Menu Close

Най-добрият матрак за двуетажни легла

За много родители двуетажните легла са ценен икономист на пространство. Тези подредени легла спят две или три деца наведнъж, което ги прави идеални за малки деца, които споделят спалня. Възрастните могат да използват и двуетажни легла. Те са особено често срещани в общежитията и хостелите за една нощ.

Трябва да направите няколко съображения, когато избирате матрак за двуетажното си легло. В повечето от тези легла могат да се настанят матраци с двойно, двойно XL и / или пълен размер, но по-големите размери ще бъдат твърде широки и дълги, за да се поберат в леглата. Матраците с нисък профил често също са идеални. Прекалено дебелите матраци често са твърде тежки за двуетажни легла и тези модели също могат да създадат опасения за безопасността на горните легла.

По-долу сме изброили най-добрите ни предложения сред най-добрите модели матраци с двуетажно легло, продавани днес. Всяка селекция се основава на опит от проверени собственици и собствени проучвания и тестове на продукти. Нашето най-добро ръководство за матраци с двуетажно легло разглежда също така как тези легла са проектирани и конструирани, заедно с това кои видове матраци работят най-добре с тях.

Най-добрите матраци за двуетажни легла

информация за продукта

Саатва младеж

Най-доброто като цяло

Саатва младеж

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  Средна (5), Твърда (7)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  12 години, ограничена

Гаранция:  12 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full

За кого е най-добре:
 • Деца на възраст между 3 и 12 години
 • Деца, които мокрят леглото
 • Родители, които се нуждаят или искат помощ при настройването на новия си матрак
Акценти:
 • Обратим дизайн с всяка страна, насочена към различна възрастова група
 • Водоустойчива бариера предпазва от течни повреди
 • Безплатна доставка на бяла ръкавица и пробен период на сън от 180 нощи

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Много матраци са специално проектирани за деца, но Saatva Youth издига легла, подходящи за деца, на следващото ниво. Тази обратима вътрешна пружина разполага с две отделни повърхности за сън, всяка от които е предназначена за траверси в определен възрастов диапазон. Едната страна е снабдена с водоустойчива преграда и водоустойчив завършек, заедно с комфортен слой от зониран пенопласт, който осигурява армировка и люлка за целева подкрепа. Тази повърхност е най-подходяща за деца на възраст между 3 и 7 години. Другата страна има по-твърд слой от пенопласт, насочен към деца в диапазона от 8 до 12 години.

Споделеното поддържащо ядро ​​съдържа намотки с пясъчен часовник с нисък габарит, които осигуряват отлична стабилност за двете страни на леглото, осигурявайки прилична продължителност на живота, преди да е необходима подмяна. Намотките също така насърчават циркулацията на въздуха, за да помогнат на матрака да остане хладен, докато дишащ органичен памучен калъф регулира температурата на повърхностното ниво, за да поддържа детето ви комфортно през цялата година.

Saatva Youth се предлага в двойни, двойни XL и пълни размери, което го прави съвместим с почти всяко двуетажно легло, направено днес. Матракът е с дебелина 10 инча, така че влизането и излизането от леглото трябва да бъде относително лесно за повечето деца.

Saatva предлага безплатна доставка на Бяла ръкавица навсякъде в съседните САЩ. Тази услуга включва планирана дата и час на доставка, пълно сглобяване в стая по ваш избор и премахване на стария ви матрак и / или кутия пружина. Покупката ви също се предлага с пробен период от 180 сън и гаранция, която покрива структурни дефекти до 12 години.

Легло за големи деца Nest

Най-ценно

Легло за големи деца Nest

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full

За кого е най-добре:
 • Деца, които харесват адаптивното усещане на изцяло пяно легло
 • Странични и задни траверси
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Отзивчив и леко подскачащ за по-лесно движение
 • Плюшеният адаптивен комфортен слой от пенопласт омекотява тялото
 • Основата от пенопласт с висока плътност осигурява допълнителна опора

Вземете 8% отстъпка за матрак за спално бельо Nest. Използвайте код: SF8

Първият ни избор е Nest Big Kids Bed или накратко BKB. Този изцяло пянен модел е конструиран с 2-инчов комфортен слой от пенопласт Energex, адаптивен материал, който се съобразява малко и предлага лек отскок на повърхността. Energex е пяна с отворени клетки, което го прави доста дишащ и означава, че матракът няма да спи твърде горещо.

Поддържащата сърцевина на леглото е направена от 5 инча пяна с висока плътност с подобрена опора на ръба, за да се предотврати прекомерното потъване, когато детето ви се качи и слезе от матрака. В сравнение с други матраци с пълна пяна, BKB е доста издръжлив и трябва да издържи няколко години – дори след като децата ви са напуснали двуетажното легло. За допълнителна защита матракът съдържа нехимична противопожарна преграда.

С общ профил от 7 инча, матракът трябва да е подходящ за всяко стандартно двуетажно легло и достатъчно дебел за повечето растящи деца. Можете да избирате между двойни, двойни XL и пълни размери.

BKB е малко по-скъп от повечето конкурентни матраци с двуетажно легло, но неговата над средна издръжливост и силна производителност все още го правят легло с висока стойност. Ще получите и доживотна гаранция за допълнително спокойствие. Доставката е безплатна в рамките на съседните САЩ, а матракът се притиска до вашия праг.

