Menu Close

Най-добър матрак на вентилацията

Матраците с въздушно легло предлагат несравними нива на персонализация и персонализиран комфорт. Тези модели са конструирани с въздушни камери в техните опорни ядра. Чрез добавяне на въздух към една от камерите можете да накарате определени зони от матрака да се почувстват по-стегнати. Освобождаването на въздуха създава по-меко усещане за същите области. Повечето въздушни легла имат поне две камери – по една за всяка страна на матрака, но някои имат шест или повече, за да създадат още по-персонализирано усещане.

Когато се поддържат правилно, въздушните легла също са много издръжливи в сравнение с други видове матраци. Средният модел ще работи поне осем години, преди да е необходима подмяна. Много от днешните модели могат да се регулират и с дистанционни или смартфони. Това спестява на собствениците проблеми с използването на ръчно управление. Въздушните легла обаче са склонни да бъдат доста скъпи. При среден ценови диапазон на кралицата от 2000 до 2400 долара, това е най-скъпият тип матрак. Моторизираните компоненти на въздушните легла също могат да бъдат доста шумни – и въпреки че те отдавна очакват продължителност на живота, повредите и неизправностите са донякъде чести.

По-долу ще намерите нашите най-добри снимки сред въздушните легла, продавани днес. Всяка селекция се основава на проверен опит на собственика, задълбочени проучвания на продукти и други фактори. Също така ще се потопим в това, което прави въздушните легла толкова уникални и полезни за траверси, очакванията за разходи и производителност, както и няколко плюса и минуса.

Изберете въздушно легло, ако:

 • Искате регулируем матрак за твърдост: Въздушните легла са идеални за хора, които обичат по-меко усещане една нощ и по-твърдо чувство следващата. Въздушното легло може да е подходящо и за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост, или за комбинирани траверси, които използват повече от една позиция за сън.
 • Изпитвате чести болки: Регулируемите нива на твърдост означават, че можете да се насладите на по-меко, по-съобразено усещане, когато усетите болезненост или точки на натиск в раменете, кръста, бедрата и други чувствителни зони. Най-добрите въздушни легла предлагат широк спектър от усещания и позволяват на собствениците да намерят оптималната твърдост във всяка една нощ.
 • Търсите траен матрак: Матраците с въздушно легло са до известна степен склонни към механични проблеми. Правилно поддържаните модели обаче често издържат най-малко осем години. Някои имат модулни конструкции, позволяващи на производителите да сменят леко въздушните камери и други компоненти. Въздушните легла обикновено идват и с по-дълги от средните гаранции.
 • Имате гъвкав бюджет за пазаруване: Очаквайте да похарчите доста на нов въздушен легло. Средният модел с размер на кралицата струва от 2000 до 2400 долара, но много от днешните въздушни легла надвишават границата от 3000 долара при една кралица. Разходите за резервни части са друго съображение. Голям брой собственици на въздушно легло ще трябва да сменят поне един компонент на матрака си по време на живота му.

Пропуснете въздушно легло, ако:

 • Имате фиксирано предпочитание за твърдост: Ако сте настроени според вашите изисквания до степента на предпочитано ниво на твърдост, тогава въздушното легло може да не си струва скъпата инвестиция. Предлагат се много матраци без въздушно легло с двойни нива на твърдост, ако вие и вашият партньор в съня предпочитате различни матраци.
 • Вие сте чувствителни към шума: Някои въздушни легла са по-тихи от други, но най-общо казано, тези модели произвеждат повече шум от другите видове матраци. Това включва въртене от моторизираните части, както и шумове на повърхността.
 • Склонни сте да спите топло / студено: Въздушните легла не са най-добрите матраци, що се отнася до температурната неутралност. Въздушните легла с дебели комфортни слоеве пяна могат да абсорбират и улавят топлината на тялото за някои. Матраците също могат да спят малко хладно, в зависимост от това колко дебел е комфортният слой (или дали изобщо има комфортен слой).
 • Имате ограничен бюджет за пазаруване: Очаквайте да платите поне 1500 долара за въздушно легло. Типичният ценови диапазон за легла с кралица е от 2000 до 2400 долара, а някои модели струват много повече.

