Menu Close

Най-добрите дюшеци на Amazon

Матракът може да бъде лесен и достъпен начин за промяна на усещането за повърхността на съня ви, без да замествате целия матрак. Топерите са допълнителни слоеве, които почиват в горната част на леглото. Повечето опции са с дебелина между 1 и 4 инча и могат да накарат повърхността на съня ви да се чувства или по-мека или по-стегната. Ако матракът ви все още е в добро състояние, но просто не е толкова удобен, колкото искате, топерът може да бъде идеалният начин да го подравните по-добре с вашите предпочитания.

С огромния избор на продукти на Amazon не би било изненадващо, че купувачите могат да намерят безброй топери на платформата. Но с толкова много възможности за избор, които се различават по дебелина, твърдост и материали, изборът може да бъде поразителен.

Ще ви помогнем да стесните възможностите си, като подчертаем любимите ни снимки и обясним какво да търсите при лов за матрак на Amazon.

Най-добрите дюшеци на Amazon

информация за продукта

LinerSpa 2-инчов матрак с инфузирана гел с пяна с памет

Най-доброто като цяло

LinerSpa 2-инчов матрак с инфузирана гел с пяна с памет

Материал:  2 “гел вливаща се мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Лица, които тежат под 230 килограма
 • Траверси с остри точки на натиск
Акценти:
 • Предлага се в 2-инчови и 3-инчови модели
 • Влива се с гелени мъниста, предназначени за борба със задържането на топлина
 • На конкурентни цени за мебелна пяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци LinenSpa

Linenspa Gel Infused Memory Foam Матрак Топър прилепва плътно тялото за отлично облекчаване на налягането.

Този среден топпер се оценява около 5 по 10-степенната скала на твърдост, така че трябва да постигне правилния баланс на съответствие и подкрепа за повечето спящи, които тежат под 230 паунда. Предлагат се две версии: 2 инча дебелина и 3 инча дебелина. 2-инчовата версия може да е особено подходяща за хора, които искат малко повече люлеене и мекота, отколкото съществуващите предлагани матраци, докато 3-инчовият може да се хареса на купувачите, търсещи по-голяма промяна.

Linenspa Gel Infused Memory Foam Матрак Topper предлага плътна прегръдка и облекчаване на налягането. Този материал е склонен да улавя топлина, но вливането на гел в матрака Linenspa помага за борба с излишното натрупване, като отвежда топлината от тялото на спящия. Въпреки вливането на гел, топперът все още може да е прекалено топъл за някои спящи.

Мемори пяната е изключителна при поглъщането на движение, така че спящите не трябва да забелязват кога партньорът им се движи през нощта. Липсата на реакция на материала обаче може да не е идеална за секс, въпреки че трябва да осигури сцепление.

В допълнение към шестте стандартни размера матраци се предлагат пълни XL и къси размери на кралицата. Linenspa предоставя 3-годишна гаранция за този топпер и отговаря на условията за 30-дневната политика на Amazon за връщане.

LUCID 3-инчов матрак с вентилиран гел с пяна с памет

Най-добро охлаждане

LUCID 3-инчов матрак с вентилиран гел с пяна с памет

Материал:  3 “гел вливаща се мемори пяна
Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Траверси с тегло под 130 килограма
 • Странични траверси с тегло под 230 килограма
 • Тези, които обичат плюшен, се чувстват
Акценти:
 • Предлага се в 2-инчови и 3-инчови опции
 • Изграден от вливаща се с гел мемори пяна, проектиран да отвежда топлината
 • Съответства тясно за значително намаляване на налягането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Lucid

Докато мемори пяната често улавя топлината, Lucid Ventilated Gel Memory Foam Mattress Topper е проектиран да минимизира задържането на топлина, без да жертва близката прегръдка, на която се наслаждават много спящи.

Оценявайки около 3 по 10-степенната скала за твърдост, този топпер има меко, плюшено усещане. Поради това може да е най-удобно за тези, които тежат под 130 паунда, но страничните траверси с тегло под 230 паунда също могат да му се насладят. Впечатленията обаче могат да се формират с течение на времето, особено за по-тежките индивиди.

Lucid Ventilated Gel Memory Foam Mattress Topper се предлага във 2-инчови и 3-инчови версии, като 2-инчовият осигурява по-фина промяна, а 3-инчовият е по-значителен. И двамата използват мемори пяна, напоена с гел, за да отделят топлината от тялото на спящия. Топърът също е вентилиран с малки перфорации за подобрен въздушен поток. Вливането на гел и вентилацията работят заедно, за да поддържат този топпер по-хладен от много модели мемори пяна, въпреки че може все още да се чувства топло за някои траверси.

