Menu Close

Най-добър пълен \ / двоен матрак

Пълният – известен още като двоен – е един от шестте стандартни размера на матрака. Въпреки че специфичните размери варират в зависимост от модела, повечето матраци в пълен размер са с размери от 53 до 54 инча и дълги 75 инча. Пълното пада между близнак XL и дама, което го прави на средно ниво.

Макар и по-широки от двойни или двойни XL, матраците в пълен размер все още са малко тесни, за да могат повечето двойки да спят спокойно. Пълното обаче е идеално за спални за възрастни или деца, които искат допълнително място за придвижване в леглото. За деца, които споделят стая, можете да използвате двуетажно легло с две единични легла или пълно с пълно легло, за да спестите подово пространство. Пълноразмерен матрак също е подходящ за студенти, споделящи общежития и възрастни с по-малки спални.

Нашите избор за най-добрите модели матраци, продавани днес, са изброени по-долу. За да направим тези селекции, ние черпихме от проверен опит от собствениците на матраци в пълен размер, както и от нашите собствени проучвания и анализи на продукти. Това ръководство също така обсъжда общи размери и цени за пълни матраци, плюсове и минуси, свързани с този размер, както и важни съображения за купувачите на матраци за първи път.

Най-добрите пълни матраци

информация за продукта

Нектар матрак

Най-доброто като цяло

Нектар матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които се радват на дълбокия контур на тялото на матрак с мемори пяна
 • Хора, които често изпитват точки на натиск
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Три слоя мемори пяна оформят тялото, за да облекчат натиска
 • Изцяло пяна конструкция абсорбира движение, така че не се усеща по повърхността на матрака
 • Предлага се с 365-дневен пробен период и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Nectar е изцяло дунапренен матрак, конструиран с три слоя мемори пяна. Те включват два комфортни слоя, направени от отворен клетъчен материал, които се прилепват плътно и реагират бавно, създавайки дълбока люлка за освобождаване от натиск, докато тялото ви потъва под повърхността. Третият компонент с мемори пяна е малко по-плътен и действа като преходен слой, за да ви предпази от прекалено дълбоко увисване. Nectar съдържа и поддържаща сърцевина, изработена от здрав пенопласт с висока плътност. В сравнение с други модели с изцяло пяна, Nectar предлага над средната подкрепа на ръба и страхотна цялостна стабилност.

Подобно на други матраци с мемори пяна, този модел е много подходящ за хора, които постоянно усещат точки на натиск в раменете, бедрата и други чувствителни зони. Въпреки средното твърдо усещане на Nectar, пянестите слоеве омекотяват тялото, за да подравнят гръбначния стълб за странични траверси. Матракът също е достатъчно поддържащ, за да задържи спалните и стомаха на равна равнина, без да потъва твърде много под по-тежките си зони. Nectar също може да е добър избор, ако споделите матрака си в пълен размер с друг човек. Повърхността поглъща движението и елиминира почти целия трансфер по повърхността, а самото легло не създава никакъв шум.

Цената на Nectar е много достъпна за легло с мемори пяна. Компанията предлага и 365-нощно пробно сън и доживотна гаранция, като и двете са много по-дълги от средното. Стандартната наземна доставка също е безплатна за всеки в съседните САЩ

Layla Hybrid

Най-ценно

Layla Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат отзивчивото и контурно усещане на хибрида с мемори пяна
 • Траверси, чиито предпочитания за твърдост варират между средно меки и твърди
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Обратимият дизайн предлага две опции за твърдост
 • Плътната мемори пяна облекчава точките на натиск
 • Медната инфузия има за цел да отведе топлината и да ограничи микробния растеж

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid е обратим модел и двете страни на матрака са изградени с комфортни слоеве от мемори пяна. Едната повърхност на съня има средно меко усещане и се приляга много тясно към тялото. Ще потънете доста от тази страна, създавайки идеално усещане за много странични траверси и хора с тегло под 130 килограма. Отсрещната страна предлага твърдо усещане с минимално контуриране и силна опора. Тази повърхност е по-подходяща за хора с тегло над 230 паунда, траверси за гръб и стомах и други хора, които се нуждаят от повече подсилване и стабилност от матрака си.

Слоевете от мемори пяна се вливат с мед, която има охлаждащи свойства и може да сведе до минимум натрупването на телесна топлина върху двете повърхности. Споделената опорна сърцевина, която съдържа дебели намотки в джоб, също генерира силен въздушен поток, за да помогне на матрака да поддържа комфортна температура. Ядрото за поддръжка също е зонирано. Намотките с по-висок габарит (по-тънки) почиват под тялото ви, за да насърчат комфортен баланс на люлеене и опора, докато намотките с по-нисък габарит (по-дебели) подреждат периметъра и предотвратяват прекомерното потъване, когато се качвате и слизате от матрака.