Най-добрите матраци с въздушно легло

информация за продукта

Най-доброто като цяло

Saatva Solaire

Ценови диапазон:  $ 2147 – $ 4395

Тип матрак:  Въздушно легло
Твърдост:  Регулируема – мека (3) до твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат широка гама от нива на твърдост
 • Хора, които харесват отзивчивата и съобразена комбинация от латекс и мемори пяна
 • Горещи траверси
 • Двойки с различни предпочитания
Акценти:
 • Зонираният комфортен слой от латекс Talalay подобрява облекчаването на налягането и гръбначния стълб
 • Възглавница възглавничи повърхността
 • Гел памет пяна осигурява по-дълбоко люлеене

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Saatva Solaire предлага по-усъвършенстван дизайн от много конкурентни въздушни легла. Solaire започва с калъф на възглавница, подплатен с органичен памук, който придава на повърхността много плюшено усещане. Матракът също има комфортни слоеве от гел мемори пяна и латекс Talalay. Мемори пяната предлага близко контуриране на тялото и облекчаване на налягането, докато латексът – естествено реагиращ материал – осигурява голяма армировка и ви предпазва от потъване твърде дълбоко.

Поддържащото ядро ​​на Solaire се състои от две отделни въздушни камери, всяка работеща по дължина. Тези камери могат да се регулират, за да създадат по-твърдо или по-меко усещане от двете страни, което прави матрака идеален за двойки, чиито предпочитания за комфорт се различават. В зависимост от това колко въздух има в камерата, усещането от всяка страна на леглото може да варира между меко (3) и твърдо (8). Дори в сравнение с други въздушни легла, този диапазон на твърдост е много широк.

Благодарение на дишащото си покритие и латексния слой, Solaire предлага много добра температурна неутралност. Засилената подкрепа е друга силна страна. Латексният слой е разделен на пет зони на твърдост, което ви дава допълнителна армировка за торса и ханша и по-нежна люлка за по-леките зони на тялото ви, като главата и краката. Можете да изберете от стандартния Solaire или модела „Upper-Flex“, който се отличава с разделен плот и е проектиран за използване на регулируема основа на леглото.

Solaire е доста скъп дори в сравнение с други модели с въздушно легло, но неговият висококачествен дизайн и силна производителност компенсират високата цена на стикера. Saatva предлага и безплатна доставка на бели ръкавици за всеки клиент в съседния САЩ Матракът се предлага с 180-нощно изпитание за сън и 25-годишна гаранция.

Natural Form Health Series Refresh

Най-добра технология

Natural Form Health Series Refresh

Ценови диапазон:  $ 1,649 – $ 3,695

Тип матрак:  Въздушно легло
Твърдост: от  средна (5) до твърда (8)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Full XL, Queen, King, Split King, California King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които обичат да коригират усещането за своя матрак
 • Хора с точки на болка или натиск по гръбначния стълб
 • Двойки
Акценти:
 • Поддържащата сърцевина съдържа регулируеми въздушни шушулки
 • Дебел комфортен слой от високоустойчива пяна
 • Модулният дизайн опростява процеса на подмяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Natural Form

Health Series Refresh от Natural Form се откроява от другите въздушни легла, отчасти поради нестандартния си дизайн. Поддържащото ядро ​​съдържа до 84 отделни „въздушни шушулки“ с регулируеми нива на твърдост, което ви позволява да персонализирате усещането на матрака за различни зони на тялото. Това ниво на персонализация надхвърля повечето въздушни легла, които вместо това разполагат с въздушни камери. И тъй като всяка страна на матрака има своя собствена система от шушулки, двойките с различни предпочитания могат да бъдат удобни.

