Menu Close

Най-добрите матраци за матраци Twin XL

Матракът е достъпен начин да промените твърдостта на настоящото си легло. Този аксесоар за сън действа като допълнителен комфортен слой, опирайки се върху вашия съществуващ матрак, за да регулира нивото на комфорт и да подобри функции като изолация на движение и регулиране на температурата. Също така може да помогне за намаляване на нормалното износване на матрака ви.

Пазаруващите с двойно легло XL може да забележат, че изборът на горна част е ограничен в този размер, тъй като леглата тип queen и king size са по-популярни. Налице са обаче няколко забележителни опции.

Ще разгледаме нашите най-добри избор, за да ви помогнем да намерите най-добрата двойна XL матрак XL за вашата позиция на сън, предпочитания за комфорт и бюджет. Също така ще изтъкнем важни съображения за купувачите, ще обясним различните видове налични топери и ще отговорим на често задавани въпроси.

Най-добрите близнаци за матраци Twin XL

информация за продукта

Сатра Матрак Топър

Най-доброто като цяло

Сатра Матрак Топър

Цена:  $ 330

Материал:  Вливаща графит мемори пяна, вентилиран латекс Talalay или пенопласт с висока плътност
Твърдост:  Средно мека (4) или средна (5)

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят топпер с множество опции за строителство
 • Горещи траверси
 • Хора, които се мятат и обръщат или често сменят позициите за сън
Акценти:
 • Три налични модела с различни композиции и усещания
 • Всички горнища, обвити в дишащи органични памучни калъфи
 • Здравите ъглови ленти предотвратяват плъзгането и изместването

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Saatva

Всеки тип топер има уникални силни и слаби страни, така че заковаването на правилния материал може да бъде предизвикателство за купувачите за първи път. Със Saatva ще имате три топпера, от които да избирате – всеки от тях е изработен от различен материал.

Бюджетните купувачи вероятно ще изберат топпера „Foam“. С дебелина 1,5 инча и изработен от пенопласт с висока плътност, този топпер има средно (5) усещане, което го прави най-твърдият от трите, както и най-достъпният. Пяната се контурира равномерно по тялото, без характерната „прегръдка“ на мемори пяна, което позволява на топпера да облекчи натиска за странични и задни траверси с тегло до 230 паунда.

Топърът „Graphite“ е среден клас по отношение на цените. Най-горният слой се състои от мемори пяна, напоена с графит, която има естествени охлаждащи свойства и може да намали натрупването на топлина, което често се случва с този материал. Вторият слой е по-плътна пяна за допълнителна опора. Профилът е 3 инча, което прави най-дебелата горна част на Saatva, а средно мекото й (4) усещане трябва да се хареса на странични и задни траверси с тегло 230 килограма или по-малко.

Топерът „Латекс“ носи най-високата цена. Този модел съдържа един слой латекс Talalay с дебелина 1,5 инча. Латексът се вентилира с малки отвори, за да се насърчи циркулацията на въздуха, така че този топпер може да е най-добрият избор за хора, които обикновено спят горещо. Подобно на топчето Graphite, това има средно меко (4) усещане, но нежното контуриране на латекса може да е по-удобно за траверси – особено ако тежат повече от 230 килограма.

И трите горнища включват калъфи от органичен памук, които помагат за регулиране на повърхностната температура. Всеки от тях е снабден и с еластични ъглови ленти, които държат горната част на място и предотвратяват преместването, така че всеки от тези модели ще бъде подходящ за хора, които се мятат и обръщат или често регулират позицията си за сън. Saatva предлага 45-дневен пробен период на сън и 1-годишна гаранция за всеки топпер, а корабоплаването е безплатно в целия съседен САЩ

Матрак за матрак Viscosoft Reflex

Най-ценно

Матрак за матрак Viscosoft Reflex

Цена:  $ 86

Материал:  2-3 “гел вливаща мемори пяна
Твърдост:  2 “: Средна (5) 3” Средна мека (4)

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Траверси отзад и отстрани
 • Купувачи, които търсят множество опции за дебелина
Акценти:
 • Удобна за портфейла цена
 • Две опции за дебелина с леки разлики в твърдостта
 • Вливаща се с гел мемори пяна, предназначена за облекчаване на налягането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Viscosoft

Матракът Viscosoft Reflex Gel предлага на купувачите бюджетна опция за коригиране на усещането за техните двойни XL матраци. Този топ от пенопласт се предлага в две опции за дебелина, за да се хареса на широка гама траверси.

