Menu Close

Най-добрият матрак на Amazon

Основана от Джеф Безос през 1994 г., Amazon.com – известна още просто като Amazon – е онлайн пазар за покупка и продажба на стоки. Днес тя е най-печелившата компания в света по отношение на приходите. Amazon предлага широка гама от продукти, включително стотици индивидуални модели матраци от различни онлайн и тухлени и хоросанови марки.

Всеки матрак, продаван на Amazon, разполага със специална продуктова страница, която включва строителни подробности и спецификации, цени за всеки размер, изображения, опции за доставка, информация за гаранция и отзиви на клиенти. В някои случаи клиентите на Amazon се класират за пробен период на оригиналната марка, който обикновено ще продължи най-малко 90 нощи. В противен случай матракът ще бъде подкрепен от стандартното изпитание на Amazon за сън от 30 нощи.

По-долу ще намерите нашите пет най-добри избор сред матраци, продавани на Amazon днес. Всяка селекция се основава на отзиви от проверени собственици, както и собствени проучвания и тестове на продукти. Включихме връзки за пазаруване на тези легла на Amazon в долната част на рецензията за всеки матрак, като същевременно свързваме директно с производителите на тези легла, когато е приложимо. Пазаруването в Amazon може да бъде удобно, но закупуването директно от производителя често предоставя на купувачите по-добри оферти за цени, политики за връщане и гаранции.

Това ръководство включва също съвети за избор на легло въз основа на неговия материал и кратък урок за закупуване на матрак от Amazon.

Най-добрите матраци на Amazon

 • Най-доброто като цяло – нектар
 • Най-добра стойност – матрак Vaya
 • Най-удобна – Layla
 • Най-доброто за странични траверси – Каспър
 • Най-добра пяна за памет – нит

информация за продукта

Нектар матрак

Най-доброто като цяло

Нектар матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се радват на дълбокото контуриране на мемори пяна
 • Тези, които тежат 130 килограма или повече
 • Хора, които се събуждат лесно поради движенията на партньора си за сън
Акценти:
 • Три слоя от мемори пяна се очертават тясно за отлично облекчаване на налягането
 • Проектиран да побере всички позиции за сън
 • Подкрепена от 180-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Първият ни модел, Nectar, е един от най-добрите ни матраци в Amazon, поради няколко причини. Леглото е конструирано с два комфортни слоя с мемори пяна, последвани от преходен слой с мемори пяна. Горните два слоя се прилепват много плътно към тялото, за да омекотят раменете и бедрата, да подравнят гръбначния стълб и да намалят натиска в чувствителните зони. Третият слой мемори пяна е малко по-плътен и ви предпазва от прекалено дълбоко потъване в матрака.

Nectar предлага средно твърдо усещане (6), което го прави идеален за хора, които тежат поне 130 килограма. Нектарът е чудесен вариант и за двойки. Слоевете пяна поглъщат движението, за да предотвратят пренасянето на движение по повърхността. Това може да ви попречи да се събудите, ако спящият ви смени позицията си или влезе и излезе от леглото през нощта. Матракът също е напълно безшумен.

Горещо препоръчваме този матрак за всеки, който смята, че движенията на партньора им пречат на съня. Благодарение на комфортните си слоеве с ниска плътност, Nectar също спи доста хладно. Други легла с по-плътна мемори пяна са склонни да задържат и улавят топлината на тялото, което води до прекалено топла повърхност.

Цената на Nectar е много разумна в сравнение с други матраци с мемори пяна. Въпреки че няма да получите стандартното 365-нощно изпитание на Nectar при покупка през Amazon, ще се класирате за 180-нощно изпитание, което все още е доста дълго. Матракът се предлага и с доживотна гаранция за допълнително спокойствие. Доставката е безплатна в САЩ за стандартни доставки.

Матрак Вая

Най-ценно

Матрак Вая

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • На конкурентни цени
 • Предлага се в пет опции за височина и твърдост
 • Комфортният слой от мемори пяна, напоен с гел, е проектиран да облекчава налягането и да пренася топлината

Вземете 300 долара от всеки матрак Vaya с код SF.

