Menu Close

Най-добрият матрак по поръчка

Хората, които купуват ново легло, имат хиляди възможности за избор, но все още има място за персонализирани матраци и безброй причини, поради които някой може да избере такова. Независимо дали търсите легло с нестандартна форма или размер, имате нужда от по-голям контрол върху твърдостта или материалите или искате някой да създаде леглото, което не сте успели да намерите, персонализиран матрак предлага гъвкавостта и контрола, от които се нуждаете.

Въпреки това, повече контрол върху крайния продукт може да означава по-стресиращо изживяване при покупка. Хората, които търсят легло по поръчка, първо трябва да вземат решение за производител, който често изисква задълбочено разбиране на конструкцията на матрака, както и на собствените им нужди. След това те се сблъскват с процеса на персонализиране, който понякога може да отнеме много време и да преобладава.

За да помогнем на купувачите да създадат най-добрия персонализиран матрак за техните нужди, ще подчертаем няколко от любимите ни производители на матраци по поръчка. Също така ще разделим различните видове персонализирани матраци и цялата информация, от която се нуждаете, за да проектирате уверено вашето легло по поръчка.

Най-добрите матраци по поръчка

информация за продукта

Тохта

Най-доброто като цяло

Тохта

Тип матрак:  Пяна

За кого е най-добре:
 • Двойки с различни нужди на твърдост
 • Траверси, чиято твърдост се нуждае от време
 • Всеки, който предпочита усещането за дунапренен матрак
Акценти:
 • Избор от три адаптивни матрака
 • Моделът Divini може да се регулира у дома, за да персонализира усещането във времето
 • Всички модели имат 10-годишна ограничена гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Tochta

Американският производител на матраци Tochta предлага гама от три персонализирани матраци, директно от фабриката им в Южна Каролина. Компанията е в експлоатация от 25 години, с лесен за използване процес на проектиране, който позволява рационализирана персонализация, без да претоварва купувача.

Всеки от трите матрака на Tochta е с изцяло пяна. И трите се предлагат в стандартни размери, но купувачите могат да персонализират размерите и ъгловите форми.

Бюджетната опция на Tochta, Journey, има комфортен слой гел с мемори пяна и балансирано, средно твърдо усещане, което трябва да се хареса на повечето спящи над 130 килограма, независимо от предпочитаната им позиция на сън. Най-популярният матрак на Tochta, Utopia, съчетава гел мемори пяна и латекс комфортни слоеве за отзивчиво средно твърдо усещане, което има повече отскок от повечето легла с изцяло пяна. Подобно на Пътешествието, Утопията трябва да е подходяща за повечето спящи над 130 килограма.

Divini е най-адаптивният матрак на Tochta. Неговата двузонова конструкция позволява на клиентите да избират ниво на твърдост за всяка страна на леглото, вариращо от ултра-меко до ултра-твърдо. Ако вашата твърдост се нуждае от промяна с течение на времето, можете да разглобите Divini, за да пренаредите подложките от пенопласт с висока плътност под слоя комфортна пяна с гел памет, за да промените цялостното усещане. Ядрото на опората има повдигнат периметър, който поддържа всеки слой на място, като същевременно осигурява над средната опора на ръба. Клиентите също имат възможност за 8-инчов или 10-инчов профил.

Понастоящем Tochta се доставя безплатно в съседните държави. За матраци, изпратени до Аляска и Хавай, се прилагат допълнителни такси. Компанията осигурява 100-нощно изпитание за сън, през което време клиентите могат да върнат неповредения си матрак за пълно възстановяване. Всички матраци имат 10-годишна ограничена гаранция, която покрива производствени дефекти, включително дълготрайни отпечатъци, по-големи от 1,5 инча.

Производители на матраци по поръчка

Най-ценно

Производители на матраци по поръчка

Тип матрак:  Хибриден

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които искат да персонализират само размера на матрака
 • Траверси с всякакви тежести
 • Купувачи, които се интересуват от матрак с висок или нисък профил
Акценти:
 • Гама от пет стила матраци
 • Опции за персонализирана дължина и ширина
 • Бюджет

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци по поръчка на производители на матраци

Базираният в Масачузетс производител Custom Mattress Makers продава матраци Yankee и легла по поръчка. Асортиментът им от пет матрака може да бъде закупен в стандартни размери или по поръчка според предпочитаните от вас дължина и ширина. За клиенти, които се интересуват от персонализиране на размера без други функции, тези ръчно изработени матраци могат да предложат привлекателен баланс между стойност и качество.