2-инчовата опция осигурява средна (5) твърдост и усещане за прегръдка на тялото, без да променя значително нивото на подкрепа на настоящия ви матрак. Ако искате да омекотите твърд матрак, 3-инчовата опция осигурява по-голямо облекчаване на налягането и по-забележимо контуриране. Има средно меко (4) усещане.

Топърът Viscosoft предлага първокласна изолация на движението и е безшумен, докато носи тежест. Той също така има малко по-отзивчиво усещане в сравнение с други пяна, което улеснява смяната на позициите при необходимост. Докато напоената с гел мемори пяна е проектирана да устои на натрупването на топлина, някои траверси могат да открият, че горнището на Viscosoft спи топло.

Матракът Viscosoft Reflex Gel се предлага във всичките шест стандартни размера на матрака. Топерът се предлага с 60-дневен пробен период на сън и 3-годишна ограничена гаранция.

Топче за матраци Boll & Branch

Най-добър лукс

Топче за матраци Boll & Branch

Цена:  $ 650

Материал:  Вълна и смес от полифибър
Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат да спят на много меки повърхности
 • Купувачи с доста големи бюджети
Акценти:
 • Смес от вълна и влакна създава луксозно плюшено усещане
 • Покривало от органичен памук с устойчив източник
 • Отлично дишане и контрол на температурата

Използвайте тази връзка за SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Boll & Branch

Матракът Boll & Branch е подходящ за всеки, който иска да накара матрака си да се чувства значително по-мек. С дебелина 2 инча със средно мек (4) усещане, топперът съдържа патентована смес от естествена новозеландска вълна и полиестерни алтернативни влакна. Резултатът е плюшена, висока повърхност, която ще бъде от полза за всеки, чийто матрак е станал по-твърд или по-твърд с времето.

Тези, които предпочитат да купуват устойчиво произведени продукти, също трябва да бъдат привлечени от този топпер. Вълната е с етичен произход, докато покривката е съставена от органичен памук, отглеждан без пестициди. Boll & Branch предприема допълнителни мерки за спестяване на вода по време на производствения процес и гарантира, че всички работници са справедливо третирани и компенсирани.

Топърът спи доста хладно поради дишащите си компоненти, а вълната има влагозадържащи свойства, за да ви държи сухи и удобни във влажни нощи. Всеки ъгъл разполага с 1-инчова еластична лента за поддържане на горната част на място, така че не трябва да се притеснявате от неудобно преместване, докато спите. Топерът се предлага в шест различни размера, които съответстват на стандартните размери на матрака.

Стръмната цена на стикера на топпера отразява внимателния му дизайн и висококачествени материали, но Boll & Branch ще го достави безплатно за всички вътрешни поръчки в САЩ. Вашата покупка включва и пробен период за сън от 100 нощи с безплатни връщания.

Sleepyhead Gel Topper

Най-добрият матрак за общежитие

Sleepyhead Gel Topper

Цена:  $ 200

Материал:  2-3 “гел мемори пяна
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Общежители
 • Хора, които изпитват точки на натиск по гръбначния стълб
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Възглавници и контури, напоени с гел от мемори пяна, без прекомерно задържане на топлина
 • Капакът е подвижен и може да се пере в машина
 • Достъпна, удобна за студенти цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Sleepyhead

Има много привлекателни аспекти за това да отидеш в колеж и да живееш в общежитие, но да спиш на матрак, който е бил използван и използван повторно (вероятно от години), не е един от тях. Sleepyhead е марка, която е специализирана в достъпни, добре изработени матраци, насочени към нови студенти с фиксиран бюджет. Sleepyhead Gel Topper, един от най-популярните артикули на компанията, има балансирана среда (5), която трябва да се хареса на широк кръг от студенти.

Често оплакване относно мемори пяната е, че материалът абсорбира телесната топлина и спи неудобно топло. Пяната в този топпер се влива с охлаждащ гел, предназначен да отвежда топлината от тялото ви и да поддържа хладна и удобна повърхност. Тези, които спят настрани, също трябва да намерят горнището за особено удобно, тъй като пяната се контурира равномерно, за да подобри проблемите с подравняването и да намали точките на натиск, които често се случват при тази позиция.