Layla Hybrid се предлага на разумна цена за всеки хибрид с мемори пяна – да не говорим за подвижен модел с две нива на твърдост. Layla осигурява безплатна доставка и в съседните САЩ. Layla Hybrid е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

WinkBed

Най-добрата поддръжка

WinkBed

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат да спят на много еластичен матрак
 • Тези, които търсят матрак с изключително силна подкрепа
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Зонираните намотки добавят опора там, където е най-необходимо за насърчаване на здравата поза на съня
 • Четири нива на твърдост са предназначени за различни типове тяло
 • Дишащият дизайн позволява изтичане на топлина за по-хладен сън

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е модел, който се предлага в различни нива на твърдост. Можете да изберете средно меко, средно твърдо или твърдо усещане за стандартния WinkBed, който е изграден със слоеве от наситена с гел пенопласт и джобни мини-бобини над опорно ядро ​​от джобни намотки. Стандартният WinkBed дължи своята силно отзивчива повърхност на дизайна намотка върху бобина. Слоевете на бобината насърчават силен въздушен поток, за да поддържат матрака и хладен.

Ако тежите повече от 230 паунда, може да помислите за WinkBed Plus. Тази твърда вариация на стандартния WinkBed е специално създадена за хора от тази тегловна група. Вместо джобови мини-бобини, WinkBed Plus съдържа слоеве от гел-инфузионен пенопласт и дишащ латекс. Латексът е разделен на зони на твърдост за по-добра опора на долната част на гърба и ханша и леко люлеене за главата, врата и краката. Подпорните намотки във всички версии на WinkBed също са зонирани, с по-дебели намотки, подсилващи периметъра срещу потъване и по-тънки намотки под тялото ви. Това гарантира максимална опора на ръба, без матракът да се чувства твърде твърд.

Ценовите точки на WinkBed поставят матраците наравно със средния хибриден модел. WinkBeds предлага безплатна наземна доставка в съседните САЩ, заедно с доставка на White Glove срещу допълнително заплащане. WinkBed и WinkBed Plus са подкрепени от 120-нощни опити за сън и непропорционални гаранции за цял живот.

DreamCloud

Най-удобно

DreamCloud

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат нежното контуриране и еластичността на хибрид с мемори пяна
 • Хора, които обичат да спят на много дебели матраци
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Ватиран капак и съответстващ комфортен слой от мемори пяна облекчават точките на натиск
 • Дишащата сърцевина на бобината ограничава задържането на топлина, като същевременно добавя отскок
 • Едногодишно изпитание за сън и доживотна гаранция

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud е хибриден модел, който се отличава с комфортни слоеве от пенопласт и напоена с гел мемори пяна, заедно с преходен слой от пенопласт. Матракът има средно твърдо усещане, което води до умерен, но равномерен контур на тялото, който насърчава гръбначния стълб и облекчаване на натиска.

DreamCloud също има поддържаща сърцевина от индивидуално опаковани намотки, подсилени с основна пяна с висока плътност. Като цяло матракът е с височина 14 инча, което го прави много по-дебел от средния матрак. Някои видове траверси – особено тези, които тежат повече от 230 килограма – са склонни по-лесно да се качват и слизат от високопрофилни модели, тъй като не са твърде близо до пода.

Дебелите намотки на DreamCloud осигуряват отлична стабилност и подкрепа. Повечето хора ще забележат много силна армировка по краищата при качване и слизане от матрака, а повърхността трябва да бъде лесна за придвижване, без да потъва прекалено. Контролът на температурата е друга основна сила. Намотките насърчават стабилен въздушен поток, за да поддържат матрака хладен, а покритието на DreamCloud е изработено от дишаща смес от плат, която включва кашмир, отнемащ влагата.

Този модел има много разумна цена предвид луксозните му компоненти и изтънчения дизайн. DreamCloud е подкрепен от щедър 365-часов пробен период на сън и доживотна гаранция без пропорционален период. Доставката е безплатна за всички клиенти в съседните САЩ

Матрак Sleepenvie Hunter

Най-добро охлаждане

Матрак Sleepenvie Hunter

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се радват на тясно съответствие на тялото, подобно на спането „в“ матрака
 • Странични и задни траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Комфортният слой гел с мемори пяна е проектиран да облекчава налягането, без да улавя прекомерна топлина
 • Широката система за комфорт осигурява тясно прегръдка
 • Вдлъбнатото ядро ​​на бобината подобрява отскока, дишането и поддържането на ръба

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Sleepenvie

Матракът Хънтър от Sleepenvie е хибриден модел, създаден да приляга плътно и да омекотява тялото. Комфортен слой от напоена с гел мемори пяна лежи над допълнителни пенопластови слоеве, което води до дълбоко съответствие на повечето траверси. Докато много конкуриращи се хибриди се чувстват по-твърди, матракът Хънтър е най-подходящ за хора, които предпочитат да спят в леглото си, а не в него.

Поддържащото ядро ​​разполага със 7-инчови намотки с джоб с обвивка от пяна с висока плътност, за да се предотврати прекомерното потъване по краищата, когато се качвате и слизате от матрака. Допълнителен основен слой опорна пяна осигурява допълнителна армировка. Докато матракът предлага средно (5) усещане и тясно съответствие, неговата опорна сърцевина осигурява известно отблъскване, за да поддържа тялото ви в равномерна равнина. Страничните и задните траверси с тегло до 230 паунда, както и траверсите с тегло под 130 паунда, вероятно ще намерят матрака за най-удобен.