Три от петте модела са вариации на дизайна на какаото. И трите модела имат хибридна конструкция с 8 инча стоманени намотки в джоб. Трите модела имат различни нива на твърдост, за да се харесат на повечето спящи, независимо от теглото или предпочитаната позиция на сън.

Клиентите, които търсят твърд хибриден матрак, може да се интересуват от Daytona, която има 2,5-инчова дебела гел-памет система с комфортна пяна и 8-инчово поддържащо ядро ​​на намотката. Компанията също така предлага Cape, който се побира с ватирана система от комфорт от пяна и сърцевина на бобината в 6-инчов профил.

Персонализираните производители на матраци позволяват на купувачите да персонализират само дължината и ширината на матрака до най-близкия инч, въпреки че приемат заявки за ъгли под ъгъл. Клиентите, които се нуждаят само от това ниво на контрол, вероятно ще оценят рационализирания опит с покупките, както и по-ниските цени в сравнение с производителите с по-задълбочена персонализация. Въпреки това, всеки с по-сложни нужди от персонализиране – като твърдост, височина или форма на ъгъла – може да поиска да търси другаде.

Повечето матраци отнемат 2 до 3 седмици за производство и опаковане. Понастоящем производителите на матраци се доставят безплатно в съседните щати на САЩ, като повечето матраци пристигат в новия си дом в рамките на 4 до 5 работни дни, след като бъдат изпратени. Всички персонализирани матраци се предлагат със 100-нощна гаранция, както и с 10-годишна ограничена гаранция, която покрива впечатления по-дълбоки от 1,5 инча и някои производствени дефекти.

Матрак отвътре

Най-добрият избор

Матрак отвътре

Тип матрак:  пяна, латекс, Innerspring

За кого е най-добре:
 • Клиенти, търсещи персонализиране от начало до край
 • Траверси, които предпочитат усещането за специфични видове матраци, като innerspring, които са по-рядко приспособими
 • Всеки, който се нуждае от собствения си матрак в рамките на кратък период от време
Акценти:
 • Напълно по поръчка матрак от началото до края
 • Изберете предпочитано ниво на твърдост, материали, стил на матрака и други
 • 10-годишна гаранция

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Mattress Insider

MattressInsider е базиран в Колорадо производител на матраци, който предлага както матраци с необичайни размери – като камиони / RV, така и големи матраци – и услуги за персонализиране от начало до край.

Клиентите, които поръчват чрез MattressInsider, имат пълен контрол върху дизайна на матрака си. Това започва с вида на матрака и компанията предлага често срещани разновидности като пяна, innerspring и латекс. Матраци могат да бъдат закупени във всякакви персонализирани размери, изисквани от клиента, включително скосяване и цялостна форма. Като се има предвид, че много производители по поръчка позволяват само персонализиране на дължина и ширина, този задълбочен контрол вероятно ще направи MattressInsider атрактивен избор за тези, които купуват матрак, за да се поберат антични мебели или всяко необичайно оформено пространство.

Заедно с вида и размерите на матраците, клиентите могат да изберат предпочитаното ниво на твърдост за комфорт и подкрепа. Те също така могат да избират измежду трите опции за покритие на MattressInsider: органичен памук, влагозащитен полиестер и изкуствена кожа от бамбук.

MattressInsider продава и матраци по поръчка за болнични легла, разтегателни легла, детски легла, разтегателни дивани и други нестандартни рамки. Не всички подробности за персонализиране могат да бъдат достъпни за всички рамки, но компанията предлага по-голям набор от опции, отколкото много от своите конкуренти.

Повечето поръчки за матраци по поръчка се изпълняват в рамките на 5 до 7 работни дни, въпреки че производството на по-сложни творения може да отнеме повече време. Безплатна доставка чрез FedEx е налична във всички 50 щата, а канадската доставка е на разположение срещу допълнителна такса за доставка и обработка. Повечето клиенти в САЩ получават матрака си 2 до 5 дни след изпращането му, в зависимост от дестинацията. MattressInsider не предоставя пробен период за своите поръчки по поръчка, но всеки матрак е подкрепен с 10-годишна гаранция.

Какво е персонализиран матрак?