Купувачите могат да избират между два различни профила. 2-инчовият топпер осигурява достатъчно омекотяване, но тези, които спят на изключително буци или вдлъбнати матраци, може да поискат вместо това да разгледат 3-инчовия модел. Мекият полиестерен капак може да се свали и изпере във всяка комунална пералня и сушилня, така че собствениците ще могат да поддържат топпера си чист и хигиеничен.

Gel Topper не само има ниска цена, но и Sleepyhead ще го достави безплатно. Студентите могат да тестват топпера в продължение на 30 дни, преди да решат дали да го върнат. Те също така ще получат 5-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Плюшен матрак Helix

Най-добро охлаждане

Плюшен матрак Helix

Цена:  $ 135

Материал:  Пухови алтернативни влакна
Твърдост:  Средно мека (4)

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
 • Тези, които предпочитат възглавницата се чувстват
Акценти:
 • Комфорт на възглавница с плюшено, хотелско усещане
 • Дишаща конструкция за минимално задържане на топлина
 • Мие се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Helix Sleep

Плюшеният матрак Helix предлага нисък профил и мека подложка на достъпна цена. Дишащата конструкция насърчава въздушния поток през горната част, за да запази трапезите хладни.

Горният капак на плюшения матрак Helix е с комбинация от полиестер и вискоза от бамбук, за да помогне за регулиране на температурата. Капитонираният дизайн включва алтернативно покритие Revoloft, за да омекоти повърхността на съня, без да се прилепва плътно към траверсите. Въпреки че шевовете на преградната кутия помагат за поддържането на тавана на горната част, като същевременно запазват равномерно разпределението на пълнежа, алтернативните горнища са податливи на сплескване с течение на времето при продължителна употреба.

Докато топикът Helix е идеален за тези, които се радват на меко усещане с възглавница върху повърхността на съня си, това може да не е най-добрият избор за траверси, които търсят допълнителна опора или значително да модифицират твърдостта на съществуващия си матрак.

Топърът Helix се прикрепва към леглото ви като монтиран чаршаф и разполага с дълбоки джобове, за да побере високопрофилни матраци. Произвежда се във всичките шест стандартни размера матраци. Това е машинно пране и безопасно за сушене за лесно почистване.

Плюшеният матрак Helix Helix е произведен в САЩ. Топърът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 1-годишна ограничена гаранция.

Layla матрак от пяна с памет

Най-добро освобождаване на налягането

Layla матрак от пяна с памет

Цена:  $ 299

Материал:  2 “медна пяна с меден гел
Твърдост:  мека (3)

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят по-мека повърхност за сън
 • Траверси, които се радват на дълбоко контуриране
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Изработена от мемори пяна за изключително освобождаване на налягането
 • Медна запарка, предназначена да охлажда повърхността и да убива бактериите
 • Обвит в покритие от плат, проектирано за охлаждане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Layla

Layla Memory Foam Topper предлага траверси за дълбоко контуриране и облекчаване на натиска. Медните топчета от гел, равномерно разпръснати в мемори пяната, са създадени, за да предотвратят запазването на топлината от горната част.

Този топпер се оценява около 3 по 10-степенната скала на твърдост. Това ще добави забележима мекота и облекчаване на налягането към повечето матраци, но може да е твърде меко за траверси, които тежат над 230 килограма. Охлаждащите му свойства обаче правят този топпер подходящ за тези, които се радват на непосредствения комфорт на мемори пяната, но са склонни да спят горещо.

Топлинът Layla е обвит в същото покритие от полиестерна смес като матрака Layla, отличаващ се с фирмения шестоъгълен дизайн на компанията. Топерът се предлага в шестте стандартни размера матраци, включително двойни XL. Ако решите да закупите други елементи за спално бельо Layla, компанията предлага пакетни отстъпки.

Layla Memory Foam Topper е произведен в САЩ и е сертифициран от CertiPUR-US. Той е защитен от 120-нощния опит на Layla за сън и 5-годишната ограничена гаранция.

Как да изберем матрак Twin XL

Adblock
detector