Освен това, Lucid Ventilated Gel Memory Foam Mattress Topper печели високи оценки за своята изолация на движението, така че двойките може да са по-малко случайно да се събудят взаимно, като се движат през нощта. Подобно на други топери с мемори пяна, този модел не е много отзивчив, което може да не е идеално за секс. Неговата близка прегръдка обаче може да осигури добро сцепление.

Lucid Ventilated Gel Memory Foam Mattress Topper отговаря на 30-дневната политика на Amazon за връщане и се предлага с 3-годишна ограничена гаранция. Предлага се в шестте стандартни размера матраци и пълна XL.

BedStory 3-инчов матрак с пяна с памет

Най-добра пяна с гел памет

BedStory 3-инчов матрак с пяна с памет

Материал:  2 “вентилирана гел мемори пяна 1” HD пенопласт
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Лица, които тежат под 230 килограма
 • Тези с болки от точки на натиск
Акценти:
 • Предлага се в три различни височини
 • 3-инчовите и 4-инчовите версии използват двуслоен дизайн с гел и стандартни пяни с памет
 • Затворена в подвижно, миещо се покритие

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци BedStory

BedStory Memory Foam Mattress Topper има уникален двуслоен дизайн, който съчетава гел мемори пяна и стандартна пяна с памет за най-доброто от двата свята.

Гелната мемори пяна се използва отгоре за пренос на топлина далеч от спящия, като същевременно внимателно оформя тялото им. Вентилацията помага на въздуха да циркулира, така че топлината да може да се разсейва. Стандартната основа от пяна с памет подобрява количеството на облекчаване на налягането, като същевременно осигурява подкрепа.

Полиестерно покритие обгръща тези слоеве. Той е мек и влагозащитен за по-суха, по-удобна нощна почивка. Капакът също е хипоалергичен, сменяем и миещ се, за да ви помогне да поддържате по-чиста повърхност на съня.

Докато дишащото покритие, вливането на гел и вентилацията могат да помогнат за намаляване на натрупването на топлина, те може да не го премахнат напълно, така че някои траверси все още могат да прегреят. Освен това двойките могат да предпочетат по-отзивчива повърхност за секс. Този топпер обаче може да осигури сцепление и да изолира движението добре, а трайният му дизайн трябва да издържи няколко години.

Със средно (5) усещане, BedStory Memory Foam Mattress Topper може да е особено подходящ за лица, които тежат под 230 паунда и странични траверси от всички теглови групи.

Предлагат се три опции за дебелина: 2 инча, 3 инча и 4 инча. Тези версии се различават по конструкция. 2-инчовият модел има еднослоен гел пяна с памет, докато 3-инчовият модел използва двуслоен дизайн с 2 инча гел пяна с памет и 1 инч стандартна пяна с памет. 4-инчовият модел нанася 1,5 инча гел пяна с памет върху 2,5 инча стандартна пяна с памет.

Предлагат се двойни, пълни, кралични, кралски и калифорнийски кралски размери. Топърът е сертифициран от CertiPUR-САЩ. Той идва с 30-дневната политика на Amazon за връщане.

Матрак COONP Queen

Най-удобно

Матрак COONP Queen

Материал:  Долу алтернативно запълване
Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Горещи траверси
 • Тези, които търсят амортизация
Акценти:
 • Алтернативният пълнеж от плюшен пух омекотява повърхността на леглото
 • Изключително дебел дизайн добавя облачно усещане
 • Закрепва към леглото като монтиран чаршаф за ограничено преместване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци COONP

Матракът за матраци COONP Queen има плюшено, облачно усещане, което е особено удобно.

Тази изключително дебела горна част използва алтернативно пълнене надолу, за да омекоти повърхността на леглото и да осигури достатъчно охлаждащ въздушен поток. Той също така трябва да заглушава вибрациите и да ограничава тяхното разпространение по повърхността на леглото, като същевременно дава усещане за меко възглавница, което траперите често търсят от по-скъпите пухлари.

Основният потенциален недостатък обаче е, че този пухкав топпер може да се сплеска или да загуби формата си с течение на времето, както е обичайно при алтернативните продукти за пух. Докато матракът за матраци COONP Queen добавя плюшеност, също е малко вероятно да предостави много в подкрепа.

Предлагат се два цветови варианта: бял и сив. Горната черупка на сивата версия от микрофибър има кадифено мека текстура, докато бялата опция използва памук с 400 броя конци за допълнително дишане. Конструкцията на преградната кутия разпределя пълнежа, без да ограничава тавана му. Топърът отива върху леглото като монтиран чаршаф с ластик около ръба, за да го задържи на място. Дълбокият джоб трябва да побира матраци с дебелина между 8 и 21 инча.