Tuft & Needle Original

Най-удобно

Tuft & Needle Original

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Деца, които се радват на контурното усещане на изцяло пяна легло
 • Горещи траверси
 • Родители, които искат да спестят пари от матрака на детето си
Акценти:
 • Адаптивният пенопласт се приспособява към тялото без прекомерно прегръщане или потъване
 • Над средното дишане за изцяло пяна матрак
 • Незадължително антимикробно лечение

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

В Туфа & Игла оригинала е голям матрак за деца и възрастни. С дебелина 10 инча, матракът разполага с комфортен слой от адаптивен пенопласт, подсилен с пяна с висока плътност. Усещането е средно твърдо (6), но пяната контурира равномерно по тялото, създавайки баланс на съответствие и подкрепа, който много деца намират за удобен в сравнение с прегръдката на тяло с мемори пяна.

Комфортният слой има отворен клетъчен състав и се влива с графит, така че пяната не трябва да абсорбира твърде много телесна топлина или да спи прекалено топло. В резултат на това матракът е добър вариант за деца, които са склонни да спят горещо. Tuft & Needle Original също е напълно безшумен, което го прави добра опция за горни легла.

Матракът тежи между 50 и 63 паунда в двойни, двойни XL и пълни размери, така че инсталирането му в двуетажно легло не би трябвало да изисква твърде много напрежение. Можете също така да закупите антимикробно средство HeiQ, което предпазва матрака от вредни бактерии и помага за контрол на миризмите.

Tuft & Needle Original е бюджетен матрак благодарение на бюджетната цена на стикера и безплатната наземна доставка за всеки в съседните САЩ. Всяка поръчка включва 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

Лилав детски матрак

Най-добро охлаждане

Лилав детски матрак

Лилав детски матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 21 нощи)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 21 нощи)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Двойна

За кого е най-добре:
 • Деца до 13-14 години, които тежат 115 паунда или по-малко
 • Горещи траверси
 • Деца, които спят в двойни двуетажни легла
Акценти:
 • Изграден с иновативен комфортен слой Purple Grid
 • Изключително дишане и регулиране на температурата ‘
 • Калъф за машинно пране

Лилав детски матрак

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилави матраци

The Purple Kid матракът се характеризира със същата Purple Grid комфорт слой, който е направил възрастни лесен за матраци на компанията толкова популярен. Изградени от хипереластичен полимерен материал в отворена решетъчна форма, Purple Grid възглавниците и контурите на тялото приличат много на пяна, но без прегръдки прекалено близо или улавяне на телесната топлина.

Два слоя пяна с висока плътност подсилват Purple Grid, за да предотвратят прекомерно потъване и провисване, въпреки че матракът е най-подходящ за деца с тегло до 115 паунда. Purple препоръчва и матрака за деца до 14-годишна възраст. Капакът може да се пере в машина, което ви позволява да поддържате матрака чист и хигиеничен.

Детският матрак се предлага изключително в двойна стая, така че купувачите трябва да се уверят, че двуетажното легло на детето им ще побере този размер. Матракът тежи 43 килограма, което е сравнително леко дори в сравнение с други модели пяна, така че инсталирането му във всеки горен или долен легло ще бъде доста безпроблемно.

Purple предлага безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ. Ще получите пробен период за сън от 100 нощи, който изисква период на пробив от 21 нощи, както и 10-годишна гаранция срещу дълбоки впечатления и други дефекти.

Naturepedic 2-в-1 органичен детски матрак

Най-добър органичен

Naturepedic 2-в-1 органичен детски матрак

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  30 нощи

Продължителност на пробния период:  30 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin Trundle, Twin Trundle Short, Full

За кого е най-добре:
 • Деца и деца
 • Деца, които мокрят леглото
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Обратим дизайн с водоустойчива бариера от едната страна
 • Произведено от органични и нетоксични материали
 • Предлагат се 4 размера, включително опции за трюндъл

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Naturepedic

В Naturepedic 2-ин-1 Organic Детски матрак е flippable модел innerspring с две различни повърхности на съня. Едната страна разполага с ватиран памучен калъф върху слой органичен памучен ватин, създаващ плюшено усещане за деца, които предпочитат допълнително омекотяване. Другата страна съдържа водоустойчива мембрана, изработена от не-ГМО полиетилен от захарна тръстика, заедно с подобен слой вата. Тази страна е по-подходяща за нощни дрехи. Споделеното поддържащо ядро ​​от намотки с пясъчен часовник укрепва много добре и двете страни.

Слоевете памук и вата насърчават постоянен въздушен поток, което прави матрака чудесна възможност за деца, които спят горещо. Профилът от 6 до 7 инча също позволява на малките деца да влизат и излизат от леглото с лекота. Naturepedic е специализирана в матраци и спални продукти, изработени от естествени и нетоксични материали, и това легло не прави изключение. Не се използват лепила или лепила, а памучното покритие и слоевете за вата са получили сертификат както от Глобалния стандарт за органичен текстил, така и от Министерството на земеделието на САЩ.

За този матрак се предлагат четири размера. В допълнение към стандартното двойно и пълно легло, можете също да изберете двойно и кратко двойно, специално проектирано за разтегателни легла – макар че всеки размер може потенциално да работи с двуетажно легло на детето ви.

Naturepedic предлага безплатна наземна доставка на всички клиенти в съседните САЩ. Вашата поръчка се предлага с пробен период за сън, който позволява на детето ви да тества матрака до 30 нощи, а също така ще получите 10-годишна гаранция, ако решите да запазите то.

Как да изберем матрак с двуетажно легло?