Menu Close

Най-добрите меки дюшеци

Ако не сте доволни от това как се чувства леглото ви, можете да добавите матрак, който да го направи по-мек или по-стегнат. Мек матрак отгоре ще добави моментално слой плюш към леглото ви. Той също така може да помогне за защита на настоящия ви матрак от износване и потенциално да удължи живота му. Като допълнителна полза, топерът обикновено е само малка част от разходите за закупуване на нов матрак.

Матраците могат да варират в широки граници, що се отнася до техните материали, цена, дебелина и твърдост. Ние ще ви помогнем да се ориентирате между различни модели и ще ви дадем ключови точки за сравнение, така че да знаете какво да търсите, когато пазарувате мек матрак.

Най-добрите меки матраци

информация за продукта

Покриващ гел за спално бельо Brooklyn (4 PCF)

Най-доброто като цяло

Покриващ гел за спално бельо Brooklyn (4 PCF)

Цена:  $ 159

Материал:  2-3 “4 PCF гел вливаща се мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Купувачи, които искат топер, който облекчава точките на натиск
 • Горещи траверси, които предпочитат усещането за мемори пяна
Акценти:
 • Вливаната с гел мемори пяна е създадена, за да остане хладна
 • Плътно контури за облекчаване на натиска
 • Предлага се в две опции за дебелина

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци за матраци Brooklyn Bedding

Топлинната пяна с гел памет от Brookly Bedding може да бъде привлекателна за траверси, които искат да подобрят настоящия си матрак с амортизиращ слой. Топърът е направен от напоена с гел мемори пяна, която е проектирана за тясна контурност и облекчаване на точките на натиск. Страничните траверси и тези, които се наслаждават на прегръщащото усещане от мемори пяна, най-вероятно ще се насладят най-много на този плюшен топпер. Купувачите могат да закупят този топпер с дебелина 2 инча или 3 инча.

Пените с памет обикновено задържат малко телесна топлина и могат да се затоплят, докато спите. Brooklyn Bedding се опитва да се пребори с този проблем, като използва мемори пяна, която се влива с мъниста с гел. Този гел е създаден да регулира температурата ви, докато спите, така че да не се нагрявате прекалено. Въпреки че този топпер няма да спи толкова хладно като латекс, това е добър вариант за тези, които предпочитат усещането за мемори пяна.

Купувачите, които обичат средно меко до средно ниво на твърдост, най-вероятно ще се радват на този топпер най-много. Тези, които искат най-меката повърхност, трябва да изберат 3-инчовата версия, тъй като добавеният материал увеличава количеството на наличните амортисьори.

Можете да закупите Gel Memory Foam Topper в шест стандартни размера, като всички те са на цени в рамките на средния диапазон за мембранни пяни. Brooklyn Bedding предлага безплатна доставка за купувачи в съседните САЩ. Топърът е подкрепен с 3-годишна гаранция, а траверсите имат 30-дневен прозорец за връщане.

Тихоокеанско крайбрежие SuperLoft Матрак Топър

Най-ценно

Тихоокеанско крайбрежие SuperLoft Матрак Топър

Цена:  $ 220

Материал:  Hyperclean пух и пълнеж от пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Траверси, търсещи комфорт на възглавницата
 • Странични траверси
 • Хора, които тежат под 130 килограма
Акценти:
 • Луксозно пухово изпълнение на бюджетна цена
 • Меко, възвишено усещане
 • Дишаща покривка от 100% памук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци от Тихоокеанско крайбрежие Feather Co.

Тихоокеанският бряг SuperLoft Mattress Topper използва пух и перо за пълнене, за да създаде мека повърхност за сън, която е оценена около 3 по 10-степенната скала за твърдост. Изпъкналият ръб създава 2 инча повдигнато надолу, което се поддържа на място с дизайн на преградна кутия. Калъфът е направен от 100% памук, а плетката от 230 броя конци е предназначена да предотврати проникването на перата на топпера.