Матракът за матрак COONP Queen се предлага в шестте стандартни размера на матрака, заедно с пълните размери XL и супер кралицата. Той може да се пере в машина и да се суши за лесно почистване. Прилага се 30-дневната политика на Amazon за връщане.

CottonHouse Cool Gel 3 Inch Memory Foam Матрак Топър

Най-добра пяна за памет

CottonHouse Cool Gel 3 Inch Memory Foam Матрак Топър

Материал:  3 “гел вливаща се мемори пяна
Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Лица, които тежат под 130 килограма
 • Хора, които предпочитат близко контуриране
Акценти:
 • Двуслойната конструкция съчетава авиационна пяна с памет и пяна с гел
 • Форми на тялото за облекчаване на натиска и подпомагане на гръбначния стълб
 • Предлага се в подвижна, миеща се, покривка с противоплъзгащо се дъно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци CottonHouse

CottonHouse Cool Gel Memory Foam Mattress Topper се отличава с иновативна комбинация от два вида мемори пяна.

Топерът е с дебелина 3 инча, с 2 инча гел вливаща се пяна памет и 1 инч авиационна пяна с памет. Тези слоеве работят заедно, за да оформят тялото на спящия за оптимално облекчаване на налягането. Те също така поглъщат повечето вибрации на повърхността, за да предотвратят нощни смущения, когато единият партньор се движи. Авиационната пяна с памет има отворена клетъчна структура, така че топлината да може да излиза, а гелният слой помага да се изтегли топлината от траверса за по-добър контрол на температурата.

Както стандартно с мемори пяна, матракът с матрак от пяна CottonHouse Cool Gel Memory не е особено отзивчив за секс, но може да добави сцепление.

Подвижно, миещо се хипоалергенно покритие предпазва горната част, а дъното против плъзгане помага да се поддържа на място. Капакът се състои от смес от вискоза и полиестер за мекота, отнемане на влага и издръжливост. Ядрото от пяна може да запази малко топлина, но капакът трябва да остави въздух да циркулира в него.

Оценявайки се около 4 по 10-степенната скала на твърдост, този топпер има средно меко усещане. Въпреки че може да е удобно за траверси от всяка група тежести, тези, които тежат под 130 килограма, вероятно ще получат най-добрата комбинация от контуриране и подкрепа.

CottonHouse Cool Gel Memory Foam Mattress Topper се предлага в двойни, пълни, кралични, кралски и калифорнийски размери. Той е сертифициран OEKO-TEX и Certi-PUR за стандарти за безопасност. Компанията предлага 365-дневна гаранция за удовлетворение и 10-годишна гаранция.

LEISURE TOWN Queen Покривало за матраци Охлаждащ матрак

Най-добрата възглавница

LEISURE TOWN Queen Покривало за матраци Охлаждащ матрак

Материал:  Долу алтернативно запълване
Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Странични траверси
 • Хора, които търсят мека амортизация
 • Бюджетни купувачи
Акценти:
 • Предлага се в три различни модела за капитониране за малко по-различни усещания
 • Пухкаво, алтернативно пълнене за омекотяване
 • Мие се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци LEISURE TOWN

Охлаждащият матрак на LEISURE TOWN е плюшен, алтернативен вариант, който може да трансформира матрака, за да се чувства по-луксозен.

Предлагат се пет различни опции за стил: бял, куб бял, обратим бял, тъмно сив и куб тъмно сив. Конструкцията варира леко между тези опции с различни модели на капитониране, за да задържи алтернативното запълване на място и да поддържа пухкавото, подобно на облак усещане.

За повечето опции памучната обвивка от 300 нишки обхваща пълнежа. Този материал позволява охлаждане на въздушния поток и отвежда влагата, за да поддържа спящия хладен и сух. Обратимата бяла версия използва една страна, която диша и една страна от плюшен полиестер, така че собствениците да могат да променят усещането сезонно.

Като мек, надолу алтернативен топер, охлаждащият матрак LEISURE TOWN не осигурява много подкрепа или приспособяване и с времето може да се изравнява. Въпреки това, той печели високи оценки за своята амортизация и регулиране на температурата. Топърът също се пере в машина за лесно почистване.

Опциите за размер включват двойни, двойни XL, пълни, пълни XL, кралица, олимпийска кралица, крал и крал в Калифорния. Той се закрепва върху матрака като монтиран чаршаф с джоб, достатъчно дълбок за модели с дебелина между 8 и 21 инча. Прилага се 30-дневната политика на Amazon за връщане.

Как да изберем матрак

Adblock
detector