Температурната неутралност е друга основна сила на матрака Хънтър. Охлаждащият гел, вливан в комфортния слой, помага да отвлечете топлината от тялото си, позволявайки ви да останете хладни въпреки абсорбиращите топлината свойства на мемори пяната, а намотките насърчават стабилна циркулация на въздуха, за да помогнат на сърцевината да поддържа комфортна температура. Благодарение на значителните слоеве пяна, матракът също така поема движение доста добре в сравнение с други хибриди.

Sleepenvie е базиран в Канада и предлага безплатна наземна доставка в цяла Северна Америка. Матракът Хънтър е доста евтин за хибрид, което позволява на купувачите с ограничен бюджет да спестят малко пари. Матракът е подкрепен и от 100-нощно изпитание за сън и 20-годишна гаранция.

Хибриден матрак Tuft & Needle

Най-доброто за странични траверси

Хибриден матрак Tuft & Needle

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които обичат отзивчивото усещане на хибрид от пенопласт
 • Траверси с тегло до 230 килограма
 • Хора, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Двуслойна система за комфорт оформя тялото на страничния траверс за облекчаване на натиска
 • Отзивчивата пяна и намотки правят леглото лесно за придвижване
 • Настойките от графит и гел са предназначени за охлаждане

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на хибридния матрак Tuft & Needle.

Хибридът Tuft & Needle е конструиран с комфортен слой от адаптивен, отворен клетъчен пенопласт, напоен с графит и други охлаждащи материали. Повърхността има средно усещане и пяната се съобразява по-плътно, отколкото слоевете от пенопласт, открити в други конкурентни хибриди. Това позволява на страничните траверси и хората с тегло под 130 килограма да се чувстват комфортно. Хибридът Tuft & Needle също съдържа комфортен слой с минимална намотка, заедно с поддържащо ядро ​​на намотката. Тези два слоя създават много отзивчиво и поддържащо усещане, което прави матрака по-удобен за спални на гърба и стомаха до 230 паунда.

Подобно на други хибриди, този модел също осигурява много балансирано усещане. Адаптивната пяна абсорбира движение от траверси, за да елиминира най-вече пренасянето на движение по повърхността, а слоевете на бобината са относително безшумни, когато носят тежест. В резултат на това матракът е добър вариант за хора, които нямат нищо против да споделят пълен размер с партньора си и да се събудят лесно. Конструкцията намотка върху намотка също придава на матрака добра пружинираност, което го прави подходящ за двойки, които се радват на отзивчиви легла за секс. Поддръжката на ръба също е много силна. Не трябва да усещате много потъване при качване и слизане от хибрида Tuft & Needle, при условие, че тежите 230 паунда или по-малко.

Този матрак има цена, която е на ниво (ако не малко по-ниска) от тази на средния хибриден модел. Tuft & Needle също доставя хибрида безплатно навсякъде в съседните САЩ. Ще получите и 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

Leesa Hybrid

Най-добро освобождаване на налягането

Leesa Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които харесват контурирането, поддържащо усещане за хибрид от смесена пяна
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Системата за комфорт от пенопласт и мемори пяна люлка на тялото за облекчаване на налягането
 • Дишащите слоеве от пенопласт и сърцевината на бобината позволяват на топлината да излиза
 • Средно твърдото усещане се представя добре в позиции на сън и видове тяло

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Leesa Hybrid, следващият ни избор, е изработен от комфортни слоеве от пенопласт и мемори пяна, заедно с преходен слой от пенопласт. Тези три слоя от смесена пяна създават много балансирано усещане. Мемори пяната осигурява равномерно контуриране, докато слоевете от пенопласт придават на повърхността лек отскок. Резултатът е матрак, който отговаря и намалява налягането, който няма да потъне твърде дълбоко. Поддържаща сърцевина от джобови намотки подсилва матрака за допълнителна стабилност и отзивчивост.

Матракът има средно твърдо усещане. Докато хората с тегло над 230 паунда може да намират Leesa Hybrid за удобен, ние смятаме, че е най-подходящ за тези, които тежат до 230 паунда. Страничните траверси получават удобна амортизация за раменете и бедрата, което може да подобри подравняването на гръбначния стълб и да намали натиска в цялото тяло. Силните намотки на Leesa Hybrid също осигуряват равномерна опора и минимално отпускане на спалните на гърба и стомаха в тази група тежести. И докато матрачната пяна често абсорбира телесната топлина и спи донякъде топла, намотката на Leesa Hybrid генерира постоянен въздушен поток, за да помогне на матрака – и вие – да останете хладни.

Ценовата точка на Leesa Hybrid в пълен размер е сравнима с тази на средния хибриден матрак. За разлика от повечето конкурентни марки, Leesa предлага безплатна наземна доставка до всички 50 щата. Хибридът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция. За всяка покупка Leesa дарява матрак на нуждаещо се дете като част от програмата One Good Bed Promise.

Как да изберем пълен матрак

Adblock
detector