Матракът Vaya е бюджетен матрак, който се конкурира с много по-скъпи конкуренти от изцяло пяна по отношение на облекчаване на налягането, изолация на движението и контрол на температурата. Комфортният слой е съставен от адаптивен материал от пенопласт, който се очертава плътно до тялото, без да потъва прекомерно, особено ако сте спящ встрани или отзад, който тежи 230 паунда или по-малко, докато поддържащото ядро ​​от пяна с висока плътност осигурява прилична армировка стабилност.

Матракът Vaya също е добър избор за двойки. Докато пенопластът е по-отзивчив от мемори пяната, материалът все още абсорбира повечето движения и много добре намалява трансфера по повърхността. Това би трябвало да намали нарушенията на съня за вас и партньора ви, когато някой смени позицията или влезе и излезе от леглото. Освен това матракът е напълно безшумен.

Матракът Vaya е с дебелина 12 инча, което го прави високопрофилен модел, а нивото на твърдост е средно (5). Модел с кралица тежи 76 килограма, което прави матрака относително лесен за повдигане и придвижване при необходимост.

В допълнение към предимствата за доставка, членовете на Amazon Prime могат да закупят матрака Vaya на малко по-ниска цена в сравнение с покупката директно от компанията. Всички клиенти получават стандартното 30-нощно изпитание за сън на Amazon, заедно с 10-годишна гаранция, която покрива структурни дефекти.

Матрак Layla

Най-удобно

Матрак Layla

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат гъвкавостта на подвижен матрак с две нива на твърдост
 • Тези, които се нуждаят от превъзходно облекчаване на налягането
 • Двойки и спящи
Акценти:
 • Подвижен дизайн с две опции за твърдост: средно мек и твърд
 • Комфортните слоеве от мемори пяна мухлясват върху тялото, за да облекчат налягането
 • Медни вливания, предназначени да ограничат микробния растеж, бактериалния растеж и натрупването на топлина

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Следващата е Layla, подвижен матрак с мемори пяна. Едната страна на Layla има средно меко (4) усещане и ще се съобразява много с тялото ви. Тази повърхност е най-подходяща за странични траверси, хора с тегло под 130 килограма и всеки друг, който се възползва от дълбок контур на тялото, който омекотява раменете и ханша, подобрява подравняването на гръбначния стълб и намалява точките на натиск.

Другата страна на Layla има твърдо (7) усещане. Няма да се чувствате много приспособени на тази повърхност, но тя се чувства силно подкрепяща и няма да увисне под зоните, където носите по-голяма тежест. Спящите на гърба и стомаха вероятно ще предпочетат твърдата страна, както и хората с тегло над 230 килограма. Тези, които падат между 130 и 230 паунда, може да намерят едната страна по-удобна от другата въз основа на личните си предпочитания.

Комфортните слоеве на Layla с мемори пяна се вливат с мед, която има естествени охлаждащи свойства и може да сведе до минимум натрупването на топлина на повърхността. Средно меката страна също е конструирана с извит преходен слой от пенопласт за насърчаване на допълнителен въздушен поток. Layla също така съдържа споделено поддържащо ядро ​​от пенопласт с висока плътност. Този слой поддържа тялото ви в равномерна равнина.

Layla с кралица е по-достъпна от средния матрак с мемори пяна. Този модел също струва по-малко от много от конкурентните му подвижни модели. 120-нощният опит на Layla за сън е достъпен за клиентите на Amazon, както и непропорционалната доживотна гаранция на леглото.

Каспър

Най-доброто за странични траверси

Каспър

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат съответстващото, но отзивчиво усещане на матрак от смесена пяна
 • Странични и задни траверси с тегло 230 килограма или по-малко
 • Хора, които търсят легло с по-усилена подкрепа за по-тежките си зони
Акценти:
 • Комфортните слоеве от мемори пяна и пенопласт облекчават натиска, като контурират до формата на страничен траверс
 • Конструкцията от смесена пяна балансира съответствието и отзивчивостта
 • Зониран преходен слой, предназначен да насърчава здраво подреждане на гръбначния стълб

Вземете 100 долара от оригиналния матрак Casper. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Casper Original, подобно на Nectar, е друг матрак в кутия, която Amazon в момента продава. Този модел претърпя големи промени в дизайна през 2020 г., така че можете да избирате между версиите 2019 и 2020.