Пухът на матрака TopLoft на Тихоокеанското крайбрежие осигурява мекота на възглавницата. Въпреки че този топпер предлага усещане за плюш, той може да не е достатъчно подкрепящ за траверси, които тежат повече от 130 килограма, особено ако спят по гръб или стомах.

Пухът е добре известен със своите изолационни способности. Този матрак може да абсорбира телесната топлина, но дишащото му памучно покривало трябва да спомогне за насърчаване на въздушния поток, за да ви е удобно през цялата нощ.

Въпреки своята плюшеност, пухът не се очертава по формата на тялото, както правят пяната или латексът. Също така е податлив на сплескване с течение на времето.

Тихоокеанското крайбрежие SuperLoft Mattress Topper се предлага с 30-нощно изпитание за сън и гаранция без алергии. Освен това е защитен от 3-годишна ограничена гаранция.

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Най-добро охлаждане

Лифт от Amerisleep Матрак Топър

Цена:  $ 299

Материал:  Bio-Pur мемори пяна, HD пенопласт
Твърдост:  Средно мека (комфорт) Средно твърда (поддръжка)

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които обикновено спят горещо на мемори пяна
 • Купувачи, които искат да инвестират в дълготраен топ пяна
Акценти:
 • Устойчивата пяна с памет Bio-PUR издържа на износване
 • Зонираният дизайн осигурява подобрена поддръжка от глава до пети
 • Дълбокото контуриране подобрява подравняването и облекчава натиска

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Amerisleep

Lift by Amerisleep е матрак, съставен от патентована пяна с памет Bio-PUR. Този плътен, издръжлив материал се контурира равномерно по тялото, без да се прегръща прекалено плътно и много добре се противопоставя на дълбоките впечатления и вдлъбнатини в сравнение с комфортните пяни, открити в много конкурентни горнища. Клиентите могат да избират от две нива на твърдост, включително опция „Комфорт“, която се счита за средно мека (4).

Топърът също е конструиран за зонирана опора, в резултат на което е добавена армировка за торса и бедрата и по-нежна, по-близка до вашите по-леки зони. Тези, които тежат до 230 паунда – особено страничните и задните траверси – трябва да смятат лифта за доста удобен и да изпитват по-малко натиск върху този топер.

Друга сила на лифта е над средното дишане, тъй като плетеното покритие е достатъчно дишащо, за да компенсира свойствата на пяната да абсорбира топлината. Долният панел на капака разполага с технологията MicroGrip за стабилизиране на горната част и предотвратяване на изместването, без да причинява вреда на вашия матрак.

Amerisleep ще достави топпера безплатно навсякъде в долните 48 щата. Въпреки че този продукт не се предлага с пробен период на сън, всяка покупка включва петгодишна гаранция, която покрива структурни дефекти.

Хибриден матрак Viscosoft Serene Memory Foam

Най-добро освобождаване на налягането

Хибриден матрак Viscosoft Serene Memory Foam

Цена:  $ 243

Материал:  1,5 “алтернативна възглавница отгоре 2,5” пяна с гел, напоена с памет
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи баланс между мекота и опора
 • Тези, които се радват на комфорт на възглавницата
 • Двойки
Акценти:
 • Хибридна конструкция с гел мемори пяна и плюшена възглавница
 • Силно облекчаване на налягането
 • Спи спокойно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Viscosoft

Хибридният матрак ViscoSoft Serene Memory Foam се откроява благодарение на хибридната си конструкция. Чрез комбиниране на алтернативно пълнене и слой мемори пяна, този топпер предлага комфорт за възглавници на траверси с поддържащо облекчаване на налягането.

Подвижният капак на ViscoSoft е съставен от мек памук в сатенена тъкан с брой конци 300. Този хибриден топпер съдържа горен слой от 1,5 инча алтернативно пълнене надолу. Вторият слой е 2,5 инча гел-напоена мемори пяна. Заедно тези слоеве осигуряват мека (3) повърхност на съня.