Комфортният слой е съставен от високоеластичен пенопласт и е с дебелина 3 инча. Този материал е доста плътен, но също така и адаптивен, което го прави подобен на мемори пяната по отношение на контурирането и равномерното разпределение на теглото. Друга забележителна характеристика е покритието, направено от 100% мериносова вълна, което осигурява отлично регулиране на температурата, а също така отвежда влагата, за да ви поддържа сухи.

Благодарение на своята модулна конструкция, Health Series Refresh е сравнително лесно да се поправи, ако дадена част стане дефектна или дефектна. Това гарантира голяма издръжливост и дългоочаквана продължителност на живота. Natural Form предлага матрака във всичките шест стандартни размера, както и пълен XL за единични траверси, които предпочитат допълнително място за крака и разделен крал или разделен крал Калифорния за двойки, които споделят регулируема основа.

Цената на стикера за Health Series Refresh е в съответствие с тази на средното въздушно легло. Natural Form осигурява безплатна наземна доставка в съседните САЩ. Покупката ви включва 100-нощно пробно сънване за тестване на матрака и 10-годишна гаранция, ако решите да го запазите след приключване на пробния период.

Оригинално интелигентно легло ReST (легло ReST)

Най-удобно

Оригинално интелигентно легло ReST (легло ReST)

Ценови диапазон:  $ N / A – $ 7,598

Тип матрак:  Въздушно легло
Твърдост:  Регулируема: мека (3) до твърда (8)
Продължителност на пробния период:  90 нощи

Продължителност на пробния период:  90 нощи
Гаранция:  10 години

Гаранция:  10 години
Размери:  Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат широка гама от нива на твърдост
 • Хора, които обичат близкото съответствие на мемори пяната
 • Тези, които обичат целевата подкрепа за различни области на тялото
 • Двойки с различни предпочитания
Акценти:
 • Голям плот от мемори пяна за изключително освобождаване от налягане
 • Проследява разпределението на налягането за автоматично регулиране през цялата нощ
 • Мониторът за качество на съня осигурява персонализиран анализ и прозрение

Вземете 1000 долара от ReST легло. Използвайте код: Сън

Леглото ReST е звезден избор сред регулируемите въздушни легла, продавани днес. Този високотехнологичен модел е конструиран с две въздушни помпи – по една за всяка страна на леглото – и въздушна камера, разделена на пет зони за различни зони на тялото. Леглото ReST разполага и с вградени сензори, които проследяват точките на натиск в цялото тяло. Можете ръчно да пълните или освобождавате въздух от всяка помпа, за да регулирате усещането за главата, раменете, гърба, бедрата и краката.

С помощта на приложението ReST можете да изберете автоматична настройка; с тази настройка различните зони на камерата ще се запълнят или освободят, за да се сведе до минимум налягането в чувствителните зони. Последният вариант може да бъде особено полезен за комбинирани траверси, които усещат по-голям или по-малък натиск в различни позиции. Що се отнася до усещането, двете страни на леглото ReST варират от мека (3) до твърда (8). Това означава, че вероятно ще можете да намерите комфортно усещане за всяка част от тялото си, независимо от теглото или предпочитаната позиция.

Комфортният слой на леглото се състои от 3 инча гел вливаща се мемори пяна. Този материал осигурява тясно съобразяване с тялото и равномерно разпределение на теглото, независимо коя твърдост сте избрали. Основен слой от пенопласт с висока плътност осигурява допълнителна стабилност на матрака, а еластичният лайкра от лайкра спандекс може да бъде свален и измит в машина за почистване.

Друг потенциален избор за купувачи с по-голям бюджет, леглото ReST е много скъпо. Всяка поръчка се доставя с доставка на White Glove, която включва пълна настройка и урок за матраци от куриери ReST, но тази услуга започва от 199 $. Леглото ReST е подкрепено с пробен период за сън от 90 нощи и 10-годишна гаранция.

Кой трябва да купи матрак с въздушно легло?

Adblock
detector