Най-новото въплъщение е изградено с най-горния слой от пенопласт AirScape, който се проветрява с малки отвори, за да стимулира въздушния поток близо до повърхността, за да ви охлади. Преходният слой мемори пяна е разделен на три зони на твърдост, за да осигури по-силна опора за долната част на гърба и ханша, умерено съобразяване с раменете и нежно люлеене за главата, врата и краката. Поддържащото ядро ​​на Casper Original се състои от пенопласт с висока плътност.

Конструкцията със смесена пяна създава много балансирано усещане за Casper Original. Слоят от пенопласт придава на матрака малко отзивчивост на повърхността, докато слоят мемори пяна се очертава плътно до тялото ви. Матракът има средно (5) усещане, което го прави най-подходящ за странични и задни траверси с тегло до 230 паунда. Casper Original също превъзхожда изолацията на движение и не издава никакъв шум, когато носи тежест, така че матракът трябва да е подходящ за двойки, надяващи се за по-малко нощни смущения.

Ценовата точка на Casper Original на Amazon съответства на цената на стикера, когато купувате директно от производителя, а също така ще се класирате за 100-нощния пробен период на съня на Casper. Casper Original 2019 струва малко по-малко; този модел обаче не разполага с вентилиран горен слой или зониран преходен слой. И двете версии на матрака са подкрепени с 10-годишна гаранция.

Матрак за нит

Най-добра пяна за памет

Матрак за нит

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Пълен, кралица, крал

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат балансираното усещане на матрак със смесена пяна
 • Тези, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Хора, които са склонни да се чувстват прекалено горещи на изцяло дунапренени матраци
Акценти:
 • Celliant покритие, проектирано да подпомогне възстановяването
 • Слоевете мемори пяна и синтетичен латекс преразпределят теглото, за да ограничат точките на натиск
 • Поддържащо средно твърдо усещане и сърцевина от пенопласт с висока плътност

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Amazon.com

Следващата ни селекция, матрак Rivet, е малко по-различна от другите ни най-добри предложения. Матракът Rivet е един от моделите, произведени и продавани изключително от Amazon. Изграден е с най-горния слой пяна LURAcor, който предлага контурно, но отзивчиво усещане, което много прилича на латекса. Преходният слой е направен от мемори пяна за допълнително контуриране. Тези два компонента насърчават добър баланс на облекчаване на налягането и отзивчивост. Поддържащата сърцевина на леглото е направена от пенопласт с висока плътност. Матракът с нит е най-подходящ за хора с тегло под 130 килограма.

Усещането за смесена пяна на този матрак предлага няколко различни предимства за траверси. Слоевете от пяна абсорбират много добре движението, което води до по-малко трансфер за двойки, а матракът е почти безшумен, когато носи тежест. Неговата отзивчива повърхност е оптимална и за двойки, които предпочитат по-широки легла за секс; за сравнение, много конкурентни легла със смесена пяна са малко прекалено меки и склонни към потъване по време на любовни дейности.

Матракът с нит също спи доста хладно. Калъфът, изработен от плат Celliant, е проектиран да абсорбира телесната топлина, да я преобразува в инфрачервена енергия и да я предава обратно в тялото ви. Този процес е предназначен не само за регулиране на телесната температура, но и за увеличаване на притока на кръв и помага на мускулите да се възстановят.

В сравнение с други модели от смесена пяна, матракът Rivet е много достъпен. За разлика от повечето легла, продавани на Amazon, матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън (стандартният пробен период на Amazon е 30 нощувки). Всички американски поръчки отговарят на условията за безплатна доставка, а матракът е подкрепен с 10-годишна гаранция.

Как да закупите матрак на Amazon

Adblock
detector