектиран да бъде хипоалергенен и устойчив на плесени и акари.

Ангажиментът на Birch да намали въглеродния си отпечатък и практики като устойчиво снабдяване трябва да се появи на екосъзнателните купувачи. Компанията доставя безплатно топпера си на клиенти, живеещи в САЩ. Плюшеният органичен матрак Topper носи 10-годишна гаранция и включва 100-дневен пробен период за сън.

Pod Pro Cover

Най-добро охлаждане

Pod Pro Cover

Цена:  $ 1,595

Материал:  Сензори за тяло и система за контрол на температурата Active Grid
Твърдост:  N / A

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Студени траверси
 • Тези, които обичат технологично усъвършенстваните аксесоари за сън
Акценти:
 • Технологично усъвършенстван дизайн
 • Реагира на биологична обратна връзка за автоматично регулиране на температурите
 • Осигурява проследяване на съня и здравето

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Eight Sleep

Eight Sleep Pod Pro Cover е високотехнологично решение за температурни проблеми през нощта, което позволява на собствениците да затоплят или охлаждат повърхността на съня въз основа на личните си нужди и предпочитания.

За да постигне това, Eight Sleep Pod Pro Cover действа като матрак. Той може да побере модели с дебелина между 10 и 16 инча. Ципът помага да се осигури сигурно прилепване, докато регулируемите презрамки позволяват на потребителите да затегнат капака около матрака.

Всеки топпер има главина, която задържа вода. Когато се активира, тази вода тече през тънък контурен слой, за да регулира температурата. Сензорите проследяват биометричните ви данни, за да ви помогнат да поддържате идеалната си температура, а слой пяна добавя омекотяване и комфорт за страничните траверси.

И двете страни имат отделна зона, така че партньорите да могат да избират собствените си температурни предпочитания. Настройките варират между 55 и 110 градуса. Придружаващо приложение, използвано заедно с топпера, ви позволява да задавате температурата и да проследявате променливостта на сърдечната честота, времето на дълбок сън и др.

Корицата Eight Sleep Pod Pro се предлага в пълен размер, кралица, крал и калифорния. Предлага се със 100-дневна политика за връщане и 2-годишна гаранция.

Защо страничният траверс да използва матрак?