Както при другите горни плочи с мемори пяна, ViscoSoft предлага над средно изолация на движението и е почти безшумен, когато носи тежест, което прави този топпер подходящ за двойки. Най-горният слой алтернатива за дишане помага на матрака да спи относително хладно. Въпреки това, алтернативното пълнене може да загуби своето таванско помещение с течение на времето. Този топер може също да няма адекватна опора за траверси с тегло над 230 килограма.

Хибридният матрак ViscoSoft Serene Memory Foam разполага с еластични каишки, за да го закрепи на място. Политиката на компанията за връщане ви позволява да върнете топпера си в рамките на първите 60 дни за пълно възстановяване, ако не сте доволни. Този топпер е защитен от 3-годишната ограничена гаранция на ViscoSoft.

Саатва латекс Топър

Най-удобно

Саатва латекс Топър

Цена:  $ 375

Материал:  1,5 “вентилиран латекс Talalay
Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат по-тънки горнище
 • Потребители, които предпочитат да купуват устойчиво направени продукти
Акценти:
 • Изработен от отзивчив, издръжлив латекс Talalay
 • Покритието от органичен памук отвежда влагата през нощта
 • Еластичните ленти стабилизират горнището през нощта

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Saatva

Матракът Saatva се предлага в три дизайна с различни материали и нива на твърдост. Най-меката опция, считана за средно мека (4), е изработена от вентилиран латекс Talalay, естествено издръжлив и отзивчив материал, който прилича много на мемори пяна, без да прегръща тялото или да потъва твърде много.

Този топ е с дебелина 1,5 инча и е най-подходящ за траверси, които търсят нископрофилна добавка към настоящия си матрак. Латексът е с устойчив източник, докато капакът на горната част е изработен от сертифициран по GOTS органичен памук. И двата компонента насърчават дишането и охлаждането, така че горната част е чудесна възможност за горещи траверси и хора, които живеят в топли или влажни зони.

Всеки от ъглите е снабден с еластична анкерна лента, която позволява горната част да остане на мястото си върху матрака ви, без да се измества или плъзга. Предлагат се шест размера за топпера, вариращи от близнак до крал и крал в Калифорния.

Ако предпочитате да не спите на латекс, Saatva предлага също така дизайн от пенопласт с висока плътност и графит, напоени с мемори пяна. Цените варират в зависимост от избрания материал. Покупката ви включва безплатна доставка, ако пребивавате в съседния САЩ, както и 45-нощно изпитание за сън и едногодишна гаранция.

Плюшен органичен матрак от бреза

Най-добър органичен

Плюшен органичен матрак от бреза

Цена:  $ 400

Материал:  латекс Talalay
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Тези, които търсят органични и естествени материали
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
 • Купувачи, които ценят трайността
 • Двойки
Акценти:
 • Естествени и органични материали
 • Отзивчив латекс Talalay
 • Дишащи слоеве от органична вълна и латекс

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на дюшеци Birch

Плюшеният органичен матрак Birch омекотява повърхността на съня с естествени материали. Този 3-инчов топпер е съставен от органичен памучен калъф, органична вълна от бреза и естествен латекс Talalay. Резултатът е поддържащ топпер, който оценява около 5 по 10-степенната скала на твърдост.

Слоят от латекс Talalay осигурява доста мека повърхност за сън и умерено контуриране. Въпреки че латексът не е със същото усещане за прегръщане на тялото като мемори пяната, той обикновено предлага по-голяма подкрепа и би трябвало да се представя по-добре за траверси с тегло над 230 килограма. Той също така добавя трайност към топпера.

Като цяло нашите тестери за сън установиха, че топчето на бреза се представя добре. Топърът спи изключително хладно поради дишащите слоеве от органична вълна и латекс, както и покритието от органичен памук. Латексът придава на този топпер някак отзивчиво усещане, но прехвърлянето на движение не би трябвало да е основен проблем. Поради своя отзивчив и съобразен латекс, топперът трябва да е подходящ за двойки, които предпочитат баланса на пружинираност и сцепление за секс. Топерът също е практически безшумен, когато носи тегло.

Плюшеният органичен матрак Birch се предлага със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна ограничена гаранция.

Парашут за матрак надолу

Най-добре надолу

Парашут за матрак надолу

Цена:  $ 359

Материал:  3 “85% бяла патешка пух, 15% пера (550 мощност на запълване)
Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи комфорт на възглавницата
 • Тези, които предпочитат естествени материали
 • Всички видове траверси (странични, гръбни, стомашни, комбинирани)
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Пълненето на патица и перо създава плюшено, възвишено усещане
 • Изключително мек
 • Премиум естествени материали

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Parachute

Матракът Parachute Down с матрак се отличава с 3-инчов калъф, направен от мек памучен плат със сатенена тъкан. Топърът съдържа 85% бял патешки пух и 15% пера, създавайки 550 смесителна мощност и мека (3) повърхност за сън.

Купувачите, които търсят комфорт на възглавницата, вероятно ще оценят плюшеното усещане на матрака за парашут надолу, но за някои може да е прекалено меко. Тези, които тежат повече от 230 килограма, могат да открият, че потъват прекомерно в топпера. Въпреки че омекотява тялото, пухът не осигурява същото ниво на контуриране, както би го направил матракът с мемори пяна.

Парашутният топпер е сравнително издръжлив поради двукамерния си дизайн и покритието. Освен това зашиването на кутията за прегради помага да се поддържа равномерно разпределение на пълнежа надолу по повърхността на топпера. Пухът може да абсорбира телесната топлина, но дишащото памучно покривало на матрака за парашут надолу помага на топпера да остане хладен. Този топпер е доста тих, когато носи тежест, но траверсите ще забележат леко шумолене, докато се движат по повърхността му.

Матракът за матрак Parachute Down е само на химическо чистене. Той се предлага с 60-дневен пробен период на сън и е защитен от 3-годишната гаранция на компанията.

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Най-новаторски

Матрак за матрак Molecule AirTEC

Цена:  $ 299

Материал:  Мемори пяна, пенопласт
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Тези, които искат да облекчат точките на натиск
 • Траверси с тегло до 230 килограма
 • Горещи траверси или тези, които живеят в топъл климат
Акценти:
 • Изграден с 3 дишащи слоя, които помагат на топпера да остане хладен
 • Средното усещане предлага добро контуриране, без да се жертва подкрепа
 • Много добра изолация на движението

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Molecule

Матракът Molecule AirTEC се отличава с измислен дизайн, който осигурява отлична поддръжка и насърчава облекчаване на налягането за повечето траверси. Полиестерното покритие на топпера се влива с материал за промяна на фазата, предназначен да помогне за регулиране на температурата.

Вътрешните материали на AirTEC също предлагат страхотна дишаща способност. Най-горният слой се състои от MolecularFLO, патентована пяна, която контурира тялото, без да абсорбира или улавя твърде много топлина. Средният слой AirTEC е материал с отворена клетка, който циркулира въздух из вътрешността, за да поддържа студена температура в сърцевината. Основен слой от плътна пяна RecoveryFLO завършва дизайна за допълнителна стабилност.

Въпреки че този топпер е среден по отношение на усещането, неговата опора е балансирана с отлично облекчаване на налягането и контуриране. Това го прави подходящ за траверси с тегло до 230 паунда, които се радват отблизо от повърхностите на съня си, но се нуждаят от допълнителна подкрепа.

За тези, които споделят леглото, горната част осигурява над средното изолация на движението и вдига много малко шум, когато носи тежест. Доставката е безплатна в рамките на съседните САЩ и покупката ви идва с 30-нощно изпитание за сън и 5-годишна ограничена гаранция.

Как да изберем мек матрак